Вчені порадили вживати в їжу певні продукти в якості превентивного заходу для підтримки в нормі артеріального тиску. Вони нагадують, що підвищений кров’яний тиск є одним з основних факторів розвитку небезпечних для життя станів.
Гіпертонія асоціюється з високим ризиком інсульту та інших серцево-судинних захворювань. Дослідники констатували, що рекомендовані ними продукти, допомагаючи підтримувати тиск на здоровому рівні, сприяють продовженню життя людини, захищаючи його від станів, пов’язаних з ризиком смертельних порушень.
«Регулярне виконання фізичні вправ і вживання деяких продуктів може допомогти гіпертонікам скоротити кількість необхідних їм ліків», – зазначили вчені.
Гіпертонія асоціюється з високим ризиком інсульту та інших серцево-судинних захворювань. Дослідники констатували, що рекомендовані ними продукти, допомагаючи підтримувати тиск на здоровому рівні, сприяють продовженню життя людини, захищаючи його від станів, пов’язаних з ризиком смертельних порушень.
«Регулярне виконання фізичні вправ і вживання деяких продуктів може допомогти гіпертонікам скоротити кількість необхідних їм ліків», – зазначили вчені.