06.05.15

Привітання з Днем Народження старших і поважних жінок


Вітаю Вас з днем народження! Бажаю побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб паморочилося в голові від любові, а земля йшла з під ніг від щастя. Щоб Вас завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше Вам в житті посмішок і позитиву. Живіть, мрійте, любіть, світиться, насолоджуйтесь, дивуйтеся! Справжнього Вам жіночого щастя!
 

Вітаю від щирого серця чудову жінку з днем ​​народження. Бажаю, щоб роки ніяк не відбивалися на стані душі і самопочутті, щоб кожен день приносив радість і відчуття щастя, щоб близькі та рідні радували частими зустрічами і душевними розмовами, щоб в будинку завжди було тепло і затишно.
Я вітаю з днем народження чудову жінку. Бажаю усім серцем відчувати любов близьких та красу навколишнього світу, усією душою прагнути до своїх бажань та мрій. Нехай настрій постійно буде веселим, нехай життя плине щасливою та довгою рікою.
Вітаю з днем народження! Бажаю бути коханою, бажаною, чарівною, запаморочливою! Здоров’я, удачі, достатку, виконання найпотаємніших бажань, жіночих радостей, чудових миттєвостей і нескінченного щастя!
З днем народження! Хай у Вашому домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаю бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів і, головне, любити і бути коханою. Залишайся завжди такою ж молодою, світлою, доброю, веселою і усміхненою!
В цей чудовий день від усього серця хочу побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку енергії і щастя. Бажаю, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою ж неповторною і чарівною. З днем народження!
Вітаю з Днем Народження! Бажаю радості, веселощів, достатку та міцного здоров’я тобі і всім рідним та близьким. А ще безліч посмішок, впевненості у завтрашньому дні, успіхів і величезного, неосяжного, щоденного та якісного жіночого щастя!


Вітаю прекрасну жінку з днем народження! Бажаю здоров’я і натхнення, любові і уваги, тепла і сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень і веселки емоцій! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння!
Вітаю з днем народження! Бажаю неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, вірних друзів! А ще — вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!
Вітаю з днем народження! Хочу побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення та благословення у всіх починаннях! Нехай найпотаємніші мрії неодмінно збуваються, а всі бажання «чманіють» від наявних можливостей!
З днем народження! Бажаю якомога більше позитивних емоцій. Щоб плани здійснювалися, а мрії збувалися. Жіночого та материнського щастя, бути коханою, бажаною, безцінною. Жадібних поглядів чоловіків, солодких поцілунків і втілення найпотаємніших бажань.
Бажаю залишатися такою ж милою, ніжною, сяючою, веселою, добродушною, розумною, красивою. Завжди радіти і посміхатися, бути неповторною і бездоганною. Ніколи не розчаровуватися і не сумувати, всупереч заздрісникам. Нехай кожен день буде наповнений яскравими подіями, а кожна мета буде досягнута.
Вітаємо з днем народження! Бажаємо вічної весни в душі, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай у вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро. Будьте завжди такою ж милою, прекрасною жінкою; такою же доброю, чесною і щирою людиною.
У цей прекрасний день хочу привітати тебе з днем народження. Побажати тобі всього найкращого було б банально з мого боку. Я бажаю тобі залишатися завжди такою життєрадісною і яскравою, щоб в очах завжди палала та пристрасть до життя, яка прикрашає своїм світлом життя оточуючих тебе людей. Щоб сльози були від щастя, а серце вистрибувало від радості, а не від тривог. Частіше смійся, адже немає нічого прекраснішого, ніж чути твій сміх. Довгих тобі років, але щоб вони не були тобі в тягар, а також міцного здоров’я і, звичайно ж, удачі, адже без неї у наш складний час ніяк. Ще раз з днем народження, вдало його відзнач сьогодні.
Вітаю з днем народження! Бажаю жіночого щастя та мудрості, краси, грації та свіжості. Нехай тебе завжди оточують повага, ніжність і тепло. Безмежної любові, іскристої життєвої енергії, досягнення цілей, і нехай завжди буде бажання мріяти, а твої мрії всі збуваються!
Вітаю тебе, моя кохана, з днем народження! В цей чудовий день дозволь побажати тобі здоров’я, гарного настрою, здійснення всіх твоїх бажань, якомога більше світлих смуг на життєвоve шляху. Хочу, щоб всі життєві негаразди обходили тебе стороною, щоб посмішка ніколи не зникала з твого обличчя. Ну і, звичайно ж, море квітів!


Вітаючи з днем народження, хочеться сказати чимало теплих і добрих слів такій прекрасній жінці, як ти. Весни в душі, безперервної романтики, тепла рідних, взаєморозуміння та щирості, мільярдів щасливих моментів, виконання бажаного, райдужного настрою, квітучого здоров’я, безперервного позитивного потоку подій, життєрадісності, всепоглинаючої і справжньої любові. І найголовніше, залишатися такою ж природною, чуйною і привабливою!
Вітаю з днем народження саму прекрасну і чудову! Від усієї душі бажаю вам величезного щастя в кожну хвилину, кожну мить життя, щоб у домі панували сміх, веселощі, добро, любов. І головне, завжди залишайся такою ж привабливою, коханою і неповторною.
Всі мої побажання йдуть від душі. А звучать вони так: благополуччя, радості, світла, затишку, тепла, достатку! Нехай всі твої дні будуть наповнені натхненням, жадобою до життя! Всього тобі самого найкращого!
Нехай удача переслідує тебе, посміхаючись, успіх женеться по п’ятах, везіння завжди набивається в попутники. Нехай здоров’я радує, краса не в’яне, сім’я підтримує, друзі не дають занудьгувати. І все це не тільки сьогодні, в день твого народження, але щодня. Вітаю!
Вітаю з днем народження! Щастя, здоров’я, удачі, любові, достатку напевно вже тобі бажали. Я лише приєднаюся. А від себе ще побажаю любові взаємної, щастя — запаморочливого, успіхів — стрімких, перемог — значущих, мрій і бажань — здійсненних, людей поруч — надійних, цілей — досяжних, а перешкод — переборних! Нехай твій чоловік тебе пестить і виконує всі твої примхи. І нехай все буде так, як ти захочеш. І навіть трішки краще!
Вітаю з днем народження! Бажаю радості, любові та удачі. Щоб мрії виконувалися, а плани втілювалися. Бажаю удачі, гармонії, щастя і свят. Нехай кожен день дарує нові промінчики, а люди тільки надихають і не засмучують. Щоб небо сяяло яскравими фарбами, а пташки співали тобі симфонії. Тобі я бажаю всього найкращого і нехай це станеться якнайшвидше!
Вітаю з днем народження і бажаю за алфавітом: Аристократичного наряду, Бадьорості духу, Захоплення від життя, Грандіозних подій, Динамічних відносин, Энотовой шубки, Перлового намиста, Золотого чоловіка, Ідеальної свекрухи, Кар’єрного росту, Любові гарячої, Машини крутої, Насолод незабутніх, ніжних Обіймів, Перемог у спорах, Рівноваги в душі, Синочка розумного, Талановиту донечку, Удачі в справах, Феєричного свята, Клопоту поменше, Квітів побільше, Царської постави, Чудового настрою, Шикарних подарунків, Енергійних друзів, Ювеліра особистого і Яхту в море!
Нехай в твій день народження у тебе буде чудовий настрій, нехай буде величезна кількість квітів і компліментів, усмішок і добра. Нехай поруч завжди будуть дорогі серцю люди. Здоров’я, щастя, довгих років! І кожен день народження нехай залишає добрий слід!
В цей радісний день дозволь привітати тебе з днем народження! Нехай твої очі завжди світяться від щастя, а серце буде наповнене любов’ю і теплотою. Бажаю щоб твої чоловік і діти цінували і берегли тебе, щоб у твоєму домі панували мир і спокій, а біди і нещастя ніколи не постукали в твої двері. Нехай завжди твої бажання виконуються, лише тільки ти подумаєш про них!
З днем народження! Складно придумати гідне привітання для такої чудової, самодостатньої жінки, як Ви, але я ризикну. Бажаю вам світитися від щастя, сяяти здоров’ям, пити нектар любові, отримувати сповна всі блага, які здатний подарувати цей світ, насолоджуватися виконанням бажань, радіти кожному дню, зачаровувати своєю красою, досягати неможливого, жити, творити, любити і перемагати! Завжди!
Вітаю тебе, дорога, з цим чудовим світлим святом — днем твого народження! Нехай твоє життя завжди освітлює та найзаповітніша зірка. Нехай люди, що зустрічаються на твоєму шляху, несуть добро, любов та добрий настрій. Будь завжди такою ж оптимісткою, красунею і просто хорошою людиною.
Дорога, хочу привітати Вас з цим прекрасним святом, Вашим днем народження! Хочу побажати щирих усмішок, благополуччя в родині, побільше здоров’я, радості, успіхів у всіх Ваших починаннях, краси душі і сяйва в очах, хай Вас люблять і Ви будете кохані завжди, підтримки Ваших друзів і рідних, позитивних емоцій, приємних моментів і сонячних днів!
Вітаю тебе з днем народження, люба! Бажаю щастя і здоров’я, щоб твої очі завжди світилися радістю, а люди щохвилини бачили твою прекрасну посмішку. Задувай свічки і загадуй найпотаємніше бажання і воно обов’язково збудеться. І все чого ти хочеш теж неодмінно здійсниться. Я бажаю їсти і не товстіти, бути стрункою як лоза. Любити і бути коханою і залишатися такою ж чарівною і чудовою, щоб твої друзі і близькі тебе цінували і ти ніколи не знала печалі і смутку. Ще раз зі святом!
Бажаємо тобі справжнього жіночого щастя, затишку і тепла в твоєму домі, рідних та близьких людей поруч. Нехай твоя краса і молодість з кожним роком лише набирають сили, мудрість не знає меж, а радість не покидає тебе ні на секунду. Залишайся такою ж милою, розуміючою та доброю!
Вітаємо Вас з днем народження! У цей святковий день бажаємо побільше посмішок, радості, сміху, успіхів, чудового настрою, багато-багато здоров’я, уваги чоловіків, море квітів і подарунків, а ще виконання всіх бажань!
Прийми мої найщиріші вітання в день народження! Бажаю справжнього жіночого щастя, передусім бути здоровою довгі роки, бути цілодобово коханою, на роботі кар’єрного зростання і поваги колективу, в суспільстві чарівності і шарму, а будинку затишку і тепла!
Люба, вітаю тебе в цей чарівний день — день твого народження! Вітати таких хороших людей, як ти, — це радість. Від усієї душі прийми мої щирі вітання! Бажаю тобі світлої любові, досягнення своїх цілей, бадьорості, сил, посмішок, хорошого достатку в родині, терпіння, успіху, незабутніх відчуттів, захоплюючих подорожей, ніжності і нескінченного здоров’я! Бажаю, щоб у твоєму домі панував спокій, не було бурб і негод, щоб діти дарували тепло, а у тебе в очах горів вогник пристрасті!
Бажаємо здійснення мрій, матеріального благополуччя, жіночого щастя, здоров’я і взаємної любові. Нехай очі світяться від радості, а усмішка не залишає ваших губ! Сюрпризів — тільки приємних. Не зупинятися на досягнутому, ніколи не втрачати почуття гумору і не падати духом!
З днем народження! Бажаю гарного ранкового пробудження, цікавого денного руху, приємного вечірнього проведення часу, пристрасної нічного знемоги. Здоров’я, відновлення і збереження краси. І нехай твої мрії знаходять спосіб виконання.
Вітаю з днем народження! Бажаю краси, шарму і чарівності, тисяч захоплених поглядів і мільйон щирих компліментів, серенад під вікнами та квітів з приводу і без! А головне — нехай очі світяться яскравіше сонця від любові і простого жіночого щастя!
Вітаю з днем народження, люба! Нехай твоє добре серце ніколи не болить від переживань за своїх близьких, в твоїх іскристих любов’ю очах з’являються сльози тільки від радощів. Бажаю, щоб твоя краса примножувалася разом з життєвою мудрістю. Будь кохана і бажана!
У цей день на світ з’явилося чудове сонечко з променистою усмішкою і неймовірною красою. Будь день від дня в гарному настрої, позитивною, чарівною і коханою. Нехай не порожніє гаманець, і чекають успіхи в кар’єрі! І нехай постійно тебе зігріває любов, розуміння і підтримка близьких людей. З днем народження!
Мила моя і дорога жінка! Вітаю тебе з днем народження і бажаю світлого доброго свята, гарного настрою, любові та щастя до самого неба! Здоров’я фізичного і душевного, радості і оптимізму, прекрасних успіхів на роботі і вдома! Вірних подруг і добрих сусідів, відпочинку на теплих морях і простого сімейного щастя!
Кожен рік в цей особливий день все стає помітно краще і тепліше. Вітаю тебе з цим святковим днем, днем твого народження. Бажаю, безліч яскравих і чудових моментів в житті, щоб близькі тебе радували, оточували турботою, так само як завжди це робиш ти. Залишайся такою ж красивою, бажаною, успішною.
Дорога вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі кохання, перемог, успіху, здоров’я, щастя, виконання заповітних бажань, достатку, радості, і щоб невідступно з тобою була удача, а спіткнувшись, ти завжди падала в обійми чоловіків. Ще кар’єрного зростання і завжди гарного настрою.
Дорога, красива, ніжна, вітаю з днем народження! Бажаю завжди наповнювати цей світ своєю красою і дарувати людям посмішку. Неодмінно будь щасливою і коханою, нехай життя дарує лише яскраві і незабутні дні свята і веселощів. Йди за своєю мрією, і вона неодмінно здійснитися, а для цього бажаю тобі сил, терпіння і достатку.
З днем народження, люба! Нехай цей день стане першою сходинкою на шляху до нових починань і відкриттів у твоєму житті. Бажаю, щоб поруч з тобою завжди були дбайливі і і щирі друзі, удача не забувала заглядати до тебе як можна частіше, а якщо дощ і лився над твоєю головою, то тільки грошовий.
Нехай сьогодні все навколо сяє тільки щастям, радістю і веселощами, адже в цей день наролася така чудова людина, як ти! Залишайся завжди такою ж яскравою, доброю, теплою і неповторною. Бажаю завжди бути в оточенні люблячих тебе людей і відданих друзів, насолоджуватися кожною хвилиною свого життя і йти вперед з гордо піднятою головою. З днем народження!
Зі святом, з днем народження! Бажаю невичерпного запасу здоров’я, вічно вагітного гаманця і патологічно взаємної любові. Щоб кожен твій день супроводжувалося радісними подіями і посмішкою на обличчі. Нехай будь-які негаразди і всякі «каки» обходять тебе стороною, гарячі напої і розмови з друзями гріють душу, а твої кращі якості допомагають тобі в досягненні життєвих цілей. Загалом, відзначай, веселися, святкуй, не хворій, будь щаслива і бери від життя тільки позитив!
Жінка — дивовижне створіння. Ти тримаєш в собі все, що тільки можна: ніжність і ласку, силу і суворість, красу і грацію, дивовижне вміння любити, не зважаючи ні на що і стійкість, щоб зберігати те, що простіше зруйнувати. В твій день народження, я хочу побажати тобі впевненості і терпіння, які так необхідні для здійснення своїх планів і допомоги рідним і близьким, любові і розуміння, щоб всі твої заслуги оцінювалися сповна, і виконання бажань, які принесуть тобі щастя!
У світлий День твого Народження, бажаю завжди залишатися красивою і привабливою. Захоплювати своєю посмішкою рідних і випадкових перехожих. Радувати своєю присутністю друзів і близьких. Щоб кожен день приносив тільки позитивні моменти і не засмучував безглуздими подіями. Щоб любов була на все життя, чиста і безкорислива, а очі блищали яскравіше весняного сонечка!
У цей день хочеться побажати Повноти в усьому, але тільки не в тілі! Хай дім буде наповнений посмішками щасливих рідних і близьких. Гараж — якісними автомобілями. Гардероб — нарядами для будь-якої погоди. Гаманець-купюрами для задоволення всіх Треба і Хочу. Вази — живими запашними квітами і запашними.
З днем народження тебе, люба! Бажаю, щоб твої прекрасні очі завжди випромінювали радість серця і душі, а на обличчі повсякденно сяяла щаслива усмішка. Нехай тепло та любов близьких людей огортають і зігрівають тебе навіть в самий морозний день, а життя буде вічним святом, сповненим приємних сюрпризів!
Від душі вітаю Вас з днем народження. Бажаю щастя і здоров’я, багатства, удачі і добра. Хай сонце яскраво освітлює ваш шлях, а в двері ніколи не постукає старість. Бадьорості, радості, вірних друзів!
Вітаю з днем народження! Бажаю приємних зустрічей, завжди відмінних новин, радісних подій, щасливих посмішок навколо, вірних подруг. А ще модних обновок, приємних поїздок, романтичних вечорів, пристрасної любові і життя, насиченою яскравими враженнями!
З днем народження тебе! Не бійся ризикувати, завжди вір у краще, лови можливості за хвіст, і не згинайся під силою подихів вітру змін. Будь коханою, бажаною, мрійливою, у чомусь дивною, неповторною, і саме головне — щасливою. Зі святом!
Від усієї душі вітаю з днем народження! Будь щасливою, неповторною, люби та будь любимою. Щоб щастя стало твоєю тінню, а душа була наповнена прекрасною музикою. Нехай завжди будуть безсилі перед тобою роки. Ніколи не старій, ніколи не хворій. Будь здоровою, сильною, енергійною, веселою, модною, стильною!
Вітаю з днем народження! Бажаю бути щасливою, та так, як ніхто ніколи ще не був. Будь любима до запаморочення і метеликів в животі. Нехай будуть нескінченні бажання, здоров’я богатирське, а мрії великі. Присутні завжди мудрість і терпіння, душевний спокій, тепло і смирення. Нехай оберігають будинок ангели, рідні і близькі завжди радують, люди навколо змусять посміхнутися, а життя повірити в добро і чудеса!
Нехай вся турбота, тепло і доброта, якими ти оточив своїх близьких і знайомих знову і знову повертається до тебе бумерангом. І не тільки в день народження, а кожен новий день. Бажаємо, щоб кожен рік мрії збувалися, і новий день народження ти зустрічала з вірою у виконання заповітного, нехай навіть і фантастично-казкового, бажання!
Бажаємо тобі ніколи не мінятися, а залишатися собою. Ніколи не працювати, а займатися улюбленою справою. Не існувати, а по-справжньому жити. Не чекати свят, а радіти кожному дню. А твій день народження — це свято для нас, адже в цей день народилася ти!
В день твого дня народження бажаю тобі гори подарунків, виконання заповітних бажань, позитивних емоцій і відданих друзів. Нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки позитивні люди. Залишайся такою ж веселою і життєрадісною, даруючи нам свої посмішки і заряджаючи позитивною енергією.
Найпрекраснішій і найчарівнішій жінці у Всесвіті хочеться в цей знаменний день побажати гарного настрою і яскравого сонечка, всепоглинаючого щастя і фінансового благополуччя, миру в домі і радощів життя, відмінного здоров’я та безмірної любові. Залишайся доброю і милою ще сто років. З днем народження, дорога наша!
Самій чарівній, красивій і розумній жінці ці вітання в день її народження! Хочемо побажати безмірного щастя, любов нехай до краю наповнює, нехай буде багатий будинок теплом і щоб радість у ньому не убувала. Бажаємо перемог — на постійній основі, друзів — тільки чесних і вірних, великих досягнень і виконання всіх бажань! І нехай життя завжди буде яскравим і чудовим, без похмурих днів і сірих буднів.
Від усієї душі вітаю вас з днем народження! Нехай ці тендітні плечі ніколи не знають тривог, печалі і втоми, а на обличчі щоб завжди іскриться посмішка. І нехай ангели невпинно оберігають здоров’я та успіх такої прекрасної жінки! Нехай цей знаменний день принесе більше дива, сил для нових звершень і перемог на життєвому шляху.
Сьогодні особливий день у календарі — день, коли на світ з’явилася така Жінка, як Ви. Нехай же не тільки сьогодні, а й завжди, на Вашому обличчі сяє усмішка, яка так само яскраво і тепло відбивається на обличчях оточуючих Вас людей, даруючи Вам безмежне щастя, щиру радість і тільки найприємніші емоції!
Вітаю з днем народження! У цей радісний день бажаю завжди залишатися на висотах своєї бездоганної краси та незмінною удачі. Нехай всі негаразди обходять стороною, приємні сюрпризи і компліменти не змушують себе чекати, а кожен швидкоплинний каприз не залишається без уваги шанувальників!
Бажаю щастя і удачі, здоров’я і успіхів, і звичайно ж, захоплених поглядів чоловіків! Щоб невдачі обходили стороною! Ти дуже гарна і мудра, красива і розумна, чудова дружина і мама! Нехай в цей день, і не тільки, сяють від щастя очі і світ навколо буде наповнений любов’ю і світлом!
З днем народження, люба! Бажаю любові, душевного тепла, зустрічати на своєму шляху тільки добрих і світлих людей. Бажаю в цьому році зустріти нових відданих друзів, і нехай тебе чекають тільки цікаві та веселі події в твоєму житті!
З днем народження! Бажаю, щоб усі чоловіки Вас любили, цінували і на руках носили! Ще бажаю Вам вічного оптимізму, молодості душі і щоб поруч з Вами завжди були вірні і люблячі люди, які допоможуть у будь-якій життєвій ситуації. А так само жіночого щастя і фінансового!
Бажаю завжди залишатися такою ж гарною, доброю елегантною, ошатною, милою, бажаною як сьогодні. Щоб ти завжди радувала і приносила щастя всім оточуючим тебе і щоб посмішка ніколи не сходила з твоїх вуст. Бажаю бути щасливою людиною.
Нехай в кожен день твого життя буде хоча б одна, але щира посмішка, яка буде нагадувати, які часом ілюзорні хмари над головою. Бажаю, щоб поруч завжди були ті, хто любить тебе, і ті, кого ти любиш. Щоб почуття були справжніми, друзі вірними, а ти — такою ж природною і щасливою! З днем народження!

Читайте також: Привітання з днем народження дружині від чоловіка

Вітаю від щирого серця чудову жінку з днем ​​народження. Бажаю, щоб роки ніяк не відбивалися на стані душі і самопочутті, щоб кожен день приносив радість і відчуття щастя, щоб близькі та рідні радували частими зустрічами і душевними розмовами, щоб в будинку завжди було тепло і затишно.
 

Цей щасливий день буває тільки один раз на рік . Він дарує радість, радість і сміх. Я бажаю так жити кожен день, а не тільки в день народження. Нехай життя буде святом! Нехай душа не знає холоду, а буде, як весняний сад в цвіту. Бажаю, щоб у серці завжди тріумфувала молодість. І нехай роки не стануть на заваді для щастя, любові і захоплення! 
 
У день народження бажаю Вам прожити ще багато років у здоров’ї і гарному самопочутті, щоб кожен день був наповнений любов’ю близьких людей, приносив радість, усмішки і приємні хвилини. Щоб життя було наповнене цікавими подіями, а позитивний досвід прожитих років Ви передали дітям і онукам.

Від душі вітаю Вас з днем ​​народження. Добра, чуйна, щира, чудова, уважна, щедра, — все це про Вас. Залишайтеся таким же променистим людиною. Бажаю Вам здоров’я і благополуччя, любові сім’ї і поваги знайомих, відради серця і радість душі.

З найкращими побажаннями поспішаю піднести свої привітання з днем ​​народження шанованої і чудовій жінці. Бажаю бадьорих сил і впевненого здоров’я, благополуччя на довгі роки і щастя. Нехай Вас оточує любов і турбота близьких, щоденна радість і добрі слова.

Вітаю Вас сьогодні з днем ​​народження. Нехай дні летять, вважаючи роки, але на душі завжди хай залишається свято, нехай життя радує теплими зустрічами, радісними подіями, посмішками і добрими словами близьких. Міцного здоров’ячка вам і благополуччя.

Прийміть мої поздоровлення з днем ​​народження! Головне багатство це здоров’я, нехай воно не покидає вас ніколи. Вашим близьким благоденства і щастя. Прекрасні моменти життя тільки збільшуються і радують вас. Взаєморозуміння і терпіння в будь-яких справах бажаю вам.

Найпрекраснішу, грамотну і мудру, квітучу і завжди молоду жінку в цей прекрасний день хочеться обдарувати найтеплішими побажаннями. Добра, гармонії, побільше щасливих і радісних миттєвостей, щирих друзів, натхнення і сил. Нехай в саду зацвітуть квітів ігристі хвилі, з кухні доноситься аромат святкових страв, а за столом зберуться найулюбленіші і рідні люди! З Днем народження, люба!

З днем ​​народження, добра, мила, чудова жінка. Від душі бажаю Вам ні хвилини самотності, ні дня печалі, ні секунди відчаю. Нехай кожен день наповнений буде щасливими зустрічами і заняттями до душі, любов’ю рідних сердець і посмішками близьких.

Від щирого серця вітаю Вас з днем ​​народження. Нехай роки не дозволяють втратити чарівності зовнішності і пишноти душі, нехай з кожним днем ​​в Ваші двері стукає добра надія і удача, нехай для Вас завжди горить вогник радості, нехай серце бадьоро б’ється в ритмі щастя.

З днем ​​народження вітаю Вас від щирого серця. Нехай для такої милої і доброї, чудовою і прекрасною жінки, як Ви вік ніколи не стоятиме на заваді для веселих свят і привітних зустрічей, для цікавих занять і жвавих розмов по душах з близькими людьми. Бажаю Вам, дорога, здоров’я, чудового настрою і благополуччя в житті.

Вітаю з днем ​​народження добру і чудову жінку. Нехай вік, нарахований роками, ніяк не відбивається на стані душі і здоров’я. Бажаю бадьорих сил і світлої радості, приємних подарунків від близьких людей, доброї уваги і щасливих свят в колі сім’ї.

Прекрасну жінку вітаємо з днем ​​народження! Нехай року біжать вервечкою, але теплі спогади завжди зігріють душу. Бажаємо вам уваги, любові, достатку, спокою і гармонії. Будьте здорові, красиві і наповнені умиротворенням. Бажаємо вам повну чашу достатку, радості і посмішок!

Чудова жінка, немов княгиня, або герцогиня, я Вас вітаю з днем народження. Бажаю, щоб у серці розквітала весна, щоб на душі щебетали птахи, щоб долею перед Вами стелилися стежки благополуччя, щоб життям для Вас малювалися картини любові та щастя.

Хочеться привітати з цим знаменним днем, прекрасну і неповторну жінку! Хочеться побажати не втрачати молодості в серце і запалу в судженнях, міцного здоров’я, яке б не заважало подорожей і нових відкриттів, поваги і любові від дітей і онуків і душевного спокою. Зі святом!

Вітаю добру і милу жінку з днем ​​народження. Побажати хочу Вам доброї турботи і оптимізму душі, міцного кохання рідних сердець і душевного щастя, світлої надії і надійного благополуччя, чудового настрою і відмінного самопочуття.

З Днем народження! Бажаю вам, довголіття і міцного здоров’я. Щоб дітки частіше відвідували, і теплотою кімнату наповнювали. Радіти життю і не засмучуватися через дрібниці.

Я від щирого серця вітаю Вас з днем ​​народження і хочу побажати ніколи не втрачати свого шарму і, незважаючи на вік, залишатися милою і прекрасною жінкою. Нехай доля дарує багато теплих зустрічей і щасливих свят, нехай життя тече спокійною рікою, біля берегів добра і блага.

Від душі Вас вітаю з днем ​​народження. Бажаю теплих слів і щирих посмішок, добрих поглядів і душевних розмов, теплих зим і довгих років, благодатного життя і щасливою надії.

З Днем народження! Нехай буде щастя багато на вашій життєвій дорозі. Довголіття Вам, розуміння і підтримки від близьких. Доброти душевної, міцного здоров’я та мирного неба. Проводити вечори в компанії рідних та близьких.

Дозвольте Вас привітати з днем ​​народження і щиро побажати жити добрими і ясними днями, отримуючи допомогу і підтримку в потрібну хвилину, дозволяючи своїй душі радіти, а серцю — міцно любити дорогих людей і сподіватися тільки на хороше.

Шановна наша, мудра і прекрасна, зі святом народження Вас! Мирського щастя і Божої благодаті. Чесних і вірних людей поруч, сімейного затишку і душевної теплоти. Нехай мрії обов’язково збуваються, чи не змушуючи себе чекати!

Вітаю добру і милу жінок з днем ​​народження. Бажаю доброго здоров’я і життєвого блага, міцних сил і бадьорості душі, поваги людей і міцного кохання близьких, щирої турботи і радісних зустрічей.

Милу жінку вітаю з днем ​​народження. Нехай вік буде лише незначним показником в життя, нехай і раніше радісно і щасливо зустрічає кожен день душа, нехай серце завжди знаходить натхнення до кожної справи, нехай ніколи не буде поруч з Вами самотності і туги, нехай щире щастя дарує вірна любов рідних і теплі зустрічі з дорогим людьми.

З днем ​​народження вітаю добру жінку. Від щирого серця бажаю, щоб роки не впливали на самопочуття і стан душі, щоб радість серця ніколи не згасала, щоб любов близьких постійно надихала на кулінарні шедеври для сімейних свят, щоб чудове і променисте настрій ніколи Вас не покидало і осявало всіх навколо.

Дорога наша мудра, смілива і досвідчена жінка! Вітаю з черговим днем ​​народження! З кожним роком ти стаєш все прекрасніше і витривалішими, твоя життєрадісність, стійкість і завзятість не можуть не захоплювати і дивувати. Бажаю тобі мила наша Леді, міцного здоров’я, позитивного життєвого настрою, натхнення, знаходити все нові захоплення і розваги, адже вчиться і пізнавати світ ніколи не пізно. Не переставай посміхатися, сподіваються і мріяти, адже у думок є одна здатність — вони збуваються.

У день народження дозвольте побажати Вам міцного здоров’я, відсутність у Вашій долі душевних негараздів, нехай з роками стає багатшим Ваш внутрішній світ, а мудрість і досвід завжди йдуть з Вами рука об руку.

Вітаю з днем ​​народження, чудова жінка. Бажаю на вік дивитися з посмішкою і не вигадувати собі ніяких причин для смутку. Нехай в душі буде багато місця для радості, а в серці — для любові. Бажаю міцного бути і силою, і здоров’ям, щасливою, і влітку, і взимку.

Прекрасну жінку, яка не один рік вражає своєю красою, розумом і винахідливістю — вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, щоб роки не мали над Вами влади. Нехай жвавість розуму, гострий зір і прекрасне здоров’я будуть з Вами. Гарного настрою, радості і душевного тепла!

З Днем народження! Бажаю Вам теплоти душевної, приємного і радісного життя з сім’єю, міцного здоров’я. Нехай у Вас буде все що потребуєте, і все у вашому житті буде добре.

З днем ​​народження, чудова жінка. Я Вам бажаю відчуття бадьорості і натхнення, сил для важливих справ і витівок, розкоші душі і життя, доброї пісні серця і долі. Нехай у Вашому житті буде багато щасливих весен, теплих зим, чудесних свят літа і чарами осені.

Вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо Вам здоров’я, життєрадісності і віри в усі, що має людина. Любові Вам, тепла мудрості і гармонії. Нехай Всевишній дарує Вам красу обох світів і багато багато щастя.

Прекрасну завжди молоду душою жінку вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, щоб Ви не знали втоми і смутку. Щоб улюблені і рідні люди завжди в повній мірі проявляли турботу, любов і опіку. Радості Вам, здоров’я, достатку і чарівних моментів!

Бажаю зв’язати прекрасне мереживо з гармонії, спокою, тепла, благополуччя, посмішок, гарного настрою і цікавих занять. І нехай в будинку завжди смачно пахне, а на порозі виявляються улюблені й дорогі. З днем ​​народження, з днем ​​квітів, побажань, подарунків і любові!

Вітаю від душі з днем ​​народження. Бажаю залишатися доброю і милою жінкою, чуйним і чуйною людиною. Бажаю, щоб прожиті роки ніколи не стали перешкодою для щирої радості душі і великого щастя життя.

Дорога, з днем ​​народження Вас! Зрілість і мудрість роблять Ваш образ гармонійним і привабливим, а вміння гідно виглядати в будь-яких ситуаціях свідчить про Ваш сильний характер. Бажаємо Вам благополуччя, радості щоденного буття, щастя і здоров’я.

Шановна, чудова і мила жінка, вітаю Вас з днем ​​народження. Бажаю Вам жити без хвилин туги і самотності, бажаю постійного оточення турботою і любов’ю дорогих людей, бажаю часто згадувати веселі й радісні дні молодості, бажаю з доброї надією і щасливою посмішкою продовжувати свій життєвий шлях.

З днем ​​народження, добра і мила жінка. Нехай роки, які залишилися за спиною, часом Вам дарують світлі і радісні спогади, нехай вік Вам не завадить і раніше красиво і впевнено продовжувати свій життєвий шлях і займатися чимось цікавим, нехай то, чого домоглися Ви, дарує серцю гордість і відраду душі.

Добра, мила жінка, вітаю Вас з днем ​​народження. Нехай роки анітрохи не лякають, нехай і раніше живим і чистим джерелом б’є життя, нехай відгомони щасливої ​​юності і веселою молодості надають сил і бадьорості, нехай серце ніколи не відчуває самотності, нехай душа кожен новий день зустрічає з доброї надією і прагненням до чого- то радісного і радісно.

Мила жінка, в Ваш день народження від душі хочу побажати завжди слухати тільки своє серце і ніколи не звертати уваги на вік. І нехай пішли роки не повернуть колишньої молодості і бравих сил, я все ж бажаю відчувати себе чудово, частіше згадувати щасливі і яскраві моменти юних років, з кожним світанком пробуджувати в собі частинку душі світло надії.

Скільки часу пройшло, скільки життя пролетіло, а ви все та ж дівчинка з красивою косою. Бажаємо вам все так же молодіти душею, що не засмучуватися цифрами в документах. Нехай життя у вас буде прекрасне, насичене, сповнене любові, і щастя часто стукає в двері. Вітаємо від щирого серця з вашим днем ​​народження, нехай збудуться у вас все плани і мрії!

Бажаю тобі, моя дорога, зберегти молодість в душі. Нехай роки не лякають тебе. Адже найголовніше-це як прожити своє життя. Бажаю тобі світлих дум, спокою душевного і яскравих вражень попереду. Нехай Всевишній завжди зберігає тебе, твою чисту душу і всіх твоїх близьких.

Вітаю від щирого серця чудову жінку з днем ​​народження. Нехай вік не лічить роки, а пам’ятає лише світлі, добрі і радісні моменти життя, нехай життя подарує ще багато щасливих днів і веселих свят, щирих і душевних розмов, чудесних ідей і сімейних вечірніх посиденьок.

Вітаємо з Днем народження. Відомо, що жінці завжди 18, а в паспорті може бути зазначено, що завгодно. Саме тому сьогоднішнє свято — це святкування одвічної жіночої краси, приправленою мудрістю прожитих років.

Після певного віку, день народження для жінок справжнє випробування. З року в рік, вона все частіше прилипає до дзеркала, вишукуючи зрадницьку зморшку під оком. Дурниця, жінка як марочне вино з кожним роком все неповторимей. Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб вас оточували очі дорогих людей, в яких ви завжди прекрасні, єдині і чарівні. Любіть себе і бережіть своє здоров’я.

У день народження свій ви сяєте немов сонечко і гарнішає з кожним днем. Нехай посмішка не сходить з ваших губ, а очі наповнюються радістю. Ви прекрасні і такі молоді душею, що будь-яка дівчина позаздрить. Залишайтеся завжди яскравим сонечком і зігрівайте посмішкою світ навколо нас. Нехай весна в вашій душі квітне всіма барвами і пахне молодістю і довголіттям.

Саму чудову, карколомну, чарівну жінку поспішаю закидати компліментами на честь Дня Народження! Нехай грошовий потік обрушиться на твою голову, як раптовий дощ. Нехай щастя не стукає в двері, а заходить до тебе без стуку. Нехай тиск і пульс завжди будуть в нормі, а також гемоглобін і цукор в крові, тому що я хочу, щоб ти була здоровою. Бажаю море радощів і відпустку на море!

Вітаю Вас днем ​​народження! Бажаю продовжувати дорослішати, а не старіти, весело проводити кожен день, проблем зі здоров’ям не знати і просто бути дуже щасливою.

Вітаю з днем ​​народження чудову жінку. Нехай вiк не стоятиме на заваді для веселощів і радості душі, нехай і раніше натхненно і впевнено прагне серце до перемог, нехай Вас постійно оточує любов і турбота найдорожчих людей, нехай не буде в житті дефіциту щастя і добрих друзів.

З днем ​​народження привітаю усіма шановану і чудову жінку. Бажаю Вам з натхненням душі зустрічати новий день і завершувати його з почуттям відради, бажаю потчівать смаколиками близьких людей за святковим столом і отримувати приємні подарунки від коханих, бажаю щирих і світлих моментів, щасливих і добрих емоцій.

З днем ​​народження, мила і добра жінка. Бажаю, щоб у море Вашому житті не було ні краплі смутку чи жалю, щоб Ваш вiк не збігався з істинним станом вашої душі, щоб Ваше серце продовжувало співати і радіти життю, щоб Ваш будинок постійно зустрічав добрих гостей і теплі посмішки близьких.

Від щирого серця вітаю милу жінку з днем ​​народження. Бажаю Вам без смутку і печалі зустрічати нові день, з веселим натхненням і щирою любов’ю починати своє кожну справу, щедро сіяти добро по світу і отримувати прагнення їхньої душі натомість.

Сьогодні найчарівніший день, тому що у тебе день народження. Але роки це ніщо, адже ти з ними ти стаєш тільки краще, як дороге напівсухе вино. Хочу побажати щастя і любові, поваги з боку твоїх близьких. Успіхів у всіх починаннях. Чи не знати болю і поразок, а радіти кожній миті свого життя. З’їж сьогодні найбільший шматок торта і будь сьогодні п’яною від алкоголю, а все життя від щастя. Великої любові, радісних днів і вірних, люблячих друзів. З Днем народження!

Вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо, щоб року Вам додавали вишуканості, досвідченості, шарму, витонченості, привабливості, а ніяк не хвороб і зморшок. Частіше посміхайтеся, адже Ви зараз ще прекрасніше, ніж раніше, і будете ще краше, це точно!

Вітаю вас із днем ​​народження. Бажаю Вам всього самого найкращого, нехай Ваша краса з віком розкривається подібно бутона троянди, а розум Ваш все більш могутній і Вам на підмогу! А також успіху і звичайного жіночого щастя! Кохайте і будьте коханими!

Мамі/свекрусі або тещі на день народження поздоровлення в прозі


З днем народження! Хай у твоєму домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаю бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів і, головне, любити і бути коханою. Залишайся завжди такою молодою, світлою, доброю, веселою і усміхненою!

Вітаю з днем народження! Бажаю тобі міцного здоров’я, щоб ти завжди раділа новому дню і ніколи не шкодувала про минуле, щоб щастя і радість були вірними друзями, щоб любов була взаємною і яскравою! Нехай у всіх починаннях тебе супроводжують успіх і удача, а близькі люди дарують лише посмішки!

З днем народження! Бажаю, щоб всі події в житті і починання в будь-якій справі були пронизані любов’ю, теплом і розумінням близьких! Бажаю завжди блищати своєю красою і бути наповненою світлом і енергією! Добробуту, душевної рівноваги, досягнення всіх поставлених цілей і трохи везіння! І нехай усі ці побажання виконуються на тлі міцного здоров’я!

Нехай в твій день народження у тебе буде чудовий настрій, величезна кількість квітів і компліментів, усмішок і добра. Нехай поруч завжди будуть дорогі серцю люди. Здоров’я, щастя, довгих років! І кожен день народження нехай залишає добрий слід!

Вітаю з днем народження! Бажаю жіночого щастя та мудрості, краси, грації та свіжості. Нехай тебе завжди оточують незгасний світ, повага, ніжність і тепло. Нескінченної любові, іскристої життєвої енергії, досягнення цілей, і нехай завжди буде бажання мріяти, а твої мрії всі збуваються!


* * *
Хай Вам щастить щодня в роботі,
Хай Вам щастить в домашнім колі,
Хай мужність не покине Вас
Як прийде в край зловісний час.
Бажаєм Вам: - творіть добро
Для дорогої України,
Для української родини,
Що має Львів, і має Київ,
І славу нашу – наш Дніпро.

Бажаємо здоров'я міцного,
Щастя без краю,
Усього найкращого щиро бажаєм.
Щоб серце ваше зігрівало тепло,
Щоб завжди в душі панувало добро,
Краси і наснаги, здоров'я без ліку,
І довгого-довгого щедрого віку.

Прийміть найкращі щирі побажання
І гарячий наш палкий привіт,
Хай це хороше тепле привітання
Звучить для вас ще добру сотню літ.
Онуки ростуть, а лице молодіє
Хай роки ідуть, а чоло не сивіє
Хай серце не знає плачів і розлуки
Хай радість приносять Вам діти й онуки.
Бажаєм прожити у силі й здоров’ї
Ще многії літа й щасливої долі!

Бажаємо життя без журби,
Не хвилюватися без причини,
Завжди мати веселий вигляд,
Довіку не знати, де що болить.

Щастя, радості бажаємо,
Hе старіти і не хворіти,
Як вогонь завжди горіти.
Жити довго і красиво,
Бути коханим і любити.
Hа роботі лише успіху,
Удома — радості і сміху,
Щоб молодість блищала,
Щоб старість відступала!

Вітають вас скрізь: на роботі, в родині,
Щоб радісний настрій у серці не згас,
Все світле,та гарне, що треба людині,
Нехай неодмінно приходить до Вас!
Хай щастя приходить і ллється рікою,
Достаток нехай не мина стороною,
Хай доля дарує Вам довгі літа,
А в серці завжди хай живе доброта!
З днем народження!

Ваш прекрасний ювілей
Позбирав усіх гостей,
Друзів теж прийшло багато
Вам здоров’я побажати.
І в роботі і в труді
Ви, неначе молоді,
Нехай квітне ваша нива,
Доля хай буде щаслива,
Чарку вип’ємо за Вас,
І цілуєм мільйон раз.


* * *
Якби вдалось впіймати дві зорі,
Веселки обв'язати перевеслом,
Тоді б напевно подарунки ці
Сьогодні в подарунок Вам принесли.
Але по нашій немочі людській
Мені, на жаль, таке не вдасться,
Тому бажаю щиро, від душі
Кохання вічного, здоров'я й щастя!

* * *
Скільки років тобі не питаєм
Хай зозуля рахує в гаю,
Ми із тими літами вітаєм,
Що постукали в душу твою.
Те бажаєм, що щастям звуть люди,
Хай усмішка не сходить з лиця,
Хай життя твоє піснею буде,
А цій пісні не буде кінця.

* * *
Ще небо хмарами не вкрите
Ще так прозоро сяють роси
А вже по ліву руку - літо
А вже по праву руку - осінь
Ще очі блиску не позбулись
Ще серце жити не стомилось
А вже по ліву руку - юність
А вже по праву руку - зрілість
А час летить нестримно далі
Й душа немов би молодіє
По ліву руку всі печалі
По праву руку всі надії
Життя не зміряти літами,
Бо жити - то важка наука...
Хай буде щастя завжди з Вами
По ліву і по праву руку!

* * *
Нехай любов незгасно світить,
Хай доля радісно співа,
Для Вас усі найкращі квіти
І найласкавіші слова.
Бажаєм Вам життя прожити
Без сліз, без горя, без біди.
Нехай воно щасливим буде
Сьогодні, завтра і завжди!

* * *
Кружляє листя у танку осіннім,
Дерева, наче в полум'ї, горять.
В цей день зібрались Ваші друзі й рідні
Із Вашим святом щиро привітать.
Бажаю Вам, щоб доля дарувала
В осіннім сонці весняне тепло,
Щоб Ваша молода душа співала,
А для печалі місця не було.
Хай серце Ваше завжди щедрим буде
І широко відкритим для людей,
Хай молодеча сила сповнить груди,
Додасть наснаги і нових ідей.
Бажаю Вам, щоб кожне починання
Було успішно втілене в життя,
Нехай людська повага і визнання
Крокують поруч з Вами в майбуття.
Любові Вам і злагоди в родині,
Не знати горя, смутку і біди,
Хай прибуває щедро Вам щоднини
Із сонця й вітру, із роси й води.

* * *
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині,
Щоб радісний настрій у серці не згас,
Все світле і гарне, що треба людині,
Нехай неодмінно приходить до Вас!
Хай щастя приходить і ллється рікою,
Хай горе обходить завжди стороною,
Хай доля дарує Вам довгі літа,
А в серці завжди хай живе доброта!

* * *
Хай з подихом холодної зими,
Приходить щастя, стукає в віконце,
Ти головне віконце відчини,
Нехай тебе зігріє, наче сонце,
Хай подарує усмішку й тепло,
Нехай іскриться вірною любов'ю,
І хай запевнить: Що б там не було
Я завжди поряд, я завжди з Тобою!

* * *
Хай дороги стеляться крилато,
Будуть чисті, рівні, як струна,
Хай добро не оминає хату,
Як не оминає цвіт весна
Хай здоров’я, радість і достаток
Стеляться, немов вишневий цвіт,
Хай малює доля з буднів свято,
І Господь дарує сотню літ.

* * *
Нехай з тобою буде поряд
Веселий сміх і ніжний погляд.
Хороший друг і пісня тиха,
Що розганяє тугу й лихо.
Очей коханих два озерця,
Неспокій думки твого серця.
Хай омине тебе нещастя,
Живи і мрій, бажаю щастя!

* * *
Хай кожен день ясніє небом чистим,
Світанки сяють,скупані в росі,
У серці радість розквіта іскриста,
І мрії хай збуваються усі.
Хай молодість Твоя ще довго квітне,
Усмішка сяє на Твоїх устах,
І лиш хороше, радісне, привітне,
Тобі в житті перетинає шлях!
З днем народження!

* * *
Нехай майбутнє зовсім невідоме,
Заплутане оточенням і страхом,
Але ти шлях свій вибери свідомо,
І впевнено іди вперед цим шляхом.
В житті тобі бажаєм перемог,
В коханні, у кар'єрі, над собою...
Не знати бід, ані тяжких думок,
І пам'ятати завжди - ми з Тобою!

* * *
День сьогодні - особливий день!
І коли щороку він приходить,
серце наче сповнене пісень,
світ,здається сповнений мелодій.
Хай ніколи у твоїх очах
чиста й світла радість не згасає,
щоб не було горя навіть в снах!
Хай Господь здоров"я посилає.
Мати Божа хай благословить,
хай Спаситель буде все з тобою.
Хай в житті твоїм він кожну мить
обдарує ласкою святою...
Береже від болю і біди,
посилає щастя й долю світлу,
щоб життя прекрасне назавжди
ніжною трояндою розквітло...

* * *
Нехай літа не стануть тягарем,
Нехай душі не вигасне зірниця,
Хай повниться до краю день за днем
Добра і щастя золота криниця.
Нехай життя наснаги додає
Десятки літ ще мріяти, творити,
Щоб Ви змогли усе життя своє
В здоров'ї й радості багато літ прожити!

* * *
Нехай для тебе не згасає сонце,
Нехай не віють в душу холоди.
Хай жито на столі і Бог на небі,
Тебе завжди рятують від біди.

* * *
Щоб серце твоє зігрівало тепло,
Щоб завжди в душі панувало добро,
Краси і наснаги, здоров’я без ліку
І довгого, довгого щедрого віку.

* * *
Квітів і долі, щастя доволі,
Щирої вдачі, ніжних побачень.
Ніжне кохання, світле світання,
Мрій чистих зграю тобі я бажаю.

* * *
В житті хай лунають лиш теплі слова,
А серце ніколи від болю не плаче.
І крутиться весело Вам голова
Лише від любові, добра та удачі!

* * *
Нехай життя щодень тебе втіша,
Розлук не буде, горя та невдачі.
Хай розквітає молода душа
Від щастя, від кохання, від удачі!

* * *
Хай весною з яблуневим цвітом,
Полум'ям з яскравих квітів - літом,
Восени з багряним листопадом,
А зимою з тихим снігопадом
В руки твої щастя прилетить!

* * *
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні краплі бід, ні жалю, ні страждань.
Життя хай квітне, мов вишневий сад,
І кожен день усміхнено радіє,
А доля подарує зорепад
Здоров'я, миру, успіхів й надії

* * *
Незабутніх вражень, щасливих подій,
Здійснення задумів, втілення мрій!
Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,
Здійснюються завжди заповітні мрії.
Хай палають в серці почуття високі,
А доля дарує повні щастям роки.

* * *
Бажаємо миру і світлої долі,
Запалу, енергії, сили доволі.
Творчого вогнику, віри й наснаги,
Щедрості серця, людської поваги.
На довгих стежках Вашої ниви
Будьте завжди Ви здорові й щасливі!

* * *
Хай здоров'я, радість і достаток,
Сипляться, немов вишневий цвіт,
Хай малює доля з буднів свято,
І дарує Вам багато літ!

* * *
Хай радість приходить до вашого дому,
Розвіє негоду, тривоги і втому,
Бажаєм прожити у силі й здоровї
Ще многії літа! Щасливої долі!

* * *
Незабутніх вражень, щасливих подій,
Здійснення задумів, втілення мрій!
Хай прекрасним цвітом шлях життя рясніє,
Справджуються завжди заповітні мрії.
Хай палають в серці почуття високі,
А доля дарує повні щастям роки.

* * *
В цей дорогий для серця день,
Бажаєм квітів і пісень!
Від друзів щирих привітань,
Від зірок - здійснення бажань!
Від сонця - світла і тепла,
Щоб доля щедрою була!
І не спинити часу лік,
Нехай щастить весь довгий вік!

* * *
Нехай очі твої щастям світяться,
Люди добрі тобі хай зустрінуться.
Хай любов щира буде до старості,
Я бажаю тобі тільки радості!

* * *
Як вогонь завжди горіти,
Hе старіти, не хворіти,
Жити довго і щасливо,
Безтурботно і красиво.

* * *
Хай кожен день дарує радість
Хай сонце світить Вам завжди,
Роки ніколи Вас не старять,
І не приносять в дім біди.

* * *
Щасливої бажаю долі
Нехай всього буде доволі!
Усмішок глибоких, як дно океану.
Великого щастя, без зла та обману.
І незалежно від погоди
Нехай панує в домі згода.
Ще від душі бажаю щиро
Любові, спокою і миру.

* * *
Хочу всього набажати, написати море фраз,
Обійняти міцно-міцно й поздоровити ще раз!!!

* * *
Нехай з рідного порога
Завжди йде легка дорога.
Хай життя барвінком в'ється,
Доля щиро усміхнеться!

* * *
З Днем Народження щиро вітаєм,
І бажаєм на довгі літа:
Будь такою, як ми Тебе знаєм,
Ніжна, мила і всім дорога.
Хай і щастя, і сонця вітрила,
Мчать Твій човен до тої землі,
Де панує лиш радості сила,
Де збуваються мрії Твої.


* * *
Хай ваше щастя квітне веселково,
І хай лунає скрізь привітне слово,
Хай Бог благословляє Вашу долю,
І вбереже Вас від розлуки й болю.
Достатку, щастя, радості й любові,
Родині Вашій в доброму здоров’ї!




Привітаня з Днем Народження матері, мами



Лагідна, рідненька, добра і проста,
Наша дорогенька, наша золота,
Натруджені руки, мудрії слова,
Вам ніколи, мамо, спокою нема.
Тож дозвольте в день такий святковий
Побажати щастя, радості в житті,
Щоб не знали, мамо, горя ви ніколи
І до 100 років ви для нас жили!


* * *
Букет найкращих побажань
Для Вас несемо, мамо люба!
До 100 живіть без хорувань
І правнуків ведіть до шлюбу!
Щоб холод в душу не закрався,
Щоб в серце смуток не прийшов,
І щоб ніхто не здогадався,
Яким Вам рік уже пішов.

* * *
Літа відлітають лелеками в вирій,
У далі безкраї - за обрій летять,
А Вам, люба мамо, на життєвій ниві
Сьогодні від роду уже 60 (70, 80...).
Низький Вам уклін від дітей і онуків,
Здоров'я міцного з роси і води,
Нехай Ваші лагідні струджені руки
Тепло і любов нам дарують завжди.
Спасибі матусю за ночі безсонні,
Спасибі, рідненька, за те, що Ви є,
Нехай же Господь Вам дарує здоров'я
Наснаги і сили щодень додає.

* * *
Низенько до ніг Ваших, мамо, схилюся,
Ми в вічнім боргу перед Вами, матусю.
Ми дякуєм щиро за руки робочі,
За рідні, ласкаві, турботливі очі,
За душу привітну і щире серденько,
За те, що найкраща у світі Ви, ненько.
Здоров'я міцного бажаємо, мила,
Щоб Ви були завжди здорові й щасливі.
Живіть же, матусю ще років до ста,
Бо світ цей, рідненька, без Вас - сирота.

* * *
В день Вашого, Матусю, ювілею,
Ми дружно Вас вітаємо сім’єю.
Здоров’я й щастя зичимо Вам щиро,
Щоб серце Ваше, Мамо, не боліло,
Щоб радісним і довгим був Ваш вік
З добром, любов’ю, спокоєм і миром !!!

* * *
Боже, Отче наш єдиний, нашу маму збережи,
Її кожну мить й годину у своїх руках держи.
Обдаруй її здоров'ям, в смутку завжди потішай,
В тяжкій праці й відпочинку все життя благословляй.

* * *
Рідний погляд, ніжні руки -
У матусі свято!
День народження сьогодні!
Я спішу вітати!
Хоч я зовсім ще маленька,
І ходжу до школи,
Те, що свято нині в неньки,
Не забуть ніколи!
Подарую тобі квіти,
Обійму гарненько!
Моя мила, люба мамо,
З святом, дорогенька!


* * *
Тобі, наша люба, найкраща у світі,
Бажаємо щастя, даруємо квіти.
Щоб сонце і зорі плекали тепло,
Щоб завжди здоров’я у тебе було.
Щоб смутку не знала, ми просимо долі,
Добра тобі й радості, рідна, доволі.
Бо людям для щастя багато не треба –
Сімейного затишку й мирного неба.


* * *
Повиростали діти,
Як квіти у дворі
І 60 - ліття
Вже стало на порі
Не збавилось любові,
Не збавилось тепла
Мудріше стало слово,
Щирішою душа.
Дозвольте ж привітати
Вас з ювілеєм щиро
І щастя побажати,
і спокою, і миру!

* * *
Ваш прекрасний ювілей
Позбирав усіх гостей,
Друзів теж прийшло багато
Вам здоров’я побажати.
І в роботі і в труді
Ви, неначе молоді,
Нехай квітне ваша нива,
Доля хай буде щаслива,
Чарку вип’ємо за Вас,
І цілуєм мільйон раз.

* * *
Спинити час ніхто не взмозі
І грає ліс, і квітне сад
На вашім сонячнім порозі
З’явилось мудрих п'ятдесят (60, 70...)
Ваш ювілей – поважна дата
Про це нагадувать не слід,
А краще щиро побажати
Здоров’я, щастя й довгих літ.
Щоб завжди Ви жили у мирі
У колі друзів і рідні
Завжди лишайтесь такі ж щирі
Такі ж веселі й молоді.

* * *
На килимі життя, немов чарівна м’ята,
Розквітла Ваша ювілейна дата,
Хай квіт життя повік не одцвітає,
Нехай добро щоднини прибуває,
Хай Матір Божа Вас охороняє,
Ісус Христос з небес благословляє
Нехай в душі панує доброта
На щедрі щастям, многії літа!

* * *
Прийде лелека по росі
До вашої криниці,
Постелить лагідно до ніг
І сонця, і травиці.
І того неба, що в воді,
І того - над водою,
Аби були ясними дні,
А доля - молодою!

* * *
Як вода джерельна будь завжди здоровий,
Хай сміються очі, не хмуряться брови,
Зігрівають серце почуття високі,
А Господь дарує 100 щасливих років.

* * *
Журавлиним ключем відлітають літа,
Сивина засріблила вже скроні,
Але в Вашій душі та ж струна золота,
Те ж тепло незгасиме в долонях.
Тож нехай це тепло зігріває усіх
І ніколи Вас не покидає.
І нехай все життя, хай весь Ваш довгий вік
Ангел Божий Вас охороняє

* * *
Хай обминають Вас тривоги,
Хай Бог дасть щастя на путі,
Хай світла, радісна дорога
Щасливо стелиться в житті!
Тож не старійте і не знайте
В житті ні смутку, ані бід,
У серці молодість плекайте,
Й живіть до ста щасливих літ!
Привітання бабусі

* * *
Не зогледілись - виросли вже діти,
Вже охрестили первістків-внучат!
Ми Вам бажаєм жити і радіти,
Щоб дочекатись їхніх немовлят!
Ми просимо за Вас у Бога в небі,
Щоб Він Вам доброго здоров’я дав
Й щоб Ангел-Хоронитель при потребі
Іще сто років Вас оберігав!
Спасибі вам за рученьки робочі,
За довгі, нелегкі, безсонні ночі,
Тож зичимо Вам стільки ще прожити,
Щоб на сторіччя всіх нас запросити!

* * *
Люба матусю, бабусенько мила,
Спасибі велике, що Ви нас зростили,
Що Ви нас любили, усім помагали,
Молились за нас і добра нам бажали.
За руки робочі, за хліб на столі.
Спасибі Вам рідна! Уклін до землі
За Ваше добро і турботу про нас...
Сьогодні ми щиро вітаємо Вас!

* * *
Hе знають і нині спокою
Ваші, бабусю, руки,
За Вами, як за стіною,
В безпеці і діти, і внуки.
Ми всі Вас вітаєм щиро,
Цілуєм в обидві щоки,
Щоб Вас не покинула сила,
Ще довгі і довгі роки!

 

Читайте також