23.03.19

ВІННИЧАНИ ВИННІ ЗА ОПАЛЕННЯ ПОНАД 148 МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ

Борги вінничан за тепло – катастрофічні. Тепловики б’ють на сполох. За опалення люди винні 148,5 мільйонів гривень. Деякі – платіжки ігнорують роками. Тож, через борг споживачів, підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» завинило «Нафтогаз України». Якщо ж до 1 квітня тепловики не погасять борг – місто залишиться без тепла та гарячої води.

«Розрахунок – вкрай важливий для нашого підприємства. Адже варто розуміти, що від рівня розрахунку споживачів, залежить рівень розрахунку підприємства з НАК “Нафтогазом” за спожитий природний газ. Як наслідок, підприємство не зможе отримати номінації на газ для виробництва теплової енергії і місто може залишитись без послуг опалення та гарячого водопостачання», – каже прес-секретар КП «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Шпікіна.
Тим часом тепловики запевняють, що дбають про надання якісних послуг. Щойно на дворі завесніло – почали готуватись до нового опалювального сезону. Замінюють старі мережі на нові.
«З 11 березня ми розпочали з Короленка, проклааємо нову ділянку, щоб зменшити тепловтрати. Цього року в міжопалювальний період буде замінено понад 4 кілометри мереж на 32 ділянках», – каже Сніжана Шпікіна




Читайте також