07.07.23

Привітання з професійним святом універсальні – у прозі

Приклади (зразки) універсальних привітань із професійним святом (всього 30 варіантів). Пропоновані тексти – у прозі (не у віршах). Ці слова підійдуть як для вітання колег, вітальної промови на корпоративному заході, персонального вітання від себе особисто, так і для розклеювання в офісі. Також їх можна вписати до листівок колегам, професіоналам своєї справи або оформити текст привітання від керівництва організації.


Варіант №1

Дорогі колеги та друзі! Сьогодні – наше професійне свято.
Прийміть вітання та щирі побажання процвітання, реалізації ваших кар'єрних та професійних планів, задумів, мрій. Щиро бажаємо вам успіху та благополуччя.

Варіант №2

Шановні колеги та друзі! Сьогодні, у наше професійне свято, хочу побажати нам усім:

   * Успішного професійного розвитку та зростання;
   * Легкого та безперешкодного руху вперед – до нових успіхів;
   * Нового досвіду та нових дивовижних відкриттів;
   * І найголовніше – щоб наша праця була корисною, визнаною та оціненою.

Варіант №3

Дорогі колеги! Сьогодні, в день нашого з вами професійного свята, бажаємо вам усім:

   * Нових цікавих проектів;
   * Нових професійних звершень;
   * Світлих професійних цілей;
   * Прискорення професійного зростання;
   * Розширення професійних навичок та умінь;
   * Безліч цікавих тренінгів;
   * Професійної популярності, визнання та схвалення;

Будьте щасливі у професії і нехай вона теж буде прихильна до вас.

Варіант №4

Шановні колеги та друзі! Цього чудового святкового дня, присвяченого нашій професії, вітаємо вас і бажаємо, щоб усі ваші професійні амбіції реалізувалися. Щоб робота приносила вам задоволення та радість. Щоб втома була лише приємною. І щоб новини вас переслідували лише – добрі. Щоб результати праці були потрібні і корисні безлічі людей. І щоб на шляху до мети нам траплялися лише порядні люди (клієнти, замовники, керівництво, виконавці, пацієнти тощо – тут вставити потрібне щодо вашої професійної діяльності).

Варіант №5

Шановні колеги! Професійний рік що пройшов (з минулого свята) приніс нам багато цікавого… Він був непростим, насиченим, вимогливим до нас та корисним за кількістю накопиченого досвіду. Це був хоч і складний, але дуже цікавий час. Сьогодні, в день нашого професійного свята, побажаю вам щоб у новому професійному році ми зуміли ефективно розпорядитись накопиченим досвідом… Щоб нам представилися можливості зміцнити своє становище та процвітання. Щоб
цікаві проекти знайшли нас. І щоб отримані нові навички допомогли нам ефективно вирішити поставлені завдання. Загалом, колеги, щастя нам та благополуччя.

Варіант №6

Шановні присутні! Хочу привітати нас із професійним святом і поспішаю повідомити вам, що ви – найкращі! Ви зуміли створити відмінний, міцний та злагоджений (гармонійний) колектив. Це важливо для ефективної роботи.

   * Ви вмієте вирішувати професійні завдання, які знову і знову ставить перед нами обрана діяльність, професія та керівництво.
   * Ви вмієте не згинатися перед труднощами та не втрачати голови від успіху.
   * Ви вмієте програвати та йти далі. А також – вмієте перемагати і не зупинятися, насолоджуючись досягнутим.
   * Ви вмієте, удосконалюватися у професії та швидко навчаєтесь.
   * Ви здатні впроваджувати нове швидко та продуктивно, а також – здатні спокійно відмовитися від застарілих методів праці, що не виправдовують себе.

Але найголовніше: ви – найкращі, бо прекрасні, добрі, розумні, сильні люди, готові прийти на допомогу колезі, радіти загальним успіхам і співпереживати у важку хвилину. Я пишаюся вами і тим, що працюю серед вас. Бажаю вам залишатися такими ж класними профі та чудовими людьми.

Варіант №7

Шановні співробітники! Керівництво ТОВ «Петрик Інк» вітає вас з професійним святом і бажає вам всього найкращого як у професійному житті, так і – у приватному. Ми любимо і цінуємо кожного з вас. Ви - відмінні фахівці, завдяки вам організація зростає, розвивається та процвітає. Сподіваємось і надалі бути корисними один одному і разом йти до нових успіхів (перемог).

Варіант №8

Колеги! Сьогодні, в день професійного свята, я хочу сказати вам, що пишаюся кожним із вас. А також, пишаюся, що щодня працюю разом із вами. І не шкодую ні про один проведений з вами день.

Щодня ви виконуєте складну, важливу і дуже потрібну роботу якої потребують багато людей. І свою роботу ви робите відмінно. Вибір такої професії характеризує вас як чудових людей. І саме тому вами неможливо не пишатися.

Дякую вам за те, що ви є і за те, що ви – такі які є. І бажаю, щоб наступний професійний рік (який до наступного свята) був для нас легким, спокійним та плідним. Дякую вам і – успіхів.

Варіант №9

Дорогі колеги! Вітаємо вас із професійним святом. Кожен з вас – унікальна творча особистість і у команді всі ви показуєте чудові творчі результати. Ми дякуємо вам за вашу працю та внесок у розвиток організації. Бажаємо подальших творчих успіхів та нових перемог. Нехай світлі, продуктивні ідеї ніколи не залишать вас і нехай все задумане – реалізовується. А реалізація нехай буде легкою та високо оцінені.

Варіант №10

Дорогі друзі! Вітаємо вас з професійним святом та поспішаємо розповісти вам, що виконана вами робота у попередньому (професійному) році була – чудової якості. Вона була високо оцінена та затребувана. Ви показали себе як чудові фахівці та не менш чудові люди. Ви професійні, наполегливі (у досягненні мети), наполегливі, порядні, енергійні та організовані. Ви показали себе з найкращого боку, з якого тільки може показати людина в нашій професії.

Ми високо оцінюємо, помічаємо та пам'ятаємо кожного з вас та всіх вас разом узятих. Ви – чудова команда. Бажаємо вам благополуччя, процвітання, здоров'я, радості та професійного зростання.

Варіант №11

Друзі! Сьогодні – ваше професійне свято, з яким я вас і вітаю. Усі ви – справжні профі. І я знаю, що іноді вам здається що ви досягли «стелі» у своєму розвитку і рухатися більше нікуди. Я вже багато бажав вам на попередні подібні свята... Але сьогодні я хочу сказати, що щодня милуюся вашим професіоналізмом, захоплююсь вами і щиро бажаю вам знаходити способи рости далі, незважаючи на те, що ви – висококласні спеціалісти. А також бажаю сил справлятися з такими тупиковими моментами у професійному зростанні, не впадати у відчай, і знову йти вперед шляхом професійного процвітання.

Варіант №12

Дорогий Іване Івановичу! Вітаю вас із вашим професійним святом. Знаю, як ви цінуєте свою професію, поважаєте та цінуєте її. Тому бажаю:

   * Довгою вам, щасливого, успішного, плідного професійного життя;
   * Нехай ваша праця буде завжди гідно оцінена і затребувана;
   * Щоб ви ще довго дивувалися новим відкриттям у своїй діяльності та не переставали радіти отриманим результатам;
   * Щоб нові успіхи окриляли вас, а невдачі тільки стимулювали на нові подвиги, а не демотивували;
   * Ну і звичайно, щоб терпіння не залишало вас і ваших близьких і щоб вони (близькі) приймали вашу працю близько до серця так само, як і ви самі. І звичайно ж, дуже важливо, щоб вони його не лише приймали, але – розуміли та поділяли.

Варіант №13

Дорога подруга! Я вітаю тебе з твоїм професійним святом та хочу сказати тобі, що завжди любила тебе як близьку людину, а тепер ще й пишаюся, що дружу з таким класним професіоналом.

Такого дня вважаю своїм обов'язком побажати тобі, щоб ти успішно росла і розвивалася у вибраному напрямку. Щоб твій професійний шлях був гладким, легким, не надто повільним та радісним для тебе. Щоб ти отримувала від своєї праці все, що ти хочеш отримати і щоб твої зусилля були завжди гідно винагороджені. Щоб справдилися всі твої надії і мрії і щоб результати твоєї діяльності ніколи тебе не
розчаровували. Щоб на думку приходили тільки правильні рішення та головне – своєчасні.

Загалом, люба, бажаю тобі твого персонального, професійного щастя та процвітання. Ну а я, завжди радітиму твоїм перемогам і завжди підтримаю у хвилини сумнівів. Вітаю!

Варіант №14

Дорогий друг! У твоє професійне свято не можу залишитися в осторонь і не привітати тебе з ним. Я вдячний тобі за дружбу, але сьогодні я хочу сказати тобі, що пишаюся тим, яку професію ти вибрав (який професійний шлях ти вибрав). Вона (професія) – непроста і цікава, і я бажаю тобі:

* Щоб тебе не бентежили труднощі. Знай, що тобі завжди є до кого звернутися за підтримкою;
  * Щоб ти не зупинявся на півдорозі і пройшов свій шлях до кінця… А наприкінці я бачу тебе – крутим профі, не лише моєю гордістю, а й визнаним (титулованим, відомим та популярним) лідером професії;
  * Щоб ти був щасливий на цьому шляху незважаючи на складності і незважаючи ні на що взагалі;
  * Щоб твої рідні та близькі мали сили, мудрість та терпіння розділяти з тобою твою захопленість професією;
  * Щоб професійні навички та вміння тільки множилися у тебе легко та швидко;
  * Ну і насамкінець: щоб твоя професія ніколи не заважала (а тільки допомагала) тобі залишатися таким самим класним другом, який ти зараз…
а водночас – нехай не заважає щасливо влаштувати та інші сфери свого життя (сім'ю, захоплення, навчання новому, подорожі, розваги).

Варіант №15

Дорогі колеги! Сьогодні, в наше професійне свято я хочу подякувати Вам за повсякденну копітку працю. Впевнений, саме завдяки вашим зусиллям наше підприємство з його колосальним потенціалом зможе гідно проявити себе у найближчому майбутньому!
Зі святом вас, дорогі колеги! Найкращі побажання вам, вашим рідним та близьким! Бажаю щастя, здоров'я та спільних успіхів у розвитку нашого улюбленого підприємства!

Варіант №16

Дорогі колеги з найкращими привітаннями цього святкового дня. Бажаю творчих успіхів, високої якості вашої продукції, процвітання у світі бізнесу. Нехай удача завжди супроводжує вас у всіх ваших справах, а в особистому житті нехай буде багато добрих подій.

Варіант №17

Шановні та улюблені колеги! Ми сьогодні вітаємо вас із чудовим святом! І бажаємо професійних успіхів і безліч перемог на різних теренах. А найголовніше, щоб усе це гідно оцінювалося!

Варіант №18

Нехай радість сьогодні буде щирою, як і наші побажання. Бажаємо підвищення зарплати та неурочних премій, бажаємо зменшення роботи та збільшення прибутку. Загалом нехай буде краще, а вам за це нічого не буде!

Варіант №19

Поздоровлення сьогодні приймайте, нехай у всьому вам щастить і нехай завжди і все буде тільки на прибуток, нехай співробітники поважають вас, а друзі люблять! І хай на роботу ви йдете, як на свято, і з таким настроєм працюєте весь день! Вітаємо!

Варіант №20

Бажаємо багато перемог на роботі та у справах, а в сім'ї, щоб був спокій та тепло. Тоді рівновага стане щастям і хотітиметься і на роботу, і з роботи додому! Вітаємо!

Варіант №21

Бажаємо вам багато всього, щоб все це було бажаним і необхідним, щоб обід був довшим, а начальство викликало рідше. Щоб удачі помічали, а невдачі пропускали! І щоб настрій піднімався від одного слова "робота"!

Варіант №22

Бажаємо сьогодні вибуху емоцій, нехай збувається найчудовіше, і завжди будуть перемоги та процвітання у всіх справах.
Нехай завжди у вашому житті будуть вірні друзі, доброта та гарний настрій. Від щирого серця бажаю вам, вашим сім'ям, рідним і близьким міцного здоров'я, щастя та благополуччя Успіхів та процвітання нашої шляхетної професії! Зі святом вас, шановні колеги!

Варіант №23

Вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівника (суду, культури, соціальної сфери тощо). Міцного Вам здоров'я, щастя, сили та витримки, оптимізму та благополуччя, впевненості у завтрашньому дні, успіхів у нових починаннях!
Дякуємо за досвід спільної роботи та сподіваємось на подальшу співпрацю!

Варіант №24

Шановні колеги! Від імені колективу ... і від себе особисто дозвольте привітати Вас та Ваш колектив із професійним святом – днем ХХХХ! Бажаю подальшого розвитку та процвітання…, успіхів у вашій творчій праці, реалізації грандіозних планів та проектів компанії. Міцного здоров'я, щастя та удачі всім співробітникам та їхнім родинам!

Варіант №25

Шановні колеги! Сьогодні з величезним задоволенням я вітаю вас із нашим професійним святом – Днем ХХХ! Наша професія - одна з найскладніших, найважчих і шляхетних професій.
Від щирого серця вітаю і наших ветеранів, які є охоронцями наших найкращих традицій і із задоволенням діляться своєю мудрістю та своїм досвідом! Прийміть щирі побажання благополуччя, процвітання та здійснення всіх ваших планів! Міцного вам здоров'я та мирного неба над головою!

Варіант №26

Дорогі друзі, сьогодні наш колектив із честю зустрічає свій маленький ювілей. Нехай удача завжди буде вірним супутником у нашому колективі і щоб ми змогли гідно чинити опір усім кризам, які часом зустрічаються в бізнесі та житті

Варіант №27

Кожному своєму колезі я хочу побажати романтики в роботі, тому що це допоможе досягти успіхів; оперативності у виконанні поставлених завдань, тому що це допоможе швидше зробити роботу; відповідальності, тому що це дозволить підвищити якість! А як не крути, все одно зарплату раніше не дадуть! Тож чи варто так переживати за роботу!? Настав час розслабитися, адже сьогодні – наше професійне свято! Вип'ємо за дружбу у нашому колективі!

Варіант №28

Шановні пані та панове. Ви зібралися тут усі ділові люди, з невичерпною енергією, працездатністю, творчою жилкою, сміливістю, вмінням ризикувати та долати всі труднощі на шляху. Хочу побажати, щоб усім вашим починанням супроводжував успіх!

Варіант №29

Дорогий колега. Вітаємо та бажаємо затишної атмосфери не лише в будинку, а й на роботі. Дозвольте висловити Вам наше захоплення за життєрадісність та веселу вдачу, яка надає нам усім оптимізм у роботі.

Варіант №30

Доброго, бравого і чудового начальника вітаю від щирого серця. Бажаю поваги та пошани від співробітників, успіхів на роботі, удачі в будь-якій діяльності, блискучих перспектив та великого щастя, постійного розвитку та процвітання справи, вірного кохання та доброго щастя.

Рекомендації:

* Якщо ви вирішили, що вибраний текст буде роздрукований і повішений в офісі, намагайтеся окрім тексту розмістити на аркуші картинку вітального характеру (бажано кольорову, але – необов'язково)

* Якщо ви вирішили вимовити вітальну промову вголос, постарайтеся не говорити довго. Перераховані вище тексти досить короткі і легкі для запам'ятовування. Однак, не варто кілька текстів поєднувати в один і говорити все разом.

* Якщо вважаєте, що одного тексту недостатньо для вітальної мови, тоді можете сказати кілька, але – розділіть їх у часі (наприклад, скажіть одну і другу – через деякий час у зручний момент).

* Намагайтеся не читати текст із заздалегідь заготовленого аркуша. Спробуйте його вивчити. Допустимо читати з аркуша лише якщо відчуваєте труднощі із запам'ятовуванням вибраного тексту.

Поділися з другом!

Читайте також