25.07.24

Скандальні цитати від Ірини Фаріон: Якщо ти не розмовляєш державною мовою - ти є або розумово відсталий або політично упереджений.

Буквально все що казала Ірина Фаріон спричиняло істерику у московитів і вати. Втім деякі її цитати доводили їх до запаморочення та припадків.

Москва не може існувати не чинячи зло.

Найкраща мова з московитом - це мова наших гармат.

Московити мислять категоріями знищення, вбивства, згвалтування, зла - це їхня природа. Вони живуть цим. Вони іншими ніколи не будуть.

Московська мова роз'єднує. Московська мова вбиває. Московська мова маргиналізує. Московська мова - це мова маргиналів і неосвічених людей.

Якщо ти не розмовляєш державною мовою - ти є або розумово відсталий або політично упереджений.

Читайте також: Мова - це перший і останній бастіон захисту держави — мудрі та яскраві цитати Ірини Фаріон

Скільки вам ракет в писок ще має влетіти щоби ви нарешті заговорили мовою Тараса Шевченка і Степана Бандери?

Московська церква – основна духовна отрута в Україні.

 

Путін хоче нас денацифікувати, а ми маємо максимально «нацифікуватися» – тобто бандеризуватися. Мета Бандери – національна соборна Українська Держава, де панує українець.

Немає переборщення, коли ти захищаєш свій національний інтерес.

Влада, що не здатна захистити державної мови, – ніколи не захистить державних територій.

Мову не знають або ті, хто політично упереджені, або розумово відсталі.

Якщо нація не буде читати класику українського націоналізму, де про все написано ще 100 років тому, то програє.

Що більше буде української мови в Україні, то менше буде загроз з боку Москви, бо Москва прийшла захищати рускоязичних.

Ментальна картина – це перестати бути жертвою, натомість ставати месником і жорстким відплатником.

Кожна українська дитина має знати що москаль - ворог.

Визволення наші - в бандерівському чині. І той Чин творять наші воїни на фронті. А запілля в глибокій морально-духовій та ідейній немочі. Коли б націоналістичні ідеї сповідувало понад 50% країни, то не було б у путіна жодних шансів розпочинати війну. Тому й платимо найкращими за найгірших і ніяких.

Московит найкращий тільки в домовині.

Якщо женщінам для самоствердження потрібні суфікси-фемінітиви, то вони не самоствердяться ніколи.

Лише кожен двухсотий москаль - добрий москаль.

Нині можна сміливо говорити про незрілість суспільства, отруєного псевдолібералізмом у веселкових тонах. Натомість наші воїни, на відміну від так званих "тилових щурів" жодних кутів не згладжують й у напівтони не бавляться: бачать ворога – ліквідують. Я ж воїн на іншому, так би мовити, фронті, я є хірург, який видаляє з суспільства оту занесену пухлину блюзнірства. 

Українці нарешті повинні зрозуміти: розмовляєш російською - поширюєш руський мир, який нас вбиває. 

Вата підняла свої чортячи копита, хвости та роги!

І запам'ятайте: немає ніяких рузкоязичних. Є ті хто нехтує українською мовою. 

Поїдь в Польщу і скажі там що польська мова розколює.

Російський язик - це російський мір. У нас в Україні не має бути російського міру.

Дякую всім ненависникам. Ви сміття, яке вигребемо з країни неминуче. Інакше війна буде вічно. С*ки і далі служать Путіну. Він вам, бидло, аплодує. А нам своє робити.

Всіх обурює радикальна українізація від Ірини Фаріон! Але чомусь русифікація з автоматом калашнікова від руzzкого міра так не обурює...

Люди! Кого ви обираєте до влади? Чи ви врешті розумієте, що ваш вибір - це війна проти вас. Що у нас в парламенті НЕМА опозиції до антибандерівської влади, що сповна розв'язує руки ворогові. І ворог це демонструє всією силою. Невже і досі не зрозуміло, що лише шлях Бандери і Шухевича веде до перемоги? Таки не зрозуміло. Тому і війна. Тому ухилянти. Тому жоріни і соколови. 

«Я вважаю, що нині можна сміливо говорити про незрілість суспільства, отруєного псевдолібералізмом у веселкових тонах.
Нам усім треба зрозуміти, що нам продовжують накидати комплекс меншовартості, якого у нас немає. Знову ж таки, історія – це наше життя, а не просто події з минулого. Адже те, що ми маємо зараз на Донеччині й у Криму є наслідком докорінної зміни чужинцями етноструктури цих теренів, заміщення українців москалями. Українців закатували Голодомором, а потім на їхнє місце завезли москалів, чиї нащадки призвели до війни. Вони голосували за "Партію регіонів", за комуністів, а згодом – за ОПЗЖ. Ну, от і маємо»

«Мене жорстокість московитів не здивувала. Коли мені розповідають і показують, як каструють українського бійця в Сіверо-Донецьку тепер, то я запитую: а ви знаєте, як кастрували Юрія Липу на Спаса 19 серпня 1944 року ті самі вороги?
А ви знаєте, як в Батурині у листопаді 1708 року українцям відрізали голови, настромляли на палі і як пускали трупи закривавленою річкою? І саме після того москалів почали називати кацапами, тобто різунами.
Коли вони такі жорстокі? Коли ми не даємо відповідної реакції…»

"Чому вони живуть в Україні і говорять мовою окупанта? Вони садомазохісти? Їм подобається використовувати мову ворога?" (2018)

"Де ми маємо війну сьогодні? Там, де були російськомовні громадяни. Це Луганська, Донецька область та Крим. Там була російська церква, російська культура та російська мова. Вони розумово відсталі, ці російськомовні". (2018)

"Покажи свій патріотизм – вивчи мову Тараса Григоровича Шевченка... Якщо немає дисципліни, то це не армія, це зброд... Я не можу назвати їх українцями" 2023

"Наші Іванки не повинні ставати Ванєчками. Ви уявляєте, щоб малого Степана Бандеру гукали: "Стьопа, йди їсти", чи щоб "Наталка-Полтавка" Котляревського називалася "Наталі з Полтави", чи поема Шевченка "Марія" називалася "Мурочка", а "Катерина" – "Катєчка"?"

Читайте також