03.01.20

Зе-президента нема

Фаріон
Ірина Фаріон

Під новорічну ніч Зе-блазень переконливо довів, що держави Україна вже НЕМА. За 8 місяців йому блискуче вдалося демонтувати цю державу з допомогою охлосу, що привів його до влади. Не лякайтеся. Не істеріть. Не знаходьте якісь дурні АЛЕ. Не говоріть оцього абсурдного "червоні лінії", які він перейшов давним-давно, коли ще кривлявся в 95 кварталі – видовиську для черні. Держави Україна вже НЕМА, бо це передусім три базові державні інституції: інститут Президента, інститут Верховної Ради як законодавчий орган, інститут судової гілки влади.

Зе- в новорічну ніч виступало з якоюсь маразматичною промовою начебто від імени Президента, але без основних президентських атрибутів: штандарту Верховного Головнокомандувача, національного прапора, національного славня і герба. Воно виступало як якийсь гопник, що просто виліз на екран поговорити про заасфальтовані вулиці, освітлені ліхтарями, але чомусь без мови, ідентифікацій і розуміння, хто ти. Словом, просто розгублена істота, щоб "пожрать і поржать" – типовий homo sovieticus.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленский проводит политику, грозящую утратой государственного суверенитета Украины — Касьянов

Так звана Верховна Рада через монобільшість в турборежимі штампує антидержавні закони, серед яких закон про ринок землі – це просто продаж держави Україна. Судової гілки влади після зміни складу прокурорів у справі розстрілу Майдану також вже нема. Убивць українців передано Москві. Завезено як обмін, себто обман, якихось дивних істот (якщо не брати до уваги кількох адекватних і очікуваних). Справді, яка різниця, ми тепер називаємося Росія чи Україна???? Ліхтарі ж світять і вулиці заасфальтовані, чи не так?

Отже, зосталася лише країна Україна. Незнищенна і Непоборна. З ядром вільних, сильних, одержимих людей, які знають хто вони, задля чого живуть і до чого прагнуть і де їхній дім. Це воїни, що віддають своє життя не за територію, а за державу Україна. Це викладачі, що дають не лише знання, а вчать працювати на благо своєї держави і пишатися її культурними символами та матеріяльними цінностями. Це лікарі, що дбають про здоров'я нації задля сильної держави України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Украиной правят четверо: бандит, его адвокат, предатель и дурак — Пионтковский. Видео

Це священники, які не верзуть, що Бог – один, а виховують люд у християнсько-національній традиції та служінню і Богові, і національним ідеалам. Це підприємці, що розвивають різні економічні сфери життя задля господарчої сили своєї держави України. Це люди всіх інших фахів та зацікавлень, які просто щасливі від того, що мають свою, незалежну державу Україна як свій дім. Не позичений, а власний, освячений кров'ю захисників та прославлений словом, піснею, пензлем митців.

Ми разом маємо стати АРМІЄЮ протидії цьому бидлякові розряду homo sovieticus на прізвисько Зе-, щоб довести, що воно вже не президент держави, яку само знищило.

Ірина Фаріон

Читайте також