31.03.20

Вaс oбмaнюють! Бeзпoсeрeдньo вiд кoрoнaвірyсa в lтaлiї пoмерлo трoє людей, рeштa вiд…



Те, що ми спостерігаємо зараз, – якийсь апофеоз маразму. Нами керують люди, які абсолютно не розуміють, що коять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою вигоду. Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички шкідливо діють на природний захисний бар’єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски – взагалі смішно! Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду!

19 березня каналу byoblu24 дав велике інтерв’ю італійський професор з 40-річним стажем роботи в операційних, доктор Стефано Монтанарі (Stefano Montanari). У своєму шокуючому інтерв’ю він сказав, що в реальності безпосередньо від коронавірусу в Італії померли лише 3 людини.

Ось що він сказав:

“Наші політики останні 10 років робили все, щоб зруйнувати італійську медицину. Закривалися відділення і цілі госпіталі, персонал звільняли. Коли я чую, що в Італії найкраща медицина у світі, у мене опускаються руки, і не тільки руки. Це не правда! Закупівлі обладнання та витратних матеріалів проводилися по мінімуму. Витрати на медицину різали нещадно. Плюс величезна корупція. Те, що у звичайній країні коштує 10 євро, в Італії – 20. І ті мінімальні кошти, які були в розпорядженні, витрачалися бездарно. Наприклад, навіщось купили 27 мільйонів доз вакцини від свинячого грипу, які потім викинули, а на апарати штучної вентиляції легень грошей не було. Наша медицина була не готова до такої кількості хворих з ускладненнями легень, чим й небезпечний цей вірус.

Читайте також: Странная какая-то эпидемия

Але проблема не у вірусі! Так, вірус є, він абсолютно новий. Я поки точно не можу сказати, чи розробили його в лабораторії, чи він прийшов від кажанів, або ще звідкись. Щодо мишей я дуже сумніваюся, тоді вже відразу від єдинорогів.
Точно можу сказати – він новий і він молодий, він мутує з космічною швидкістю, він поки в фазі пошуку свого статусу, в якому він потім застигне. Вчора це був один вірус, а завтра – вже інший вірус. В Італії не той вірус, що був в Китаї. А в Німеччині не той, що в Італії.

А ще у нього неймовірна проникність, він надзвичайно контагіозний. Але у здорових він протікає безсимптомно.

За моїми припущеннями, якщо ми зробимо тести всім громадянам Італії, то виявимо, що як мінімум половина населення вже позитивна (тобто виробила природний імунітет).

Читайте также:  Эпидемия идиотизма и популизма. Что будет завтра?...

Всі розмови про вакцину в цих умовах — шахрайство світового масштабу. Він так швидко мутує, що ми за ним не вженемося, створюючи вакцини. До того ж від цього типу вірусів не можна зробити щеплення. Ну зробиш щеплення, і можеш 200 раз їм перехворіти. На нього не виробляється імунітету! Якби я 50 років тому сказав своєму науковому керівнику про можливість прищепитися від коронавірусів, він би мене викинув за двері.

Вакцини від вірусів ГРВІ – це геніальна ідея і брехня фармакологічного бізнесу. Я впевнений, закінчиться тим, що нас зобов’яжуть усіх зробити щеплення, і зароблять на цьому свої мільярди.

Звідки вантажівки з трупами? Чому стільки померлих? Причина – в зруйнованій медичній системі Італії. Колишня система впоралася б з навантаженням. Те, що я спостерігаю зараз, — якийсь апофеоз маразму. Нами керують «капітани Скеттіно», які абсолютно не розуміють, що коять. Або ж прекрасно розуміють і знають свою ціну.

Читайте также:  Что-то устал я от этой истерики уже

Компетенція керівників вкрай низька. Навіщо потрібні гумові рукавички? Навіщо ці маски? Рукавички шкідливо діють на природний захисний бар’єр шкіри. У нас дуже розумна шкіра! Маски — взагалі смішно! Для здорової людини це – все одно, що поставити паркан з палиць проти комарів. Навколо нас мільярди мільярдів вірусів. І якщо поруч з вами є коронавірус, маска вас взагалі не захистить. А якщо людина хвора, то їй цю маску треба міняти кожні 2-3 хвилини. Інакше це теж втрачає сенс.

Люди не повинні сидіти по домівках, у страху і без руху. Люди повинні рухатися, гуляти на сонці, зараз авітаміноз. Уряд своїми заходами вкрай шкодить здоров’ю населення. Навіть якщо людина безсимптомно переносить вірус, тобто по суті є здоровою, а їй кажуть, що вона хвора, то це позначиться на її здоров’ї. Як і на здоров’ї всіх тих, хто зараз заляканий сидить по домівках, не отримуючи вітаміну D, ведучи малорухливий спосіб життя, перебуває в невизначеності за своє майбутнє. Я вважаю, що група ризику – пенсіонери – теж повинні спокійно виходити на вулиці, вести свій нормальний спосіб життя.

Життя під замком вб’є більше, ніж коронавірус. Хоча, можливо, це і є мета. Ми ж знаходимося по той бік абсурду!

Є важливий момент. Це – економіка. Зараз все закрито крім біржі. Вона впала вже майже до землі. Лише біржа працює, і мільйонери можуть скупити за дуже низькими цінами ласі підприємства. А коли буде дано сигнал закінчити «операцію», то вони раптово опиняться власниками величезних маєтків. Мільйонери стануть мільярдерами, багаті – надзаможними, а середній клас – жебраками. Я вважаю, що все було влаштовано заради цього. І заради майбутнього мільярдного прибутку від нібито чудової вакцини. Вакцини від мінливого вірусу, від якого не може бути імунітету, а значить, не може бути й вакцини…”

Читайте также:  Злые вопросы к безмозглой Зе-власти

Читайте також