28.12.23

Привітання з Новим роком 2024

Вітання з прийдешнім Новим роком в прозі



Вітаю з прийдешнім Новим роком вас. Нехай 2024 рік принесе нам настання перемоги, повернення всіх українських воїнів до своїх родин та повернення спокійних часів.

***
Вітаю з прийдешнім Новим роком! Нехай рік, що минає, забере з собою всі проблеми, тривоги і страхи, а принесе нам стійкість, віру в перемогу, згуртованість і міцне здоров'я!

***
Вітаю з Новим роком 2024! Нехай наступний рік стане кращим, ніж попередній. Нехай він принесе нам більше добрих новин, віру в хороше майбутнє, сімейне щастя! Бажаю, щоб 2024 згуртував усіх нас навколо віри в перемогу України!

***
З прийдешнім Новим роком! Нехай наступний Новий рік 2024 принесе в дім все найкраще: любов, радість, здоров'я і достаток. Нехай Новий рік буде насичений приємними подіями та емоціями, а близькі та рідні будуть поруч.



***
З прийдешнім Новим роком! Нехай цей рік подарує добробут, обов'язково міцне здоров'я, зміцнить віру в майбутнє. Бажаємо втілення заповітних мрій, нехай цей рік буде для всіх нас переможним!

***
Вітаю вас із прийдешнім Новим роком, нехай він буде добрим та спокійним для всіх. Я бажаю всім миру, кохання, душевної рівноваги. Це найважливіше сьогодні, це потрібне нам усім. З прийдешнім 2024-м роком!

***
Щиро вітаю з Новим роком та бажаю всіх земних благ. Нехай 2024-й рік подарує найголовніше — перемогу та мир. А ще — просте людське щастя та надію на світле майбутнє. Нехай наступні 12 місяців дивують тільки приємними новинами. Щасливого Нового року!

***
Нехай Новий 2024 рік принесе всім перемогу, мир та процвітання. Бажаю всім здоров’я міцного, щастя безмежного, добробуту в оселі та Божого благословення. Всі негаразди та страждання нехай йдуть у минуле, а попереду буде тільки чиста дорога до світлого майбуття.

***
Бажаю вам щасливого Нового року, нехай доля за порогом залишає всі негаразди, а в душі живе віра в мирне життя, добробут, злагоду. Нехай з нової сторінки в ваше життя ввійдуть радість, любов, спокій та перемога.

***
У Новорічну ніч піднімемо свої келихи шампанського за наших рідних та коханих, за мир, любов та згоду у світі, за людей, які захищають нашу країну, за успішний Новий рік, щоб в ньому завжди збувалися всі мрії та бажання!

Дивіться також: Привітання з Різдвом і Новим роком

***
Бажаємо невичерпної життєвої енергії на майбутні 365 днів, неймовірної удачі на всі 12 місяців і відмінного настрою на прийдешні 52 тижні. Нехай з першого січня почнеться нове, цікаве, насичене, яскраве життя. Здоров’я Вам і близьким. З Новим Роком!

Читайте також