30.03.24

Оригінальні поздоровлення директору з днем народження в прозі

Привітання з днем ​​народження начальнику в прозі

Гарні привітання з днем ​​народження начальнику, українською мовою, в прозі.

Вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо Вам здоров’я, оптимізму, реалізації ідей і задуманих планів, посмішок долі, успіху, сімейного благополуччя і щастя. А ще бадьорості духу, стабільності, оптимізму, позитиву, яскравих подій, незабутніх вражень і тільки щасливих пригод!

Бути хорошим начальником дано не кожному, але нашому колективу з Вами дуже пощастило! Це справжній талант — бути таким професіоналом своєї справи. Ми всім колективом вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо завжди залишатися таким же уважним, життєрадісним, креативним, тактовним, цілеспрямованим, який вміє передбачати всі ситуації на два кроки вперед. Ми бажаємо Вам не тільки творчих успіхів і кар’єрного зростання, а й сімейного благополуччя і звичайного людського щастя. Щоб Ваше особисте життя тільки надихало Вас до нових подвигів в роботі, а робота стимулювала до добробуту і комфорту у Вашому будинку. Вітаємо!

Дивиться також:  Привітання з днем ​​народження начальнику жінці в прозі

Шановний ________ , від усього нашого колективу хочемо привітати Вас з днем ​​народження! Нехай Вас завжди супроводжують успіх, здоров’я і щастя в особистому житті. Нехай Вас ніколи не перестають цінувати і поважати, а будуть лише брати приклад з такого мудрого, досвідченого і успішного керівника. Бажаємо, щоб ваші конкуренти завжди були на кілька кроків позаду. Бадьорості та оптимізму Вам у всіх ділових починаннях!

З Днем народження! Бажаю радості, творчих злетів, підкорення крутих вершин, незмінного успіху! Бажаю надійних і відповідальних людей навколо, міцних нервів і умиротворених вихідних, незабутніх подорожей і справжнього сімейного щастя!


Вітаю з днем ​​народження, дорогий і шанований начальник. Нехай кожна ідея втілиться в життя. Нехай будь-яка справа приносить успіх і прибуток. Нехай кожен день буде насиченим і плідним. Нехай підлеглі щиро поважають, а рідні міцно люблять. Нехай доля дарує мир і благо, а будь-яке рішення, прийняте Вами, буде вірним і правильним.

Бажаємо успіху, оптимізму, успіхів, підкорення нових вершин, сили і енергії, стабільності і достатку! А також міцного здоров’я, щастя, любові рідних і близьких Вам людей!

Поспішаємо привітати вас сьогодні, в день вашого народження! І хочемо побажати від щирого серця успіхів у справах, тим більше що ваші успіхи це благо для колективу. Терпіння і задоволення від повсякденної роботи. Підкорення нових життєвих висот і здійснення усіх заповітних мрій. Нехай життя буде сповнене лише радісними моментами, позитивним хвилюванням, щасливими днями в оточенні любові!

Читайте також:  Душевные поздравления шефа с днем рождения в прозе

Прийміть щирі вітання в Ваш день народження! Залишайтеся таким же цілеспрямованим, справедливим і людяним начальником. Нехай і на роботі, і вдома завжди все виходить з легкістю. Робота нехай буде в радість, а відпочинок — на повну «котушку». Ми Вас дуже цінуємо і поважаємо!

У день вашого народження хочу побажати тільки добра і щирості, успішного трудового дня, фінансового підйому і сімейного благополуччя. Бажаю вам світлих днів, позитивних поглядів на майбутнє, втілення всіх ваших грандіозних задумів і просто чудового настрою і безліч креативних та ефективних ідей.


Прийміть щирі вітання з днем ​​народження! Бажаю, щоб життєвий шлях був довгим, світлим, сповнений радості і щастя. Нехай бізнес процвітає, справи все складаються якнайкраще і всі плани реалізовуються!

Вітаємо Вас з днем ​​народження, бажаємо невичерпного джерела натхнення для професійних успіхів, міцного здоров’я, стабільності і успішності, благополуччя, любові і впевненості в завтрашньому дні.

Шановний (ім’я, по батькові), з днем ​​народження! Не кожен колектив може похвалитися таким мудрим керівником, професіоналом своєї справи, людиною тверезого розуму і залізної витримки. З Вами нам легко і приємно працювати. Ми бажаємо Вам зберегти енергію, позитив, оптимізм і бадьорість. А ми в свою чергу постараємося сприяти подальшому розвитку і процвітанню нашого підприємства.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю щастя, успіхів, високих цілей, мудрості в управлінні людьми, терпіння, здоров’я, нових досягнень! Бажаю оптимізму, реалізації задуманих ідей, бадьорості духу, позитиву, стабільності, як можна менше провалів і, звичайно ж, особистого щастя!

Читайте також: Привітання з професійним святом універсальні – у прозі

Вітаємо з днем ​​народження і бажаємо вам здоров’я, енергії, оптимізму, гарного настрою, удачі. Продовжуйте так само успішно керувати і вести наш «корабель» до наміченої мети, вміло обходячи всі бурі і підводні камені. Нехай ваша праця завжди буде високо оціненою, колеги шанують, клієнти поважають, а робота приносить задоволення.

Бажаємо Вам міцного здоров’я, достатку, завжди тільки приємних емоцій. Щоб Ви завжди з інтересом і властивою Вам завзятістю, йшли вперед, підкорювали нові вершини в роботі, особистому житті і в захопленнях. Щоб завжди стороною обходили Вас хвороби, заздрість і горе. Дякую Вам за подарований досвід, за працю і мудрість. З Днем народження!

Хороший і мудрий начальник — запорука процвітання підприємства! У вас присутні всі якості відмінного лідера — мудрість, строгість і справедливість! Від щирого серця вітаємо вас з днем ​​народження і бажаємо, щоб ваше мудре керівництво і добре серце ще багато років радувало нас — ваших вдячних підлеглих! Нехай не підводить здоров’я, завжди відмінним буде настрій, робота — успішною, а стосунки в колективі — теплими і дружніми! Любові вам і розуміння, турботи і тепла, всього найкращого в особистому житті і щастя на довгі роки!

Хочеться побажати Вам, в день вашого народження щастя, здоров’я, родинного достатку і миру у вашому домі. Щоб на вашому шляху зустрічалися тільки вірні друзі, віддана сім’я і старанні підлеглі.

Дивіться також: Пожелания коллегам – в прозе

Шановний керівник, прийміть від усього нашого згуртованого колективу вітання з Вашим днем ​​народження! Бажаємо Вам подальших професійних досягнень, реалізації найграндіозніших проектів, успіхів у всіх починаннях. Будьте здорові, впевнені в собі, щасливі і благополучні.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю завжди стояти на чолі успіху, бажаю робити кожен свій день плідним, яскравим і насиченим. Нехай на нуль зводяться всі невдачі, нехай на максимальний рівень виходить щастя і достаток.

Керувати і спрямовувати — це величезні витрати душевної енергії і важка праця. Але ви справляєтеся з цим на «ура», тому що ваші лідерські якості є доказом  завзятості та сили волі. Хочеться побажати вам всього найкращого і сказати що ви прекрасний керівник, але ще більш прекрасна людина.

Чудового начальника вітаю з днем ​​народження. Нехай кожен поворот подій у Вашому житті буде тільки в кращий бік, нехай в професійній діяльності завжди будуть прогнози на високий успіх і відмінний результат, нехай щодня Вам вдається бути в чудовому настрої, при повній бадьорості і достатку сил.

Шановний наш начальник і мудрий шеф! Прийміть поздоровлення з днем  ​​народження! Весь наш дружний і люблячий вас колектив бажає вам міцного богатирського здоров’я - щоб вистачило на століття, глибокої мудрості, бадьорості духу і тіла, молодого завзяття і відмінного настрою! Матеріального благополуччя, душевного спокою та гармонії! Нехай всі, хто вам дорог, будуть здорові та щасливі!

Читайте також: Оригинальные поздравления с днем рождения начальнику в прозе

Ми Вас сьогодні хочемо привітати, шановний наш, і побажати Вам щастя і здоров’я. Нехай Ваш ентузіазм не згасає, а удача ніколи не покидає в відповідальних і важливих справах. Бажаємо Вам сили духу і припливу бадьорості кожен день. Будьте міцним, як справжня кава, і мудрим, як справжній філософ. Натхнення вам, дорогий наш, і відмінного стану душі!

З днем ​​народження вітаю чудового начальника. Щиро бажаю плідних трудових буднів, слухняного і поважає Вас колективу, роботи тільки в радість і справ з відмінним результатом успіху. Нехай кожен день буде сповнений яскравих ідей і перспектив, чудесних миттєвостей і добрих слів.

Вітаю з днем ​​народження чудову людину, доброго і шанованого начальника. Хочу побажати від щирого серця неймовірної удачі у всіх справах і переконливих успіхів, великого везіння і стабільного благополуччя, чудового настрою і відмінного здоров’я.

Бажаємо Вам задоволення від роботи, поваги від підлеглих, досягнення намічених цілей! Нехай удача та успіх супроводжують в справах, в особистому житті буде любов і щастя, а бадьорість, оптимізм та енергійність ніколи не покидають Вас!

Далекоглядний і справедливий керівник — запорука успіху в будь-якому місці, і я неймовірно щаслива людина, тому що працюю під вашим початком! Спасибі за ваш досвід, знання і мотивацію! Хочеться побажати вам не зупинятися на досягнутому, завжди дивитися тільки вперед, не боятися йти на ризик і бути щасливим, як в улюбленій справі, так і в житті!

Нашого дорогого і шановного начальника вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, щоб ви з легкістю досягли всього, про що мрієте. Будьте непохитні в обраних рішеннях, досягайте максимуму в поставлених цілях. Терпіння Вам, міцного здоров’я, особистого благополуччя і гарного настрою!

З днем ​​народження Вас, наш чудовий керівник! Бажаємо Вам подальшого розвитку і зростання компанії, відкриття нових напрямків, успіхів, матеріальної стабільності, вдалих проектів, особистого щастя, сибірського здоров’я, тепла в будинку, завжди позитивного настрою!

З днем ​​народження, шановний начальник! Бажаю Вам міцного здоров’я, довгих років життя, легких робочих днів, приголомшливих відпусток, працьовитих підлеглих і всього-всього, про що Ви самі мрієте! Залишайтеся таким же авторитетним і чуйним керівником!

Поспішаємо побажати вам міцності духу, відмінного здоров’я і невичерпної жаги до життя. В цей день для вас нехай все неможливе здійсниться, а задумане стане ближче до реальності. Нехай перед вами будуть дороги без пробок, в тупиках знаходиться вихід, а сім’я світиться здоров’ям. Успіхів вам безмежних, творчих реалізацій і відповідального колективу.

Шановний (ім’я, по батькові). Від усього колективу хочемо привітати Вас з днем ​​народження! Ви капітан, провідний корабель нашого підприємства рівним курсом, незважаючи на шторми і урагани. На нашому славному кораблі кожен зайнятий своєю справою, кожен знає, що його цінують і поважають. І всі ми будемо допомагати Вам рухатися вперед. Нехай у нас попереду буде менше негараздів, нехай лише сяє сонце і світять зірки і місяць. Бажаємо Вам бадьорості, сили духу, оптимізму і невичерпної енергії. І повний вперед!

Шановний шеф, наш дружний колектив щиро вітає вас з Днем Народження! Ми так звикли до вашого вимогливому і вимогливому погляду і голосу, що сьогоднішня посмішка на вашому обличчі нас миттєво розслабила і перемкнула на святковий настрій. Ми всі без винятку вас сьогодні любимо. І тому ми відразу налаштувалися на веселий вечір і впевнені, що з завтрашнього дня наше безладне сьогоднішній настрій вам окупиться сторицею. Ми втілимо і реалізуємо всі ваші новаторські ідеї, безсумнівно доб’ємося значних успіхів в роботі і залишимо наших конкурентів далеко позаду, приголомшив їх небувалими досі досягненнями. Нам дійсно не вистачало вашого Дня Народження, для того, щоб із завтрашнього дня продовжити втілювати в життя ваші починання з збільшеними силами. Нехай вам завжди посміхається удача. Ви відмінний організатор і керівник. І ми дуже цінуємо ваше вміння йти в ногу з часом. Бажаємо вам залишатися таким же цілеспрямованим і життєздатною ще довгі-довгі роки.

З днем ​​народження, начальник. Бажаю, щоб ніколи не згас яскравий вогник успіху і удачі у Вашому житті, бажаю сталості в щастя і благополуччя, бажаю, щоб доля якомога частіше дарувала шанси на перемогу, бажаю, щоб удома чекав завжди затишок і радість, бажаю, щоб в роботі ніколи не було відхилень від важливих справ і високих результатів.

Шановний керівник, з днем ​​народження! Амбітних планів, грамотних і виконавчих підлеглих, комфортних умов для роботи, пошуку нових можливостей, прибуткових вкладень, гідних людей, вірних друзів. Нехай в усьому супроводжує удача, а дорогу висвітлює щаслива дороговказ!

Прийміть щирі вітання! Нехай Ваша дорога по кар’єрних сходах завжди буде рівною, прибутковою і вдалою. Нехай супроводжує везіння. Хороших і працьовитих співробітників, вигідних угод, підписаних контрактів, багатих замовників. Сил і терпіння в роботі, енергії та позитиву в повсякденних справах.

В цей прекрасний день хочеться привітати людину, під чиїм чуйним керівництвом і невсипущою увагою, ми кожен день працюємо і досягаємо професійних висот! Хочеться побажати вам працьовитості, терпіння, поваги з боку колег, дружного колективу, зростаючого капіталу і невичерпного оптимізму!

Шановний керівник, в Ваш день народження дозвольте побажати Вам відмінного самопочуття, міцних дружніх, родинних і партнерських зв’язків, професійного самовдосконалення, благополуччя і впевненості, процвітання і успіху.

Хочу побажати Вам довгих років безтурботного життя. Нехай Ваш шлях буде тільки прямий. Бажаю Вам великих успішних проектів, легких рішень. Нехай навколо Вас завжди будуть висококласні професіонали. Бажаю Вам здійснення всіх надій і простого людського щастя.

Я бажаю стабільності, запаморочливого успіху, неймовірних проектів, креативних ідей, геніальних досягнень, а також впевненості, сили, наполегливості і тільки гідних перемог. З Днем народження!

З днем ​​народження, керівник! Бути «на коні» завжди, всюди, проблеми з легкістю вирішувати, виконавчих і безконфліктних підлеглих, зарплат високих, приємних витрат, проектів нових, кар’єрних злетів, натхнення, творчих завдань, удачі і везіння в справах, успіх у зустрічах і переговорах. А так же хочеться Вам побажати відмінних відпусток і щастя гори. Не зупинятися на досягнутому рівні, вчиться новому і в усіх обставинах бачити плюси і позитивні сторони.

Хочеться побажати для Вас і Вашої родини незмінного благополуччя, згуртованості і міцного здоров’я, нехай ніколи в душі і серці згасає бажання мріяти, а мрії збуваються. Бажаю, безумовно, кар’єрного росту, гідних колег і досягнення всіх поставлених цілей.

З днем ​​народження вітаю Вас і від чистого серця хочу побажати з кожним днем ​​переконуватися в тому, що життя прекрасне і дивовижне, з кожною справою доводити свою досконалість і професіоналізм. Нехай у Вашому житті переплітаються стрічки удачі, щастя, достатку і любові.

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо енергійності, стійкості духу, натхнення, реалізації планів і нових ідей. Нехай успіх буде завжди на вашому боці, а будь-яка справа має позитивний результат!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю Вам міцного здоров’я, міцних нервів, сили духу, твердого характеру і терпіння для керівництва нашим вельмишановний вас колективом. А також творчих ідей, фінансового благополуччя, любові і виконання мрії.

Вельмишановний наш начальник! Від усього колективу вітаємо вас з днем ​​народження і бажаємо вищих досягнень в бізнесі і супутнього успіху, щоб конкуренти залишалися позаду, а ваша справа тільки розвивалася і приносила гідні доходи. Нехай радість живе у вашому серці, здоров’я ніколи не підводить, в будинку цвіте любов і довіру, взаєморозуміння і щаслива сімейна ідилія.

Шановний наш, дорогий і гаряче улюблений начальник! Вітаємо вас з днем ​​народження і бажаємо від усього колективу міцного здоров’я, творчих успіхів, високої оцінки від вищестоящих органів і великого родинного щастя! Нехай поруч завжди будуть надійні і вірні друзі, улюблені і люблячі близькі люди і ми — ваші віддані підлеглі! Щастя вам і удачі в житті!

З днем ​​народження, дорогий і шанований начальник. Нехай завжди вдається будь-яку справу, нехай робота має стабільний успіх, нехай особисте щастя не має меж, нехай душа буде наповнена чудовим настроєм і співом птахів. Бажаю Вам чітко і вдало все планувати, з легкістю і ентузіазмом втілювати в реальність всі свої мрії.

Дорогий БОС! Ось уже багато років Ви є прикладом для нас, Ви — наш учитель і провідник в багатошаровому світі бізнесу, тому сьогодні у всіх нас особливе свято — Ваш день народження! Дозвольте від щирого серця привітати Вас і від щирого серця Вам побажати море тепла і світла, безпрецедентного успіху у всіх починаннях, мільйони нових ідей і проектів, у реалізації яких ми Вам із задоволенням допоможемо, відданих друзів і надійних партнерів, перманентної прибутку, і, на закуску, вічної любові!

Хочемо від щирого серця привітати нашого чесного, справедливого, розважливого начальника з Днем народження! Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у роботі, удачі, благополуччя, миру, добра. Нехай енергія б’є ключем, оптимізм не вичерпується, гарний настрій не покидає Вас.

Шановний і дорогий наш начальник! Сердечно вітаємо вас з днем ​​народження! Бажаємо, щоб всі дороги вашому житті вели до благополуччя, процвітання, великих успіхів в роботі і на особистому фронті! Бажаємо вам дуже міцного здоров’я, щоб вистачило його на 150 років, бадьорості духу, оптимізму і віри в чудове майбутнє! Миру вам і любові, справжніх трудових буднів і яскравих свят! Яскравого сонця і ласкавого моря!

Дорогий і шановний ________! Всім нашим дружним колективом вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо Вам, подібно легендарному царя Соломона, бути мудрим і далекоглядним, сильним і промовистим, щасливим і харизматичним, шанованим і заможним, здоровим і улюбленим. Нехай на будь-якому, обраному Вами, шляхи для Вас завжди горить зелене світло.

Дорогий і шановний наш начальник, я від душі вітаю Вас з днем ​​народження. Нехай діяльність, безумовно, буде успішною і благополучній, нехай життя, безсумнівно, буде щасливою і доброю, нехай здоров’я буде міцним, а удача незмінною.

Прийміть наші сердечні вітання в Ваш день народження! Бажаємо вам підйому творчого і сил душевних. Щоб Ви завжди відчували нашу мотивацію і азарт в роботі. Ми бажаємо Вам довголіття, благополуччя і успіху у всьому. Нам дуже пощастило, що Ви — наш керівник. Адже з Вами — місія завжди здійсненна. З Днем народження!

Ми вітаємо Вас з цим знаменним днем! Нехай Ваш день народження ознаменується новими досягненнями, творчими ідеями та успішними проектами. Дозвольте побажати Вам удачі і неймовірного кар’єрного росту. Нехай Вами захоплюються навіть Ваші конкуренти. Бажаємо щастя в сімейному житті, щоб з нетерпінням хотілося повернутися додому, і, звичайно ж, успіхів у роботі, щоб вона була тільки в радість!

Шановний начальник, прийміть щирі вітання на честь свого дня народження. Нехай міцне здоров’я, оптимізм і сила духу приведуть Вас до вірного успіху. Бажаю поваги оточуючих і любові рідних, удачі на роботі і сімейного благополуччя, надійних друзів і стабільного достатку.

Шановний керівник, вітаємо Вас від усього нашого згуртованого колективу з новою значущою датою! Бажаємо мудрих і виважених рішень, легкості і маневреності в сфері управління, налагодження тісних дружніх і партнерських зв’язків. Будьте здорові і щасливі!

Від щирого серця і з найкращими побажаннями, вітаємо з днем ​​народження. Успіхів вам у всіх починаннях і вашої керівної діяльності. Завжди легкості у вирішенні важливих питань, компромісів і взаєморозуміння в колективі. Авторитету у підлеглих і поваги у партнерів. Фінансового благополуччя і всіх звичайних життєвих радостей.

З Днем народження. Від щирого серця для найкращого начальника хочу побажати впевненості в собі і своїй удачі, надійних друзів і колег, які люблять рідних і близьких. Будьте завжди поза конкуренцією, домагайтеся перемог і завжди залишайтеся щасливою людиною, повним краси, натхнення та цілеспрямованості.

Шановний (ім’я, по батькові)! Наш колектив від щирого серця вітає Вас з днем ​​народження. Ми бажаємо вам здоров’я, зростаючої працездатності, оптимістичного настрою протягом всього Вашого життя. Хочемо висловити свою величезну подяку за Ваш талант організатора, який Ви вміло поєднуєте з такими дивовижними людськими якостями, як доброта, привітність і почуття гумору.

Дорогого і шанованого начальника вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, щоб ваші труди завжди були оцінені по достоїнству. Щоб активна життєва позиція приносила безліч приємних вражень і відчуттів. Будьте здорові, енергійні, справедливі, щасливі в побуті і на роботі!

Вітаю тебе з днем ​​народження, чудовий і шанований начальник. Хочу Вам побажати завжди любити свою роботу і з повними силами віддаватися важливій справі, вміло керувати будь-яким процесом і неодмінно домагатися високих результатів діяльності, для будь-якої проблеми знаходити оптимальне рішення і кожен новий день проживати щасливо і повноцінно.

Людина слова і справи, начальник великої поваги і пошани, вітаю Вас з днем ​​народження. Нехай одну можливість змінює інша, нехай один успіх тягне за собою новий, нехай низкою щасливих подій і вигідних справ сповнена буде життя і діяльність!

З днем ​​народження я хочу Вас привітати! Бажаю Вам завжди бути настільки ж щасливим і йти легко по життю. Нехай Ваш будинок буде вічно наповнений щастям, любов’ю, теплом, турботою, розумінням. І нехай оточують Вас тільки люблячі люди.

Вітаємо! Бажаємо подальшого кар’єрного зростання, фінансового процвітання, затишного сімейного вогнища, і міцного здоров’я. Нехай ваш рахунок в банку продовжує рости, а статус міцніти. З повагою, ваші віддані співробітники.

Вітаємо з днем ​​народження нашого начальника! Бажаємо, щоб ваша працьовитість, справедливість, відповідальність і чудові людські якості дозволили досягти максимальних висот у професійній сфері. Будьте завжди здорові, активно розвивайтеся і будьте щасливі!

Шановний капітан нашого робочого корабля, з днем ​​народження! Бажаємо Вам нових успішних проектів і особистих досягнень, нових фінансових потоків, міцного здоров’я, щастя і везіння у всьому!

Дорогий наш і вельмишановний бос, ми вітаємо Вас з днем ​​народження! Нехай всі ваші мрії збудуться сьогодні, в цей прекрасний день. Ми бажаємо Вас міцного здоров’я, райдужного щастя, миру і розуміння в сім’ї, удачі в роботі, успіхів у справах, креативних задумів і легкої грошового прибутку.

З днем ​​народження, бос! Щоб співробітники підпорядковувалися, гроші додавалися, в родині панувало щастя і взаєморозуміння, здоров’я міцніє, а конкуренти прогиналися і ваші перемоги множилися!

Пишного начальника вітаю з днем ​​народження. Від душі бажаю бравих сил і міцного здоров’я, вірних рішень і безсумнівних успіхів у діяльності, особистих досягнень в роботі і чудових ідей, незгасного оптимізму життя і стабільного благополуччя.

З днем ​​народження, шановний начальник. Нехай діяльність Ваша ще довго не наблизиться до заходу, нехай кожен день Вас відвідують цікаві ідеї та унікальні задумки, нехай будь-яка справа має вдалий старт і успішний фініш, нехай в душі і серці живе вічне щастя.

День народження — відмінний привід сказати начальнику добрі слова і не уславитися підлабузником. Вітаємо! Цінуємо Ваші якості талановитого керівника і сміливість приймати виклики складних завдань. Бажаємо велетенського здоров’я, іскрометного успіху, зростаючого достатку і міцного тилу.

Сьогодні весь наш робочий колектив поспішає подарувати яскравий букет душевних побажань самому незамінним начальнику, командиру, шефу. Так як ви найдобріший, що розуміє, безмежно щедрий глава нашого колективу, міфу про злом начальника прийшов кінець! Бажаємо від життя брати тільки найцінніші дари, а підводні камені нехай змиває бурхливий потік найщиріших і світлих почуттів. Удачі, щастя, любові, гарного настрою, і нехай фортуна посміхається у всіх добрих справах. Зі святом!

Хочемо привітати з Днем Народження! І побажати міцного здоров’я, ясного розуму, залізних нервів і тонкого почуття гумору! Все це потрібно, щоб колектив, під вашим керівництвом, був самим передовим. Бажаємо Вам таких співробітників, які б знали свою роботу на відмінно і могли б обійтися без зайвого нагляду; секретарку — розумницю і красуню; дружину — мудру і не ревниву; килим у кабінеті — тільки для заохочень персоналу; керівництва — справедливого і щедрого.

Мені хотілося б сьогодні привітати Вас, такого незвичайного, унікального і дивовижну людину. Ви не начальник — Ви мрія, так як працювати під вашим керівництвом — це суцільне задоволення. Захоплюють Ваша мудрість, розсудливість, професіоналізм і творчий підхід до робочого процесу. І в Ваш настільки значимий і довгоочікуване свято мені хотілося б побажати Вам довгих років, душевної гармонії і спокою.

Найголовнішого нашої команди, в Ваш день народження бажаємо величезного терпіння, великого здоров’я, славних слухняних співробітників, хороших доходів, приємних сюрпризів, гідного відпочинку і чудових друзів!

Наш вельмишановний шеф! У день Вашого дня народження наш колектив бажає вам феєричного везіння, легких перемог і оригінальних рішень! Нехай добробут буде вашим вічним супутником, а біди йдуть стороною!

Для прекрасного начальника і золотого людини в день рожденья хочеться бажати багато всього доброго, світлого і чудового, але в першу чергу я Вам побажаю найнеобхіднішого — здоров’я, миру, щастя душі, любові серця, удачі долі і достатку життя. А всього іншого ви неодмінно досягнете. З Днем народження. Нехай робота не відбирає сили, а лише примножує рівень Ваших успіхів.

З днем ​​народження, наш золотий начальник. Бажаємо Вам бути міцним, впевненим в собі людиною, немов діамант, і сяяти також яскраво. Нехай легко буде керувати колективом і добиватися перемог в перспективних номінаціях, нехай ніколи не відвертається від Вас удача і все яскравіше горить в Ваших очах вогонь прагнення, бажання, щастя і любові.

Вітаємо нашого чудового керівника з днем ​​народження! Ми бажаємо Вам розуміння і підтримки партнерів, душевних злетів і успіхів ваших справ. Нехай доля благоволить Вашим починанням і проектам. Дякуємо за теплу атмосферу в нашому колективі. Нехай Вас завжди надихає наша віра в Вас. З Днем народження!

З Днем народження! Бажаємо Вам процвітання і везіння. Нехай завжди Вас оточують працездатні, компетентні люди. Щоб робота приносила радість і достаток.

Вітаємо з Днем народження! Дякую вам за вашу мудрість, терпіння і добрий приклад, який подаєте нам. Бажаємо вам успішно працювати ще довгі роки на благо нашої спільної мети і надихати нас на високі досягнення!

Всім колективом вітаємо вас з днем ​​народження! Нехай всі ваші плани будуть досягнуті в призначені тому терміни, побільше вам вигідних пропозицій, порядку в справах, щастя в житті в цілому і, звичайно, здоров’я і фортеці вашої справи.

Шановний керівник! Від щирого серця вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо Вам зростання особистого та кар’єрного, здоров’я, щастя, всіляких гараздів, нехай в руках горить будь-яка робота, будинки оточують теплом і турботою, відкривайте для себе нові і цікаві заняття!

Я вітаю Вас з днем ​​народження і від щирого серця хочу побажати бути і завжди залишатися самим щасливим і чудовою людиною, наймудрішим і раціональним начальником. Нехай Вас всюди переслідує успіх, нехай для Вас кожен день буде вдалим і продуктивним!

З Днем народження. Бути хорошим начальником не просто, але це не про Вас. Ви — людина світлого розуму, неймовірної внутрішньої сили і великого чарівності. Бажаю чуйного і успішного керівництва на роботі, атмосфери щастя і затишку в родині, вдалого шляху по курсу грандіозних проривів і особистих досягнень.

З Днем народження. Найкращого в світі начальнику я щиро бажаю легкої організації та вирішення будь-яких питань, високих результатів та досягнень в будь-яких починаннях. Нехай колектив Вас поважає, нехай сім’я Вас любить, нехай життя дарує Вам удачу, щастя і нескінченний потік енергії.

З днем ​​народження, чудовий наш чоловік. Бути начальником, якого всі поважають і люблять — не просто, але у Вас це чудово виходить. Бажаю Вам здоров’я, достатку і всіх добрих благ, а до всього цього Нехай прилучиться удача і везіння, оптимістичний настрій і абсолютна впевненість в собі. Нехай Ваш успіх буде незламний, а Ваше щастя — незгасним.

Я Вас сердечно вітаю. У день народження хочеться побажати всього самого світлого і доброго. Нехай життя начальства буде щасливим і радісним, нехай справи в роботі йдуть, як по маслу, нехай серце пахне любов’ю, а душа не знає образ. Здоров’я Вам і внутрішньої сили, достатку, удачі і справжнього кохання — кохання рідних, співробітників, знайомих, друзів, колег і навіть сусідів.

З Днем народження. Бажаю Вам залишатися кращим з кращих керівників і найуспішнішим з успішних діячів. Нехай в житті Вашими добрими супутниками будуть щастя і любов, а в справах — удача і натхнення.

Вітаю з днем ​​народження самого кращого начальника. Бажаю завжди бути поза конкуренцією, постійно самостверджуватися, успішно розвивати свою кар’єру і наповнювати своє життя щасливими моментами. І нехай завжди з Вами буде Ваша удача і любов.

Найкращого начальника я вітаю з днем ​​народження. Нехай солодким буде смак у життя і перемоги, нехай легким буде шлях до мрії та цілі. Здорові і процвітати, бути в центрі важливих і щасливих подій, мати безліміт поваги і любові.

З Днем народження! Бажаємо вам душевного тепла і спокою. Щоб тривоги і негоди не дошкуляли Вас. Бажаємо творчих успіхів, розуміння і поваги. Щоб близькі люди завжди підставляли плече у важку хвилину.

З днем ​​народження, чудовий начальник, прекрасної душі людина. Бажаю вірити в свої сили, не відступати від своїх цілей, боротися за своє щастя, домагатися свого успіху, радувати своє серце, любити своє життя.

З Днем народження. Бажаю бути начальством, яку шанують і завжди слухають, людиною, яка прагне до успіху і завжди його домагається. Нехай працюється без втоми і напруги, нехай живеться з любов’ю в серці і щастям в душі.

З днем ​​народження, начальник найчудовіший. Бажаю, щоб з усім розбиратися було легко і просто, щоб працювалося старанно і успішно, щоб жилося щасливо і чудово. Міцних сил Вам, добрих благ і радісних подій.

З Днем народження. Для самого чудового начальника та побажання повинні бути чудовими. Будьте щасливі і успішні, бадьорі і веселі. Бажаю залишатися істинним прикладом впевненості і відданості справі для свого колективу, прикладом щирості і чуйності для своєї сім’ї.

Нехай горить зелене світло до успіху, нехай синім буде небо щастя, нехай яскравим червоним кольором в’ється прапор перемоги. Вітаю Вас з днем ​​народження і бажаю завжди залишатися важливим начальником, золотою людиною і багатогранною особистістю. І нехай Ваше серце ні хвилини не проживає без любові, нехай ні дня не обходиться без удачі.

У Ваш день народження хочу побажати бути бравим гравцем своєї долі і істинним капітаном своєї душі. Нехай поважає і цінує Вас колектив, нехай люблять рідні і балує удача. Нехай у Вашому житті не буде поганих прикмет, нехай на Вашому годиннику завжди буде час для щастя.

Вітаємо Вас з днем ​​народження, з повагою і теплотою хочемо побажати завжди залишатися успішним і авторитетною людиною, відчувати впевненість в своїх силах і завтрашньому дні, зберігати на довгі роки бадьорість, почуття гумору і активну життєву позицію.

З днем ​​народження вітаю чудового начальника. Будьте сповнені сил і енергії, впевненості й ентузіазму. Бажаю завжди залишатися відмінним керівником успіху в діяльності і благополуччя в житті.

Чудового начальника вітаю з днем ​​народження. Бажаю завжди бути у відмінній формі і веселому настрої, бажаю щирої поваги і великої любові, бажаю море грошей і океан щастя, бажаю постійних можливостей і стовідсоткового успіху.

Шановного начальника, вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо цілковитої реалізації та здійснення всіх грандіозних планів. Великого успіху, прекрасних показників в кожній сфері вашого контролю і головне — особистого щастя! Будьте кращим в усіх напрямках!

З днем ​​народження поспішаю привітати чудового начальника. Нехай за твердим словом стоїть вигідна справа, нехай за кожною мрією Вас чекає удача і перемога. Бажаю влучно стріляти в ціль і не втрачати орієнтиру на успіх!

Сьогодні день народження у нашого начальника, вітаємо вас з цим святковим днем! Бажаємо Вам — блискучих перспектив, передових темпів праці, чудових показників і позапланових радощів. Будьте завжди «на висоті», дивуйте своїми можливостями і розвивайтеся семимильними кроками!

З Днем народження! Бажаю, як начальник, завжди досягати успіху і не знати перенапруги, бажаю, як людина, щиро любити і не втрачати свій ключ від щастя. Бажаю прапора удачі і девізу абсолютної впевненості.

З днем ​​народження хочу привітати людину, яка славиться найкращим начальником. Бажаю Вам порядку і контролю на роботі, добрих чудес і щастя в житті. Нехай поруч завжди буде людина, на якого Ви можете покластися, нехай постійно Вас оточує радість і любов.

Хочу залишити привітання для чудового начальника. У Ваш день народження бажаю успішного зростання кар’єри все вище і вище без єдиних стоп-кадрів і всяких заковик, бажаю щасливого течії річки Вашому житті без підводних каменів і вирів печалі.

Для начальника в день народження хочу побажати бути завжди на вершині пошани і слави, не втрачати хватки в діяльності і удачі долі. Нехай дух боротьби не покидає Вас, нехай щастя осяває всю дорогу життя.

Вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо Вам успішних і реалізованих планів. Нехай колеги Вас поважають і підтримують в усіх починаннях. Прекрасних і благородних відносин у Вашому оточенні. Здоров’я і гармонії Вашим близьким!

Начальника з великої літери і великої поваги вітаю з днем ​​народження. Бажаю Вам приходити на роботу в гарному настрої, вести справи впевнено і успішно, вирішувати проблеми швидко і легко, а жити — чудово, красиво і щасливо.

Вітаємо з днем ​​народження нашого шановного начальника! Бажаємо, щоб всі ваші труди були оцінені. Щоб робота приносила задоволення і радість. Будьте щасливі, живіть в любові і достатку і ніколи не падайте духом!

Від душі хочемо привітати вас, з вашим днем ​​народження! Бажаємо щастя і удачі, не знати горя, невезіння. Нехай кожен день вашої роботи приносить більший прибуток, і буде правильним завжди будь-який ваш вибір.

Не просто начальник, а справжній скарб для колективу, впевнений в собі і відважний капітан нашого корабля, вітаю Вас з днем ​​народження! Нехай кожен день буде вдалим і плідним, бажання — здійсненно, ідея — втілити, а щастя — незворушно.

Немає на світі кращого начальника, ніж Ви. Вітаю Вас з днем ​​народження і щиро бажаю впевнено керувати своєю монархією і неодмінно виходити на новий рівень успіху з кожною справою. Нехай буде діяльність сповнена перспективних тенденцій, а життя — щастя і розкоші.

Чудовий, добрий, розуміючий начальник — велика нагорода для нас. Вітаю від душі Вас з днем ​​народження і щиро бажаю відсутності незручних моментів і нудних днів в житті, яскравого світла щастя і удачі на Вашому шляху, хороших друзів і люблячої сім’ї, перспективної роботи і відмінного настрою.

З днем ​​народження вітаю найкращого начальника на всій планеті. Нехай кожним днем ​​і в будь-яку погоду світить промінь удачі на шляху діяльності, нехай кожна мить наповнена буде свіжим подихом щастя життя. Бажаю Вам достатку, сил, впевненості, перспектив і грандіозних успіхів!

Нехай хвиля радісних і приємних подій накриє Вас сповна, а щастя, гарний настрій чекають Вас кожен день. Відмінних вихідних і незабутнього відпустки, нових можливостей, успішних результатів в роботі, працьовитих і кваліфікованих співробітників, лише незначних прикрощів на шляху.

З днем ​​народження, найкращий в світі начальник. Бажаю жити в достатку і при повному відчутті щастя, бажаю працювати в атмосфері розуміння колег і поваги співробітників. Нехай цей рік Вам принесе неймовірну удачу, велику радість і світлу любов.

Вітаємо з днем ​​народження дорогого шефа. Нехай реальність навколо Вас буде прекрасніше самої чудової казки. Досягнень, добробуту, необмеженої удачі, здоров’я, безлімітного успіху і всіх описаних в історії благ.

Шановний начальник, найголовніший командир, від душі вітаю Вас з днем ​​народження. Бажаю завжди стояти біля штурвалу нашого корабля, дотримуватися курсу успіху і процвітання в діяльності, не збиватися з напрямку щастя і благополуччя в житті.

В такий чудовий свято хочемо вам побажати везіння і благополуччя. Нехай все блага йдуть до вас без затримки, а неприємності обходять стороною. Ще бажаємо щастя, удачі і поваги від оточуючих. Вітаємо з Днем народження!

Вітаю з днем ​​народження чудового начальника. Щиро хочу побажати йти дорогою успіху, не витрачати сил на порожні розмови і непотрібні справи, з повною впевненістю і жагою до перемоги постійно рухатися у напрямку своїх мрій, бажань, ідей і перспектив.

Сьогодні класний день у вас, і я хочу привітати .. Не знати негараздів, втрат, образ, а тільки щиру радість. Щоб життя було не в тягар і як солодкість. Щоб настрій у вас завжди не згасало, і були добродушні ви і частіше посміхалися.

Хочу привітати з днем ​​народження самого талановитого і справедливого керівника, якого тільки можна побажати! Бажаю вам направляти і надихати людей, так як ви робите це зараз, старанно і завзято працювати, і щоб робота приносила тільки задоволення і впевненість у собі.

Прийміть щирі вітання. Бажаю щастя відчути, здоров’я богатирське мати, друзів на пальцях порахувати, а пристойну суму грошей з картки знімати. Щоб не залишали ніколи віра і любов, і нехай витівниця доля оберігає знову і знову. Залишайтеся вимогливим, суворим, але доброю людиною.

Вітаю тебе з днем ​​народження, начальник. Бажаю масу творчих ідей, великих можливостей для їх втілення, щасливих квитків в країну успіхів і перемог. Нехай співробітники Вас радують відмінною роботою і щирою повагою, нехай життя Вам дарує світлі надії і яскраве світло любові.

У цей дивовижний день хочемо привітати Вас з днем ​​народження! Побажати Вам чудесних днів, успіхів у ваших починаннях. Нехай у вашій прекрасній сім’ї завжди панує мир, благополуччя і щастя. Удача це найчудовіший супутник по життю і нехай він буде завжди поруч з вами.

У цей святковий день хочеться побажати вам, щоб щастя завжди було бажаним гостем у вашому домі, щоб всі негаразди і проблеми проходили повз, а в житті вас супроводжували тільки удача і гарний настрій!

Я привітаю з днем ​​народження Вас, начальник. Бажаю бути завжди відмінним босом, бажаю в житті багато райдужних і щасливих днів, бажаю в голові постійного припливу світлих думок і перспективних ідей. Нехай на шляху зустрічаються тільки вірні товариші і чесні партнери, нехай будинок Ваш зігріває світла любов рідних і теплі посмішки.

Шановного начальника від щирого серця вітаю з днем ​​народження. Побажати хочу чудових успіхів і вічного процвітання, поваги співробітників і любові близьких людей, стабільної діяльності та впевненого благополуччя, цілеспрямованості до бажань і здобуття перемоги в будь-якому починанні.

Сьогодні Ви — винуватець торжества і тому ми урочисто звільняємо Вас на один день від необхідності нами керувати. Приймайте вітання, подарунки, усмішки, побажання. А ми самостійно все зробимо в кращому вигляді. Наш чудовий шеф налагодив роботу, організував процеси і надихнув колектив. Залишайтеся таким же. З Днем народження!

Шановного і доброго начальника, світлого і чудову людину вітаю з днем ​​народження. Від душі бажаю високих результатів в діяльності і бравих успіхів, стабільності і доброї удачі, чесних і вірних співробітників, хороших і надійних друзів, які люблять і міцно улюблених Вами рідних, справжнього щастя і блага в житті.

Від усього нашого дружного колективу прийміть вітання з днем ​​народження! Щиро бажаємо Вам прихильності Фортуни, вдячних замовників і вдалих угод, підкорення нових горизонтів, успішних нарад і плідних дедлайнів, а ми, в свою чергу, зробимо все залежне від нас, щоб втілити в життя все обіцяне. З Днем народження!

Шановний начальник, з днем ​​народження Вас. Нехай у Вашому житті завжди залишається вірною любов, міцної дружба, успішної діяльність, вдалим шлях до кожної мети. Бажаю Вам веселих нот і оптимістичною хвилі в життя, моментів доброго щастя і безсумнівного добробуту.

Вітаю тебе з днем ​​народження, шановний начальник. Хочеться від щирого серця Вам побажати впевнено і стрімко продовжувати шлях до чергових успіхів у діяльності, не втрачати своєї професійної хватки і руководительских здібностей, з легкістю визначати вигоду будь-якої справи, на роботі бути шанованою людиною, а вдома — люблячим чоловіком.

Начальник — це сила і мудрість колективу. Від щирого серця Вас вітаю з днем ​​народження. Бажаю робочі і трудові дні проводити в атмосфері ентузіазму і натхнення, а затишні вечори присвячувати коханим людям і радісним пісень душі.

Шановний наш керівник! Від усіх працівників вітаємо вас з днем ​​народження! Ми раді працювати під вашим начальством і хочемо побажати вам життєвих сил, успіхів у справах і оптимізму, який би дозволив би бачити навіть найпохмуріші речі в світлих тонах. Зі святом!

Крокуйте по життю впевнено вперед. І нехай удача вам водити буде. Нехай навіть гори розійдуться на вашому шляху, нехай річки води назад звернуть.

Не втрачайте головної мети в житті. До неї йдіть, розбиваючи всі бар’єри. Не втрачайте в свої сили віри, а по життю щасливо живіть.

Шановний керівник, вітаю з днем ​​народження! Працювати під керівництвом такої людини не тільки приємно, але ще і ефективно. Тільки ви вмієте організувати роботу так, що все йде, як по маслу. Так нехай же наша команда рухається вперед так само, як рухається криголам по безкрайніх північним поверхні води!

Наш шановний начальник, дозвольте сказати кілька слів. Повірте, ми не льстім, Ви самий наймудріший і компетентного керівника. Бажаємо зберегти ці якості і примножити. Нехай допоможе в цьому ваше здоров’я. Бажаємо Вам розумних професійних і працьовитих підлеглих. Бажаємо комфорту на робочому місці і в домашньому оточенні. З Днем народження.

Вітаємо Вас з днем ​​народження! Бажаємо Вам сибірського здоров’я, незліченної багатства, не знати бід і печалі, легкості в ділових переговорах, завжди займати перші місця в битвах на трудовому поприщі з конкурентами.

Шановний Начальник, колективу Командир! Ми всім колективом вітаємо Вас з днем ​​народження. Насправді дуже важко бути одночасно суворим і справедливим, розумним і розуміючим, дотримуватися дрес-коду, але виділятися. Це важко, але Вам, як нікому іншому, вдається бути саме такою людиною! Ми вітаємо Вас зі святом і бажаємо лише одного: успіху у вашій роботі, тому що тільки Ви можете робити її ідеально!

Вельмишановний наш, начальник, всім колективом вітаємо вас з Днем Народження! Бажаємо вам, завжди залишатися справедливим, об’єктивним, в міру строгим, в міру добрим, неупередженим, відмінного самопочуття, сумлінних працівників та гідної зарплати.

Вітаючи таку велику людину, губишся що побажати. Але, як відомо, немає меж досконалості, тому я бажаю, щоб ваш дім став затишніше, кар’єра успішніше, особисте життя щасливішим. Поваги вам, здоров’я і успіхів.

Дорогий Шеф! Вітаю вас з днем ​​народження і бажаю вам зберегти життєву силу і позитивного душевного устремління! Нехай в цей день успіх накриє вас із головою і ніколи не дозволить виплисти! Будьте щасливі з рідними та близькими. Якнайбільше натхнення, любові і грошей у вашому житті! Нехай ваші вітрила наповнюють великі досягнення!

Шановний і улюблений начальник! Вітаємо Вас з днем ​​народження і бажаємо міцного здоров’я, щоб в хорошій формі відзначити сторіччя! Бажаємо завжди досягати високих результатів в роботі, відмінного добробуту, поваги від колег і любові будинку! Завжди гарного настрою, бадьорості духу і тіла! Насичених буднів і прекрасних відпусток на теплих морях! Уваги і захоплення від слабкої статі і гармонії в житті!

Як то кажуть, в житті має пощастити двічі: перший раз — з дружиною, другий — з начальником! Ви — наша фортеця, наш гордість і відрада! І в цей радісний день народження ми хочемо Вам зізнатися як нам з Вами неймовірно пощастило!

Шановний начальник. Колектив бажає вам безмежного терпіння і величезного успіху. Нехай всі ваші критичні зауваження завжди будуть почуті, а вказівки — виконані. Нехай ваша суворість не заважає вашому авторитету. З днем ​​Вашого народження, Бос!

Шановний керівник! Від щирого серця ваш колектив вітає Вас з днем ​​народження і бажає виконання всіх ваших честолюбних прагнень. Ви справедливий начальник, якого поважають підлеглі за професіоналізм і лідерські якості. Нехай любов, радість, розуміння близьких завжди супроводжують Вам на життєвому шляху.

Вітаю з днем ​​народження шановного і самого відмінного начальника. Я Вам бажаю в кожній справі бачити перспективу і ловити удачу, кожне бажання приводити у виконання, кожен день проводити досить весело, оптимістично, плідно і щасливо.

Вітаю з днем ​​народження самого мудрого, найамбітнішого, найкращого начальника. Бажаю Вам такої ж упевненості і ще більшої сили, бажаю яскравих вогнів на злітній смузі до успіху і легких польотів по небу щастя і любові.

Вітаю з днем ​​народження, шановний начальник. Бажаю Вам у всьому мати достаток, раціонально використовувати свої сили і ресурси, вдало розподіляти години для відпочинку та відмінної роботи, зберігати любов і мир в домі, отримувати високі результати і великі перспективи в діяльності.

Шановний начальник, вітаю Вас з днем ​​народження. Щиро бажаю і працювати, і відчувати себе на тверду п’ятірку, бажаю поваги і від співробітників, і від партнерів, бажаю правильного вибору в усьому і перспективного розвитку кар’єри начальника, бажаю успішних починань і щасливих звершень у Вашому житті.

З днем ​​народженням хочу Вас привітати від себе і від усього колективу. Нам дуже пощастило з таким обов’язковим і працьовитим начальником. Бажаємо вам залишатися таким же мудрим, креативним і далекоглядним. Нехай вдома Вас завжди чекають, будьте завжди заряджені позитивом і енергією.

Чудового начальника від щирого серця вітаю з днем ​​народження. Я Вам бажаю постійної удачі в справах і справжнього щастя в особистому житті. Нехай в будь-якій справі з’являється перспектива, немов світло з ранку в вікні, нехай в будь-якому дні душа знаходить веселе захоплення і щиру радість.

З днем ​​народження вітаю самого відмінного і чудового начальника. Нехай на небі щастя не буде хмар смутку і туги, нехай в поле діяльності проливаються дощі успіху і світить сонце удачі, нехай у Вашому житті завжди збувається те, про що мріє і співає Ваше серце.

З днем ​​народження, чудовий начальник. Бажаю браво приймати в свої руки борозни правління кожним перспективною справою, бажаю ніколи не відступати від принципів впевненості та наполегливості. Нехай з кожним днем ​​успіхи множаться, а життя стає прекрасніше.

З днем ​​народження, шановний начальник. Бажаю Вам браво і успішно керувати, досягати успіху і високих результатів у справах, отримувати вигідні пропозиції і великі шанси на успіх, любити всім серцем і бути щасливою людиною кожен день.

Шановний …! Вітаємо Вас з днем ​​народження. Бажаємо надихаючих успіхів, талановитих колег, запаморочливих проектів, гідного матеріального і морального визнання і здоров’я непорушного як фортеця.

Вельмишановний начальник, від імені всього нашого колективу і особисто від мене, хочемо привітати вас з днем ​​народження і побажати душевного задоволення, благополуччя в родині, матеріального достатку, оптимізму у всьому розпочатому, успіху і удачі. Зі святом вас!

Дорогий шеф! Щиро вітаємо Вас з Днем народження і бажаємо бути першим і головним не тільки в нашій фірмі, але скрізь і в усьому. Будьте адміралом в море щастя, генералом на поле битв з негараздами, а свій літак кар’єри ведіть до нових вражаючим висот!

Ваше чуйне керівництво цінує весь наш колектив. З вами цілі досягаються швидше і ефективніше. Прийміть наші щирі вітання та побажання стабільності в роботі. Бажаємо знайти більше надійних партнерів, вийти на більш високий рівень розвитку підприємства і досягти загального визнання. З Днем народження!

Шановний ________, дозвольте привітати Вас з днем ​​народження. Хочу побажати Вам не тільки самих приголомшливих успіхів, щастя індивідуального й суспільного, здоров’я, а й щоб щоранку разом з Сонцем вам посміхалася дитяча мрія, а щовечора чекала на порозі кабінету і проводжала додому крапелька легковажності. Зі святом вас!

З днем ​​народження начальник, дорогий наш чоловік. Без тебе наче в казці, ніякої роботи немає. Ти у нас такий один, ми тобою дуже цінуємо. Кожен твій співробітник тут, значить, привід точно є. Хоч і строгий ти часом, знаємо теж любиш нас. У цей день і в цю годину привітання від нас. Бажаємо здоров’я, успіху, будинку дитячої сміху, відпочинку на Майямі, звичайно ж, разом з нами.

Я бажаю Вам невпинного зростання. Нехай Ваш авторитет і повагу до Вас ростуть ще більше в очах підлеглих і колег. Не обмежуйтеся тільки цієї керівної посади, а прагнете зрости і досягти ще більших висот. Особистісного, статусного та фінансового Вам постійного зростання. З Днем народження!

Дуже приємно бажати Вам всіх благ тому, що це безпосередньо позначається на успіхах нашого колективу. Якщо ж Ви будете при цьому здорові і впевнені в завтрашньому дні, то успіх перетвориться в тріумф. Із задоволенням хочемо бути у всеозброєнні, в формі, на коні і в бадьорому настрої. З Днем народження дорогий _________.

Уміло управлятися з колективом не зможе навчити жоден семінар, але у Вас, наш дорогий начальник, все прекрасно виходить і без курсів. Ви вмієте виділити головне в роботі, не забуваєте про потреби підлеглих і сміливо крокує вперед через все важкі завдання керівництва. Так нехай же ваш неоціненний внесок нарешті буде гідно оцінений, оклад підвищено, на план — знижений. Успіху і везіння Вам у всьому.

Вам в день народження ми бажаємо заслужено «купатися в променях слави», адже Ви заробили її відмінним працею, бажаємо незгасаючої любові до справи всього свого життя, і завжди залишатися енергійним, добрим, сміливим, активним і позитивним! Ніколи не випускати з рук ключ до запаморочливого успіху!

Шановний наш, начальник, дозвольте привітати Вас з Днем Народження! Хотілося б побажати Вам стійкості і терпіння, удосконалення і розуміння, витривалості і здоров’я, незамінності і сил у Вашій нелегкій роботі. І звичайно ж — особистий рахунок у швейцарському банку.

У цей день ми, підлеглі, від щирого серця вітаємо з днем ​​народження нашого начальника і побажати йому ніколи не зраджувати своїм головним принципам: справедливості, лояльності, професіоналізму. Залишайтеся таким же мудрим і шанованим начальником, організатором, працювати під керівництвом якого — одне задоволення для підлеглих.

Шановному начальнику в день народження хочемо побажати щастя, везіння, оптимізму, поваги. Миру, процвітання, великих угод, довгострокових партнерських відносин. Любові, доброти турботи — будинки, нових вражень, великих досягнень в захопленнях. Ми вас дуже цінуємо!

Вітаємо дорогого начальника з народження днем. Бажаємо залишатися таким же сильним, сміливим, впевненим в справах, бадьорим і активним в спорті, веселим, енергійним відпочинку. Нехай вдома вас завжди оточують турботою, увагою. Ми вас любимо, цінуємо, поважаємо. Зі святом!

Нехай цей день стане точкою, яка залишить позаду всі роки наполегливої ​​напруженої праці, безсонних ночей, хвилювань і тривог, коли ви йшли до сьогоднішньої мети. Нехай далі вас чекають лише приємні моменти і легкі перемоги.

Вітаю з днем ​​народження відмінного начальника і побажати хочу роботи без помилок і перешкод, стабільної діяльності та доброго блага, бажаю безсумнівною удачі, високих успіхів і справжнього щастя в душі.

Ви — не та людина, якого називають «начальником», «босом». Для нашого колективу ви батько — мудрий, надійний і розважливий. Зберігайте ці якості завжди, адже завдяки ним до вас прийде багатство. Збережіть чесність, товариськість, розуміння — і сімейне щастя ніколи не покине вас. Природа дала вам все найкраще, і ми бажаємо вам правильно реалізовувати ці дари. З Днем народження!

Кращий начальник, справедливий бос, прогресивний наставник і мудрий патрон! Прийміть поздоровлення від колективу, з побажаннями швидких рішень, високих доходів, вчасно зданих звітів, і простих людських радощів!

Поспішаємо сьогодні поздоровити всіма шанованого, неймовірно перспективного, розумного, марнотратного, мудрого керівника з днем ​​народження! Нехай Ваша справа процвітає, а в особистому житті чекає тільки блаженство, фарт і удача. Відмінного Вам самопочуття і шаленою енергії і довголіття, щоб все в цьому житті встигнути!

Шановний наш керівник, вітаємо вас з днем ​​народження! Бажаємо по життю багато терпіння, кар’єрного росту, поваги колег, високих зарплат і робочих перемог. А вдома мати натхнення, турботу і ласку, любов і смирення. Бути сильним і головним, що не слабких доля, наш колектив захоплений успіхом ваших виконаних справ.

Ви втілюєте в собі все те, що повинен мати сучасний керівник. Ви розумні, винахідливі, добрі і суворі одночасно і справедливі. Ми від щирого серця вітаємо Вас з днем ​​народження і бажаємо подальшого просування по кар’єрних сходах, щастя і здоров’я!

Шановний директор, прийміть наші щирі вітання! Доля вже нагородила Вас гострим розумом, лідерським якостями і чудовим талантом керівника. Бажаємо, щоб ці подарунки впевнено вели Вас до ще великим життєвим досягненням, успіху і благополуччя.

Нашого чудового начальника вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо досягнень, унікальних можливостей, грошового процвітання, здорового та активного життя. Нехай з кожним днем ​​вона стає кращою! Успіхів, вірних друзів, миру в душі і сім’ї!

Шановний _______, з днем ​​народження! Нехай ваш день буде наповнений корисними справами. Нехай колектив по — доброму заздрить вашій енергії, вашим оптимізму і працездатності. Крутих підйомів, тепла, радості й удачі, а бізнесу процвітання.

Шановний і улюблений наш керівник, вітаємо Вас з Днем Народження! Чи не відступайте перед труднощами, наполегливо домагайтеся своєї мети і ведіть наш відділ до великих премій за хорошу роботу! Успіхів Вам, визнання і щастя!

Вельмишановний начальник мій, прийми поздоровлення в день народження дозволь побажати більше вигідних угод, старанних підлеглих, запаморочливого кар’єрного росту, великих доходів і лояльності податкової інспекції. Удома ж нехай тебе чекає вірна дружина, люблячі діти, гармонія і мир, а здоров’я не підводить десятки років.

Дорогий начальник, зі святом вас! Бажаємо бути в лідерах, не тільки в офісі, але і в житті. Щоб ваш гострий розум завжди відзначався, впевненість міцніла, повагу росло. Нехай ваша ділова хватка і чіпкий мову призведе нашу фірму в те русло, яке завжди б’є ключем і достатком. Нехай ваша вимогливість і справедливість буде завжди дорівнює розміру нашого окладу і премії. Успіхів і добробуту!

Шановний наш керівник, ми вітаємо Вас з днем ​​народження! Ми хочемо, щоб в цей день Ви ще раз оцінили, як багато Ви вже досягли! Ми бажаємо Вам так само наполегливо і швидко йти до нових цілей і хочемо, щоб Ви знали, що завжди можете розраховувати на нашу допомогу!

Начальник, шеф, директор, бос — спасибі, що Ви є! Без вас робочий день був би нудний, без вас нам довелося б вчасно повертатися додому (до кричущим дружинам і балующімся дітям), а день зарплати, так взагалі, втратив би будь-який сенс … Ми Вас дуже любимо і цінуємо, з Днем Народження, шеф!

Ось ніхто не вірить, а я ще раз повторю — мій начальник самий кльовий з усіх, а порівнювати, повірте мені, є з чим. Дорогий наш, від щирого серця вітаю з днем ​​народження. Бажаю здоров’я такого, щоб ти дожив як мінімум до 100 років, з грошима, я впевнений, навіть в 100 років у тебе проблем не буде. І нехай доля буде до тебе так само прихильна, як ти до нас, своїм підлеглим.

Шановний директор! Прийміть вітання з днем ​​народження! Ви як справжній капітан, який стоїть біля штурвала нашого колективу-корабля. Бажаю Вам не знати стихійних лих, нехай світ перебуватиме на роботі і вдома. Здоров’я і щастя Вам!

Читайте також