19.07.22

Привітання з днем ​​народження начальнику жінці в прозі

Гарні привітання з днем ​​народження начальнику жінці, українською мовою, в прозі.

Колектив – це певним чином сім'я. Особливо, якщо його керівник жінка. Привітання з Днем Народження начальниці мають свої тонкощі. Обіймати керівні посади дано не кожному, отже, ця леді справді зуміла виявити свої ділові якості. За це в колективі її люблять та цінують. Жінка-керівник як ніхто інший буде справді дбати про потреби своїх співробітників та створення у колективі сприятливого мікроклімату. Тому їй подвійно буде радісно отримати у свій День Народження щире вітання колег та підлеглих.

Шановна і дорога наша начальниця! Від усього нашого дружного колективу прийміть найщиріші вітання з днем ​​народження! Бажаємо вам найміцнішого здоров’я, бадьорості духу, радості в серці, теплоти в душі! Нехай ранки ваші будуть чистими і ясними, дні — успішними і плідними, а вечора — теплими і затишними! Поваги вам безмірної, любові найяснішої, радості і багато різних задоволень в житті!

З Днем народження! Найширших перспектив в кар’єрі, найвідповідальніших партнерів, найбільш виконавчих і обов’язкових підлеглих, найпрофесійніших колег і цікавої роботи. Здоров’я Вам і Вашій родині, удачі і благополуччя. Вітаємо!

Вітаю з днем ​​народження відмінного керівника, чудову начальницю і просто чудову жінку. Від щирого серця хочу побажати, щоб справи ніколи не стояли на місці, щоб успіх досягався легко і красиво, щоб високими були не тільки результати, а й доходи, щоб в серці завжди сяяли промені любові, щоб душа Ваша була оповита щастям і ніжністю.


Нечасто трапляється так, що начальник виявляється дійсно рідною людиною. Ви не просто хороший начальник, ви - та людина, яка завжди допоможе і зрозуміє в будь-якій ситуації. З Днем Народження Вас. Ми бажаємо вам терпіння і мудрості в спілкуванні з нами і, зі свого боку, зробимо все, що від нас залежить, щоб не засмутити Вас і завжди тримати репутацію нашої організації на найвищому рівні.

Дивіться також: Вітання з Днем народження жінці

Шановний керівник, в Ваш день народження дозвольте побажати Вам і надалі гармонійно поєднувати в собі жіночу мудрість, інтуїцію, професійний підхід до справи і такі якості, як сильну волю, вміння приймати рішення, втілювати в життя плани. Будьте завжди успішні і впевнені в собі.

Шановний наш начальник, від щирого серця вітаємо Вас з днем ​​народження! Ми завжди пам’ятаємо, що Ви не тільки наш мудрий керівник, але й прекрасна жінка. Бажаємо Вам якомога довше радувати оточуючих своєю квітучою красою, поменше хмуритися та побільше висвітлювати навколишній світ посмішками! Сімейного Вам благополуччя, нових звершень, моря квітів, здоров’я і несподіваних радостей.

Дивіться також:  Поздоровлення з днем народження начальнику

Шановна (ім’я, по батькові)! Від щирого серця вітаємо Вас з днем ​​ народження і висловлюємо подяку за Ваше професійне керівництво, якісний підхід до роботи і чуйність, яку Ви виявляєте до своїх підлеглих. Бажаємо Вам зберігати свою красу і жіночність, тонко поєднуються з твердістю начальника, і втілити найпотаємніші мрії в реальність.

Дорога наша директор! Від усього нашого колективу хочеться вам відверто і щиро побажати, тільки всього найкращого! Нехай ваше справедливе і щире серце ніколи не знає болю і тривог. Нехай ваша добра і чесна душа завжди буде спокійна і в гармонії з усім зовнішнім світом. Бажаємо вам - чарівний, славний і звабливий наш бос - істинного жіночого щастя, кар’єрного зростання і розвитку, нових досягнень і успіхів у всьому! Вас любить і поважає ваш колектив.

Шановна наша начальниця, вітаємо Вас від щирого серця з днем ​​ народження. Хочеться Вам побажати жіночого щастя, любові і підтримки з боку близьких людей. Залишайтеся такою ж стійкою леді, яким будь-яка негода не перешкода. Продовжуйте домагатися своїх цілей і бажань, і нехай в цьому Вам супроводжують удача і везіння.

З днем ​​народження, чудова жінка, чудова начальниця. Бажаю Вам удачі на шляху до успіху, постійної впевненості в собі, блискучих перспектив в діяльності, безсумнівного поваги підлеглих, розуміння колег, оптимізму і настрою на плідну роботу, чудового настрою і найяскравіших емоцій, які залишають в серці тільки радість і відчуття щастя.

Вітаю тебе з днем ​​народження, шановна і чудова начальниця. Бажаю, щоб в душі світило яскраво сонце і розцвітали квіти щастя, щоб в роботі все виходило, і будь-яку справу вінчалися успіхом, щоб удача від Вас ніколи не відверталася, і завжди залишалося веселим настрій, щоб любов дарувала Вам натхнення, почуття легкості і радості.

Дивіться також: Пожелания коллегам – в прозе

Ось і з’явився ще один привід зробити комплімент нашій начальниці. Так прийміть же Ви щирі побажання від гарячих сердець Ваших «кадрів». Бажаємо, щоб управляти Вам було важче, ніж засмагати. Щоб керівництво робочим процесом ніколи не супроводжувалося стресом. Щоб до досягнення поставленої мети Ви дійти без проблем зуміли. Залишайтеся такою ж, як зараз, адже іменний таку ми Вас любимо, цінуємо і поважаємо.

Для того щоб керувати, потрібно мати чималий талант. І ви, як ніхто інший, володієте ім. Тому в ваш день народження хочеться побажати удачі в роботі, здоров’я і щастя. Нехай на життєвому шляху будуть лише приємні події і хороші спогади.

Дорогій нашої начальниці! Від щирого серця вітаємо вас з цим прекрасним святом, днем ​​народження! Бажаємо тільки винятковій енергії, гарного настрою, щастя і добра! Здоров’я, удачі, яскравих життєвих фарб і вражень! З Днем народження!

Жінка любить красиві промови, прекрасні побажання, сказані від душі та серця, що відображають головний сенс життя та цінність її особистості. Вітати завжди приємно добру та гарну людину, висловлюючи слова вдячності та бажаючи добробуту, успіху у справах.

Хочеться привітати чудову начальницю, прекрасного організатора і просто чарівну жінку з днем ​​народження! Під вашим чуйним контролем робота завжди проходить на вищому рівні, без будь-яких проблем і про такого керівника можна тільки мріяти! Бажаю вам особистого щастя, досягнення всіх поставлених висот, безхмарних робочих буднів і домашнього затишку!

З днем ​​народження, прекрасна жінка і чудова начальниця. Від душі бажаю Вам впевнено керувати справами, кожен день завершуючи успіхом і перемогою. Нехай буде в Вашому житті багато яскравих свят, щасливих посмішок, добрих надій, веселих миттєвостей і великих перспектив!

Шановна наша начальниця, ми всім колективом раді привітати вас з днем  ​​народження! Ви не тільки чудовий бос, але і прекрасна жінка, гідна вічного щастя і достатку. Ми від душі бажаємо вам підкорити ще багато вершин, успіхів вам у кар’єрі і особистого блаженства в оточенні люблячих людей. Здоров’я, благополучних днів і непередбачуваних вечорів, жіночої краси і статності, великої мудрості і приголомшливих планів на найближче сторіччя.

Дозвольте, в цей світлий день, привітати Вас з днем ​​народження. Нехай у ваших вікнах завжди світить яскраве світло благополуччя. Залишайтеся такою ж красивою, успішною і щасливою. Бажаю Вам високих перемог і душевного спокою.

Дорога наша іменинниця! Вітаємо вас з днем ​​народження! Весь наш скромний колектив з великою повагою хоче побажати вам гранітного здоров’я, приголомшуючого успіху, надзвичайного везіння, неймовірного терпіння, надзвичайної проникливості, чарівної посмішки, оптимізму і гарного настрою!

Від щирого серця вітаю Вас з днем ​​народження. Бажаю за будь-яких обставин життя залишатися начальницею, яку весь колектив поважає, яка знає, як домогтися високого результату і яка веде свій корабель по курсу успіху, бажаю в будь-який день бути чудовою жінкою, яка володіє бездоганним смаком, високою репутацією і чарівною посмішкою. Нехай Ваш потенціал дозволяє повністю розкритися як в роботі, так і в житті.

Вітаю прекрасну жінку і чудову начальницю з днем ​​народження! Бажаю залишатися такою ж красивою і милою, шанованою і наполегливої, цілеспрямованої і процвітаючої, чарівною і успішною. Нехай в житті буде багато щасливих моментів, теплих зустрічей і приємних компліментів.

Сьогодні своє свято відзначає найкрасивіша і розумна, турботлива і розуміюча жінка, в сумісності наша сувора в той же час справедлива начальниця. Прийміть, шановна глава колективу, найщиріші та найтепліші побажання радості, здоров’я, успіхів у піднесенні по кар’єрних сходах, любові, сімейного благополуччя і залізної витримки. Нехай ваш робочий день фарбують посмішки і гарний настрій вдячних підлеглих, а вихідний — дарує незабутні хвилини відпочинку. Зі святом, шановна начальниця!

З днем ​​народження, чудова жінка, прекрасна начальниця і просто гарна людина. Бажаю блиску щастя в очах, великої удачі і перспектив в Ваших руках, любові і розуміння в Вашому домі, краси і доброти в Вашому житті.

Чарівну жінку, чудову начальницю вітаю з днем ​​народження. Бажаю в житті мати все, що потрібно і важливо, бажаю відчувати неймовірну силу кожен день, бажаю у всіх починаннях неодмінно домагатися успіху, бажаю в житті завжди залишатися щасливою людиною і мрійливою ​​жіночою натурою.

З днем ​​народження Вас, шановна! Наш дружний колектив бажає Вам сил і енергії, натхнення на нові ідеї, удачі в реалізації проектів, ну і простого жіночого щастя!

Мила жінка, наша прекрасна начальниця, вітаємо Вас з днем  ​​народження. Бажаємо, щоб Ваш авторитет, впевнена життєва позиція, високі прагнення і ревну працю завжди виводили Вас на фінішну пряму успіху і благополуччя. Бажаємо серцем завжди вірити в чудеса, а душею прагнути до своїх заповітних мрій.

Сильна і вольова, мудра і розважлива, чарівна і прекрасна - саме такою може бути справжня жінка-керівник. У день Вашого ювілею бажаємо Вам йти шляхом процвітання, спрямувати життєвий компас на успіх і з вірою у чудове проходити всі повороти долі. Вітаємо!

З днем ​​народження Вас вітаємо! Нехай кожен день підносить лише приємні сюрпризи і відкриття. Любіть прекрасні події як сонячне світло і тепло. Удачі Вам по службі і поваги колег. Нехай у Вашому житті буде море позитивних вражень, емоцій.

Прийміть найщиріші побажання від колективу, який цінує і поважає Вас. Родині Вашої всіх благ, Вам успіху і творчих перемог. Жіночності, здоров’я і чудового настрою незалежно від погоди.

Дорога, незамінна _________! Всім колективом вітаємо Вас з Днем Вашого народження! Нехай Вам завжди щастить, хай будинок буде повна чаша, радує достаток, а робота приносить тільки задоволення! З Днем народження!

Шановну начальницю і приголомшливу жінку вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо безліч яскравих подій і приємних моментів, прекрасних зустрічей і веселих дружніх компаній. Будьте здорові, кохані, красиві і чарівні. Нехай Ваш кар’єрний зліт закрутить голову і подарує все бажані можливості. Щастя Вам, благополуччя і багато вільного часу!

Сьогодні день народження у нашого начальника! У самій уважною, відповідальною, справедливою і просто чарівної жінки. Бажаємо Вам, щоб на роботі все було гаразд, щоб життя приносила задоволення. Нехай міцніє перспектива, і виконуються бажання. Щастя Вам, краси, спокою, розвитку і безліч можливих благ!

Приголомшливу жінку, прекрасну начальницю вітаю з днем ​​народження. Побажати хочу чудового керівництва, великої поваги, блискучих ідей і вірних рішень, процвітання і стабільної діяльності, високого достатку і позитивних емоцій, нев’янучої краси і справжнього щастя в житті.

Вітаємо з днем ​​народження приголомшливу жінку і відповідального начальника! Бажаємо планомірної і спокійної роботи, досягнення бажаних цілей, величезних перспектив і постійного розвитку. Прагніть до кращого, будьте красиві і сучасні, щасливі як в особистому житті, так і на роботі!

З Днем народження! Вітаємо вас, і хочемо побажати здоров’я, сил і терпіння. Щастя в ваш будинок, благополуччя і матеріального забезпечення. Ви дуже добрий, розсудливий і чуйний начальник. Дякуємо, Вас, за це.

Вітаю з днем ​​народження, шановна і чудова начальниця. Бажаю Вам незгасного світла щастя і удачі в житті, неймовірних успіхів і бравих перемог, оптимальних рішень в справах і чудових ідей, прекрасного самопочуття і оптимістичного настрою.

З днем ​​народження, мила жінка, чудова начальниця. Бажаю виглядати завжди прекрасно і чарівно, бажаю керувати впевнено і славно, бажаю з легкістю і радістю домагатися нових успіхів, бажаю завжди вміти плідно працювати і весело відпочивати. Будьте щасливі, наша дорога, улюблені всіма нами і своїми близькими.

Шановний керівник, Ви — взірець мудрої і красивої жінки, грамотного професіонала і стратега. Бажаємо Вам впевненості, перемог на всіх теренах, добра і удачі.

Чарівну, саму чудову начальницю від душі хочу привітати з днем ​​народження. Нехай робота забезпечує повну самореалізацію, нехай життя дарує миті щастя, нехай удача всюди Вас переслідує, нехай Ваша краса і талант роблять шлях до успіху швидким і легким.

Бажаємо нашій доброї, мудрої і справедливої ​​начальниці стільки хорошого, що ні словом сказати, ні пером описати! Краси вам і жіночності, захоплення і обожнювання від чоловіків і заздрості (білої) від жінок! Натхнення в праці і великих успіхів, миру і взаєморозуміння в колективі, приємних новин і легкого вирішення найважчих завдань! А в особистому житті — любити і бути вірно і ніжно улюбленою!

Шановний керівник! Вітаємо Вас з прекрасною датою, яка повинна принести в Ваше життя нові радісні події, зустрічі з цікавими людьми, звершення, плани і мрії. Бажаємо Вам особистого і професійного зростання, благополуччя, успіхів у всіх сферах життя.

Нашому чарівному керівнику, нашому чудовому натхненнику і дуже красивою і мудрої жінки ми присвячуємо побажання любові і щастя! Ми Вас цінуємо, любимо і на Вас рівняти. Ми щасливі і пишаємося своїм керівником. З Днем народження!

Вітаю вас із днем ​​народження! Бажаю Вам здоров’я, любові, благополуччя! Залишайтеся завжди такою ж справедливою, пунктуальною, принципової, адже саме за ці якості Ви користуєтеся в очолюваному Вами колективі повагою, бажаю Вам не зупинятися на досягнутому і йти далі до вершин кар’єрного росту!

Дорога наша керівниця! У цей день ми хочемо побажати собі залишатися під Вашим керівництвом якомога довше. Але побажаємо, звичайно, Вам: успіхів, удачі, везіння. Нехай повага колективу зростає наввипередки з Вашим добробутом, нехай будуть щасливі і здорові Ваші рідні та близькі. З Днем народження!

Приголомшливу жінку, яка вражає уяву своєю красою, грацією, розумом і дотепністю, гарного начальника і наставницю вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо завжди позитивного настрою і величезних результатів. Неймовірних досягнень і особистого щастя!

Приголомшливу жінку, чудового начальника — вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо величезних можливостей і завжди розширюються перспектив. Будьте щаслива, як на робочому місці, так і в особистому житті. Любові, здоров’я та фінансової стабільності!

Ви — чудовий начальник і чудова жінка, ви — добра душа і успішний діяч. Дозвольте Вас привітати з днем ​​народження і побажати своєю красою затьмарювати сірість буднів, своїми стараннями і здібностями домагатися високих результатів в роботі, своєю безпосередністю помічати щастя в кожній миті життя.

Вітаю з днем ​​народження. Чудова жінка, найкращий бос, я Вам бажаю сміливо крокувати вперед і нічого не боятися, домагатися успіху і поваги, знаходити рішення для кожного завдання, отримувати відповідь на будь-яке питання, робити яскравим, щасливим і чудовим кожен свій день.

Начальниця-красуня, розумниця, кудесница, нехай в день народження Ваш аура стане світлішим і добрішим, робота відкриє нові перспективи та ідеї, життя подарує великі можливості і гарний настрій, а серце заспіває пісню любові і мрії.

Наша вельмишановна і справедлива керівниця! Прийміть від усіх нас, щире і сердечне вітання з вашим днем ​​народження! Під вашим заступництвом працювати одне задоволення і ми хочемо побажати вам завжди також поєднувати в собі розум і красу, терпіння і пристрасть до роботи, натхнення та старанність!

Шановний чарівний бос! Нашому колективу дуже пощастило з прекрасним керівником. Тому хочемо побажати Вам сил, натхнення, ділових успіхів, бадьорості та оптимізму. Нехай Ваші ідеї втілюються в життя, рішення будуть вірними, а рідні з любов’ю і розумінням ставляться до Вашої нелегкої праці!

Прекрасну начальницю вітаю з днем ​​народження. Від душі бажаю великих успіхів в діяльності і поваги на роботі, щасливих подій у житті і радісних днів, доброї удачі на шляху і високого прагнення до мрій, приголомшливих можливостей і чудових ідей.

Прекрасну жінку й чудову начальницю вітаю з днем ​​народження. Бажаю завжди поєднувати неймовірну красу і строгість характеру, доброту душі і серйозність намірів, старанну роботу і чудовий відпочинок, впевненість в собі і ніжні почуття до близьких людей.

Хочу привітати з днем ​​народження найпрекраснішу, успішну і милу начальницю. Бажаю встигати за всіма напрямами життя і не упускати жодного шансу на велику поїду. Нехай буде ідеальним і насиченим кожен день, в якому поєднується і щастя, і радість, і любов, і свято.

Прекрасну жінку і відмінну начальницю вітаю з днем ​​народження. Хочу від щирого серця побажати рівною дороги до успіху з узбіччями з підтримки рідних і розуміння співробітників. Нехай Ваша краса і наполегливість, Ваш темперамент і талант завжди ведуть Вас до потрібних цілям і виконання мрій.

Вітаю прекрасну начальницю з днем ​​народження. Бажаю, щоб будь-яка проблема в підсумку опинялася дрібницею, щоб діяльність Ваша не знала промахів і невдач, щоб життя забезпечувала Вам повний достаток і комфорт, щоб Вам завжди все вдавалося і настрій чудовим залишалося.

Чарівну жінку, а до того ж ще й чудову начальницю від щирого серця вітаю з днем ​​народження. Хочу побажати впевнених сил і достатку по життю, вірного супутника — щастя і стабільного успіху. Нехай для кожного старту вистачає натхнення та ідей, нехай на кожному фініші чекає високий результат і гучна перемога.

Прекрасну жінку й чудову начальницю від щирого серця вітаю з днем ​​народження. Бажаю високого статусу в житті, безсумнівного успіху в діяльності і великого щастя в душі. Нехай Ваша аура буде світлою і доброю, нехай Ваша краса захоплює всіх навколо, нехай Ваш інтелект і ерудиція дозволяють неодноразово домагатися великих перемог.

З днем ​​народження, шановна начальниця і просто чудова жінка. Від щирого серця бажаю Вам впевнено крокувати по стежці діяльності і збирати на шляху великі плоди своєї роботи, бажаю тільки успішних починань і вдалих ідей, бажаю щирої поваги і розуміння підлеглих, вірного кохання і турботи близьких.

Наша вельмишановна директриса! Всім колективом ми сердечно вітаємо Вас з днем ​​народження, і бажаємо щастя Вашому дому, процвітання — Ваша фірма, і успіхів — Вашої неповторної особистості! Нехай добробут і фортуна будуть Вашими постійними супутниками!

Трудитися під Вашим початком так само приємно, як і плідно. Пишаємося своїм керівником, професіоналом і просто чарівною жінкою. Удачі у всьому: в справах, в сім’ї, в кар’єрі і захоплення. Поваги, успіху і здоров’я. З Днем народження!

Вітаю з днем ​​народження прекрасну начальницю. Щиро бажаю радісних світанків і творчого натхнення, благополучної діяльності і душевного щастя, здійснення заповітних мрій і доброї удачі, чудового настрою і нев’янучої краси.

Саму чудову начальницю вітаю з днем ​​народження. Від щирого серця і всієї душі хочу побажати вигідних пропозицій в діяльності і чудових успіхів, легкої роботи і великої поваги, розуміння в сім’ї та світу, доброго щастя в душі і світлої удачі на життєвому шляху.

Дорога і вельмишановна наша начальниця! Як показує практика, будь-яка група людей, будь-який колектив, будь-яке суспільство потребує лідера, який був би прикладом для всіх інших. І як ми щасливі, що у нас саме такий лідер, начальник, як ви. Прийміть наші вітання! Бажаємо, особистого щастя, незламної волі і чергових перемог на кар’єрних сходах. З Днем народження!

Чудову жінку і чудову начальницю від щирого серця вітаю з днем ​​народження. Бажаю в роботі завжди проявляти себе успішним діячем і впевненим у собі людиною, бажаю в житті завжди бути коханою і щасливою жінкою, бажаю постійно відчувати затребуваність і щиру повагу, необхідність участі в житті близьких людей і в інших справах.

Вітаємо з днем ​​народження приголомшливу жінку, начальника! Бажаємо, щоб робота і особисті цілі перепліталися і приносили неймовірні плоди. Щоб було багато вільного часу, любові, краси, успіху і радості!

Поспішаємо привітати з днем ​​народження нашого улюбленого керівника! Наша начальниця приголомшлива жінка, тільки ви можете бути одночасно і суворої, і розуміє. Бажаємо здоров’я і творчого процвітання. Заряджайте нас вашої нескінченної енергією!

Вітаю з днем ​​народження чудову жінку і найкращу начальницю. Від душі бажаю бравих успіхів в діяльності, вічного процвітання і поваги, прекрасних життєвих ідей, світлого щастя і удачі, доброго здоров’я, щирої любові і достатку.

Вітаю прекрасну начальницю з днем ​​народження. Від душі бажаю чудовою краси, чуйного керівництва, великої поваги, блискучих перспектив, успішних планів, світлої удачі, взаємної любові і доброго щастя.

Вітаю з днем ​​народження! Дорога моя начальниця, хочу побажати вам щасливих днів, бути запаморочливою для чоловіків, любові і ніжності в сім’ї, а так само залізних нервів, кам’яного здоров’я, щоб задумки втілилися в реальність, а в роботі був успіх і відповідно достаток в гаманці.

Побажаю в день народження дійти до прекрасних результатів у роботі. Нехай співробітники відрізняються працездатністю і щирою любов’ю до своєї справи. Щоб в роботі царювали взаємовиручка і загальнокомандний дух. Нехай все устаканиться кращим чином.

Вітаємо улюбленого начальника з днем ​​народження! Ви дуже сильна і рішуча жінка, бажаємо вам почувати себе слабкою і коханою в обіймах близької людини, щоб життя не ставила підніжки, а кар’єра процвітала.

Вітаю з днем ​​народження чудову начальницю, чудову жінку. Бажаю Вам відмінного керівництва і великого пошани, вірних друзів та люблячих близьких, високих досягнень і безперечних успіхів, нев’янучої краси і незмінною удачі.

З днем ​​народження щиро хочу привітати чудову начальницю і приголомшливу жінку. Бажаю завжди бути головною і найкрасивішою трояндою на клумбі, бажаю порядку в роботі і щастя в душі, бажаю відмінних прогнозів по погоді і багатообіцяючих перспектив за гороскопами життя.

Хто тут людьми керує, справами різними рулить, дасть відповідь кожному на питання? Ну звичайно, наша леді-бос. З днем ​​народження Вас вітаємо, успіхів і процвітання бажаємо, щастя в житті особистому, і нехай буде все і завжди відмінно.

Дорога наша начальниця, з Днем народження! Для нас Ви — справжня зірка: красива, яскрава, що вабить. А ще — дороговказна. Адже саме Ви ведете бізнес нашої фірми шляхом успіху і процвітання. Здоров’я Вам і зоряних успіхів у всьому!

Читайте також