19.06.23

Вітання з виходом на пенсію своїми словами, українською мовою

Привітання для колег, друзів, родичів що йдуть на пенсію

Вітання з виходом на пенсію своїми словами, українською мовою

Ми зібрали найцікавіші і красиві привітання з виходом на пенсію своїми словами, українською мовою

Велика підбірка різноманітних привітань з виходом на пенсію в прозі, українською мовою

***
З виходом на пенсію поспішаю привітати веселого і доброго чоловіка. Нехай збільшиться достаток, стане міцнішим здоров’я і радіснішими будні. Бажаю великих успіхів у будь-яких справах, поваги і удачі, сімейного щастя і миру, добробуту і любові рідних.



Вітаю з переходом на пенсію і від душі бажаю завжди залишатися заможним і сильним чоловіком, ніколи нічого не втрачати і постійно знаходити все нові можливості для досягнення успіху і благополуччя. І нехай говорять, що розмір не має значення, але все ж, я бажаю, щоб Ваша пенсія була великою і навіть дуже!

Читайте також: Побажання колегам – у прозі

Шановний…(ІМ’Я)! Нехай закінчена пісня трудова і немов припорошена снігом голова. Життя йде своєю чергою, і з’явилася можливість зайнятися своєю улюбленою справою. Ми бажаємо вам здоров’я, світла, відпочинку, щасливого в усьому, не забувай нас і навещай частіше.

Дорогий (ім’я)! Кажуть, з настанням пенсії людина припиняє працювати. Ха, та він продовжує працювати! І починає жити! Тому що тепер все що він робить, він робить за велінням власної душі та серця. Вже завтра ти виявиш, що роботи на пенсії – хоч відбавляй. Тільки вона іншого роду. Вітаємо тебе і бажаємо, щоб ці відкриття тебе обрадували, принесли позитив і щастя в твоє життя. Ну і не забувай нас, твій досвід неможливо ігнорувати і ми, звичайно ж, скористаємося знайомством з тобою, щоб набридати тобі своїми питаннями. Будь ласка, ти вже не відмов, проконсультируй по старій дружбі. Міцного тобі здоров’я, довгих щасливих років та сімейного щастя.

Шановний …! Вітаємо вас з ювілеєм, виходом на пенсію! Знайте, у вашому житті поки крім статусу «пенсіонер» і солідної надбавки до зарплати нічого не змінилося. Адже слово «пенсія» не є синонімом до слова «старість». Тому не вішайте ніс, радійте кожному дню, бережіть своє здоров’я і радуйте нас своїм оптимізмом, заряджайте енергією, яка у вас ллється через край! Нехай пенсія буде в радість, а не в старість!

Читайте також: Привітання з Днем народження немолодих та літніх жінок

Ну нарешті, настав час свободи, дорогий колего! Тепер ти вільний робити все, що заманеться і коли заманеться. Це – втілена мрія. І здоров’я ще повно, і дітям увагу потрібно, і – планів буде ставати з кожним днем все більше. І час є, щоб все встигати. Вітаємо тебе з пенсією, з новими можливостями, з майбутніми новими захопленнями. І нехай вихід на пенсію змінить життя тільки в кращу сторону, принесе із собою моральне задоволення і утіху долею.

Шановний начальник вітаємо Вас з виходом на пенсію. Бажаємо Вам залишатися ще «ого-го» і домогтися ще чималих висот у сфері діяльності. Нехай пенсія стане непоганою підмогою для досягнення Ваших цілей і бажань, нехай у Вашому житті буде і успіх, і любов, і достаток, і оптимізм. Здоров’я Вам, бравих сил, позитивної енергії і щастя.

Вітаємо тебе, наш улюблений колега і друг! Для тебе починається дивовижне час, в яке ти йдеш з величезним багажем знань і досвіду. Ми бажаємо тобі, щоб з’явилося вільний час ти зміг плідно витратити на виконання своїх давно намічених планів. А також, щоб досяг своїх давно намічених цілей (адже тепер тобі не потрібно вирішувати наші спільні завдання). І щоб все задумане і заплановане здійснилося легко. Удачі тобі!



Вітаю з переходом на пенсію, добрий і чудовий чоловік. Бажаю не залишити своїх улюблених справ і захоплень в стороні, бажаю з кожним світанком ставити для себе нові і важливі цілі, бажаю з колишньою відвагою та лишком добиватися всього бажаного. Нехай пенсії вистачає на яскраву, насичену, щасливе й веселе життя, на щедрі подарунки для близьких і добрі презенти для оточуючих.

Читайте також: Привітання з днем ​​народження начальнику жінці в прозі

Шановний… (ІМ’Я)! Хочемо сказати величезне спасибі за той внесок, який ви зробили за роки роботи на нашому підприємстві. І це не тільки кількісні показники, але й якісні: ваш гарний настрій, яким вміли заразити весь колектив, почуття гумору та творчий підхід до будь-якої справи. Нам буде не вистачати вас. Але ви заслужили відпочинок. Присвятіть його своїм захопленням, здоров’ю і онукам! Будемо раді бачити всіх святкових заходах!

Шановний начальник, від усієї душі вітаю з переходом на пенсію і побажати хочу колишньої удачі і сміливих ідей, високих прагнень і впевнених сил, відмінного здоров’я і величезного достатку, повноцінного життя і світлого щастя душі.

Вихід на пенсію – не привід засмучуватися. Звичайно, завершилося час роботи і настав час відпочинку, але не потрібно думати, що це час для нудьги! Зараз як ніколи багато вільного часу і можна реалізувати себе, наприклад, почати малювати пейзажі або вивести новий сорт троянд. Тому, піднімемо тост за те, щоб завжди було міцне здоров’я і не було нудьги, вип’ємо за те, щоб не губилися зв’язку зі старими друзями і купувалися нові, вип’ємо за те, щоб відкрилися нові горизонти.

Дивіться також:  Поздоровлення з днем народження начальнику

Дорога, від усього серця вітаємо тебе з виходом на заслужений відпочинок. Нехай твоє перебування на пенсії стане часом, яке буде присвячено отриманню нових яскравих емоцій, вражень. Подорожуй, спілкуйся з друзями, живи активної і насиченим життям. Будь здорова і кохана своїми близькими.

На твоєму рахунку багато перемог і заслуг, але ця, мабуть, найбільша заслуга усього життя. Вітаю з пенсією і від усієї душі бажаю залишатися бадьорим, енергійним, життєрадісним людиною, яка вміє мріяти, дивувати, радувати близьких і дарувати своєму серцю відраду. Нехай розміри твоєї пенсії з кожним разом ростуть, нехай емоції твоєї душі з кожним днем стає яскравішим і щасливішим.

Вітаємо тебе, дорогий колега з початком пенсійного відпочинку. Ти славно потрудився і зробив чудову кар’єру. Твій професійний шлях – прекрасний і вже став легендою серед нас. Твоя історія передається знову й знову від старих співробітників до знову прийшли. Ти – легенда. Ти – людина, яка зробила себе сама. Ми пишаємося, що працювали поруч з тобою і разом з тобою, все це час. А також пишаємося що продовжуємо залишатися у твоєму колі спілкування. Знай про це, пам’ятай про те, що ми не тільки твої колеги (колеги), але і – друзі і ми продовжуємо залишатися однією командою. Будь щасливий у своїй новій, вільній життя і не пропадай з виду. Нам тебе дуже не вистачати. А побажати тобі хочемо, щоб всі очікування, які ти покладаєш на свій пенсійний відпочинок – збулися і радували тебе і твоїх близьких!

Настав чудовий час, в якому можна вибирати — відпочивати чи працювати. Або і те, і інше разом. Хочеться побажати енергії, ентузіазму. Кожен день прокидатися з задоволенням від того, що можна самому придумати собі заняття по душі, і від того, що на це є багато часу. З виходом на заслужений відпочинок!

Від душі хочу привітати з переходом на пенсію. Бажаю раніше активно деятельничать і займатися важливими справами, не піддаватися ні однієї хвороби і постійно відкривати нове число календаря з новими цілями, надіями і прагненнями. Бажаю, щоб пенсія була великих розмірів, щоб життя завжди дарувала можливості для частих свят душі і справжніх радощів серця.

Як же це здорово, що приходить час виходити на пенсію! Тільки тут по-справжньому можна відчути повну свободу від повсякденної праці, від погляду начальника і заздрість колег. Вітаю Вас з цим святом, бажаю вдихнути на повні груди чудовий аромат безтурботності і незалежності! Продовжуйте свою активне життя, отримуйте задоволення від маленьких радостей, на які раніше не вистачало часу. Будьте міцні здоров’ям і радуйте близьких і рідних своєю присутністю багато років!

Сьогодні Ваш останній робочий день, і ми абсолютно точно знаємо, що кожен трудовий рік, проведений в нашому колективі, у серці залишиться дзвінкою піснею! Тепер не буде обтяжувати Вас робота, себе сім’ї сповна Ви віддасте. Але все ж таки до нас не забувайте заходити, як старший друг, товариш і батько!

Ти ще повний сил і готовий рухатися вперед. Так не зупиняйся! Нехай пенсія призначена, але душа хоче продовження свого розвитку з користю для себе та інших. Ми в тебе віримо! Вітаємо з новою віхою у долі.

В цей пам’ятний для Вас день ми разом з Вами, разом з Вашими думками. Ви багато корисного зробили для нашого колективу. Ваша чарівність і мудрість допомагали багатьом в роботі і в житті. Ми проводжаємо Вас на заслужений відпочинок. Бажаємо Вам відмінного здоров’я, радості з дітьми та онуками. Бажаємо Вам завжди мати такий же запал і бути такою ж привабливою і чудовою. Щастя і здоров’я Вам і всій вашій родині! Адже ви завжди були самим досвідченим і цінним співробітником для нас! І нам шкода вас втрачати, але зігріває нас лише думка про те, що вам буде тільки краще! Адже вихід на пенсію, це початок нового життя!

Вітаю чудову жінку з великою заслугою, з переходом на пенсію. Нехай її розмір відповідає років наполегливої праці і чудової роботи. Бажаю Вам чудового настрою, доброго здоров’я і щасливих днів у колі сім’ї.

Ось і прийшов той час, якого деякі бояться, а деякі радіють заслуженому відпочинку. Прийшла пора йти на пенсію. Ваша мудрість, досвід, знання і вражаюча працездатність завжди допомагали багатьом у вашій професії! Ви дуже багато віддали цій роботі, адже працювали не просто аби як, а душу віддавали кожен день! Свою роботу ви не просто любили, жили нею. І сьогодні дуже шкода, що такий цінний і талановитий співробітник, йде від нас. Але з іншого боку те, скільки ж ви мріяли весь день провести з онуками, з газетою в руках, або на рибалці. Ви сповна віддавалися своїй професії, тепер прийшла пора країні віддати вам честь. І подякувати за весь ваш труд.

Вітаю з пенсією. За твій великий життєвий урок і досвід, за всі твої заслуги і перемоги від душі бажаю гідної винагороди, загального визнання і щирої поваги. Нехай кожен день дарує гармонію і радість, нехай грошей завжди вистачає на все, на всіх і для всього!

Коли за плечима не один десяток років і ти точно знаєш, чого хочеш від життя, вмієш це взяти, зберегти та примножити… не так-то просто залишати… Але нічого і не потрібно залишати! Звичайно, я вітаю тебе саме з виходом на пенсію, але ми з тобою добре знаємо, що ти не станеш залишати колишні мрії та ідеали лише тому, що додалася пара років! А тому, сьогодні я бажаю тобі удачі і успіху у всіх починаннях, самого міцного здоров’я та чудового настрою!

Пенсія — це новий етап твого життя! Нехай він дарує тобі нові успіхи і море радісних подій! Бажаю тобі гідної пенсії, побільше онуків і відмінного здоров’я! Нехай тобі приносить насолоду і щастя цей заслужений відпочинок!

На то і пенсія, щоб у старості собі не відмовляти. Так що дорога наша(Ім’я) сьогодні нам хочеться сказати вам, щоб ви ні в чому собі не відмовляли, щоб після виходу на пенсію, ваше життя стала яскравою, і в той же час спокійною! Коли не треба нікуди йти і поспішати. А можна все зробити, що не встигали з – за роботи! Дякуємо вам, за ваш внесок у вашу професію, за те, що ви були відданим працівником! Вітаємо вас з новою життям, адже не дарма кажуть, що після пенсії життя тільки починається!

Дорогий колега, в тобі завжди була маса енергії і ти, як паровоз, тягнув з її допомогою всю нашу команду до нашим численним досягненням. І як всякий енергійна людина ти вважаєш, що початок пенсії це – кінець життя. Але ми тобі хочемо сказати (і хочемо, щоб ти нам повірив, тому що перед тим як давати тобі поради, ми проконсультувалися з фахівцем-психологом), що ти так думаєш тільки тому, що поки ще не знаєш куди прикласти свою енергію і свої сили, яких ще залишилося багато. Як тільки у тебе з’явиться ідея і мета, то пенсія перестане бути для тебе проблемою і стане помічником. Так от, ми вітаємо тебе з новою можливістю, яка у тебе вже з’явилася, хоч ти цього поки не зрозумів. І бажаємо тобі як можна швидше побачити мета і направити на неї свої сили, досягти її і отримати новий кайф. А на шляху до цієї мети бажаємо тобі отримувати лише задоволення, насолоджуватися дорогою, по якій йдеш і радувати себе, своїх близьких і всіх нас своїми новими досягненнями.

Ось і прийшов довгоочікуваний день, коли можна залишити улюблену роботу і присвятити час рідним. Бажаємо, що б Ваше життя була легкою і безтурботною. Сердечко ніколи не шалило, було міцним і працювала чітко і злагоджено. Що б Ваша сім’я була дружною і гармонійною.

З виходом на пенсію вас! Своєю чесною працею ви, як ніхто інший, заслужили право на гідний відпочинок. Бажаємо вам в доброму здоров’ї, з новими силами і з невичерпним оптимізмом перевернути чергову цікаву сторінку свого життя. І нехай на ній будуть записані захоплюючі відкриття, радісні події і яскраві досягнення.

Важлива подія у мого начальника. Вітаю Вас з переходом на пенсію. Бажаю бадьорості і оптимізму, життєвої енергії та родинного щастя, благополуччя та удачі. Нехай пенсії завжди вистачає для здійснення всіх бажань і задуманих планів.

Вітаємо з виходом на пенсію! Віддавайте перевагу улюбленим заняттям, знайдіть в собі нові таланти. Що б кожен день був цікавим і не схожим на попередній.

Дорогий колего! Пенсія – велика річ! Тепер ти зможеш, як і мріяв, подорожувати коли захочеш і куди захочеш. Ми знаємо, ти для цього працював, зробив все можливе і заслужив все щастя, що тебе чекає. Вітаємо тебе з цим днем і бажаємо зробити безліч нових приємних відкриттів, пережити безліч яскравих і щасливих хвилин, насолоджуватися кожним моментом нової глави свого життя. Будь щасливий, друже!

Коли за плечима не один десяток років і ти точно знаєш, чого хочеш від життя, вмієш це взяти, зберегти та примножити… не так-то просто залишати… Але нічого і не потрібно залишати! Звичайно, я вітаю тебе саме з виходом на пенсію, але ми з тобою добре знаємо, що ти не станеш залишати колишні мрії та ідеали лише тому, що додалася пара років! А тому, сьогодні я бажаю тобі удачі і успіху у всіх починаннях, самого міцного здоров’я та чудового настрою!

Вітаю з переходом на пенсію. Тепер в житті є стабільний і постійний достаток, за який свого часу було віддано багато сил і наполегливої праці. Бажаю не нудьгувати на пенсії, займатися цікавими справами, присвячувати себе рідним і близьким людям, знаходити час для чудового відпочинку та веселих свят душі.

В урочистий, прекрасний день, прийміть мої вітання з виходом на пенсію! Позаду залишилася пахне весною юність і довгі, зрілі роки… а попереду – золота осінь і не смійте сумувати, адже осінь, зазвичай щедра на стиглі плоди і яскраві фарби!

Ось тебе й занесло в ряди армії пенсіонерів! Ура кричати не будемо, але є чому порадіти. Тепер у тебе буде більше часу на те, щоб займатися тим, що до душі. У тебе багато захоплень, так що дерзай. А будильник нехай, як і раніше будить тебе на зарядку!

Нарешті сталося, вітаю із знаменною подією життя — з переходом на пенсію. Нехай жити з пенсією стане простіше і радісніше, нехай фінансів вистачає на все, нехай кожен день вашого життя буде солодким, нехай потік вітру удачу і щастя у Ваш дім принесе.

Дорога (ім’я)! За довгі роки своєї благополучній кар’єри ви накопичили величезний досвід і знання, багато друзів, професійних перемог, успіхів, вирішили безліч завдань, вийшли з величезної кількості складних ситуацій і допомогли зробити це іншим. Сьогодні настає прекрасний період у вашому житті – до всього вищепереліченого багатства додалося ще два – вільний час і повна свобода дій. Ми вітаємо Вас з цим щасливим днем і бажаємо, щоб нові подарунки долі (час і свобода) разом з вже наявними накопиченим багатством принесли вам тільки нові перемоги, нові успіхи і найголовніше – щоб все це було гідно оцінено тими, від кого ви хочете отримати визнання. І звичайно ж, щоб Ви були щасливі, міцні здоров’ям, раділи кожному дню і щоб вас оточували тільки добрі люди.

Пролетіли роки, а разом з ними підійшов до кінця і робочий режим! Нехай у серці добром згадується все, що гріло так багато років, залишивши слід у цьому житті і люди, які були поруч, поважають вас і цінують!

Сьогодні я можу вам заявити, що люди все-таки мають рацію, коли порівнюють вік людини з порами року! Тільки вони трохи наплутали – літо повинне асоціюватися з виходом на пенсію! Адже влітку всі люди відпочивають, ось і пенсія є заслуженим відпочинком за багаторічні труди! За ваше літо! Нехай воно буде сонячним!

Загалом, тримайся! Перший час, можливо, буде складно звикнути до нового графіку життя, а потім – впораєшся. Бажаємо тобі гладко і легко пережити перше, незвичне час. А вже після цього точно все вийде, ось побачиш!

Ось ще тільки вчора, ви як хлопчик боялися зайти в кабінет начальника, і попроситься на роботу. З тремтінням в душі, ви переживали, візьмуть вас чи ні. І ось сьогодні, начебто як одна мить, а ви вже опрацювали велику свідому частину свого життя. І цій роботі ви віддавали себе! Нам шкода, що ви йдіть, бо з вами працювати для нас була велика честь, ми багато чому навчилися у вас, звичайно, весь ваш досвід ми не змогли перейняти, але дещо все – таки перехопили! Ви цінний працівник, який багато робив для інших. І тепер прийшла пора, вже вам йти на заслужений відпочинок. Адже довго ви чекали вільного часу. Вітаємо з виходом на пенсію вас!

Ось і настав цей щасливий день. Ти йдеш на пенсію. Ти віддав роботі гірші, суєтні і недолугі молоді роки. І тепер, остепенившись і помудрев, ти будеш надано собі і зможеш реалізувати всі свої приховані можливості. Я бажаю тобі, нарешті, навчитися танцювати танго, в’язати шкарпетки і співати хором. Я бажаю тобі зайнятися зимовою риболовлею, фотографією, а головне, своїми онуками, адже вони так тебе люблять!

Пенсія – це найкращий відпустку! Це унікальний шанс присвятити себе улюбленій справі і тим приємним речам, на які раніше не вистачало часу. Тепер можна поринути в ті справи, які приносять справжнє задоволення, і з головою поринути в атмосферу справжнього відпочинку! Вітаємо з виходом на пенсію!

Сьогодні Ви йдете на пенсію. Сказати просто, що нам було приємно з Вами працювати – значить не сказати нічого! Нам було комфортно, надійно з Вами, Ви – чудовий колега, який знає свою справу до найменших тонкощів! Ми сподіваємося, що Ви не забудете наш колектив і завжди знайдете час, щоб завітати до нас хоча б на хвилинку. Бажаємо Вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя і прекрасного відпочинку! Ви це заслужили!

Вітаю з пенсією! Нехай завжди вистачає заслужених коштів на всі потреби і бажання життя, нехай ніколи не виникне проблем з фінансами, нехай не залишить Вас удача і успіх. Бажаю міцного здоров’я, вічної юності серця і насолоди душі.

Дорогий друже, вітаємо тебе з виходом на заслужений відпочинок – це чудове, спокійне час. Ти став для нас не тільки колегою, але і справжнім другом і нам шкода розлучатися з тобою. Дозволь нам іноді чути і бачити тебе, скористатися твоєю порадою, підтримкою і накопиченим величезним досвідом. Не забувай нас і нагадуй про себе. Ну а ми вже точно будемо про себе нагадувати. Бажаємо тобі повноцінного щастя (тепер уже воно точно стане повним, коли не треба відволікатися на робочі завдання), міцного здоров’я, радості, нових відкриттів, успіхів і нових перемог в який-небудь абсолютно нової діяльності. І нехай твоя нова життя приносить тобі тільки задоволення.

Вітаємо Вас з новим етапом життєвого шляху! З виходом на заслужений відпочинок! Бажаємо Вам не здаватися, а ще більше процвітати. Чудова пора настала: на роботу не треба поспішати, багато часу можна присвятити улюбленим кольорам, можна з онуками часто бувати і млинцями, пирогами їх пригощати. Ще добра хочу побажати, здоров’я – віз і щастя – вагон, тепла і турботи від близьких, і довгих світлих років!

Ковтком свіжого дихання, початком нового вільного життя для вас нехай стане вихід на пенсію. Нехай цікаві відкриття проженуть нудьгу, старі друзі додадуть позитивних емоцій, а радісні події зроблять ваші дні дивовижними і різноманітними. Мрійте і втілюйте мрії, любите і творіть, адже попереду ще довга, прекрасна життя.

Татусю! Вітаємо тебе з новим витком твоєму житті – виходом на пенсію! Вітаємо і заздримо в глибині душі: заздримо людині, який може скільки завгодно часу присвятити улюбленому заняттю, подорожей та прогулянок. Ми знаємо, що багато важко переносять свій відхід на заслужений відпочинок. Але ми тобі не дамо засумувати! Твоя мудрість, вміння, увага нам потрібні щохвилини!

Дорогоцінний наш Соломон Соломонович! Прийміть від нас вітання з початком нової історії у вашому житті. Також прийміть щирі побажання благополуччя і процвітання. Нехай ця нова сторінка вашої особистої історії буде повним сповнена нових, нових перспектив, здійснених мрій, любові, тепла і позитиву. З виходом на пенсію тебе, дорогий колего!

Кажуть в народі так: Життя починається з виходу на пенсію не тому, що робота, нарешті, залишилася позаду, але тому, що перед вами раптово відкривається цілий світ і ви готові вступити в нього. Адже, нарешті, прийшов той час, коли вам нікуди не треба поспішати. Коли можна выспятся, а потім спокійно поснідати, знаючи, що попереду цілий день. Нам, звичайно, дуже шкода втрачати такого цінного співробітника як ви. Адже ви всю себе віддавали роботі. Але відпочинок вам потрібен зараз терміново! Вистачить поспішати, переживати. Пора відпочивати! З виходом на пенсію вас!

Такого працьовитому співробітникові, як ти, можливо, стане трохи нудно без звичної роботи. Але подумай, скільки у тебе тепер можливостей для спілкування, хобі, веселого і корисного проводження часу. Використовуй це перевага грамотно! З виходом на пенсію!

Ну ось! дочекалися! Тепер нарешті можна знайти застосування своєму безцінному досвіду, численним знань і дати волю своїй цікавості. З виходом на пенсію! теплоти, любові, ласки, кругообігу нових вражень! Все тільки починається!

Вітаю Вас від всієї душі з переходом на пенсію і хочу побажати, щоб Ваші крила натхнення не ослабли і Ви як і раніше браво продовжували підкорювати все нові вершини успіху. Бажаю залишатися міцним і здоровим чоловіком, впускати у своє життя тільки радість і щастя, присвячувати свій час тільки цікавим і важливим справах, ніколи не забувати про близьких і чудово проводити в їх колі веселі свята.

За роки Вашої роботи суддею Ви стали для нас прикладом високого професіоналізму, мужності, порядності і чесності. Це дуже важко бути суддею і вершити долі людей. Вершити, не тільки добре знаючи букву Закону, але і всі обставини справи. Бути справедливим і принциповим – непросто, ще складніше – зрозуміти людину, який вчинив погане діяння. Адже Ви виступаєте не від свого імені, а від імені держави і суспільства, які довірили Вам приймати важливі рішення, від яких часто залежить життя і майбутнє людей. І сьогодні ми щиро бажаємо Вам, насамперед, великого особистого щастя і благополуччя. Побільше спілкуйтеся зі своїми близькими, відпочивайте в колі сім’ї та друзів, адже Ви це заслужили. Доброго Вам здоров’я, радості, гарного настрою та всього найкращого!

Настав час покинути роботу, почесно піти на заслужену пенсію. Нехай цей період в житті не буде похмурим і нудним. Адже відкриваються нові горизонти. Потрібно робити все, на що не вистачало часу раніше. Успіхів і позитивних емоцій!

Такої прекрасної, милої і чарівній дамі пора відпочити і приділити час собі. Вітаю Вас з пенсією і хочу побажати кожен раз зустрічати щасливий світанок і проводити день в своє задоволення. Нехай тепер вистачає часу на всіх близьких і всі свої справи, а плата за Вашу роботу і Ваші заслуги нехай буде регулярною і гідною.

Вітаю з виходом на пенсію! Ні, що ти! Проводи на пенсію це зовсім не кінець життя! Зовсім навпаки! Тепер у тебе буде багато вільного часу, який ти зможеш витрачати на що завгодно, бути може, преуспеешь у своїх захопленнях і вирушиш у подорож… Словом, не сумуй, живи весло і щасливо, і раз вже ти тепер на пенсії, не забувай балувати нас мудрими порадами!

Ти заслужила відпочинок, і держава сповна оцінив твій труд. Пенсія привід для привітань, але не для смутку і туги. У тебе тепер більше часу на улюблені справи, є можливість висипатися і планувати свій день за власним графіком. Дерзай! В утиль ще рано, а жити для себе – саме час!

Вихід на пенсію — це новий цікавий етап життєвого шляху. Бажаю Вам максимально успішно використовувати надану свободу, проживати кожен день яскраво, здійснювати мрії, здійснення яких заважала робота. Нехай здоров’я і настрій завжди будуть на висоті.

Вітаємо Вас з виходом на заслужений відпочинок, нехай цей час буде наповнене радісними подіями, новими захопленнями і подорожами, спілкуванням з рідними та друзями.

Ви довгі роки керували, вели, домагалися успіху і процвітання нашого колективу. Сьогодні ми Вас урочисто і зі сльозами на очах відпускаємо у чудовий світ пенсіонерів. В якому можна робити все, що захочеться. Подорожуйте, зраджувати улюбленим хобі, приділяйте більше часу собі і родині. Ми будемо радіти за Вас і нудьгувати. Вітаємо з виходом на заслужений відпочинок!

Сьогодні для вас настав урочистий, важливий і прекрасний день ви досягли віку, коли виходите на трудову пенсію. Нехай позаду і залишилася пахне весною юність, але попереду у вас довгі, насичені і прекрасні зрілі роки, золота осінь або, як ще це називають — оксамитовий сезон. Сподіваємося, що цей період вашого життя буде щедрим на плоди.

Вітаю з переходом на пенсію чудову жінку. Це велика заслуга і цим потрібно пишатися. Бажаю високого достатку і розтрат задоволення, бажаю міцного здоров’я і захоплюючих занять, бажаю чудового відпочинку і бравого настрою, бажаю веселих свят і щасливих буднів.

Колега, вітаю з переходом на пенсію. Бажаю все ж не втрачати свого бойового духу, не збиватися з курсу успіху, не залишати свою мрію в стороні. Нехай пенсія буде такий, щоб завжди вистачало на делікатеси, подорожі і всі інші засоби розкоші життя.

Нехай ніколи буде нудьгувати прекрасній жінці на пенсії, нехай завжди знайдеться заняття до душі. Я Вас щиро вітаю з цим чудовим подією і бажаю, щоб пенсія була великою, і її вистачало для щасливого, веселого і красивого життя. До всього додам побажання доброго здоров’я і чудового настрою.

Вітаю з пенсією. Хочу побажати вільних польотів душі і захоплюючих занять, цікавих ідей і корисних справ, родинного добра і щастя, поваги і радісних свят, високого достатку та міцного здоров’я на довгий вік.

Вітаємо, до виходу на пенсію ви прийшли з чудовим багажем знань і досвіду і з’явилося вільний час буде лише до речі, а міцне здоров’я стане вам добрим супутником. Нехай світ нових інтересів і захоплень відкриває вам двері, малюючи чудові перспективи! Бажаємо вам з активністю мріяти і з бадьорістю втілювати всі свої чудові ідеї.

Чудовий начальник, людина великої поваги і великих заслуг, я вітаю Вас з переходом на пенсію. Хочу побажати не знати хвилин нудьги і смутку, зануритися в атмосферу нових захоплень і занять. Нехай пенсія Вам забезпечить повноцінне щастя життя, нехай її розміри з кожним разом тільки збільшуються.

Вітаю з пенсією, дорогий колега. Тепер нехай стане легше і простіше, нехай пенсії вистачає на всі потреби і бажання, нехай з цим статусом у житті з’явиться багато цікавих захоплень, нехай у домі буде свято кожен день, а в душі завжди хай живе світле щастя. Бажаю міцного здоров’я, неугасаемых сил, колишнього ентузіазму і продуктивності роботи.

Від усієї душі хочу привітати з переходом на пенсію самого працьовитого, шанованого, чесного і доброго чоловіка. Бажаю, щоб завжди був час на веселі і радісні зустрічі з близькими людьми, щоб життя підносила приємні сюрпризи, щоб результат будь-якої справи вінчався успіхом, щоб у Вашому будинку було щастя і достаток.

Бажаємо Вам широко розправити плечі, вдихнути на повні груди повітря свободи! Вихід на пенсію відкриє вам нові горизонти, скористайтеся ними для здійснення справ, на які раніше не вистачало часу!

Ще привітання з виходом на пенсію жінці колезі в прозі можуть звучати наступним чином. Сьогодні ми всім колективом вітаємо вас з виходом на пенсію. Звичайно, ми не може похвалитися тим, що передбачаємо майбутнє, але щось підказує, що вас чекає нове і дивовижне життя. Тепер тільки ви будете володіти кожною хвилиною свого часу і зможете зробити все те, на що раніше не вистачало не тільки часу, а також сили і духу. Хочемо побажати на новому шляху удачі, міцного здоров’я, фінансової стабільності, цікавою і яскравою життя, а також довгих років.

Вітаю від усієї душі Вас, чудова жінка, з цим важливим і добрим подією. Тепер у Вашому житті є пенсія, якої, я сподіваюся, вистачить для реалізації селі невиконаних бажань. Нехай перехід на пенсію анітрохи не затьмарить Вашої душі, нехай Ваше серце, як і раніше, радіє життю і кожному новому дню, нехай завжди перебуває цікаве заняття для душі і тіла, нехай у Вашому домі завжди буде достаток і затишок.

Вітаю з важливою та знаменною подією, з переходимо на пенсію. Бажаю з набуттям статусу «пенсіонера» придбати ще достаток і спокій, бажаю чудових життєвих і творчих ідей, чудових свят і втішних вечорів, душевних зустрічей і теплих спогадів.

Сьогодні я вітаю тебе з виходом на пенсію і хоч не є звіздарем, можу передбачити, що відтепер тебе чекає нова, абсолютно дивовижна життя! Тепер ти володієш кожній своїй хвилинкою, так проводь дні з користю і задоволенням, зроби те, на що раніше не вистачало часу або духу, а я як напуття побажаю тобі удачі, натхнення, міцного здоров’я і довгих років!

Вітаю із радісним і важливою подією життя, з великою заслугою і знатної перемогою, з переходом на пенсію. Хай життя триває щасливим перебігом біля берегів достатку і благополуччя, нехай пенсії вистачає на все бажане і необхідне, нехай у домі завжди буде свято, а на душі — відрада.

Бажаю тобі швидкого і легкого періоду адаптації до нового способу життя і до нових відчуттів. Нехай пенсія відкриє тобі нові, позитивні можливості. Нехай все задумане збудеться.

Сьогодні ми вітаємо Вас із виходом на заслужений багатьма роками відпочинок. Для нас Ви назавжди залишитеся членом колективу, адже ми будемо пам’ятати Ваші поради і слідувати мудрим повчанням. Нехай вихід на пенсію принесе Вам максимум життєвих задоволень, тепле спілкування з близькими і нові захоплення.

Ми бажаємо тобі, дорогий і шановний нами колега, щоб вихід на пенсію став для тебе трампліном у нову, захоплюючу життя. Вітаємо тебе з початком нового етапу розвитку твоєї особистості і нехай вік не знайде над тобою владу, хвороби обходять стороною, а тільки енергія прибуває. І щоб твоя мудрість правильно розпорядилася усім цим добром. Нехай кожен день тебе чекає приємний сюрприз, молодість не покидає тебе, а кохання оточує з усіх боків.

Бажаю Вам на заслуженому відпочинку не сумувати, не засмучуватися від вимушеної бездіяльності, а знайти той компроміс, коли відпочинок стає в радість, адже тепер з’явився час на читання, хобі, улюблені заняття, подорожі. Бажаю, щоб пенсія була гідною, а життя яскравим, довгою і цікавою!

Від душі вітаю з переходом на пенсію. Нехай це важлива подія додасть сил життя і достатку, нехай у Вас з’явиться більше часу на дійсно цікаві справи і захоплення, нехай кожен день буде для Вас чудовим святом, наповненим посмішками рідних і сюрпризами від близьких.

Вихід на пенсію – не привід засмучуватися і розслаблятися, постійно рухатися вперед. Саме час почати подорожувати і пізнавати нові грані в звичному світі. Вітаємо з цікавим етапом у житті! Бережіть себе!

Наш улюблений керівник! Нам дуже сумно в цей день – доводиться з Вами розлучатися. Ваш величезний досвід, мудрість і дивовижна працездатність завжди надихали усіх нас і допомагали досягти висот. Настав час змінити курс свого корабля, направити його в тиху сімейну гавань. Бажаємо Вам міцного здоров’я, достатку, втілення в реальність Вашої самої потаємної мрії!

Вітаю! Нехай вихід на пенсію не засмучує, а радує, адже попереду стільки всього цікавого, стільки вільного часу, щоб витратити його на себе, на захоплення, на життя. І нехай минулих років не повернути, тому не варто даремно втрачати ще багато року, які чекають своєї години.

Зараз весна і саме час для настання нового, цікавого періоду в твоїй особистій історії, дорогий колега. А ще, це – час змін на краще і час нового розквіту. Ми тебе вітаємо з довгоочікуваним відпочинком і бажаємо, щоб прийдешня весна разом з наступаючим пенсійним відпусткою зробили тебе щасливою, вдихнули в тебе нові сили, нові творчі ідеї та нову енергію для реалізації всього цього.

Вітаю Вас з переходом на пенсію. Бажаю залишатися міцним чоловіком і кожен день засвідчити своїм успіхом. Нехай пенсія з кожною виплатою росте, нехай життя із кожним днем стає веселіше, цікавіше і чудесней. Бажаю Вам бравих сил і відмінного здоров’я.

Дорогий друже, ми знаємо, що ти любиш свою роботу, живеш і дихаєш тільки нею. І ми знаємо, що сьогоднішній день звільнення від зобов’язань перед організацією для тебе не надто радісний… Ми всі від душі бажаємо тобі подолати твою нудьгу і подивитися на цю подію під іншим кутом: тепер у тебе достатньо часу щоб жити життям, повної людських, а не професійних радощів. Ти можеш робити все що захочеш (добудувати дачу, гуляти з онуками, побудувати лазню, посадити сад, відкрити свій бізнес, створити свою справу, подорожувати, жити як заманеться і т. д.), все те, що давно хотів і було колись. Більше зможеш приділяти уваги своїй сім’ї або тим, хто потребує твоєму уваги і не може без тебе жити. І це – чудово.

Ось і підійшов термін виходу на пенсію! Але ми прекрасно знаємо, що списувати тебе з рахунків – ще зарано! А тому, я бажаю тобі не тільки міцного здоров’я і довгих років, але і удачі в будь-яких затії, натхнення для нових звершень і побільше гарного настрою, щоб ніколи не бракувало жага досліджувати навколишній світ і щасливо жити в ньому!

Вітаю з такою важливою подією у твоєму житті. Нехай цей новий виток у долі відкриє перед вами нові горизонти, нові плани, нові підкорення вершин. Нехай час, яке у тебе з’явиться йшло з користю та цікавістю. Нехай всі вершини підкоряються, а плани легко виконуються. Зараз якраз настав час для сповнення мрій та цілей, на що часу не було.

Ви – молоді душею і чудово виглядаєте! Ви – приклад професіоналізму, мудрості і оптимізму для багатьох з нас! Ви – людина, якого ми щиро поважаємо і любимо! Нам трохи сумно від того, що сьогодні Ви йдете на пенсію, адже тепер щодня зустрічатися з Вами вже не вийти. Але ми сподіваємося, що Ви не забудете наш колектив, і Ваша увага буде добрим знаком того, що наш колектив живе і розвивається! А тому сьогодні, проводжаючи Вас на пенсію, ми не розлучаємося з Вами, а лише кажемо “До побачення”. Ми бажаємо Вам багато чудових днів, насичених яскравими подіями, добрими новинами та цікавими зустрічами. Доброго Вам здоров’я!

Настала чудова пора — пора відпочинку! Вітаю тебе з виходом на пенсію і бажаю тобі провести кожен вільний час із задоволенням! Нехай на те, на що раніше не вистачало часу і сил, тепер знайдуться і вільний годинку, і енергія, і сили! Бажаю міцного здоров’я та достойної пенсії, щоб життя було воістину прекрасна!

Вітаю з пенсією, з заслугою всього життя і вірною подякою за працю на благо суспільства. Бажаю, щоб пенсія була великих розмірів, щоб засобів завжди вистачало для повноцінного життя і задоволень, щоб доля милувала щасливими подіями, щоб веселили душу добрі свята.

Дорогий наш…(ІМ’Я)! Як непомітно пролетіли роки! Ми згадуємо вас молодим, сильним, привабливим. Ви постійно віддавали свої сили в роботі. При цьому завжди намагалися зробити оптимально, найкращим чином з кмітливістю, винахідливо. Як результат, Ви постійно зростали за посадою. Але ніяк не можна сказати, що Ви кар’єрист, навпаки, Ви завжди надавали допомогу в роботі і нікого не підсиджували. Ваш талант – і це головне! Не біда, що віскі посеребрились. Не біда, що підійшов пенсійний вік. Головне, що Ви залишаєтеся самим собою, таким же життєлюбом! Думаємо, що і на пенсії Ваш талант проявиться з новою силою і Ви знайдете таке улюблене заняття чи хобі, яке прикрасить Ваше життя і життя Ваших близьких. Бажаємо Вам здоров’я і успіхів у подальшому житті, і щоб Ви прожили таку ж цікаву і плідну життя ще стільки ж років!

Вітаю з переходом на пенсію чудову жінку. Нехай життя ні на хвилину не стане нудніше, нехай у вашому житті буде багато щастя і добра, хай з кожним днем буде ваше здоров’я міцніше, бажаю бути коханою і чарівною скрізь і завжди.

У той час, коли настав час виходити на пенсію, прийми мої теплі поздоровлення і найщиріші побажання щасливого довголіття! Нехай збудуться мрії, хай кожен день ясніє найкращим, що тільки є в нашому світі! Нехай твоє життя буде спокійним і повною, ніби сильна ріка, що тече через рівнини і гори, часом змінює свою течію, але завжди залишається самою собою і сильніше перешкод!

Дорога…(ІМ’Я)! Я пам’ятаю, як Ви прийшли і влилися в наш колектив, така молода і приваблива. Кожен вік має свою принадність. Тепер Ви шановний і заслужений у всіх відносинах працівник і чудова душевна жінка! Не лякайтеся пенсії. Це новий етап в житті зі своїми можливостями. Вам не потрібно буде ходити на роботу, але для Вас завжди знайдеться робота по душі, виховання онуків, вирощування квітів, відвідування різних країн, подорожі. Цей етап у житті сповнений своїх принад. Ми всі, ваші друзі і колеги, ніколи не забудемо Вас. У вас тут є багато друзів, у тому числі і я. Приходь до мене в гості, дорога Маша! Запрошуй мене в гості! Наша дружба не закінчується пенсією, а тільки підсилюється і продовжується. Щастя і здоров’я Вам і всій вашій родині!

З святом – світлим осені Вашому житті! Хай сонце так сяє і старість не наближається! Візьміть з пенсії тільки найприємніше: вільний час, походи на дачу, подорожі в екзотичні країни, турботу про онуків і допомогу дітям! Нехай біжать від вас: зморшки, сивина, хвороба і нудьга. Триває нехай веселощі, тільки триває ще довше. Адже тепер у Вашому житті є величезний плюс – на роботу вставати немає необхідності. Улюблені Ваші люди, нехай оточують увагою і теплом, а Ви їм той світ даруйте, який вони давно чекають!

Читайте також