24.04.23

«Ця адміністрація виглядає як некомпетентна група дурнів», – сенатор Марко Рубіо про політику Демпартії США

Сенатор Марко Рубіо (республіканець, штат Флорида) заявив, що адміністрація Байдена зробила Сполучені Штати "посміховиськом" усього світу через свою політику, яка виходить за рамки будь-якої вигаданої класифікації на кшталт “go woke, go broke”.

Марко Рубіо (Marco Antonio Rubio; нар. 28 травня 1971, Маямі) – американський політик, член Республіканської партії, сенатор США від штату Флорида

"Це не президент і не адміністрація, які викликають повагу, а тим більше страх або занепокоєння з боку наших супротивників", – сказав Рубіо в ефірі програми Hannity і навів кілька прикладів, в тому числі фокусування на правах трансгендерів, расову нерівність та використання системи правосуддя проти політичних опонентів і католицької церкви замість того, щоб боротися зі зростаючою злочинністю, думати про потреби американської армії та загрозу американській національній безпеці з боку Китаю, – пише Хезер Гамільтон (Heather Hamilton) на Washington Examiner.

Одразу ж поясню, що Go woke, go broke – це англомовна приказка, яка натякає на те, що цільова аудиторія популярних продуктів – це все-таки психічно здорові люди, і тому при спробі догодити різного роду дегенератам відбувається сильне падіння прибутку, оскільки меншостей є менше, ніж нормальних людей. Фраза була введена американським письменником-фантастом Джоном Рінго, який наголосив на тенденції зараження творчості ще на початку 2000-х. Починаючи з 2010-х почалася дедалі сильніша інвазія воукнутих у публічний простір – почали знімати як серіали, так і створювати ігри, просуваючи «меншості» на шкоду тому, що подобається більшості. Це – коли в серіалі обов'язково мають бути лесбійки або гомосексуалісти, чорний, азієць, мати-одиначка (щоб ширше відкрити вікно Овертона), а пара або сім'я все частіше й частіше показується міжрасовою: щоб чоловік/жінка був білим, а жінка/чоловік – чорним. В багатьох історичних фільмах з'явилися чорношкірі герої (згадаймо хоча б чорну Анну Болейн в торішньому серіалі!) – хоча в реальності ті історичні герої були білими. Навіть в казки та мультики вносять цю політику – білу русалоньку замінили чорною, а Білосніжка стала "апофеозом расизму" і зникла з екранів.

Сенатор Рубіо піднімає питання: "І на чому нас фокусують в культурі? Нас фокусують на тому, що якийсь чоловік, який видає себе за жінку, отримує мільйони доларів за продаж спортивних бюстгальтерів Nike і Bud Light. Світ дивиться на це і каже, що це – посміховисько.

Сенатор від Флориди заявив, що "це не збіг", що Китай нарощує свою військову міць проти Тайваню або що Росія вторглася в Україну.

"Ця адміністрація виглядає як некомпетентна група дурнів, – сказав Рубіо. – Нас ганьблять на світовій арені. Наші супротивники користуються цим, а наші друзі кажуть: "Гей, нам, можливо, доведеться на власний розсуд закінчувати з цим, тому що ці хлопці виглядають так, ніби збираються вчинити колективне самогубство".

Рубіо додав, що Байден погано підготовлений до захисту США та союзників США від нападів з боку Китаю.

"Важелі впливу, які вони дали китайцям, є більшим, ніж просто військові, – сказав сенатор. – Коли ви говорите, що будете будувати всю нашу енергетичну мережу на речах, в яких ми залежимо від китайців, як ви збираєтеся воювати з ними, якщо вони вас від неї відріжуть?"

Читайте також