28.09.19

Привітання з днем народження гарній жінці

Привітання з днем народження для жінки, вітання жінці з ювілеєм


Привітання з днем народження

З Днем народження, гарненька і славна наша жіночка! Сердечно вітаємо тебе і бажаємо, щоб кожен твій день був схожий на радісне свято! Хай твоя душа буде завжди молодою та завзятою, а стрункість зводить чоловіків з глузду! Хай буде щасливе і вірне та ніжне кохання, гарний чоловік, який носить тьтебе на руках і чудові діточки — і хлопчики, і дівчатка люблять і обожнюють свою матусю! Успіхів у праці, затишку в оселі і повного достатку!

Я вітаю з днем народження чудову жінку. Бажаю усім серцем відчувати любов близьких та красу навколишнього світу, усією душою прагнути до своїх бажань та мрій. Нехай настрій постійно буде веселим, нехай життя плине щасливою та довгою рікою.

Щиро вітаю з днем народження, чудово жінко. Бажаю завжди бути такою неймовірною красунею та доброю людиною. Нехай вік залишається для паспорту, а у житті нехай кожна мить буде щасливою. Бажаю юності серця та радості душі.

Вітаю з днем народження. Бажаю бути щасливою, коханою, життєрадісною. Нехай мрії здійснюються, нехай кожен день дарує щирі посмішки, улюблені квіти, яскраві барви натхнення та приємні зустрічі з близькими. Бажаю здоров’я та добрих сподівань для доброго жіночого серця.
 
Шановна і найгарніша в світі жіночко! Вітаю вас з днем народження! Бажаю, щоб у вашому житті було стільки радості, скільки в морі є піску, і стільки щастя, скільки в ньому є води! Хай весь світ буде до вас прихильним і щирим! Кохайте самі, і нехай вас кохають глибоко, вірно і щиро! Багато успіхів і завзяття у роботі, натхнення і великого бажання до звершень! Здоров’я і щастя, родинного благополуччя і розуміння, підтримки і поваги! Хай Бог благословляє вас і веде по життю!

Читайте також:  Привітання з днем народження старших і поважних жінок

Вітаю з днем народження. Бажаю бути жінкою — казкою, чудовою мрією, справжнім дивом. Нехай кожен день дарує яскраві зустрічі та щасливі посмішки, ніжні почуття та ароматні квіти, гарні новини та радісні миті. Бажаю краси, кохання та успіху!

Чудова жінка, немов княгиня, або герцогиня, я Вас вітаю з днем народження. Бажаю, щоб у серці розквітала весна, щоб на душі щебетали птахи, щоб долею перед Вами стелилися стежки благополуччя, щоб життям для Вас малювалися картини любові та щастя.

З Днем народження, люба! Бажаю міцного здоров'я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють твій будинок, нехай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються при одній думці про них.

Читайте також:   Привітання з днем народження дружині від чоловіка

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю безмірного щастя, міцного здоров'я, справжнього кохання, удачі, достатку, здійснення мрій! Нехай життя буде наповнене позитивними емоціями, вірними друзями, радісними днями. Яскравих, світлих, щасливих тобі подій!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб твоє життя було яскравим і чудовим, кохані дарували увагу, радість, тепло і ласку, друзі оточували щирим розумінням і підтримкою, колеги поважали і цінували. Нехай все, що здавалося нездійсненним, збудеться, і найбажаніше нехай станеться!

Вітаю тебе з днем ​​народження! Нехай будь-який день твого життя буде наповнений позитивом і оптимізмом, цікавими ідеями та приємними зустрічами. І щоб
здоров'я тебе ніколи не підводило і дарувало бадьорий настрій. Нехай удача та успіх будуть твоїми постійними супутниками, а будь-які нечисленні труднощі легко долаються.
Щастя, везіння в твій день народження!

Вітаю з днем ​​народження! Яскравого позитивного настрою, високих досягнень, душевної гармонії, процвітання, міцного здоров'я, успіхів у всьому! Бажаю ніколи не зупинятися на досягнутому. Удачі в пізнанні нових ідей, саморозвитку і прагнення тільки до найкращого!

Я вітаю тебе з Днем Народження, і хочу побажати залишатися завжди такою ж душевною, веселою, щирою і радісною, адже все, що трапляється - в кінцевому підсумку, на краще! Пам'ятай завжди про це! Нехай твоє життя буде не тільки світлою смугою, але і рясніє всіма кольорами веселки, виключаючи сірий і чорний! І я бажаю, щоб всі твої плани закінчувалися бажаним результатом, і щоб ти завжди пишалася собою! Нехай збудуться всі твої надії і бажання, перетворивши життя в справжню казку! З Днем Народження, найпрекрасніша жінка на Землі!

З Днем Народження, королева! Бажаю, щоб цей рік був сповнений приємностей, несподіванок, закоханості, яскравих зустрічей, подорожей, шопінгу, ніжності, романтики і хороших новин! Ставай ще гарнішою, ще добрішою, ще розумнішою, заможнішою, потрібнішою, цікавішою і щасливішою! І бажаю чудово відсвяткувати День твого Народження!

Нехай життя стане довгою подорожжю, повнлю пригод і відкриттів, кожен день дарує свято, а ніч - чарівну казку! З Днем народження!

Ти же знаєш, що не тільки на день народження, а й в будь-який інший день я бажаю тобі тільки від чистого серця і дуже щиро всього самого доброго, справжнього і прекрасного! Любові, яскравих, незабутніх зустрічей, вірних подруг і друзів, святкового настрою, виконання заповітних бажань і творчих звершень!
З Днем народження!

Я вітаю тебе, моя радість, і бажаю всього самого найкращого. Залишайся завжди такою ж веселою і життєрадісною, і нехай твоя краса завжди чарує всіх оточуючих. Бажаю тобі непроходячій молодості, щастя і побільше посмішок. Нехай ніколи і ніщо тебе не турбує, а удача завжди буде з тобою. Всіх тобі земних благ, достатку, тепла і любові!

Нехай аромат подарованих квітів і увагу люблячих людей дарують приємні хвилини і велике щастя на день народження!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю кожен день прокидатися з відчуттям щастя і в найкращому настрої. Нехай здоров'я і гроші тільки множаться, а мрії та бажання здійснюються якомога частіше, дозволяючи радіти новим здобуткам і перемогам та завжди посміхатися.

З Днем народження!! Я бажаю тобі купатися в океані позитиву, жити на острові Радості, не знати горя і зла! Бажаю тобі купу грошей! Щоб у твоєму житті завжди були присутні три кити: щастя, здоров'я і удача! Нехай вони несуть тебе за течією твого життя і ніколи не полишають!

Нехай кожен день буде сповнений веселощів і драйву! Сміливо втілюй всі свої ідеї! І нехай будь-яка твоя мрія здійсниться!

З Днем народження! Хочу побажати, щоб життя було сповнене приємними подіями, блискучими ідеями і справжніми перемогами! Нехай твоя душа світиться від позитиву і гарного настрою! А у важкі миті твого життя поруч завжди знаходитимуться друзі і близькі тобі люди! Звичайно ж здоров'я і довгих років життя. Радості і сміху, поваги друзів і любові рідних! Зі святом, з днем ​​народження!

Нехай твоя чарівність зводить з розуму чоловіків, а розважливість і вміння вести справи лише додають привабливості! І нехай поруч з такою блискучою іменинницею все просто меркне. Я вітаю тебе зі святом, нехай все що задумано - виповниться, нехай мрії потихеньку збуваються. Щастя тобі, гармонії в особистому житті та успіхів у всіх справах!

Кращі привітання з Днем Народженням жінці українською мовою в прозі (своїми словами)


З днем народження, моя любо жіночко. Я кохаю тебе усім серцем та бажаю тобі у кожному дні солодкої миті та яскравої мрії, важливої зустрічі та щирої посмішки, чарівних відчуттів та щасливих почуттів. Кохана, нехай твоя вдача ніколи не відвертається від тебе, нехай яскрава зірка світить на твоему шляху.
 
З Днем народження! Бажаю міцного здоров'я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло й затишок завжди панують у Твоєму домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються тільки-но Ти про це подумаєш.

Наше життя як велика ріка. Бажаю твоєму човну легко проходити пороги труднощів, не втратити керування у водоверті кохання й обов’язково допливти до водоспаду щастя. Сьогодні твої очі світяться, на губах прекрасна усмішка, а повітря наповнене любов’ю близьких. Хай так буде завжди, а не лише в День народження.

З Днем народження! Вітати хороших людей завжди приємно, а таку чудову людину, як Ти, – вдвічі приємніше. Я щиро бажаю, щоб у Тебе завжди було всього вдосталь: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплення, любові, привітань, підримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих занять, почуттів та емоцій, сили, хоробрості... Але головне, щоб у потрібну хвилину в Тебе завжди було те, що Тобі потрібно.

Нехай в кожен день твого життя буде хоча б одна, але щира посмішка, яка буде нагадувати, які часом ілюзорні хмари над головою. Бажаю, щоб поруч завжди були ті, хто любить тебе, і ті, кого ти любиш. Щоб почуття були справжніми, друзі вірними, а ти — такою ж природною і щасливою! З днем народження!

Вітаю з днем народження! У цей радісний день бажаю завжди залишатися на висотах своєї бездоганної краси та незмінною удачі. Нехай всі негаразди обходять стороною, приємні сюрпризи і компліменти не змушують себе чекати, а кожен швидкоплинний каприз не залишається без уваги шанувальників!

Бажаю щастя і удачі, здоров’я і успіхів, і звичайно ж, захоплених поглядів чоловіків! Щоб невдачі обходили стороною! Ти дуже гарна і мудра, красива і розумна, чудова дружина і мама! Нехай в цей день, і не тільки, сяють від щастя очі і світ навколо буде наповнений любов’ю і світлом!

У цей день хочеться побажати Повноти в усьому, але тільки не в тілі! Хай дім буде наповнений посмішками щасливих рідних і близьких. Гараж — якісними автомобілями. Гардероб — нарядами для будь-якої погоди. Гаманець-купюрами для задоволення всіх Треба і Хочу. Вази — живими запашними квітами і запашними.

З днем народження тебе, люба! Бажаю, щоб твої прекрасні очі завжди випромінювали радість серця і душі, а на обличчі повсякденно сяяла щаслива усмішка. Нехай тепло та любов близьких людей огортають і зігрівають тебе навіть в самий морозний день, а життя буде вічним святом, сповненим приємних сюрпризів!

Від душі вітаю Вас з днем народження. Бажаю щастя і здоров’я, багатства, удачі і добра. Хай сонце яскраво освітлює ваш шлях, а в двері ніколи не постукає старість. Бадьорості, радості, вірних друзів!

Вітаю з днем народження! Бажаю приємних зустрічей, завжди відмінних новин, радісних подій, щасливих посмішок навколо, вірних подруг. А ще модних обновок, приємних поїздок, романтичних вечорів, пристрасної любові і життя, насиченою яскравими враженнями!

Бажаю, щоб з кожним сходом сонця ще одна задумана Тобою мрія здійснювалася. І нехай нескінченним буде запас бажань, але кожне з них – заповітним.

Мудреці давним-давно говорили, що одного разу настане нова ера, в яку світ потихеньку почне змінюватися на краще, і нехай все станеться не в один день, але цей світ обов'язково настане! Знаєш, я вірю їм... Адже Ти саме така людина, що несе в собі добро і любов, і у Твій День народження я бажаю Тобі світлого щастя!

Нехай твоє життя буде схожим на казку, розфарбовану всіма кольорами веселки: червоний – це твоє вічне взаємне кохання, оранжевий – теплота дружніх стосунків, жовтий – яскраве сонечко, зелений – спокій і мир у душі, блакитний – чисте безхмарне небо, синій – вірність і чесність, а щоб ти іноді розслаблялась, то нехай час від часу для тебе все буде фіолетове.

Сьогодні у Тебе радісний день – День народження! Поглянь навколо: друзі, квіти, музика, солодощі! Бажаю Тобі, щоб не тільки сьогодні, а й завжди поруч були вірні, люблячі Тебе друзі! Щоб не тільки сьогодні, а й кожного дня Твої очі радували чарівні квіти, а душа була наповнена звуками прекрасної музики! І нехай життя Твоє буде таким солодким, як Твій іменинний торт! Здоров'я Тобі, веселощів, життєвих успіхів і перемог, цікавих зустрічей і добрих друзів! Зі святом!

Вітаю з Днем народження! Нехай життя буде схожим на казку, сповнену чудес і магії. Хай повниться воно щасливими подіями й моментами, нехай не буде в ньому перешкод і бід, а панує лише мир і добробут. Нехай Твої очі повсякчас палають якскравими іскорками щастя й любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо.

Говорити один одному гарні слова і бажати удачі можна кожен день, але в День народження кожне слово має особливу вагу і звичайно ж, у них є особлива, чарівна сила – вони мають властивість збуватися! Тож нехай збудуться наші побажання для тебе – бути щасливим, успішним у будь-якій справі й любимим найкращими людьми!

Вітаю з цим чудовим світлим днем – Днем народження! Бажаю, щоб життя було по вінця наповнене щастям і любов'ю. Нехай щодень здійснюються найзаповітніші мрії, а душу завжди зігріває радість від яскравих моментів і позитивних вражень.

З днем народження тебе! Не бійся ризикувати, завжди вір у краще, лови можливості за хвіст, і не згинайся під силою подихів вітру змін. Будь коханою, бажаною, мрійливою, у чомусь дивною, неповторною, і саме головне — щасливою. Зі святом!

Від усієї душі вітаю з днем народження! Будь щасливою, неповторною, люби та будь любимою. Щоб щастя стало твоєю тінню, а душа була наповнена прекрасною музикою. Нехай завжди будуть безсилі перед тобою роки. Ніколи не старій, ніколи не хворій. Будь здоровою, сильною, енергійною, веселою, модною, стильною!

Вітаю з днем народження! Бажаю бути щасливою, та так, як ніхто ніколи ще не був. Будь любима до запаморочення і метеликів в животі. Нехай будуть нескінченні бажання, здоров’я богатирське, а мрії великі. Присутні завжди мудрість і терпіння, душевний спокій, тепло і смирення. Нехай оберігають будинок ангели, рідні і близькі завжди радують, люди навколо змусять посміхнутися, а життя повірити в добро і чудеса!

Нехай вся турбота, тепло і доброта, якими ти оточив своїх близьких і знайомих знову і знову повертається до тебе бумерангом. І не тільки в день народження, а кожен новий день. Бажаємо, щоб кожен рік мрії збувалися, і новий день народження ти зустрічала з вірою у виконання заповітного, нехай навіть і фантастично-казкового, бажання!

Бажаємо тобі ніколи не мінятися, а залишатися собою. Ніколи не працювати, а займатися улюбленою справою. Не існувати, а по-справжньому жити. Не чекати свят, а радіти кожному дню. А твій день народження — це свято для нас, адже в цей день народилася ти!

В день твого дня народження бажаю тобі гори подарунків, виконання заповітних бажань, позитивних емоцій і відданих друзів. Нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки позитивні люди. Залишайся такою ж веселою і життєрадісною, даруючи нам свої посмішки і заряджаючи позитивною енергією.

Дорога, красива, ніжна, вітаю з днем народження! Бажаю завжди наповнювати цей світ своєю красою і дарувати людям посмішку. Неодмінно будь щасливою і коханою, нехай життя дарує лише яскраві і незабутні дні свята і веселощів. Йди за своєю мрією, і вона неодмінно здійснитися, а для цього бажаю тобі сил, терпіння і достатку.

Найпрекраснішій і найчарівнішій жінці у Всесвіті хочеться в цей знаменний день побажати гарного настрою і яскравого сонечка, всепоглинаючого щастя і фінансового благополуччя, миру в домі і радощів життя, відмінного здоров’я та безмірної любові. Залишайся доброю і милою ще сто років. З днем народження, дорога наша!

З днем народження, люба! Нехай цей день стане першою сходинкою на шляху до нових починань і відкриттів у твоєму житті. Бажаю, щоб поруч з тобою завжди були дбайливі і і щирі друзі, удача не забувала заглядати до тебе як можна частіше, а якщо дощ і лився над твоєю головою, то тільки грошовий.

Самій чарівній, красивій і розумній жінці ці вітання в день її народження! Хочемо побажати безмірного щастя, любов нехай до краю наповнює, нехай буде багатий будинок теплом і щоб радість у ньому не убувала. Бажаємо перемог — на постійній основі, друзів — тільки чесних і вірних, великих досягнень і виконання всіх бажань! І нехай життя завжди буде яскравим і чудовим, без похмурих днів і сірих буднів.

Нехай сьогодні все навколо сяє тільки щастям, радістю і веселощами, адже в цей день наролася така чудова людина, як ти! Залишайся завжди такою ж яскравою, доброю, теплою і неповторною. Бажаю завжди бути в оточенні люблячих тебе людей і відданих друзів, насолоджуватися кожною хвилиною свого життя і йти вперед з гордо піднятою головою. З днем народження!

Від усієї душі вітаю вас з днем народження! Нехай ці тендітні плечі ніколи не знають тривог, печалі і втоми, а на обличчі щоб завжди іскриться посмішка. І нехай ангели невпинно оберігають здоров’я та успіх такої прекрасної жінки! Нехай цей знаменний день принесе більше дива, сил для нових звершень і перемог на життєвому шляху.

Зі святом, з днем народження! Бажаю невичерпного запасу здоров’я, вічно вагітного гаманця і патологічно взаємної любові. Щоб кожен твій день супроводжувалося радісними подіями і посмішкою на обличчі. Нехай будь-які негаразди і всякі «каки» обходять тебе стороною, гарячі напої і розмови з друзями гріють душу, а твої кращі якості допомагають тобі в досягненні життєвих цілей. Загалом, відзначай, веселися, святкуй, не хворій, будь щаслива і бери від життя тільки позитив!

Сьогодні особливий день у календарі — день, коли на світ з’явилася така Жінка, як Ви. Нехай же не тільки сьогодні, а й завжди, на Вашому обличчі сяє усмішка, яка так само яскраво і тепло відбивається на обличчях оточуючих Вас людей, даруючи Вам безмежне щастя, щиру радість і тільки найприємніші емоції!

Жінка — дивовижне створіння. Ти маєш у собі все, що тільки можна: ніжність і ласку, силу і суворість, красу і грацію, дивовижне вміння любити, не зважаючи ні на що і стійкість, щоб зберігати те, що простіше зруйнувати. В твій день народження, я хочу побажати тобі впевненості і терпіння, які так необхідні для здійснення своїх планів і допомоги рідним і близьким, любові і розуміння, щоб всі твої заслуги оцінювалися сповна, і виконання бажань, які принесуть тобі щастя!

У світлий День твого Народження, бажаю завжди залишатися красивою і привабливою. Захоплювати своєю посмішкою рідних і випадкових перехожих. Радувати своєю присутністю друзів і близьких. Щоб кожен день приносив тільки позитивні моменти і не засмучував безглуздими подіями. Щоб любов була на все життя, чиста і безкорислива, а очі блищали яскравіше весняного сонечка!

Прийми мої найщиріші вітання в день народження! Бажаю справжнього жіночого щастя, передусім бути здоровою довгі роки, бути цілодобово коханою, на роботі кар’єрного зростання і поваги колективу, в суспільстві чарівності і шарму, а будинку затишку і тепла!

Люба, вітаю тебе в цей чарівний день — день твого народження! Вітати таких хороших людей, як ти, — це радість. Від усієї душі прийми мої щирі вітання! Бажаю тобі світлої любові, досягнення своїх цілей, бадьорості, сил, посмішок, хорошого достатку в родині, терпіння, успіху, незабутніх відчуттів, захоплюючих подорожей, ніжності і нескінченного здоров’я! Бажаю, щоб у твоєму домі панував спокій, не було бурб і негод, щоб діти дарували тепло, а у тебе в очах горів вогник пристрасті!

Бажаємо здійснення мрій, матеріального благополуччя, жіночого щастя, здоров’я і взаємної любові. Нехай очі світяться від радості, а усмішка не залишає ваших губ! Сюрпризів — тільки приємних. Не зупинятися на досягнутому, ніколи не втрачати почуття гумору і не падати духом!

З днем народження! Бажаю гарного ранкового пробудження, цікавого денного руху, приємного вечірнього проведення часу, пристрасної нічного знемоги. Здоров’я, відновлення і збереження краси. І нехай твої мрії знаходять спосіб виконання.

Вітаю з днем народження! Бажаю краси, шарму і чарівності, тисяч захоплених поглядів і мільйон щирих компліментів, серенад під вікнами та квітів з приводу і без! А головне — нехай очі світяться яскравіше сонця від любові і простого жіночого щастя!

Вітаю з днем народження, люба! Нехай твоє добре серце ніколи не болить від переживань за своїх близьких, в твоїх іскристих любов’ю очах з’являються сльози тільки від радощів. Бажаю, щоб твоя краса примножувалася разом з життєвою мудрістю. Будь кохана і бажана!

Вітаю з днем народження! Бажаю радості, любові та удачі. Щоб мрії виконувалися, а плани втілювалися. Бажаю удачі, гармонії, щастя і свят. Нехай кожен день дарує нові промінчики, а люди тільки надихають і не засмучують. Щоб небо сяяло яскравими фарбами, а пташки співали тобі симфонії. Тобі я бажаю всього найкращого і нехай це станеться якнайшвидше!

У цей день на світ з’явилося чудове сонечко з променистою усмішкою і неймовірною красою. Будь день від дня в гарному настрої, позитивною, чарівною і коханою. Нехай не порожніє гаманець, і чекають успіхи в кар’єрі! І нехай постійно тебе зігріває любов, розуміння і підтримка близьких людей. З днем народження!

Вітаю з днем народження і бажаю за алфавітом: Аристократичного наряду, Бадьорості духу, Захоплення від життя, Грандіозних подій, Динамічних відносин, Энотовой шубки, Перлового намиста, Золотого чоловіка, Ідеальної свекрухи, Кар’єрного росту, Любові гарячої, Машини крутої, Насолод незабутніх, ніжних Обіймів, Перемог у спорах, Рівноваги в душі, Синочка розумного, Талановиту донечку, Удачі в справах, Феєричного свята, Клопоту поменше, Квітів побільше, Царської постави, Чудового настрою, Шикарних подарунків, Енергійних друзів, Ювеліра особистого і Яхту в море!

Мила моя і дорога жінка! Вітаю тебе з днем народження і бажаю світлого доброго свята, гарного настрою, любові та щастя до самого неба! Здоров’я фізичного і душевного, радості і оптимізму, прекрасних успіхів на роботі і вдома! Вірних подруг і добрих сусідів, відпочинку на теплих морях і простого сімейного щастя!

Нехай в твій день народження у тебе буде чудовий настрій, нехай буде величезна кількість квітів і компліментів, усмішок і добра. Нехай поруч завжди будуть дорогі серцю люди. Здоров’я, щастя, довгих років! І кожен день народження нехай залишає добрий слід!

Кожен рік в цей особливий день все стає помітно краще і тепліше. Вітаю тебе з цим святковим днем, днем твого народження. Бажаю, безліч яскравих і чудових моментів в житті, щоб близькі тебе радували, оточували турботою, так само як завжди це робиш ти. Залишайся такою ж красивою, бажаною, успішною.

В цей радісний день дозволь привітати тебе з днем народження! Нехай твої очі завжди світяться від щастя, а серце буде наповнене любов’ю і теплотою. Бажаю щоб твої чоловік і діти цінували і берегли тебе, щоб у твоєму домі панували мир і спокій, а біди і нещастя ніколи не постукали в твої двері. Нехай завжди твої бажання виконуються, лише тільки ти подумаєш про них!

Дорога вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі кохання, перемог, успіху, здоров’я, щастя, виконання заповітних бажань, достатку, радості, і щоб невідступно з тобою була удача, а спіткнувшись, ти завжди падала в обійми чоловіків. Ще кар’єрного зростання і завжди гарного настрою.

З днем народження! Складно придумати гідне привітання для такої чудової, самодостатньої жінки, як Ви, але я ризикну. Бажаю вам світитися від щастя, сяяти здоров’ям, пити нектар любові, отримувати сповна всі блага, які здатний подарувати цей світ, насолоджуватися виконанням бажань, радіти кожному дню, зачаровувати своєю красою, досягати неможливого, жити, творити, любити і перемагати! Завжди!

Вітаю тебе, дорога, з цим чудовим світлим святом — днем твого народження! Нехай твоє життя завжди освітлює та найзаповітніша зірка. Нехай люди, що зустрічаються на твоєму шляху, несуть добро, любов та добрий настрій. Будь завжди такою ж оптимісткою, красунею і просто хорошою людиною.

Дорога, хочу привітати Вас з цим прекрасним святом, Вашим днем народження! Хочу побажати щирих усмішок, благополуччя в родині, побільше здоров’я, радості, успіхів у всіх Ваших починаннях, краси душі і сяйва в очах, хай Вас люблять і Ви будете кохані завжди, підтримки Ваших друзів і рідних, позитивних емоцій, приємних моментів і сонячних днів!

Вітаю тебе з днем народження, люба! Бажаю щастя і здоров’я, щоб твої очі завжди світилися радістю, а люди щохвилини бачили твою прекрасну посмішку. Задувай свічки і загадуй найпотаємніше бажання і воно обов’язково збудеться. І все чого ти хочеш теж неодмінно здійсниться. Я бажаю їсти і не товстіти, бути стрункою як лоза. Любити і бути коханою і залишатися такою ж чарівною і чудовою, щоб твої друзі і близькі тебе цінували і ти ніколи не знала печалі і смутку. Ще раз зі святом!

Бажаємо тобі справжнього жіночого щастя, затишку і тепла в твоєму домі, рідних та близьких людей поруч. Нехай твоя краса і молодість з кожним роком лише набирають сили, мудрість не знає меж, а радість не покидає тебе ні на секунду. Залишайся такою ж милою, розуміючою та доброю!

Вітаємо Вас з днем народження! У цей святковий день бажаємо побільше посмішок, радості, сміху, успіхів, чудового настрою, багато-багато здоров’я, уваги чоловіків, море квітів і подарунків, а ще виконання всіх бажань!

Вітаю тебе, моя кохана, з днем народження! В цей чудовий день дозволь побажати тобі здоров’я, гарного настрою, здійснення всіх твоїх бажань, якомога більше світлих смуг на життєвоve шляху. Хочу, щоб всі життєві негаразди обходили тебе стороною, щоб посмішка ніколи не зникала з твого обличчя. Ну і, звичайно ж, море квітів!

Вітаючи з днем народження, хочеться сказати чимало теплих і добрих слів такій прекрасній жінці, як ти. Весни в душі, безперервної романтики, тепла рідних, взаєморозуміння та щирості, мільярдів щасливих моментів, виконання бажаного, райдужного настрою, квітучого здоров’я, безперервного позитивного потоку подій, життєрадісності, всепоглинаючої і справжньої любові. І найголовніше, залишатися такою ж природною, чуйною і привабливою!

Вітаю тебе з днем народження! Бажаю побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб паморочилося в голові від любові, а земля йшла з під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Справжнього тобі жіночого щастя!

Вітаю з днем народження саму прекрасну і чудову! Від усієї душі бажаю вам величезного щастя в кожну хвилину, кожну мить життя, щоб у домі панували сміх, веселощі, добро, любов. І головне, завжди залишайся такою ж привабливою, коханою і неповторною.

Люба, вітаю тебе зі святом! Сьогодні твій день, і усі найкращі побажання сьогодні для тебе! Бажаю залишатися такою ж красивою, жіночною, милою і прекрасною! Бажаю потопати в любові, повазі і захопленні. Міцного здоров’я, терпіння, сил! Будь по-справжньому щаслива!

Всі мої побажання йдуть від душі. А звучать вони так: благополуччя, радості, світла, затишку, тепла, достатку! Нехай всі твої дні будуть наповнені натхненням, жадобою до життя! Всього тобі самого найкращого!

Вітаю з днем народження! Бажаю бути коханою, бажаною, чарівною, запаморочливою! Здоров’я, удачі, достатку, виконання найпотаємніших бажань, жіночих радостей, чудових миттєвостей і нескінченного щастя!

Нехай удача переслідує тебе, посміхаючись, успіх женеться по п’ятах, везіння завжди набивається в попутники. Нехай здоров’я радує, краса не в’яне, сім’я підтримує, друзі не дають занудьгувати. І все це не тільки сьогодні, в день твого народження, але щодня. Вітаю!

З днем народження! Хай у твоєму домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаю бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів і, головне, любити і бути коханою. Залишайся завжди такою ж молодою, світлою, доброю, веселою і усміхненою!

Вітаю з днем народження! Щастя, здоров’я, удачі, любові, достатку напевно вже тобі бажали. Я лише приєднаюся. А від себе ще побажаю любові взаємної, щастя — запаморочливого, успіхів — стрімких, перемог — значущих, мрій і бажань — здійсненних, людей поруч — надійних, цілей — досяжних, а перешкод — переборних! Нехай твій чоловік тебе пестить і виконує всі твої примхи. І нехай все буде так, як ти захочеш. І навіть трішки краще!

В цей чудовий день від усього серця хочу побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться тільки від надлишку енергії і щастя. Бажаю, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою ж неповторною і чарівною. З днем народження!

Вітаю з Днем Народження! Бажаю радості, веселощів, достатку та міцного здоров’я тобі і всім рідним та близьким. А ще безліч посмішок, впевненості у завтрашньому дні, успіхів і величезного, неосяжного, щоденного та якісного жіночого щастя!

Вітаю прекрасну жінку з днем народження! Бажаю здоров’я і натхнення, любові і уваги, тепла і сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень і веселки емоцій! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння!

Вітаю з днем народження! Бажаю неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, вірних друзів! А ще — вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

Вітаю з днем народження! Хочу побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення та благословення у всіх починаннях! Нехай найпотаємніші мрії неодмінно збуваються, а всі бажання «чманіють» від наявних можливостей!

З днем народження! Бажаю якомога більше позитивних емоцій. Щоб плани здійснювалися, а мрії збувалися. Жіночого та материнського щастя, бути коханою, бажаною, безцінною. Жадібних поглядів чоловіків, солодких поцілунків і втілення найпотаємніших бажань.

Бажаю залишатися такою ж милою, ніжною, сяючою, веселою, добродушною, розумною, красивою. Завжди радіти і посміхатися, бути неповторною і бездоганною. Ніколи не розчаровуватися і не сумувати, всупереч заздрісникам. Нехай кожен день буде наповнений яскравими подіями, а кожна мета буде досягнута.

Вітаємо з днем народження! Бажаємо вічної весни в душі, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай у вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро. Будьте завжди такою ж милою, прекрасною жінкою; такою же доброю, чесною і щирою людиною.

У цей прекрасний день хочу привітати тебе з днем народження. Побажати тобі всього найкращого було б банально з мого боку. Я бажаю тобі залишатися завжди такою життєрадісною і яскравою, щоб в очах завжди палала та пристрасть до життя, яка прикрашає своїм світлом життя оточуючих тебе людей. Щоб сльози були від щастя, а серце вистрибувало від радості, а не від тривог. Частіше смійся, адже немає нічого прекраснішого, ніж чути твій сміх. Довгих тобі років, але щоб вони не були тобі в тягар, а також міцного здоров’я і, звичайно ж, удачі, адже без неї у наш складний час ніяк. Ще раз з днем народження, вдало його відзнач сьогодні.

Вітаю з днем народження! Бажаю жіночого щастя та мудрості, краси, грації та свіжості. Нехай тебе завжди оточують повага, ніжність і тепло. Безмежної любові, іскристої життєвої енергії, досягнення цілей, і нехай завжди буде бажання мріяти, а твої мрії всі збуваються!

Привітання з днем народження своїми словами


Я б хотів зібрати в один букет всі квіти світу, щоб кинути їх сьогодні до твоїх ніг. Для мене завжди свято, коли ти поруч. З Днем народження, кохана!

Вітаю тебе з днем народження! Бажаю тобі безмежного щастя та міцного здоров'ячка. Нехай кожен день буде сповнений добром та щастям. Усміхайся, це тобі дуже личить. Цьом!

Моя дорога, зі святом тебе! Бажаю, щоб всі привітання, які сьогодні пролунали на твою адресу, обов'язково здійснилися. Якщо що – я допоможу тобі у втіленні всіх твоїх мрій. Знай, що ти можеш покластися на мене в будь-якій ситуації. Я завжди поруч, люблю тебе!

Вітаю з днем народження і бажаю отримувати від життя тільки позитив, а все лихе нехай оминає тебе стороною. Подорожуй, досягай своїх цілей та втілюй усі мрії! У тебе все вийде, я знаю!

Найголовніше в житті кожного з нас – здоров'я, тож я бажаю, щоб ти і твої рідні завжди були здорові. Решта все додасться, адже воно залежить тільки від тебе. Нехай Господь оберігає тебе від негараздів, а Матінка Божа буде твоєю помічницею в усіх починаннях. З Днем народження!

Сонечко, вітаю тебе зі святом! Міцного тобі здоров'я, безмежного щастя, яскравих емоцій, палкого кохання та вірних друзів поряд. Цілую!

Я бажаю тобі тільки одного, але головного: будь щаслива. У це поняття входить все, що необхідно в житті. Не шкодуй ні про що і завжди дивися вперед з оптимізмом і посмішкою. З Днем народження!

Вітаємо тебе з днем народження! Нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю, а всі твої мрії нехай збуваються! Словом, хай в тебе все буде так, як ти того бажаєш. Любимо тебе!

Побільше тобі сонця! Кохання! Щастя! Тепла і радості! Нехай це банально, але дуже важливо! Спасибі тобі, що ти в нас є!

Вітаю тебе, моя радосте, і бажаю всього найкращого. Залишайся завжди такою ж веселою і життєрадісною, і хай твоя краса завжди тішить оточуючих. Щастя тобі, тепла і любові!

Прийміть мої найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх ваших добрих справах. Хай у вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

Нехай життя твоє було світлим, як сонячний день, повним, як келих із шампанським, безхмарним, як небо над пустелею. І нехай, як зірки в нічному небі, завжди горять вогники у вікнах твоїх друзів і рідних, вогники надії. Будь здоровою, щасливою і фартовою!

Привітання для сестри/подруги на день народження: проза


Вітаю з днем народження! Бажаю кожен день прокидатися з відчуттям щастя і в гарному гуморі. Нехай здоров’я і гроші за замовчуванням тільки множаться, а мрії і бажання виконуються як можна частіше, дозволяючи радіти новим перемогам і завжди посміхатися.

Нехай твоя чарівність зводить з розуму чоловіків, а розсудливість і вміння вести справи лише додають привабливості! І нехай поруч з такою блискучою іменинницею все ніяковіє. Я вітаю тебе зі святом, хай все, що задумано — здійсниться, хай мрії помалу збуваються. Щастя тобі, гармонії в особистому житті та успіхів у всіх справах!

Мила сестро, вітаю тебе з днем твого народження! Рідній людині хочеться побажати набагато більшого, від усієї душі. Бажаю тобі більше яскравих моментів у житті, поваги до себе, благополуччя і спокою в твій дім! Хай здоров’я не підводить, і все, про що мовчиш, збудеться. Рідна, хочеться щоб тебе завжди оточували тільки добрі люди, адже іншого ти не заслуговуєш. Будь щаслива!

Вітаю тебе з днем народження! Хочеться побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоби крутилася голова від любові, а земля йшла з-під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок та позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Жіночого тобі щастя!

З днем народження! Бажаю якомога більше позитивних емоцій. Щоб плани здійснювалися, а мрії збувалися. Жіночого та материнського щастя, бути коханою, бажаною, безцінною. Жадібних поглядів чоловіків, солодких поцілунків і втілення найпотаємніших бажань.

Для коханої дружини привітання з днем народження у прозі


З днем народження, люба! Бажаю міцного здоров’я, удачі, благополуччя, добра, радості, любові, щастя, гарного настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло і затишок завжди наповнюють твій дім, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання виконуються щойно їх загадаєш!

Я вітаю тебе, моя радість, і бажаю всього найкращого. Залишайся завжди такою веселою і життєрадісною, і хай твоя краса чарує всіх оточуючих. Бажаю тобі постійною молодості, щастя і побільше посмішок. Нехай ніколи і ніщо не турбує, а удача завжди буде з тобою. Всіх благ земних, достатку, тепла і любові!

Моя мила, моє світло у віконці, з днем народження! В цей день ти незвичайна, гарна, витончена й струнка. Будь завжди такою ніжною, лагідною, звабливою, в міру примхливою, частіше грайливою, мудрою і розсудливою. Спасибі за наше тепле сімейне вогнище, вогонь всередині якого не тліє, а горить ще яскравіше.

Люба, вітаю тебе з твоїм святом! Сьогодні твій день, і усі найкращі побажання сьогодні для тебе! Бажаю залишатися такою красивою, жіночною, милою і прекрасною! Бажаю потопати в любові, повазі і захопленні. Міцного здоров’я, терпіння, сил! Будь по-справжньому щасливою!

Кохана, з днем народження! Нехай для тебе сонечко світить яскравіше, люди посміхаються ширше, а бажання виконуються частіше. Нехай у твоєму серці палає вогонь, який ніколи не згасне, а іскорка в очах радує тебе і твоїх близьких. Тепла, світла, добра і щастя!

Колезі на день народження: поздоровлення в прозі


Вітаю тебе з днем народження! Нехай кожен день життя буде наповнений позитивом і оптимізмом, цікавими ідеями та приємними зустрічами. Здоров’я нехай ніколи не підводить і дарує бадьорий настрій. Нехай удача та успіх будуть постійними супутниками, а будь-які невеликі труднощі легко долаються. Щастя, везіння в твій день народження!!!

Вітаю з днем народження! Бажаю міцного здоров’я, радості, веселощів, достатку та міцного здоров’я тобі і всім рідним, і близьким. А ще безліч посмішок, впевненості у завтрашньому дні, успіхів і величезного, неосяжного, щоденного та якісного жіночого щастя!

В цей чудовий день від усього серця хочу побажати Вам виконання всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова крутиться лише від надлишку енергії і щастя. Бажаю, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки рідних. Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою неповторною і чарівною. З днем народження!

Вітаю прекрасну жінку з днем народження! Бажаю здоров’я і натхнення, любові і уваги, тепла і сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень і веселки емоцій! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння!

Вітаю з днем народження! Хочу побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення та езотеричного благословення у всіх починаннях! Нехай найпотаємніші мрії неодмінно збуваються!

Читайте також