05.06.19

Фахівці назвали натуральні засоби, які допоможуть позбутися паразитів


Людині важко змиритися з думкою, що в її власному тілі проживають різні паразити, які послаблюють організм і провокують неприємні захворювання. Не відчуваючи ніякого дискомфорту, людина впевнена, що її організм чистий. Але це може бути далеко не так.

І сьогодні ми розповімо вам про те, як вивести паразитів з організму людини. Таке очищення не тільки дозволить поліпшити самопочуття, але і стане чудовою профілактикою небезпечним захворюванням, а також позбавить від давніх проблем, які багато років не піддавалися лікуванню.

Як вивести паразитів з організму

За багато століть існування на планеті людський організм пристосувався до життя поруч з різними хвороботворними мікроорганізмами і виробив механізми захисту від них. А тому, щоб не стати притулком для таких істот, достатньо підтримувати  свій імунітет.

Якщо ж захисні можливості організму знижені, то паразитам куди легше «захопити» твоє тіло, щоб почати харчуватися його соками. І ось які ознаки наявності паразитів в організмі можна спостерігати у себе.

ОЗНАКИ НАЯВНОСТІ ПАРАЗИТІВ
  • Запори, діареї, підвищене газоутворення і симптоми синдрому подразненого кишечника.
  • Тривожність і неспокійний сон, скрегіт зубами уві сні.
  • Незрозумілий ниючий біль в м’язах і суглобах.
  • Відсутність почуття ситості навіть після щільних перекусів.
  • Часті перевтоми, напади апатії, депресія.
  • Незрозумілі висипання на шкірі, кропив’янка, вугри.
Звичайно, такі симптоми можуть говорити не тільки про наявність в організмі паразитів, але і про інші проблеми. А тому краще звернутися за допомогою до лікаря і здати необхідні аналізи.

Якщо ж побоювання підтвердилися, то можна скористатися народними засобами від «загарбників», щоб максимально м’яко впливати на організм.

Серед таких продуктів можна відзначити гвоздику (спецію), диню, моркву, кору осики (можна жувати або заварювати чай), подорожник, полин. Але найдієвішим і популярним помічником при позбавленні від паразитів по праву вважають гарбузове насіння, що має багатогранні корисні властивості.

КОРИСТЬ ГАРБУЗОВОГО НАСІННЯ
Достатньо 3 частини товченого насіння з’єднати з однією частиною меду, з’їсти цю суміш, а через 3 години прийняти проносне. Через півгодини поставити клізму.
Цікаво, що такий засіб підходить і дітям, починаючи з трьох років. Однак кількість гарбузового насіння для одного прийому повинна бути не більше 15 грамів з розрахунку на 1 рік життя.
Можна подрібнене насіння гарбуза їсти натщесерце, запиваючи теплим молоком. Всього 2 столові ложки продукту допоможуть прогнати глистів вже за 3 дні подібного лікування.
Наступний спосіб застосування гарбузового насіння підходить тільки для дорослих. Потрібно 100 грамів насіння подрібнити і змішати з цукром за смаком. Просто приймайте щоранку по 3 столові ложки такої суміші натщесерце і тут же пий рицинову олію.
І наостанок пропонуємо ще один спосіб боротьби з паразитами. Приготуйте спеціальні коржики з 100 грамів подрібненого гарбузового насіння і 50 грамів натурального какао. З такої кількості інгредієнтів слід зробити 20 коржів, можна посипати їх цукром.
Головне за день до поїдання коржів нічого не їсти і не пити. А вранці почни їсти коржі з проміжком в 10 хвилин. Паразити почнуть швидко залишати твій організм, що і було потрібно зробити.
Відзначимо, що гарбузове насіння – дуже корисне для організму, а тому варто частіше включати його в свій раціон. До слова, цими насінням можна прикрашати каші або овочеві салати.

Читайте також