28.06.19

Привітання до Дня незалежності України 24 серпня

З днем Незалежності

Від душі вітаємо вас зі знаменною днем - Днем Незалежності України! Ця дата втілила в собі давнє прагнення нашого народу до свободи і самовизначення. Незалежність стала новою точкою відліку в житті кожного українця. І тому, хочеться побажати, щоб кожен з нас, в першу чергу почав з власної незалежності! Незалежності від шкідливих звичок, незалежності від чужої думки, незалежності від усіх неприємностей. Нехай незалежно ні від чого, у нас виходить знаходити в житті позитивні моменти і радіти!

***
З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

***
Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України, та її майбутніх поколінь. З великим святом Вас!

***
Вітаю зі святом — Днем незалежності України! В цей святковий день зичу міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому. Бажаю, щоб ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою і дарувала вам лише радість та задоволення.


***
Дата проголошення незалежності Україна стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту. За роки незалежності нам вдалося подолати труднощі становлення демократії держави. І навіть у настільки нелегкий період економічного спаду наш народ, завдяки працьовитості та цілеспрямованості, вносить гідний внесок в розвиток нашого рідного [міст]а та всієї України. День Незалежності Україна для нас є свято єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності і зміцнення стабільності.
Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, наполегливості і перемог у вирішенні життєво важливих проблем нашого [міста] і подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім'я процвітання незалежної України.

***
Дорогі друзі! Шановні колеги! Від усього серця вітаю вас з головним державним святом – Днем Незалежності України!
День 24 серпня 1991 року став переломним в історії нашого народу, точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна, народ якої став нарешті господарем своєї землі й творцем власної долі.
... років, які сплили з того дня, були для України та її громадян багатими на події. Чимало з них були щасливими і радісними, інші вимагали терпіння та мужності. Випробуванням нашої любові до Батьківщини стали останні роки, коли кращі сини і доньки нашої країни стали на її захист, а тисячі з них за її волю та незалежність віддали своє життя. А дух патріотизму об’єднав людей різних національностей в єдину сучасну політичну націю. Націю, яка зможе вистояти у будь-яку негоду – і переможе!
Нинішній рік – це рік великих змін. Пора сподівань і надій. Час, коли ми будуємо плани на майбутнє. Нехай же всі вони справдяться, і над нашою державою засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра. Так буде, якщо всі ми докладемо спільних зусиль для збереження та розбудови нашої рідної України! Кожному з вас я бажаю незламної віри в її щасливу долю!
Зі святом вас!

***
Привітання з днем незалежності від колективу
Від імені колективу [назва організації] і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди [число]-ї річниці Незалежності України!
Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.
Святкуючи разом з вами, від душі бажаю міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України!

***
З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.


Привітання з Днем Незалежності у прозі


Зі святом Незалежності! Бажаємо кожній українській родині мирного неба, непохитної віри, сімейного затишку та щасливого майбутнього у вільній процвітаючій Україні!

***
З Днем Незалежності! Хай кожен герой повернеться додому, наповнений силою духу, невичерпною енергією та незламним переконанням, що Україна понад усе!

***
З Днем Незалежності! Дякую кожному за єдність, віру, силу духу, відданість та патріотизм, який монолітно тримає нашу неньку! Україна переможе!

***
З Днем Незалежності України! Нехай свобода мислити і діяти буде вашою перевагою. Бажаю відчувати її в роботі, у відносинах і в житті. Процвітання вам, вашій родині і країні! Будьте незалежні і вільні у всіх своїх проявах!

***
Хай живе вільний, вільний народ! Процвітання, здоров'я, міцного духу багатій і щедрій Україні! Нехай сім'ї Ваші завжди будуть згуртованими, столи — повними, свята — веселими, сусіди — чуйними, а друзі — щирими!

***
Неважливо, де ми народилися: в Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років і якою мовою ми розмовляємо. Тільки одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще. Зі святом вас! З Днем Незалежності! Слава Україні!

***
З Днем Незалежності! Нехай у темні години ворожої жорстокої навали в серці яскраво горить шевченківський вогонь любові до рідної України — країни гір і степів, швидких річок і золотих полів, зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей. Зі святом!
 
***   
Вітання з днем Незалежності жінки
Шановна, [жіноче ім'я]!
Щиро вітаю вас із визначним святом — Днем незалежності України!
Бажаємо успіхів і плідної праці на благо українського народу.
Нехай це свято додасть вам наснаги і творчих здобутків в ім'я процвітання нашої незалежної Батьківщини.
Від усієї душі зичу вам і вашій родині міцного здоров'я, щастя і благополуччя!

***
Шановні друзі!
Вже [рік]-й рік ми відзначаємо День Незалежності України!
З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.
Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.
Щиро вітаю всіх вас зі святом, бажаю успіхів, здоров'я, щастя, благополуччя!

***
Щиро вітаю Вас із визначним святом — Днем незалежності України! Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Від усієї душі зичу Вам і вашій родині міцного здоров’я, щастя і благополуччя!

***
З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

***
Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем незалежності України! У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу. Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям. Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов! Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

***
Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця – як безліч річок і потічків зливаються в могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу. Сердечно бажаю Вам, дорогі друзі, щастя, радості і добра. Зі святом Вас, дорогі співвітчизники! Із Днем Незалежності!

***
Хай живе вільний народ! Процвітання, здоров’я, міцності, багатства Україні! Нехай ваші сім’ї завжди будуть згуртованими, столи – повними, свята – веселими, сусіди – чуйними, а друзі – щирими!

***   
Колективне вітання з днем незалежності
Від імені колективу [назва організації] сердечно вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України!
Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
Від усієї душі зичу вам, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

***       
Колективне привітання з днем незалежності
Від колективу [назва організації] та від себе особисто сердечно вітаю вас зі святом — Днем незалежності України!
В цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому.
Бажаю, щоб ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою і дарувала вам лише радість та задоволення.

***       
Прийміть щирі вітання від [назва організації] з Днем незалежності України — найбільшим національним святом.
Бажаємо вам щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього.
Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

***       
Прийміть сердечні вітання з нагоди всенародного свята - Дня незалежності України.
Бажаю нових успіхів у вирішенні нашого спільного головного завдання - побудови заможної демократичної процвітаючої України.
Щиро зичу вам доброго здоров’я, родинного благополуччя та життєвих гараздів.

***       
Від імені [назва організації] та від себе особисто щиро вітаю вас із нагоди [число]-ї річниці Незалежності України!
Цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.
Зичу вам і вашій родині міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України.

***
Наша країна – це широкі простори, золоті поля, калина, вишні в саду, тополі, берези в степу, родючий чорнозем, гори в хмарах, красиві швидкі ріки. Наша історія – це скрегіт козацьких шабель, стогони невільних людей на панських дворах, заграва помаранчевої революції, герої небесної сотні...
З нагоди такого важливого свята хочеться побажати сил у боротьбі та досягнень поставленої мети. Любові до рідної землі! Нехай не згасає оптимізм у душах українського народу! Сьогодні важливо одне: наша перемога, наше майбутнє! Давайте змінимо нашу Батьківщину! Нехай вона стане кращою, чистішою! І в наших душах горить невичерпний шевченківський вогонь любові до рідної землі! Слава Україні!

***
Дорогі друзі! Сердечно вітаю Вас з визначною датою в історії нашої молодої держави: 24 серпня – Днем Незалежності. Бажаю Вам здійснення всіх мрій та кращого життя у вільній та демократичній країні, якою обов’язково колись стане Україна.

***
Сердечно вітаю Вас із Днем Незалежності України. Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця — як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу. Сердечно бажаю Вам, дорогі друзі, щастя, радості і добра. Слава Україні!

***
Прийміть найщиріші вітання з нагоди річниці Незалежності України! Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни. Святкуючи разом з вами, від душі бажаю міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України!

***
Дорогі колеги!
Вітаю Вас із  [число]-ю річницею Незалежності України!
Цей великий день став поворотною подією в історії нашої держави для утвердження демократії нашого народу.
Саме 24-го серпня 1991 року український народ назавжди змінив свої думки та погляди. Свідомі громадяни, які хотіли свободи та незалежності, стали стимулом для могутньої плідної праці заради кращого майбутнього нових поколінь, миру та добробуту кожної людини в нашій країні.
Тільки об’єднавшись ми будемо мати державотворчий успіх – вільну і незалежну країну. Сподіваюсь, ми зможемо зміцнити силу і славу України. Адже це велика честь і відповідальність перед власним сумлінням і майбутніми поколіннями.
Нехай у нашому спільному домі панує мир і злагода. Щоб кожен день додав нам енергії та впевненості у завтрашньому дні.
Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України!
Зі святом Вас! Із Днем Незалежності!

***
Шановні співвітчизники!
Щиро вітаємо Вас із визначним для нашого суспільства святом – Днем незалежності України!
Це свято передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.
Від усієї душі зичимо Вам та Вашим рідним міцного здоров’я, миру, добра, щастя, достатку, щедрої долі та подальших перемог в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням єдності та порозуміння, а Ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.
З повагою, [ім'я або колектив]

***
Щиро вітаю Вас із визначним святом — Днем незалежності України! Бажаю успіхів і плідної праці на благо українського народу.
Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини.
Від усієї душі зичу Вам і вашій родині міцного здоров’я, щастя і благополуччя!

***
Від колективу [назва організації] та від себе особисто сердечно вітаю Вас зі святом — Днем незалежності України!
В цей святковий день зичу вам міцного здоров’я, щастя, родинного добробуту, душевної рівноваги та впевненості в майбутньому.
Бажаю, щоб ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою і дарувала вам лише радість та задоволення.

***
Дорогі земляки!
24 серпня український народ святкує величне свято Незалежності.  [Число] років тому ми отримали право самостійно будувати свою країну. Увесь світ визнав нашу державу суверенною. Про це мріяли десятки поколінь українців, але тільки нам судилося отримати цей важливий в історичному сенсі шанс бути господарями на своїй багатій та прекрасній українській землі. Ми не маємо права його втратити, а зобов’язані виправдати надії наших великих попередників. Вони відстоювали ідею державності у різні історичні епохи. Україну не знищили війни, багатовіковий духовний геноцид, голодомори та репресії. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх тих, хто загинув в ім’я України, хто віддав їй свою працю, свій талант, пожертвував власною волею і добробутом.
Будуючи державу сьогодні, ми чітко розуміємо, що несемо відповідальність перед майбутніми поколіннями, творимо свою Україну такою, щоб наші діти та внуки могли гордитися нею, живучи в повній гармонії та достатку.
За  [число] років ми здійснили багато економічних перетворень, створили практично заново державні інститути, запровадили нові правила і стандарти життя. Хоча у нашому спільному українському домі є що виправляти і вдосконалювати. Роки Незалежності стали випробовуванням для українців. Зізнаємось, що ми не завжди з честю витримували тестування на політичну толерантність, на терпіння, на взаємоповагу, а іноді -- й на здоровий глузд. Ми не зуміли вповні скористатися великим Божим даром -- нашими щедрими природними багатствами. Але я впевнений в тому, що нашому суспільству вистачить патріотизму, сили та наснаги розвинути та з гідністю використати всі потенційні можливості нашої країни. Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян сумлінною працею зміцнити свою Вітчизну і тим самим забезпечити собі гідне життя.
Дорогі  [хто саме]! Шановні мої земляки!
Вітаю Вас з нашим великим національним святом від себе особисто і від усіх депутатів обласної ради. Від щирого серця зичу Вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах. Нехай впевненість у кращому майбутньому окрилює Вас на нові звершення в ім’я Соборної Незалежної України.
Слава Україні! Слава нашим героям! Слава всьому великому мудрому і працьовитому народу України! Зі святом Незалежності України!

***
Дорогі співвітчизники!!! Щиро вітаю вас із нагоди [число]-ї річниці Незалежності України!
Цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.
З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.
Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави
Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.
Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки
Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна.
Зичу вам і вашій родині міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України
Зі святом Вас! Із Днем Незалежності!

***
Вельмишановні й серцю дорогі мої [вінничани, земляки]!
З нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України! Прийміть найсердечніше вітання і побажання: Народ України святкує уже 16 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.
Ще, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Історичні умови складалися так, що на наших землях постійно панували інші народи-сусіди. Та по при все, наші співвітчизники, віками боролися за свою свободу і лише нинішнє покоління - наші сучасники у 1991 році вибороли її. Безумовно, ця визначна дата навічно увійшла в історію молодої держави, золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення, до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
Перші кроки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - тестуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. Нині уже ніхто не сумнівається у тому, що український народ в змозі поліпшити життя у своєму домі власної Батьківщини. Впевнений, що день прийдешній принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови наших: сіл, селищ, міст району, області та усієї України! Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш плідно із натхненням кожен з нас працюватиме на благо рідної Вітчизни, а усі разом проникнемося гордістю за нашу неньку – Україну, почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, порозуміння та згуртованості, не лише державних мужів, а усього народу нашої держави. Успіх прийде неодмінно!
Від щирого серця й від усієї душі зичу землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу. З святом Вас! Хай святиться ім’я твоє вічно, Україно - колиско моя.
Будьмо!!!

***
Від імені колективу [назва організації] і від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди [число]-ї річниці Незалежності України!
Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.
Святкуючи разом з вами, від душі бажаю міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє України!

***
Від імені колективу [назва організації] сердечно вітаю вас із національним святом нашої державності — Днем незалежності України!
Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
Від усієї душі зичу вам, вашим рідним та колегам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України, добробуту її народу.
Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

***
Прийміть щирі вітання від [назва організації] з Днем незалежності України — найбільшим національним святом.
Бажаємо вам щастя, добра і злагоди, порозуміння і згуртованості, через які пролягає шлях до нового життя, до кращого прийдешнього.
Нехай невичерпним буде джерело віри, надії й любові до України!

***
Колектив [назва організації] щиросердно вітає вас з великим національним святом — Днем Незалежності України!
Незалежність України відтворює загальнодержавну ідею і духовне оновлення, сприяє подальшому утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови нашої України як демократичної, правової, економічно міцної, соціальної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.
Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра і злагоди, творчого натхнення і плідної праці на благо України, нашого талановитого і працелюбного народу!

***
Від імені [назва організації] та від себе особисто щиро вітаю вас із нагоди [число]-ї річниці Незалежності України!
Цей знаменний день демократії й громадської злагоди нашого народу став поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.
Зичу вам і вашій родині міцного здоров’я, добробуту, життєвої наснаги, впевненості у власних силах і нових звершень на благо України.

***
З нагоди річниці Незалежності нашої держави бажаємо вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а ваші добрі справи примножать славу рідної України.

***
Прийміть сердечні вітання з нагоди всенародного свята - Дня незалежності України.
Бажаю нових успіхів у вирішенні нашого спільного головного завдання - побудови заможної демократичної процвітаючої України.

***
Прийміть сердечні вітання з [число]-ю річницею Незалежності України.
Бажаю міцного здоров’я, особистого щастя, добра і благополуччя в родині. Нехай день прийдешній принесе вам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім’я якому — Україна.

***
Вже [рік]-й рік ми відзначаємо День Незалежності України!
З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї події і дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.
Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

***
Шановні друзі! Щиро вітаю вас з Днем незалежності України!
Наша країна, наш народ святкує вже в котре річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців - бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Майже тисячу років, з часів Київської Русі, українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Та історичні умови складалися так, що на українській землі панували більш згуртовані центральною владою народи-сусіди. Та попри все українці боролися за свою свободу.

***
Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас - випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі. Тій державі, що вистраждана поколіннями українців, за яку віддано скільки життів і крові, крові наших предків. Впевнений у безхмарному завтрашньому дні України. Цей день обов’язково настане і тим швидше, чим більш свідомо ми працюватимемо сьогодні на благо Батьківщини і проникнемося почуттям патріотизму до свого [міста] та своєї України. Повірте, без цього дуже важко досягти поставленої мети. Вірю – ми її досягнемо!

***
Шановні співвітчизники! Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України, та її майбутніх поколінь.
З великим святом Вас!

***
Друзі!
Сьогодні, в День Незалежності України, ми вітаємо усіх вас, хто своїми діями докладається до нашої спільної справи – розбудови нової європейської держави України. Сьогодні наше завдання, завдання усіх громадян України – зробити усе, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом, докласти максимум наших зусиль і снаги, аби наблизити пору розквіту України.
І не має значення, де ми народилися: у Києві чи Севастополі, Львові чи Донецьку, Полтаві чи Одесі, не має значення скільки нам років і якою мовою ми говоримо. Лише одне має вирішальне значення: наша спільна Батьківщина і наше спільне майбутнє. І тільки разом ми можемо його змінити на краще.
Зі святом Вас! Слава Україні!

***
Щиро вітаємо вас із Днем Незалежності України!
Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян вільної і незалежної України в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу Вітчизни.
Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.
Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних силах і переконаннях. З нами Бог і Україна.
Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.
Зі святом Вас, дорогі співвітчизники! Із Днем Незалежності!

***
Щиросердно вітаю вас із найбільшим національним святом українського народу — Днем незалежності України!

У серцях народу України серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та праці. Творення історії Батьківщини, її сьогодення і майбутнього — обов’язок кожного з нас, усього народу.
Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія будуть прикладом служіння Україні, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту процвітанням та благополуччям.
Нехай свято Незалежності духмяним серпневим запахом українського хліба принесе у ваш дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!
Міцного здоров’я, бадьорості духу, успіхів у всіх починаннях.

***
Шановний [звертання]!
Своєю напруженою, повсякденною працею, організаційними здібностями, цілеспрямованістю, сильним характером, толерантністю і небайдужістю до запитів людей Ви забезпечуєте реалізацію завдань в справі подальшого утвердження української державності, правового суспільства, забезпечення динамічного соціально-економічного та культурного розвитку [назва регіону].
В цей урочистий день всенародного свята щиро зичимо Вам здоров’я і щастя, благополуччя і добробуту, життєвих удач і творчих успіхів у Вашому високому служінні в ім’я слави України та її працьовитого народу.
Слава Україні!

***
Дорогі друзі!
Від усього серця вітаю вас із Днем незалежності – світлим святом Української Державності. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.
У ці спекотні серпневі дні календар історії відраховує ........ річницю незалежності України. Нелегкими і, далеко не безхмарними, видалися ці роки. Довелося йти важким шляхом соціально-економічних перетворень, створювати практично заново державні інститути, нові правила і стандарти життя.
Хліборобська доля щедро наділила працівників села мудрістю і талантом буди господарем на землі. Ви сповна віддаєте себе цій святій справі.
Нам випала висока історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей, мирно і приязно жити з сусідами.
Ідея відродження незалежної держави жила, незмінно прокладаючи собі дорогу від розпаду Київської Русі аж до прийняття Верховною Радою Акту проголошення незалежності України та Всеукраїнського референдуму 1991 року. Тоді народ раз і назавжди вирішив: державі Україна бути!
Було прийнято нову Конституцію посткомуністичної доби, затверджено державні символи: прапор, герб та гімн України. Відбулося правове оформлення держави. Налагоджено функціонування державних інституцій, створено повноцінний дипломатичний корпус, будується демократичний суспільний лад.


***
[число] років тому перед нашою країною постало надзвичайне завдання: створити державний механізм, збройні сили, налагодити взаємовідносини з навколишнім світом, сформувати систему місцевого самоврядування. І головне – будувати незалежну суверенну Україну за принципом демократії, політичної та економічної свободи.
Нині ми впевнено стверджуємо: Українська держава відбулася, стала визнаною. За [число] років нами пройдено шлях, на яких іншим державам потрібно було не одне десятиліття, а то й століття.
З проголошенням незалежності України світ почав рахуватися з нами. Протягом лише перших трьох місяців після референдуму 1991 року Україну, як незалежну державу, визнали 140 країн. Ми стали органічною частиною світової спільноти. Нас запрошують стати партнером у важливих проектах як на Заході, так і на Сході. Ми самі здобули історичний шанс стати сучасною, заможною, шанованою нацією. Ми реалізуємо свій шанс. У нас є підстави впевнено дивитися в майбутнє. Так швидко змінити країну могла лише сильна нація.


***
Шановні товариші! У День незалежності України звертаюся до вас, усіх працівників сільського господарства, робітників і службовців, нашої інтелігенції, ветеранів війни і праці, учнів, людей різних політичних і релігійних поглядів із закликом: давайте будемо єдині в наших прагненнях і справах у розбудові незалежності України. Йдеться ж бо про надто серйозні речі. Про долю нашого народу. Про наше майбутнє суспільство. Йдеться про будівництво правової демократичної держави.
Доля України – це доля всіх, хто живе під високим синім українським небом, працює на рідній землі. Вони рівні серед рівних, вільні громадяни України.
У День незалежності необхідно подати один одному руку. Хтось уже зробив це раніше, хтось це зробить сьогодні, а хтось, можливо, це зробить завтра. Але ми не повинні залишати давній розбрат своїм онукам, бо краще за інших знаємо ціну визволення та ціну української єдності. Усі ми хочемо зберегти найдорожче: дітей і родину, мир і спокій, працю і добробут, надію і віру.
Ми знаємо – це зроблять тільки повага до людської гідності, свобода, демократія і справедливість. Це наші цінності. В них – наша єдність, в них – наша сила. І ми готові стати на їх захист.
Незалежність – символ нашої нації. Вона нагадує нам – якого ми славного роду діти. Ми зможемо подолати всі труднощі. У нас досить таланту і сили здійснити задумане.
Традиційно склалося так, що чергова річниця Незалежності України – не тільки час, коли треба підбити підсумки пройденого країною, але й дата, коли належить дати відповіді на найбільш актуальні питання сучасної доби.
Досягнення Україною реальної незалежності та її залучення до міжнародної системи поділу праці створили якісно нову ситуацію для розвитку української нації – народу з давньою та самобутньою культурою, багатою історією народу, який має значний потенціал інтелекту і духовності.
Учора країна святкувала День Державного Прапора України. Якщо День незалежності вже давно і по праву відзначається як загальнодержавне свято, то День Державного Прапора України цього року чи не вперше святкується на належному рівні.
Довгий час нас переконували в тому, що український народ ніколи не мав державності, а значить, і своєї державної символіки.
Дух національного відродження сколихнув інтерес до національної символіки.
Наш народ не міг відкинути історичну традицію створення своєї держави під жовто-синіми знаменами. І 28 січня 1992 року Верховна Рада України затвердила Державний Прапор України.
Краю, де зародилася хліборобська цивілізація, притаманні саме сині і жовті кольори. Золотаві хлібні лани і мирне ніжно-блакитне небо над ними, синя дніпровська хвиля і жовтий пісок – усе це зроду-віку складало краєвид нашої землі. Жовте – вогонь і синє – холод – два полюси буття, але водночас і два кінці осі, навколо якої це буття обертається.

***
Дорогі [звертання до жителів району], жителі та гості [району], щиро вітаю вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України! Щастя і процвітання вільній незалежній соборній Україні! Слава вам, слава кожному із нас, слава Господу Богу і слава Україні! Здоров’я кожному із вас, добра, віри, благополуччя в родинах і довгих років життя. Україні потрібні ваші руки, ваш талант, ваш патріотизм, ваше вміння жити на українській землі та бути українцем!
Нова доба відкриває нові можливості та перспективи для кожного з нас. Ми маємо створити такі умови життя, які були б гідні громадянина України.
А сподіватися нам є на що. Бо головний скарб району – це ви, його жителі, працьовиті люди, які всупереч усім труднощам, примножуєте честь району, дбаєте про могутність держави.
Наша мета – сильна, заможна і процвітаюча Україна!
Зі святом вас!

***
Шановні друзі,
Сердечно вітаю Вас із Днем Незалежності України.
Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця - як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. Тож давайте з нагоди найважливішого свята України щиро покладатися на успіх наших спільних дій і продовження активної співпраці, яка єднає нас, зміцнює нашу державу.
Сердечно бажаю Вам, дорогі друзі, щастя, радості і добра.
Слава Україні!

***
Шановні партнери!
Вітаю Вас зі святом – Днем Незалежності України.
Нехай Ваш бізнес принесе Вам ще більші прибутки, а Ваша праця покращить добробут Ваших родин, що безумовно знайде своє відображення на рівні життя в нашій країні. Ми в свою чергу сподіваємось на подальшу взаємовигідну співпрацю.
Зі святом Вас!

***
Дорогі друзі!
Сердечно вітаю Вас з визначною датою в історії нашої молодої держави: 24 серпня – Днем Незалежності. Бажаю Вам здійснення всіх мрій та кращого життя у вільній та демократичній країні, якою обов’язково колись стане Україна.

***
Шановні дарничани!
Щиро вітаю вас з головними святами нашої Батьківщини – Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.
Державний прапор для українців – це не просто символ, особливо після подій, які сталися на Майдані у 2014 році. Майдан згуртував та загартував людей, показав, що українці – свідома, сильна, вольова та, сповнена патріотизму, нація.  Ще здавна, прапор був символом боротьби за незалежність. В останні два роки він почав уособлювати мужність, хоробрість, прагнення до змін та духу національного відродження.  Нехай Державний прапор осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах!
День Незалежності – це не лише день народження країни, це також і пам’ять про попередні покоління, які відстоювали право мати свою державу. Зараз ми маємо думати про майбутнє, про свою відповідальність перед історією.
Ті події, які відбуваються на сході України вплинули на кожного українця, на відродження національних символів, прагнення показати усьому світу архаїчні, часом містичні, культурні традиції та звичаї. Сьогодні Україна відтворює загальнодержавну ідею про демократію, сприяє утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля Батьківщини як економічно міцної, знаної та впливової серед світової спільноти держави.
Бажаю Вам миру, добра, злагоди, заможної та процвітаючої України!
Слава Україні!
З повагою, Голова Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації 

***
Вітаємо з Днем незалежності України й хочемо побажати, щоб в країні не було кризи, щоб народ жив щасливо і весело, щоб Україна мала важливих і надійних партнерів, щоб благо країни не залежало від думки різних сторін.

***
Дорогі українці!
Вітаємо вас з Днем Незалежності України! Ви мужньо відстояли свій улюблений край, воювали, сперечалися і боролися, отримували, втрачали, і ось — Україна незалежна!
Хай живе наша процвітаюча, горда, вільна і міцна духом країна!

***
Вітаємо з днем незалежності України та бажаємо жити довго і щасливо в дружній і процвітаючій країні без зовнішніх конфліктів і під мирним небом, з чудовим настроєм і з великим ентузіазмом, з безмірною любов'ю в серці й вічною пам'яттю про свою Батьківщину.

***
Хай живе вільний народ! Процвітання, здоров'я, міцного духу багатій і щедрій Україні!
Нехай сім'ї ваші завжди будуть згуртованими, столи — повними, свята — веселими, сусіди — чуйними, а друзі — щирими!


РОСІЙСЬКОЮ МОВОЮ


***
В 1991 году именно в этот день наша Украина стала независимой. Неважно на каком языке мы говорим, а важно, какие традиции чтим и какую страну считаем своей родиной. Это памятный день для любого украинца. Это день, когда мечта о свободной, независимой стране стала реальностью.

***
Дорогие украинцы, поздравляем вас со всенародным праздником — Днем независимости Украины! Пускай ваши тела, дела и личное мнение также будут независимыми. И только сердце пускай будет обязательно плененным любовью. Желаем вам тотального улучшения жизни, хронического счастья, непоколебимого здоровья и ежедневных улыбок.

***
Дорогие украинцы! Поздравляю вас с Днём Независимости Украины! Вы мужественно отстояли свой любимый край, воевали, спорили и боролись, получали, теряли, и вот—Украина независима! Ура! Да здравствует наша процветающая, гордая, вольная и крепкая духом страна!

Читайте також