18.06.19

Пивний живіт - ознака впевненості


Пивний чоловічий живіт є "більш привабливим" для жінок ніж накачаний прес, пише The Sun.


Попри величезну кількість чоловіків "з кубиками" на телебаченні та в медіа, "здається, все більше людей відкидають традиційну фізичну форму Геркулеса", веде далі видання.

Відомі актори та спортсмени не соромляться показувати свою "не ідеальну форму". Приміром, бельгійський футбольний "чарівник" Еден Азар продемонстрував пивний живіт під час проходження медобстеження на базі мадридського "Реала", а позування Данні Дайєра та Кріса Пратта на обкладинках відомих видань навіть "збільшило популярність" такого вигляду важливої частини чоловічого тіла.

Компанія Planet Fitness провела дослідження та встановила, що велика кількість людей підтримують тих, хто не соромиться свого тіла.
"Майже 4 з п'яти опитаних жінок і чоловіків вважають, що "пивний живіт" є ознакою людини, впевненої у своєму тілі", - каже Planet Fitness у висновках.
А загальнонаціональне дослідження в США встановило, що 23 мільйони чоловіків мають пивний живіт, а 71% з них переконані, що це є "загально прийнятним".
"В результаті загальноприйнятного сприйняття факту, що чоловіки не мусять виглядати як Кріштіану Рональду, власники пивних животів почуваються в цілому щасливішими, ніж минулого року", - цитує результати американського дослідження Sun.

Читайте також