24.06.22

Вітаємо з Днем моряка!

Міжнародний День моряка (International Day of the Seafarer) відзначають 25 червня.

Щорічно 25 червня відзначається День моряка або День мореплавця. Це міжнародне свято вшановує важливу і складну працю всіх працівників моря. Без морського флоту неможливий розвиток світової економіки. День моряка – знак глибокої поваги до всіх працівників моря. Цього дня по всьому світу прийнято дякувати моряків за їхній внесок в економіку та розвиток суспільства.

День мореплавця було затверджено у 2010 році на конференції в Мілані. Раніше у представників древньої морської професії не було свого свята. Поштівка зібрала для вас привітання з Днем моряка.

***
Бажаю життя без шторму, почуттів без штилю, здоров'я міцного, як якір. Нехай хвилі щастя несуть життям з посмішкою і з сонячною погодою, а корабель буття ніколи не зустріне скелі.



***
Бути моряком – це не просто професія, це покликання. Я бажаю тобі з радістю виконувати свій обов’язок, ходити в море. Нехай тобі підкоряються океани і моря, а кар’єра буде прекрасною. Бажаю міцного здоров’я, радісних подій і океан щастя!

***
Нехай у тебе в житті буде і штиль, і хвилі. Тільки хвилі щастя, радості, любові. Бажаю попутного вітру, теплого сонця і приємних днів.

Моряк – покликання душі. Це одна з найромантичніших професій –
але в той же час нелегкий труд, пов'язаний із ризиком і буйством стихії.
Потрібно бути на одній хвилі з моряком –
щоб підібрати йому правильне вітання з Днем моряка.

***
Вітаю з Міжнародним днем моряка і бажаю, щоб море твого життя вирувало радістю і оптимізмом, щоб високі хвилі віри і надії підносили тебе до хмар великих успіхів, доброї слави. Здоров'я тобі і міцного морського гарту!

***
Вітаю з Міжнародним Днем моряка і бажаю йти у плавання з доброю надією, а повертатися з вірним успіхом, ходити морем з відвагою в душі, а землею з любов'ю в серці. Міцного здоров'я та величезного щастя - безмежні як блакитні простори та морські глибини!

***
Вітаю з Міжнародним днем моряка. Бажаю бравих сил і постійної посмішки на обличчі, доброї удачі і попутного вітру любові. Будь відважним і веселим моряком, успішним і сміливим чоловіком, щасливою і багатогранною людиною, незворушним і славним капітаном свого життя.

Дивіться також: Побажання гарного дня

***
У Міжнародний день моряка хочу побажати веселих пісень на палубі корабля твоєму житті, добрих і щасливих маршрутів без штормових попереджень і можливих бунтів на кораблі. Бажаю міцного здоров’я, неймовірних сил і самої вірної любові.



***
Вітаю з Міжнародним Днем моряка і бажаю йти в плавання з доброю надією, а повертатися з вірним успіхом, плавати по морю з відвагою душі, а по землі ходити з любов’ю в серці. Бажаю здоров’я і величезного щастя, як голубі простори і морські глибини!

***
Шановні друзі,
Щиро вітаємо вас з Міжнародним Днем моряка!
Шановним морякам, котрі в даний час несуть вахту в морі, бажаємо міцного здоров'я, ясного неба та легкої роботи.
А дружинам, котрі завжди підтримують, дбають про сімейний затишок та чекають вдома довгими місяцями - ми щиро бажаємо сил та витримки. Нехай та турбота і безмежна любов, яку ви даруєте чоловікам та дітям, повертається до вас кожного дня! Щастя, миру та добробуту вашим родинам! 

Смотрите также: Пожелания коллегам – в прозе

***
Моряків вітаємо з професійним святом! Вам на воді звичніше, ніж на суші. Вас манить романтика річок, морів і океанів. Разом з тим, під романтичною нальотом ховаються найважливіші економічні, транспортні завдання. Нехай шторми обходять Вас стороною, а рідних берегах завжди чекають близькі люди.

***
Вас не залякають життєві шторми, і ні одна хвиля не змиє з палуби! Закохані в професію та водний простір, що хоробрості вам не позичати душі і сміливості думок! Бажаємо мчати до цілей і попутного тільки вітру!

***
Вітаю з Міжнародним днем ​​моряка і бажаю завжди бути хоробрим, добрим, справедливим, веселим, бадьорим, невтомним моряком. І нехай усі бурі проходять повз, нехай морські простори надихають тебе. Міцного моряцького здоров'я та жодного бунту на власному кораблі.

***
Вітаю з Міжнародним Днем ​​моряка і бажаю почуватися чудово і в морі, і на суші, скрізь і завжди прагнути тільки щастя та успіху, на глибині своїх почуттів і на берегах своїх мрій відчувати свободу, знаходити впевненість і відшукувати спокій. Будь здоровий, моряк, мужній і гордий собою!

***
Моряк – в твоїй крові морська сіль, тобі підвладні водні простори. Зі святом, дорогий наш мореплавець! Нехай море не бушує, а хвилі не б’ють об корму. Знай, що на суші чекають тебе рідні. Бажаємо вірно тримати курс, бути відданим своїй не легкій професії і міцно стояти на ногах, хитаючись по хвилях синього моря.

***
Моряк, ми шлемо тобі привіт! В твоє свято вітаємо і бажаємо залишатися справжнім чоловіком все своє життя! Ти вибрав гідну професію, тобою пишається вся сім’я, поважають друзі та колеги! Нехай в море тебе супроводжує тільки попутний вітер. А ми завжди із захопленням будемо слухати розповіді про твої морські пригоди, гідних самого Колумба!

Смотрите также:  Оригинальные поздравления директору

***
Нехай вітрила твого життя завжди будуть наповнені вітром удачі. Нехай шторму і бурі проносяться стороною. Бажаю, щоб життєвий компас ніколи не збивався і не підводив, а завжди вірно вказував шлях до правильних орієнтирів. Бажаю ніколи не залишитися за бортом, нехай у твоїй команді завжди будуть улюблені люди і віддані друзі. З Днем моряка! 

***
Бажаю, щоб твоє життя тебе не штормило, не гойдало, на било об скелі і не кидало на мілину. Нехай вона завжди буде вдалою, тихою, розміреною і радує легким бризом щастя та благополуччя. Нехай попереду на тебе чекають тільки гостинні причали, на яких ти завжди можеш знайти спокій, радість, підтримку та затишок. З днем ​​моряка!

Бажаю життя без шторму, почуттів без штилю, здоров'я міцного, як якір. Нехай хвилі щастя несуть у житті з посмішкою та сонячною погодою, а корабель життя ніколи не зустріне скелі.

Вітаю із Міжнародним днем ​​моряка. Від душі бажаю, щоб водна стихія дарувала радість і спокій душі, щоб у плаванні поряд завжди був успіх і благополуччя, щоб серце ніколи не розлюбило морських глибин, щоб життя моряка завжди було щасливим і сповненим любов'ю.

Нехай у житті, як у морі, і хвилі будуть, і штиль. Тільки бажаю я хвиль від почуттів та радості, а штиль від проблем та негараздів. Бажаю вітру попутного, а сонця теплого і тільки вперед вели щоб дороги. Вітаю!

Вітаю із Міжнародним днем ​​моряка. Бажаю бравих сил та постійної посмішки на обличчі, доброї удачі та попутного вітру кохання. Будь відважним і веселим моряком, успішним і сміливим чоловіком, щасливою та багатогранною людиною, незворушним та славним капітаном свого життя.

Дорогий наш моряк! Бажаємо, щоб кожен твій морський похід завжди благополучно закінчувався і приносив лише прибуток, неймовірні пригоди та душове задоволення. Завжди залишайся таким же запеклим, сильним, сміливим морським вовком, таким же хитрим, розумним і прозорливим тертим калачем і пам'ятай, що є тиха, затишна гавань, де на тебе дуже люблять і завжди чекають. Із Міжнародним днем ​​моряка!

Бути моряком - це твоє покликання, тому я бажаю тобі завжди з радістю ходити в море і виконувати свій обов'язок! Нехай тобі підкоряються всі моря та океани, а кар'єра йде лише вгору! Бажаю міцного здоров'я, багато сил, енергії, а також море радісних подій та цілий океан щастя!

Вітаю з Міжнародним днем ​​моряка і бажаю, щоб море твого життя вирувало радістю та оптимізмом, щоб високі хвилі віри та надії підносили тебе до хмар великих успіхів, доброї слави. Здоров'я тобі та міцного морського загартування!

У Міжнародний день моряка хочу побажати веселих пісень на палубі корабля твого життя, благополучних та щасливих маршрутів без штормових попереджень та можливих бунтів на кораблі. Бажаю міцного здоров'я, неймовірних сил і найвірнішого кохання.

Моряк — у твоїй крові морська сіль, тобі підвладні водні простори. Зі святом, дорогий наш мореплавець! Нехай море не вирує, а хвилі не б'ють про корм. Знай, що на суші чекають на тебе рідні. Бажаємо правильно тримати курс, бути відданим своїй нелегкій професії і міцно стояти на ногах, гойдаючись хвилями синього моря.

Моряче, ми шлемо тобі привіт! У твоє свято вітаємо палко і бажаємо залишатися справжнім чоловіком все своє життя! Ти вибрав гідну професію, тобою пишається вся родина, поважають друзі та колеги! Нехай у морі тебе супроводжує лише попутний вітер. А ми завжди із захопленням слухатимемо розповіді про твої морські пригоди, гідні самого Колумба!

Моряків торгового флоту вітаємо із професійним святом! Вам на воді звичніше, ніж на суші. Вас манить романтика річок, морів та океанів. Разом з тим під романтичним нальотом ховаються найважливіші економічні, транспортні завдання. Нехай шторми обходять вас стороною, а на рідних берегах завжди чекають близькі люди.

Вас не залякають життєві шторми, і жодна хвиля не змиє з палуби! Закохані у професію та водний простір, вам не займати хоробрості душі та сміливості думок! Бажаємо мчати до цілей і попутного тільки вітру! 

Наших сильних та сміливих моряків вітаємо з професійним святом. Ви - діти річок, морів та океанів, сміливці, що встояли перед бурхливим перебігом вод, суворими вітрами та дикими штормами. Нехай у морі вам супроводжує удача, а на суші вірні друзі, дружини, діти з нетерпінням чекають на вас - своїх героїв.

Як багато хочеться сказати приємних слів нашим дорогим морякам у їхній святковий день. Широке море щоразу відносить вас далеко від рідного дому. Тримаючи свій курс з порту до порту, ви виконуєте важливі завдання світової економіки. Ви перетнули безліч морів, річок, океанів, країн, але тільки один шматочок на Землі, де чекають рідні та близькі, скрізь і завжди присутній у ваших серцях.

Парадний костюм, кашкет, кокарда, погони – сьогодні День моряка. День тих, хто в морі почувається як удома, потоваришувавши з водною стихією. Нехай сьогодні якорі впадуть у рідного берега - де завжди гаряче зустрічають, де сонце світить яскравіше, а чайки над хвилею кричать: «Слава морякам!». Ви - наша гордість і наша втіха, нехай вас завжди супроводжує удача!

Моряк – морячок, у вируючому морі не раз ти бував, тебе не лякають ні хвилі, ні вітер. Сьогодні твій день, ти справжній герой, коханий чоловік, син, брат, шановний друг та напарник. Про тебе вигадують легенди, пишуть вірші, знімають кіно, тобі слухають молодики, а панночки не дають спокою. Нехай твоє вітрило завжди буде відкрите, а попутний вітер несе життям легко і безтурботно.

У день моряка ми шлемо привіт морським вовкам, які підкорили світові води. Скільки днів і ночей проведено в єднанні з морською хвилею, заходом сонця, яскравим сонцем і теплим бризом. Для вас насамперед дисципліна, честь та совість, любов та відданість рідних та близьких. Нехай сонце висвітлює ваш нелегкий шлях від рідного дому до заморських країн.

Морякам хочемо побажати цього радісного дня бути щасливішими за всіх. Щоб сонячний промінь осяяв ваш шлях небезпечний, щоб у сім'ї не було штормів і панував завжди повний штиль. Нехай біди обійдуть стороною ваше судно, що коливається на недбалих хвилях. Кажуть, що бути моряком – це тяжке випробування. Терпіння вам і удачі, дорогі наші моряки!

Цього чарівного та святкового дня всі красені-моряки торговельного флоту готові забути про сині хвилі та далекі країни. Геть усі тяготи та негаразди, настав час трохи відпочити від шуму вітру, крику чайок і грізних штормів. Нехай морська хвороба вас не вразить і берег манить яскравими вогнями, нехай біля рідного морвокзалу щоразу зустрічає рідна та кохана дружина.

Будь ти матросом чи капітаном, сьогодні вже приймай вітання. День моряка торгового флоту – це не звичайне свято. Меридіани та широти, трюми, корми, морвокзал та стропи - все це знайоме вам як нікому. Ви онукам розкажете про те, як підкорювали водні простори, як тижнями стояли біля екзотичних берегів. Честь вам і повагу, дорогі моремани!


Читайте також