28.06.22

25-річна Анна Сергєєва стала заступником міністра, маючи лише 3-річний стаж роботи

Міністерство соціальної політики України повідомило, що новопризначена на посаду заступника міністра соцполітики з питань європейської інтеграції 25-річна Анна Сергєєва в своєму житті була офіційно працевлаштована з квітня 2019 року по червень 2022 року, а отже має загальний трудовий стаж до теперішнього призначення лише 3 роки та 2 місяці.

Про це йдеться у відповіді Мінсоцполітики на інформаційний запит "Українських Новин".

"Трудову діяльність розпочала у приватному секторі. З квітня 2019 року по червень 2022 року - керівник Товариства з обмеженою відповідальністю „Сервіс Ревізор”. Впродовж останніх 4 років активно займалася громадською діяльністю за напрямами: соціалізація дітей з фізичними та ментальними порушеннями; підтримка самотніх людей літнього віку та дітей-сиріт", - вказано у відповіді міністерства.



Зазначимо, Сергєєва ніколи не працювала в державному секторі, хоча була 9 місяців радником міністра соцполітики на громадських засадах. Досвід роботи у бізнес-структурах – керівник Товариства з обмеженою відповідальністю "Сервіс Ревізор". Серед видів діяльності фірми – консультування з питань комерційної діяльності, надання послуг перукарнями та салонами краси, діяльність з охорони здоров'я.

У соціальній мережі Instagram Сергєєва має значну кількість підписників - 92,5 тис. Однак її акаунт на даний момент закритий для вільного перегляду, тому не може бути повноцінно використаний для просування меседжів Мінсоцполітики.
 
На сайті Міністерства соціальної політики щодо інстаграмщиці значиться наступна інформація.

Сергєєва Анна Олександрівна

Заступник Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції


Народилася 4 жовтня 1996 року.

У 2018 році закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка за фахом „журналістика”. У 2019 році отримала ступінь магістра в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за цією ж спеціальністю.

У 2021 році закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю „Право”, ступінь бакалавра.

Наразі здобуває ступінь PhD за журналістським фахом у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Трудову діяльність розпочала у приватному секторі. З квітня 2019 року по червень 2022 року - керівник Товариства з обмеженою відповідальністю „Сервіс Ревізор”.

Впродовж останніх 4 років активно займалася громадською діяльністю за напрямами: соціалізація дітей з фізичними та ментальними порушеннями; підтримка самотніх людей літнього віку та дітей-сиріт.

З серпня 2021 року по червень 2022 року працювала радником Міністра соціальної політики України на громадських засадах.

10 червня 2022 року призначена на посаду заступника Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції.


Читайте також