12.11.23

Привітання на День виноградаря і винороба України

Привітайте всіх, хто має відношення до цієї шляхетної та складної справи!


День виноградаря і винороба офіційно святкують в Україні з 2020 року у другу неділю листопада. Це професійне свято тих, хто має відношення до усіх процесів створення вина. Пропонуємо тобі привітати знайомих виноробів гарними словами та листівками.

В цей день бажаю усім причетним до цієї шляхетної галузі солодких ягід, успішного бродіння та приємної дегустації, хорошої погоди та віддачі від своєї справи. Піднімемо за ваші успіхи келих білого, червоного, рожевого або ігристого вина!

***
Творчого процвітання, адже створення будь-якого сорту вина неможливе без справжнього таланту та вміння. Нехай у твоєму житті завжди будуть найважливіші інгредієнти – любов, підтримка, гармонія, витримка та мрія про найкраще у майбутньому. Зі святом!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Привітання з професійним святом універсальні – у прозі


Дорогий друже! Твій труд – шляхетний і нелегкий. Бажаю тобі потужної енергії, міцного здоров'я, добробуту, натхнення, успіхів та здійснення всіх планів і мрій. Нехай виноградна лоза наливається силою, а рідний дім – теплом та щастям!

Шановний ... ! Прийміть від нас, шанувальників вашого ремесла, найщиріші вітання з побажаннями здоров'я підвищеної міцності та життя зі збільшеним енергетичним запасом. Нехай кожен день заіскриться і заграє найдивовижнішими фарбами, і буде по-справжньому неповторним!

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Побажання колегам – у прозі

Прийміть наші вітання з побажаннями творчого процвітання, адже створення будь-якого сорту вина неможливе без справжнього таланту та вміння. Нехай у вашому житті завжди присутні найважливіші інгредієнти щасливого життя – любов, уміння насолоджуватися сьогоденням, витримка та мрія про найкраще у майбутньому. Будьте завжди щасливі!


Щиро вітаємо виноградарів та виноробів з професійним святом та бажаємо міцного здоров’я, успіхів в роботі та житті, родинного затишку, добробуту, любові та взаємоповаги! Хай буде щедрою лоза!

Вітаю з професійним святом! Прийми найщиріші привітання з побажаннями здоров'я, енергії, натхнення, цікавих тобі подій у роботі. Нехай кожен день грає найдивовижнішими фарбами й буде по-справжньому неповторним!

Робота винороба така сама тяжка, як і романтична: безкраї виноградники, величезні бочки та залізне терпіння — ось будні цих майстрів. Вони щодня працюють у поті чола. Висаджують виноград, перевіряють стиглість ягід, збирають врожай, готують рослини до зимівлі й, звичайно ж, виробляють чудові напої: виноградний сік та вино. Щиро вітаю виноградарів і виноробів з професійним святом та бажаю міцного здоров’я, успіхів в роботі та житті, родинного тепла, затишку, добробуту, любви та взаємоповаги! Хай буде щедрою лоза! Зі святом!

Читайте також