15.09.22

День кадровика 2022 в Україні - коли відзначатимуть

День кадрового працівника або День працівника кадрової служби відзначається в Україні щороку в першу неділю жовтня. 

 

На державному рівні професійне свято День кадровика в Україні не відзначається. "Неофіційно" його святкують кожну першу неділю жовтня. День кадрового працівника в 2022 році в Україні відзначатимуть 2 жовтня.

У 2008 році Міністерство оборони України видало наказ, згідно з яким у першу неділю жовтня встановлюється День працівників кадрових органів.

Дивіться також: День кадровика - вітання 
День кадровика, День працівника кадрової служби, День кадрового працівника – абсолютно неважливо, як називається свято, важливо, щоб всі причетні отримали привітання з Днем кадровика, листівки і душевні картинки.
 

Вітаю із Днем кадрового працівника! Бажаю, щоб Ваш влучний професіоналізм не помилявся у виборі працівників. Нехай начальство високо вашу цінує працю, колеги поважають і біжать за порадою, а близькі дарують любов та підтримку. Гідної оплати, задоволення від роботи, радісного настрою та життєвих перемог! 

 

День кадровика - вітання в прозі  

Кадровик - це людина, від якої залежить професіоналізм і кваліфікація колективу, згуртованість, організованість і успіх в роботі! Не бійтеся труднощів, будьте здорові, нехай вдома вас чекають дорогі серцю люди. Творчих вам успіхів. З професійним днем!

Дивіться також:  Привітання з днем ​​народження начальнику жінці в прозі

У День кадрового працівника хочу привітати людей, які приймають на роботу, відпускають у відпустку і звільняють з роботи! Бажаю вам, щоб кадри вам траплялися гідні, професійні та довговічні, щоб робота не здавалася рутинною і приносила задоволення! Будьте усміхненими і комунікабельними і у вас все вийде!

***

Нехай підібрані кадри радують професіоналізмом, прагненням розвиватися і будувати кар'єру. Бажаю успішної роботи, щасливих вихідних, різнокольорових буднів і феєричних відпусток!

***

Вітаю із Днем кадрового працівника! Бажаю, щоб Ваш влучний професіоналізм не помилявся у виборі працівників. Нехай начальство високо цінує працю, колеги поважають і біжать за порадою, а близькі дарують любов та підтримку. Гідної оплати, задоволення від роботи, радісного настрою та життєвих перемог!

Дивіться також:  Поздоровлення з днем народження начальнику

Дорогі наші кадровики! Вітаємо вас із професійним святом! Нехай ваші кадри будуть вдячними, програми не виснуть, а праця буде завжди гідно оцінена. Бажаємо вам, щоб завжди було безвідмовним здоров'я, нерви міцними, сили невичерпними, енергія, що надихає! Нових перемог, удачі та простого безмежного людського щастя!

У День кадрового працівника прийміть вітання та теплі побажання міцного здоров'я, життєвих сил, процвітання та успішності. Нехай в особистому житті і на роботі завжди супроводжує успіх, благополуччя, цілеспрямованість. Бажаю поваги колег, кохання близьких людей та розуміння оточуючих.

Вітаю з Днем кадрового працівника та щиро бажаю цікавої роботи, спокійної та благополучної діяльності, впевнених успіхів та правильних рішень, вдалого вибору в житті та щирого щастя, високих доходів та міцного здоров'я, розуміння близьких та кохання.

Вітаю із Днем кадрового працівника. Бажаю з легкістю читати людей, наче газету. Бажаю одразу знаходити ті самі «алмази» для успішної та плідної роботи. Бажаю завжди вірити лише у краще і бачити у своєму житті лише добре. Здоров'я, терпіння, професіоналізму, достатку та негайної реалізації всього задуманого.

Дивіться також: Пожелания коллегам – в прозе

Вітаю із Днем кадровика! Бажаю тобі завжди приймати лише вірні рішення, успішно виконувати свою роботу та мати чудову стабільну зарплату! Нехай кожен день приносить тобі тільки радість, удачу та гарний настрій!

Із Днем кадрового працівника! Сьогодні все для вас, дорогі кадровики! Нехай ваша праця несе користь і радість, достаток і впевненість у завтрашньому дні! Невичерпного вам натхнення, енергії та оптимізму!

Кадровик — це людина, від якої залежить професіоналізм та кваліфікація колективу, згуртованість, організованість та успіх у роботі! Не бійтеся труднощів, будьте здорові, нехай удома на вас чекають дорогі серцю люди. Творчих вам успіхів. З професійним днем!

Усіх кадровиків, із професійним святом. З привітаннями прийміть і найкращі побажання. Будьте успішними та життєрадісними! У День кадрового працівника хочу привітати людей, які приймають на роботу, відпускають у відпустку та звільняють із роботи! Бажаю вам, щоб кадри вам траплялися гідні, професійні та довговічні, щоб робота не здавалася рутинною та приносила задоволення! Будьте усміхненими та комунікабельними і у вас все вийде!

У День кадрового працівника бажаю всім професіоналам цієї галузі якнайменше звільняти і більше приймати на роботу, вести особисті справи, але не розслідування і завжди бути у відмінному настрої!

Вітаю із Днем кадрового працівника. Бажаю розуму та кмітливості, спритності та майстерності у своїй справі, а також сил, здоров'я, оптимізму, успіху, супутньої удачі та неодноразових життєвих перемог!

Хочемо побажати щасливого дня тим, хто стежить за нашим благополуччям, дбаючи про потреби кожного працівника організації. Щиро вітаємо кожного професіонала за внесок у зростання та конкурентоспроможність, який він вносить, а також в особистісний та професійний розвиток наших працівників. Із Днем кадрового працівника!

Вітаю із Днем кадрового працівника. Бажаю вміло підбирати кадри для відмінної роботи та мати кадри удачі в житті. Нехай щодня проходить на славу, хай здійснюється кожна твоя мрія. Бажаю ніколи не упускати ні цінних кадрів у діяльності, ні яскравих кадрів щастя у своїй долі.

Вітаю з Днем кадрового працівника та бажаю бути запорукою успіху, процвітання та результативної роботи свого підприємства, бажаю міцних сил та великих можливостей у роботі, бажаю постійного успіху та відмінного настрою по життю!

Вітаю із Днем кадрового працівника. Бажаю успішної роботи з ентузіазмом. Бажаю щасливого життя з постійним везінням. Бажаю добре розумітися на людях. Бажаю завжди процвітати у справах. Бажаю в особистому персоналі свого серця мати любов, надію, радість та насолоду.

Бажаю завжди мати особливу проникливість та інтуїцію, щоб персонал складався лише з першокласних працівників завдяки Вашим заслугам. Нехай Вам зустрічаються чудові люди, що запам'ятовуються, і привнесуть у Ваше життя щось нове і дивовижне.

Бажаю величезних успіхів на роботі, щоб приходили лише приємні люди, щоб зустрічі були продуктивними та приємними. Нехай буде все те, чого прагнеш і йдеш, щоб керівництво хвалило, а рідні пишалися!

Нехай підібрані кадри радують професіоналізмом, прагненням розвиватись та будувати кар'єру. Бажаю успішної роботи, щасливих вихідних, різнокольорових буднів та феєричних відпусток!

Вітаємо прекрасних людей, які дбають про те, щоб наші кадри були ретельно підібрані, відповідали на всі вимоги нашого підприємства та працювали як один великий чудово злагоджений механізм. Дорогі наші кадровики! Нехай у житті не буде бур, печалів та тривог. Нехай у ній буде тільки щастя, спокій та благодать. Бажаємо, щоб праця завжди була на користь, приносила моральне задоволення, радість і гарний дохід. Зі святом!

Кадровик – ти незамінний і цінний співробітник, від твого вибору залежить успіх усієї кампанії. У день кадрового працівника хочеться побажати, щоб ваше професійне вміння розбиратися в людях допомагало вам у житті. Нехай тільки добрі усміхнені обличчя оточують вас, а робота не буде тягарем. Нехай усі ваші мрії втіляться у реальність! Зі святом!

З днем ​​кадрового працівника. Бажаю, щоб у твої руки потрапляли лише «ті самі» кадри, щоби твій вибір завжди був сміливим і правильним. Успіхів у роботі та легких справ, впевненого щастя у житті та добробуті.

Вітаємо всіх кадровиків з їхнім професійним святом! Без вашої уваги та керівництва ми не впоралися б і не змогли регулювати рух кадрів у всіх наших організаціях. Ми цінуємо вас і поважаємо, бажаємо вам усього найкращого і в роботі, і в житті.

Вітаю всіх кадровиків. Нехай перед вами ніколи не виникає проблем із виконанням своїх обов'язків. Нехай трудова діяльність, підбір кадрів буде завжди успішною та високооплачуваною. Бажаю безпомилково та правильно приймати важливі рішення, які приведуть вашу організацію до самого піку розвитку. Зі святом.

Дорогі кадровики, наші працівники — це скарб компанії, а хто, як не ви його зберігачі. Нехай же в це професійне свято ваше життя зміниться на краще, з кожним днем ​​знаходячи щось краще. Здоров'я вам, сімейного благополуччя та стабільного кар'єрного зростання.

З днем ​​кадрового працівника! Можна сказати, що все в цьому житті ти вирішуєш. Адже кажуть, що кадри все вирішують, а саме ти обираєш ці кадри. Нехай у твоєму життєвому штаті завжди присутні здоров'я та щастя, а для своєї половинки будь найціннішим у світі кадром.

З днем ​​кадрового працівника. Бажаю, щоб у роботі, як і в казці Пушкіна були «усі рівні, як на підбір», щоб життя твоє було не як, а справжнісінькою казкою. Розбирайся в людях, умій знайти завжди те, що потрібно, дивись уперед із оптимізмом, живи щасливим справжнім із посмішкою.

Ви завжди в роботі і щодня справляєтесь із новими завданнями! Кого ухвалити, а кого звільнити рішення не просте, але кадровики на те й потрібні! Тож бажаємо у цей святковий день лише премій та підвищень!

Читайте також