19.09.19

День кадровика - вітання

День кадрового працівника або День працівника кадрової служби відзначається в Україні щороку в першу неділю жовтня.


Вітання з нагоди професійного свята – Дня кадровика

Шановні працівники кадрових служб щиро вітаємо Вас з професійним святом — Днем кадровика!
Кадровик — головна ланка між працівником і роботодавцем. Від його компетенції, людських якостей та розуміння залежить кадрова політика і навіть доля працівника.
Бажаємо Вам професійного визнання, кар’єрного зростання, лояльних керівників та розуміючих колег. Нехай добір персоналу і робота з документами приносять лише задоволення.
Зичимо Вам миру та злагоди, благополуччя у взаєминах із близькими та рідними. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії та мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.
Зі святом!


Шановні працівники кадрової служби!
Щиро вітаємо Вас з нагоди професійного свята — Дня кадрового працівника!
Від вашої щоденної, кропіткої праці залежить дуже багато.
Дозвольте побажати вам гарного робочого настрою, творчої наснаги, успішної роботи, терпіння та розуміння.

Привітання з Днем кадровика
Шановні спеціалісти по добору персоналу, працівники кадрових служб установ та організацій!
Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем кадрового працівника!
Кадровик — головна ланка між працівником і роботодавцем. Від його компетенції, людських якостей, залежить і кадрова політика на підприємстві, і кар’єра або навіть доля працівника.
У день свята бажаю всім кадровикам нашого району міцного здоров’я, сімейного благополуччя, гарного настрою, творчого азарту, високопрофесійного персоналу! Нехай кар’єрні успіхи не змінять вашого щирого ставлення до працівників, а стануть стимулом для досягнення нових професійних вершин!

Привітання працівникам кадрової служби
У день свята бажаємо кадровикам гарного настрою, професійного визнання, кар’єрного зростання, добрих керівників та високопрофесійного персоналу.

Привітання працівникам кадрової служби
Щиро вітаюємо усіх працівників кадрових служб України з професійним святом — Днем кадровика!
Бажаємо професійного визнання, кар’єрного зростання, лояльних керівників та розуміючих колег.
Нехай на роботі вас чекають лише приємні сюрпризи, рутині справи якомога швидше закінчуються, а від думки, що завтра понеділок, ви відчуватимете значний підйом настрою.

Шановні працівники кадрових служб!
Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем кадровика!
У день свята бажаю всім кадровикам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, гарного настрою, творчого азарту, високопрофесійного персоналу! Нехай кар'єрні успіхи не змінять вашого щирого ставлення до працівників, а стануть стимулом для досягнення нових професійних вершин!
З повагою, ...

Шановні працівники відділу кадрів!
 У роботі нашої організації багато що залежить від грамотного підходу до вирішення питань про вибір фахівців. Дані питання уповноважені вирішувати працівники кадрового відділу, в якому вершаться професійні долі всіх без винятку співробітників установи.
Тільки завдяки Вашій працьовитості, а також глибоким знанням і специфічним навичкам, ми отримуємо можливість працювати серед професіоналів, а у них, як правило, є чому навчитися. Вітаю Вас з цим довгоочікуваним усіма днем ​​кадрового працівника! І бажаю надалі з таким же успіхом працювати на загальне благо!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:   Привітання з Днем Народження старших і поважних жінок

Красені і красуні, розумники і розумниці!

Достойні з гідних! Високоповажні кадрові працівники! Красені і красуні, розумники і розумниці! Знають всі розпорядження і постанови! Дозвольте схилити коліно, і схилити голову перед вами, ви вирішуєте наші долі, як тільки поглянете на наші трудові книжки відразу вирішується шекспірівське питання "Бути чи не бути! Хочеться побажати вам, ваше професійне свято, яскравого сонця, неба без хмар, і звичайно любові до вас вашого шефа, щоб він завжди був радий працівникові, на якого впав ваш вибір, і оцінив його по достоїнству, як заохочувальної премії або цінного подарунка!

Леді і джентльмени! Дозвольте привітати вас з чудовим і довгоочікуваним осіннім святом «Днем кадровика!» В цей сонячний і радісний день, подарувати вам посмішки, подяку, щастя, наповнене весняним ароматом квітів. Відмінного настрою, здоров'я, удачі , і виконання всіх бажань дорогі, друзі! Нехай попелюшка, принесе вам у своєму кришталевому башмачке вщерть наповненим щастям!

Нехай підібрані кадри радують професіоналізмом, прагненням розвиватися і будувати кар'єру. Бажаю успішної роботи, щасливих вихідних, різнокольорових буднів і феєричних відпусток! 

Читайте також