03.04.22

У районі Харкова ЗСУ знищили майже 80% особового складу мотострілецької роти окупантів — Генштаб ЗСУ

Окупанти продовжують зазнавати втрат в живій силі та військовій техніці: в районі Харкова завдяки підрозділам Збройних сил України мотострілецька рота зі складу 59-го танкового полку рф втратила майже 80% особового складу.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Через значні втрати особового складу близько 25 російських військовослужбовців 31-ї окремої десантно-штурмової бригади з Ульяновська відмовились брати участь у війні з Україною і хочуть звільнитися. Крім того, українські військові ліквідували заступника командира 83-ї окремої десантно-штурмової бригади рф, підполковника Віталія Слабцова.

Генштаб зазначає, що на Донецькому напрямку ворог перегруповує та посилює війська: зокрема, підтверджується перекидання окремих підрозділів зі складу 37-ї окремої десантно-штурмової бригади (м. Черняховськ Калінінградської області) на територію Донецької та Луганської областей.

За даними Генштабу, ворог (вочевидь, не досягнувши мети операції на окремих ділянках) вирішив відмовитися від наступу на Сіверському та частково Слобожанському напрямках.

Читайте також