22.06.23

Фірму єврейського бізнесмена Беккера викрили у махінаціях при будівництві мосту через Хаджибейський лиман

Компанію «Маст-Буд», що входить до групи «ОМК» містобудівника Михайла Беккера підозрюють у розкраданні коштів під час будівництва мосту через Хаджибейський лиман в Одеській області. Про це стало відомо з кримінального провадження  № 12021160000001253 за ч. ч. 3,5 ст.191 КК;

Компанія «Маст-Буд» з 2019 року отримало від Служби автодоріг в Одеській області 680,7 млн гривень на капітальний ремонт дороги та будівництво нового мосту.  Разом з цим встановлено, що фактично виконані роботи на об'єкті не відповідають роботам зазначеним в наданих актах приймання виконаних будівельних робіт ф.КБ-2В за договорами на закупівлю робіт на об’єктах.

Таким чином, є підстави вважати, що службові особи підрядника, зловживаючи своїм службовим становищем привласнили бюджетні грошові кошти в особливо великих розмірах, які надалі перерахували на рахунки підконтрольних підприємств. Нагадаємо, що службу автодоріг регіону у той час очолював Олег Варивода.

Нагадаємо, що Беккер у 2019 році отримав підозру щодо розкрадання 30 млн гривень  під час ремонту Нового (Центрального) моста у Дніпрі.

Михайло Беккер

Читайте також