09.06.22

Побажання гарного дня

Побажання хорошого дня і настрою своїми словами, українською мовою порадують друзів, рідних і близьких

Побажання гарного та вдалого дня – це можливість потішити своїх близьких та друзів. Вони додають сил на нові звершення та допомагають створити позитивний настрій

Бажаю вам та вашій родині гарного мирного дня, спокійного вечора та тихої ночі.

Бажаю Вам гарного дня та мирного неба над головою!

Бажаю нам всім мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

Хочу побажати своїй коханій людині — доброго дня! Щоб тебе оточували тільки приємні люди. Щоб було багато радості, успішних справ, хороших подій і цікавих новин. Люблю тебе, мій золотий!

Нехай цей день стане найкращим у твоєму житті! Думки про головне і хороше трансформуються в щось чудове і важливе!

Читайте також:  Привітання другу з днем народження

Я буду твоїм Ангелом за спиною, і все у тебе обов’язково вийде!

Самому кращому чоловікові бажаю гарного дня, повного посмішок і гарного настрою!

Бажаю тобі самого доброго ранку і ясного дня, незважаючи на непередбачуваність погоди за вікном! Нехай твої очі світяться радістю, і позитивний настрій накочує своїми яскравими хвилями. Хай буде все прекрасно і чудово сьогодні!

Немає слів, щоб показати, як мені хочеться, щоб кожен твій день був добрим і погожим. Бажаю сонця в небі і спокою на душі!

гарного дня

Настав новий день і я зрозуміла, що дуже сильно нудьгувала по комумь... і це був Ти! Бажаю особливого доброго ранку, моєму солодкому і коханому хлопцеві! Знай, що ти займаєш особливе місце в моєму серці! Гарного настрою на весь день!

Бажаю, щоб вдача сяяла тобі яскравою зірочкою, зігрівала добрим сонечком і підганяла наполегливим вітерцем. Нехай шлях до благополуччя і успіху буде схожий на кольорову веселку, яка випромінює позитив і вселяє впевненість, спокій і віру в перемогу.

Побажання доброго, вдалого дня у прозі

Бажаю сонячного дня і яскравих емоцій в ньому!

Сонця мені не подарувати, квітів по телефону не відправити, залишилося тільки sms-ку написати і промінь тепла в твоїй душі залишити!

Навіть якщо ліжко примагнитило тебе потужною силою, а ковдра повязала всі кінцівки, змусь себе посміхнутися і побачиш, що настрій підніметься моментально! Купайся в сонячних промінцях, дихай прохолодою зорі! Найдобрішого тобі ранку, моє невиспане безмежне щастя!

Читайте також: Вітання з днем народження братові від сестри

Бажаю тобі, щоб весь день у справах був порядок, і ніщо не засмучувало планів!

Нехай всі твої дороги будуть рівними і призводять тільки до бажаного результату!

Нехай сьогодні весь день сонячне тепло гріє тебе моєю любов’ю!

Нехай твій настрій сьогодні буде класним, а весь день прекрасним!

Бажаю гарного, продуктивного, чудового дня! Нехай день пройде легко, в хорошому настрої та гуморі, а також без проблем і роздратувань. Більше посмішок та позитиву в новому дні!

Нехай цей день буде наповнений позитивними емоціями і чудовим настроєм. Нехай енергія та потужний ритм зроблять його знаменним. Всього самого найкращого!

Бажаю тобі чудового, чарівного, неймовірно позитивного дня. Нехай у тобі вирує енергія, нехай всі обставини складаються вдало для тебе, нехай кожна дрібниця приносить величезний успіх! Радісних тобі емоцій та блискучих успіхів!

Любий мій чоловік, радість моя, я бажаю тобі доброго ранку, чудового настрою та світлого натхнення. Нехай день пройде успішно та легко, щасливо та радісно. Цілую тебе і міцно обіймаю.

Гарний день – це чудова заявка на успіх у будь-якій справі! Тому я тобі від душі бажаю теплого, ясного, вдалого деньочка!

Я бажаю гарного дня! Нехай всі ідеально задумані плани будуть виконані, нехай ідеї, що зароджуються, набудуть цілісності, надихаючи на їх втілення. Бажаю приємних, позитивних та яскравих емоцій, та заряду енергії на весь цей прекрасний день!

Від душі бажаю приємного, успішного та доброго дня. Нехай він буде плідним та насиченим. Нехай вдасться втілити усі плани та бажання. Нехай цей день принесе лише радість, удачу та добрі емоції.

Від щирого серця бажаю прекрасного, плідного і доброго дня. Мені щиро хочеться вірити, що все задумане тобою сьогодні буде виконано, що всі проблеми обійдуть тебе, що удача буде супроводжувати тобі цілий день. Бажаю тобі зберігати стійкість духу та непохитність характеру.

Бажаю Вам щасливого початку дня, нехай сьогодні все вдаватиметься і гармонійно складатиметься.

Бажаю, щоб цей чудовий деньок був сповнений вдалих обставин, яскравих успіхів та приємних сюрпризів! Бажаю бути на позитиві та бачити у всьому лише плюси! Все буде так, як ти мрієш, пам'ятай про це!

Бажаю гарного дня, який вам подарує радість і щастя, спільний успіх і велику удачу. Нехай сьогодні все у вас вийде, нехай цей день перетворить в реальність ваші мрії і подарує вашій парі справжнє свято прекрасного настрою.

Бажаю гарного дня. Не просто хорошого та продуктивного, але такого що приносить щастя і задоволення від витрачених зусиль і досягнутих результатів. Сподіваюся, ти не будеш забувати думати про мене у всьому своєму потоці подій і знайдеш час подзвонити. Люблю тебе.

Місяць зник, зірок стало не видно, і сонце поспішає порадувати нас своїм теплом. А я поспішаю порадувати тебе своїм побажанням доброго ранку і ось цим милим смайликом. Доброго дня.

Доброго ранку моє пташеня. Бажаю тобі, щоб цей день подарував тільки позитивні емоції, а ввечері ми побачимося, і я подарую тобі… нехай це буде сюрприз.

Доброго дня тобі! – хочеться сказати сьогодні. І вчора хотілося, і два дні тому, і три… Це щастя – прокидаючись, думати про тебе і знати, що засипати я буду в затишних обіймах твоїх рук. Доброго дня тобі! Хочеться бути поруч кожну хвилину, прибирати все непотрібне, похмуре, сіре з душі твоєї, оберігати спокій. Доброго дня, щастя моє!

Читайте також:  Привітання з Днем народження дружині своїми словами

У житті так багато радощів, що потрібно просто вміти радіти цьому. Потрібно знаходити у всьому позитивні моменти. А ми в основному думаємо тільки про те, що все у нас не так, що все у нас погано. Але ми самі винні, що все так погано. Не можна забувати про те, що думки матеріальні, а значить, що все відбувається так, як ми того бажаємо, навіть якщо не свідомо. Саме тому я хочу цілком усвідомлено побажати тобі гарного дня! Сьогодні у тебе буде чудовий день, який ти проведеш на роботі, а потім уже зі своєю сім’єю. Не варто відразу кривитися від слова робота, тому що від неї ще ніхто не вмирав. Зате подумай, що день у день ти набираєшся досвіду, ти стаєш краще. Хіба це не щастя? Я тобі бажаю крутого дня! Отримуй задоволення від кожної хвилини цього дня! Не зациклюйся на проблемах, краще налаштовуйся на перемоги.

Тільки сонце показало свої перші промені, а поспішаю побажати тобі доброго ранку. Нехай новий день подарує нам нову і гарну зустріч. Люблю, сумую, чекаю.

Бажаю, щоб у тебе в цей день були такі географічні відкриття — море щастя, океан любові, вершини успіху, річки прибутку, пік популярності, озеро надії, водоспад емоцій і вулкан пристрастей. Нехай глобус життя крутиться тільки в потрібну тобі бік!

Я просто тебе люблю і обожнюю твою посмішку! Посміхайся завжди! Доброго дня тобі, кохана!

Хай гарно світить, неймовірно променисте і приголомшливо тепле, а тому що зігріває все навколо сонце, раптом жартівливо усміхнеться тобі і пустотливо підморгне, пухнасті хмари у високому небі складуться в слово «удача», а легкий вітерець ніжно обійме тебе і злегка розтріпає твою зачіску, і від цього твій настрій стане шикарним, а день — чудовим!

Найщиріші побажання безтурботного дня лови, мій бажаний, від мене!

Нехай всі справи твої легко вирішуються і весь день сонце посміхається!

Добрий день! Цілую тебе! Ти найбільша радість у мене!

Нехай цей день принесе удачу, а також щастя і тепло, тебе люблю я і бажаю, щоб тобі сьогодні казково пощастило!

Виходячи з дому, не забудь прихопити з собою мою любов. Вона допоможе тобі у всіх справах, розвеселить в сумну хвилину, підтримає в складній ситуації, зігріє на протязі, остудить в запалі непотрібних суперечок і просто буде оберігати тебе від усього лихого. Бажаю вдалого і гарного дня.

Бажаю тобі прокинутися в гарному настрої

Нехай чудова погода, усмішки друзів, схвалення начальства, хороші новини, приємні компліменти, хвилюючі моменти, цікаві події, очікування дива наповнять твій сьогоднішній день і неодмінно порадують тебе, даруючи гарний і грайливий настрій!

Бажаю рідному чоловікові дня з усмішок і щоб він пройшов без помилок!

Нехай твій день сьогодні буде успішним, а робота не обтяжливою!

Відчуваєш, наскільки прекрасний день тебе сьогодні чекає? Відчуваєш наближення успіху і тріумфу? Відчуваєш, як буквально кожна молекула пронизана прийдешніми подіями? Я відчуваю. І вже бачу фурор, який ти справиш. Відчуй все це і ти, сміливо крокуючи в новий день!

Нехай весь день у справах твоїх буде порядок, а вечір зі мною буде приємно солодкий!)

Бажаю тобі непристойно багато везіння і феєричного настрою!

Доброго дня, радість моя! Почни його з посмішки, тоді все добре складеться. Бажаю, щоб сьогодні твоя мрія стала реальнішою, ближче на кілька кроків. Нехай зустрічі нового дня будуть приємними, робота принесе радість. Обожнюю тебе і в думках завжди з тобою!

Бажаю доброго дня, щоб він приніс нові перемоги та радості, щоб усі рішення були правильними та приносили задоволення. Нехай день буде легким та продуктивним!

Для слів не потрібно приводу! Хочу від щирого серця побажати тобі доброго дня. Нехай він здивує тебе своєю легкістю, новинами та приємними сюрпризами.

Нехай цей день подарує багато радості, приємних зустрічей, шикарних можливостей, чудових моментів, корисних порад та лише теплі стосунки з оточуючими. Жодних складнощів та перешкод.

Нехай цей день принесе тобі мільйон сюрпризів та приємних вражень! Нехай яскраво світить сонечко та співає душа. Хорошого тобі дня, любов моя! Плідного, насиченого та легкого!

Я бажаю не втомитися від дня, щоб вирішилися всі проблеми, всі незгоди та труднощі. Нехай день подарує нескінченне щастя, успіх, радість та щастя. Нехай стане стартом чогось нового, але такого важливого та приємного. Гарного дня!

Бажаю гарного дня. Бажаю абсолютної впевненості у собі. Бажаю жвавого настрою. Бажаю приємного оточення. Бажаю супутньої удачі. Бажаю сміливих рішень. Бажаю чогось цікавого в кожній миті. І нехай цей день буде не просто плідним, а добрим, захоплюючим та чудовим.

Моя радість, я бажаю тобі найпрекраснішого і найдобрішого дня. Нехай у тебе все вийде! Нехай успішно будуть досягнуті всі поставлені цілі, нехай цілий день у тебе буде високий ентузіазм і чудовий настрій, впевненість у собі та удача, що супроводжує у всьому. Люблю тебе.

Щиро бажаю тобі, щоб цей день вдався та подарував тобі лише позитивні емоції та гарний настрій! Нехай усі задумані плани стануть реальністю, щоб тобі вдалося ще на один крок наблизитись до мрії!

Бажаю дня такого, щоб запам'ятався яскравими фарбами та емоціями. Нехай удача слідує за п'ятами, а цілі миттєво досягаються. Впевненості у собі та досягнення життєвих планів. Гарного дня та перемог!

Бажаю щастя без побічних ефектів. Бажаю чудового настрою без причин для сумнівів. Гарного дня тобі. Нехай він буде успішним, цікавим, плідним, добрим та приємним. Пам'ятай: все в твоїх руках, а значить, руки не можна опускати. Тримай свої вітрила розправленими. І нехай сьогодні з тобою буде попутний вітер удачі!

Твій день сьогодні нехай буде наповнений радістю і веселощами, а удача впаде на шию невидимим намистом!

Бажаю тобі сьогодні у всіх справах везіння, захоплення, насолоди, доброго веселого сміху і обов’язково успіху!

Мені не потрібен будильник, щоб прокинутися. У мене є твоя любов, яка з легкістю піднімає мене вранці, тому що кожний новий день чекаю з нетерпінням, щоб провести його з тобою. Вдалого тобі дня, мій коханий чоловік.

Доброго дня тобі! — хочеться сказати сьогодні. І вчора хотілося, і два дні тому, і три… Це щастя — прокидаючись, думати про тебе і знати, що засипати я буду в затишному обіймах твоїх рук. Доброго дня тобі! Хочеться бути поруч кожну хвилину, прибирати все непотрібне, похмуре, сіре з душі твоєї, оберігати спокій. Доброго дня, щастя моє!

Від душі бажаю приємного, успішного і гарного дня. Нехай він буде плідним і насиченим. Нехай вдасться втілити всі плани і бажання. Нехай цей день принесе лише радість, удачу і добрі емоції.

Цей день нехай буде ясним, добрим, сонячним, прекрасним. І нехай тобі він подарує  безліч позитиву!

Бажаю, щоб у тебе в цей день були такі географічні відкриття – море щастя, океан любові, вершини успіху, річки прибутку, пік популярності, озеро надії, водоспад емоцій і вулкан пристрастей. Нехай глобус життя крутиться тільки в потрібний тобі бік!

Мила, нехай наступаючий день розкриє перед тобою свої ласкаві обійми, розсипає мільйон можливостей, подарує надію на фантастичний успіх, підкаже тільки вірні рішення, а саме головне — ні на одну секунду не дасть тобі забути про мою любов.

Бажаю Вам щасливого початку дня, нехай сьогодні все вдаватиметься і гармонійно складатися.

Нехай сьогодні все буде так, як заплановано, без перешкод, тривог і змін до гіршого. Доброго дня тобі і такого ж настрою!

Щиро бажаю тобі пережити сьогодні емоції, що спричинять щасливе сяйво очей!

Коханий мій, любий, милий, ніжний і рідний! Бажаю тобі чудового дня, чудового настрою, щирою захопленості і нескінченного ентузіазму! Нехай цей день пройде легко і невимушено, але плідно та якісно!

Шлю тобі величезний заряд бадьорості на весь день і нескінченної енергії!

Бажаю гарного дня, щоб він приніс нові перемоги і радості, щоб всі рішення були правильними і приносили задоволення. Нехай день буде легким і продуктивним!

Кожен день з тобою – політ на повітряній кулі. Яскраві пейзажі, які відкриваються нашим поглядам і змінюються з легкістю метелика, змушують мене дивитися на світ іншими очима.

Бажаю, щоб сьогоднішній день перетворився на солодку булочку, начинка у якої – блиск твоїх щасливих очей і щира радість.

Нарешті закінчилася ця довга ніч і настав прекрасний ранок. І я хочу побажати тобі доброго ранку і хочу, щоб ти посміхнулася разом зі змий новому дню, дню, коли ми знову побачимось.

Моя славна милашка-очаровашка! Нехай твій робочий день буде приємним, плідним і наповнюється не тільки важливими завданнями, але й заслуженою похвалою начальства, позитивною підтримкою колег і думками про нашу зустріч, яка наближається з кожною хвилинкою!

Мені не потрібен будильник, щоб прокинутися. У мене є твоя любов, яка з легкістю піднімає мене вранці, тому що кожний новий день чекаю з нетерпінням, щоб провести його з тобою. Вдалого тобі дня, мій улюблений чоловічок.

Малюк, тільки бажання почути твій голос може змусити мене відкрити очі цим ранком. Мої сни виявилися не такими цікавими, як я мріяла, але головне, що ніч закінчилася, а попереду новий день, в який я побачу тебе! Люблю і сумую! Доброго ранку і гарного тобі дня!

Нехай цей чудовий день буде яскравим і насиченим, адже удача буде супроводжувати тебе скрізь і у всьому! Нехай все, чого бажає твоє серце, сьогодні без праці збудеться! Ти дуже цілеспрямований і працьовитий чоловік, а значить, успіх тобі забезпечений!

Нехай цей день буде самим добрим, веселим і вдалим у низці твоїх щасливих днів!

Доброго дня, наповненого позитивом, добротою, взаєморозумінням, радістю, вивченням нового, радістю і всім самим чудовим!

Хорошого і неперевершеного тобі настрою, коханий (-а)! Продуктивного, наповненого світлом і радістю, теплом і добротою дня! Запали сьогодні як слід!

Нехай буде цей день добрим, прекрасним і погожим, і нехай почнеться смуга вдалих днів, любові, добра!

Бажаю гарного дня і погоди під твоє сьогоднішнє настрій! Нехай тебе порадує кожен аспект: домашні, випадково зустрічні, дорога на роботу, колеги і всі-всі-всі. Нехай наповняться щастям твої очі, а гарний настрій не покидає тебе!

Нехай сьогодні тобі обов’язково пощастить у коханні і кар’єрі, а з нескінченної боротьби з собою і власними страхами переможцем вийде здоровий глузд. Доброго дня.

Бажаю, щоб сьогодні поруч з тобою знаходилися виключно приємні і добрі люди. Щоб було безліч позитивних моментів, пам’ятних подій, щасливих миттєвостей, а також багато нового і пізнавального!

Хочу, щоб твоя маленька життя довжиною в сьогоднішній день пройшла на суцільному позитиві, і нехай все так станеться! 

Приємної подорожі в новий день! Бажаю тобі прокинутися в гарному настрої, щоб отримати сили здійснювати добрі справи! Гарного дня!

Мені хочеться побажати тобі вдалого і приємного дня, який принесе у ваше життя радість, успіх і безліч приємних емоцій, які будуть веселити твою душу ще довго після цього. Нехай день почнеться весело, в компанії приємних людей, і з прекрасною теплою атмосферою. Хай сонце пошле тобі заряд енергії на весь день, і день виявиться заповнений приємними сюрпризами. Вдалого дня тобі!

Нехай твої сьогоднішній день завітає удача, яка не буде залежати ні від погоди, ні від настрою начальника!

Нехай цей день стане самим гарним, наче сонячний промінь березневий. Що зігріє душу й шкіру нехай не буде він сумним і нудним.

Сьогодні особливий день для тебе. Ні, я пам’ятаю, коли у тебе День народження. Це зовсім не пов’язано ні з якими святами, тому що сьогодні звичайний день, але для тебе особливий. Ти просто повинен вміти налаштовуватися на те, що день буде особливим, тоді все буде саме так, як ти сам того хочеш. Я дуже хочу побажати тобі гарного дня, який не буде схожий на всі попередні дні. Це не буде просто робочий день, тому що все у тебе сьогодні буде виходити настільки швидко, що залишиться час на спілкування зі своїми улюбленими друзями і зі своєю сім’єю. Я не хочу, щоб твій настрій сьогодні падало, щоб ти втомлювався, щоб ти думав про щось неприємне. Я бажаю тобі просто насолоджуватися своїм днем, тому що він особливий. Працюй так, щоб потім пишатися собою. Але не забувай про хорошому настрої, тому що воно відіграє важливу роль.

Бажаю, щоб цей чудовий денечек був сповнений вдалих обставин, яскравих успіхів та приємних сюрпризів! Бажаю бути на позитиві і бачити у всьому тільки плюси! Все буде так, як ти мрієш, пам’ятай про це!

Нехай всі справи налагодяться, нехай всі проблеми згладяться, нехай сонце всміхається й день прекрасно починається!

Є така прикмета: якщо на світанку ти знайдеш пару однакових шкарпеток, значить тобі обов’язково пощастить. Старайся, я в тебе вірю. Вдалого дня.

Доброго ранку сьогодні бажаю! Я настрій твоє підвищую! Цілий день щоб пройшов не марно, обійму і прижмусь до тебе пристрасно!

Коханий, щоб везіння йшло сьогодні за тобою весь день тінню!

Дні бувають дивними і вражаючими неординарними подіями, просто звичайними і не несуть нічого несподіваного… Але сьогоднішній день нехай стане особливим! Бажаю, щоб все у тебе виходило краще бажаного, новини були б прекрасними, досягнення — помітними і яскравими! А наша любов нехай розгорається з новою силою і допомагає у всіх справах!

Чудовий день, такий же, як і ти. Думки про тебе наповнюють мене неземною радістю. Посилаю тобі повітряний поцілунок, і бажаю вдалого, цікавого і яскравого дня.

Гарного тобі дня! Нехай він буде казково приємним, як перший романтичний поцілунок, ласкавим і надихаючим, як наші полум’яні обійми, хвилюючим і незабутнім, як зустріч після розлуки, і самим-самим прекрасним, як наша нескінченна любов!

Бажаю, щоб навіть дрібні труднощі не затьмарювали твоє велике серце! Доброго дня тобі, добрий чоловік!

Доброго ранку! Бажаю, щоб тобі ласкаво посміхалася удача, щоб доля презентувала стільки шансів, скільки ти попросиш у неї.

Нехай прийдешній день складеться, як наповнений світлими почуттями і яскравими емоціями!

Ти самий ніжний і красивий! Ти мій коханий! Самий пристрасний і привабливий, нехай сьогодні день твій буде просто чудовий!

Нехай над головою завжди буде ясне небо і яскраве сонце!

Гарного весняного дня! Я не можу обійняти тебе зараз, але можу побажати тобі мирного неба над головою сьогодні і завжди.

Бажаю тобі творчих ідей, позитивних емоцій, а приємний шелест грошових купюр нехай буде нагородою за чергове життєве досягнення.

***

Нехай красиво сяюче, неймовірно променисте і приголомшливо тепле, а тому зігріваючий все навколо сонце, раптом жартівливо посміхнеться тобі і пустотливо підморгне, пухнасті хмари в високому небі складуться в слово «удача», а легкий вітерець ніжно обіймає тебе і злегка розтріпає твою зачіску, і від цього твій настрій стане шикарним, а день – чудовим!

Бажаю тобі провести цей день від початку до кінця цікаво, весело і незабутньо!

***

Бажаю тобі сьогодні блискуче пройти співбесіду у примхливої ​​фортуни, здати успішно іспити успіху і радості, не «завалити” залік у почуття гумору. Нехай всі ці суворі екзаменатори без коливань поставлять тобі лише відмінні оцінки. Гарного дня!

***

Нехай все, що є сьогодні в твоїх планах, обов’язково здійсниться! Нехай везіння сьогодні так і ходить за тобою!

***

Бажаю Вам щасливого початку дня, нехай сьогодні все буде вдаватися і гармонійно складатися.

***

Бажаю, щоб удача сяяла тобі яскравою зірочкою, зігрівала добрим сонечком і підганяла наполегливим вітерцем. Нехай шлях до благополуччя і успіху буде схожий на кольорову веселку, яка випромінює позитив і вселяє впевненість, спокій і віру в перемогу.

***

Бажаю, щоб навіть дрібні труднощі не затьмарювали твоє велике серце! Гарного дня тобі, хороша людина!

***

День нехай почнеться з посмішки, викинь з голови всі непотрібні проблеми, турботи, і просто насолоджуйся цим прекрасним днем, нехай сьогодні тебе оточують тільки прекрасні люди і світ дарує заряд бадьорості на цілий день. Нехай твої очі сяють від щастя і іскряться красою. Вся робота йде як по маслу, і день пройде просто чудово. Вдалого дня і чудового настрою.

***

Нехай день цей стане найкращим, немов сонячний березневий промінчик. Що зігріє і душу і шкіру хай не буде він сумним і нудним.

***

Бажаю гарного дня, щоб він приніс нові перемоги і радості, щоб всі рішення були правильними і приносили задоволення. Нехай день буде легким і продуктивним!

***

Почни свій день з ніжною посмішки, яка повернеться радістю, з ласкавого слова, бо воно повернеться до тебе успішними справами, нагородить приємним спілкуванням, подарує відмінний настрій. Нехай цей день буде добрим, веселим і вдалим в нескінченній низці твоїх щасливих днів.

***

Бажаю тобі по-справжньому гарного, вдалого, щасливого дня. Нехай в твоїй дамській сумочці (де зазвичай чорт ногу зломить) сьогодні все необхідне швидко знайдеться. Нехай в найвідповідальніший момент не розрядиться телефон. Нехай каблуки не зламаються, а колготки не порвуться. Нехай начальник гідно оцінить твою роботу і зробить тобі комплімент. Загалом, прекрасного дня для прекрасної жінки!

***

Щоб твій день сьогодні з кожною годиною ставав все краще, а посмішка на обличчі все ширше!

***

Ти стоїш того, щоб кожен твій день був хорошим! Почни вже з цього моменту, з цього самого дня, який принесе радість і розуміння того, в чому сенс щастя.

***

Бажаю, щоб сьогоднішній день став лише краплею в морі нестримних веселощів і яскравих позитивний емоцій, береги якого – солодке блаженство.

***

Бажаю гарного дня, який вам подарує радість і щастя, спільний успіх і велику удачу. Нехай сьогодні все у вас вийде, нехай цей день перетворить в реальність ваші мрії і подарує вашій парі справжнє свято чудового настрою.

***

Гарного дня тобі, добрих новин і радісних подій. Нехай в цей день, та й в усі інші, доля потішить тебе і побалує, буде щедрою на приємні подарунки та несподівані милі сюрпризи. Нехай проблеми легко вирішуються, справи будуть успішними, душа посміхається, а серце невпинно радіє життю.

***

Бажаю вам доброго дня, проведеного в хвилинах ніжності і чарівності, в моментах веселощів і чудес, в спільних прагненнях до мрій і бажань, в цікавих сюжетах і події, в променях світлої любові і блаженства.

***

Новий світанок, новий початок … Чогось грандіозного і не забувайте! З таким настроєм виходь сьогодні з дому! Я вже бачу: щасливий результат в цієї доленосної перипетії, вшанування і скандування твого імені на вустах мільйонів … Так-так, все саме так і буде. Ти давно до цього йшов і у тебе обов’язково все вийде! Вірю я, вір і ти!

***

Бажаю вам гарного дня, проведеного в хвилинах ніжності і чарівності, в моменти веселощів і чудес, у спільних прагненнях до мрій і бажань, в цікавих сюжетах та події, в променях світлої любові і блаженства.

***

Нехай цей день несе посмішки! Нехай він принесе удачу!

***

Бажаю, щоб ніколи не збулися ніякі побажання від твоїх недругів, якими б вони не були великими, а збулися, нехай маленькі, але побажання від твоїх друзів!

***

Нехай все, що є сьогодні у твоїх планах, обов’язково здійсниться! Хай везіння сьогодні так і ходить за тобою!

***

Бажаю, щоб цей день приніс тобі трильйон несподіваних, але бажаних сюрпризів та незабутніх емоцій!

***

Бажаю, море добра, океан удачі, і цілу гору щастя! Нехай гроші ніколи не кінчаються, здоров’я не зменшується, а настрій завжди буде святковий. Нехай доля тебе щиро любить, а все хороше в твоєму житті — зростає день за днем!

***

Нехай сьогодні у тебе буде момент для щастя, причина для посмішки та час для мрії! Надсилаю тобі побажання гарного дня від усього серця!

***

Зумів хтось – зможуть і інші. Не зміг ніхто – будь першим! Бажаю гарного і вдалого дня!

***

Місяць пропав, зірки вже не видно, і сонце поспішає порадувати нас своїм теплом. А я поспішаю порадувати тебе своїм побажанням доброго ранку і ось цим милим смайликом :) Доброго дня.

***

Бажаю тобі, щоб весь день в справах був порядок, і ніщо не засмучувало планів!

***

Бажаю, щоб цей чудовий день був сповнений вдалих обставин, яскравих успіхів та приємних сюрпризів! Бажаю бути на позитиві і бачити у всьому тільки плюси! Все буде так, як ти мрієш, пам’ятай про це!

***

Надсилаю тобі свої побажання гарного дня! Нехай він буде наповнений митями ніжності і любові, хвилинами щастя і радості! Нехай сьогодні втілиться мрія і бажання збудуться!

Надсилаю тобі побажання гарного дня! Бажаю, щоб цей день став початком довгої низки з приємних і тривалих моментів в житті! 

***

Нехай сьогодні всі мрії здійсняться, а талан, від ранку постукавши у двері, вже ніколи тебе не залишить. Прокидайся, зустрічай і хапай його за хвіст. Гарного тобі дня.

***

Немає слів, щоб показати, як мені хочеться, щоб кожен твій день був добрим і погожим. Бажаю сонця в небі і спокою на душі!

***

Хай сонце сьогодні тішить і надихає тебе неймовірним сяйвом, прозоре повітря п’янить і одночасно бадьорить, від цього все-все виходить по-особливому чудово, а настрій стає все дивніше, забезпечуючи усмішку — красиву і щиру на твоєму обличчі!

***

Бажаю весь день усмішки людям дарувати і ні в якому разі не хандрити! 

***

Бажаю, щоб сьогоднішній день подарував тобі одні лише позитивні емоції, щоб домашні потішили своїми успіхами, а керівництво грішми похвалило вже за твої особисті заслуги! 

***

Дні бувають дивовижними і вражати неординарними подіями, просто звичайними і не несуть нічого несподіваного … Але сьогоднішній день нехай стане особливим! Бажаю, щоб все у тебе виходило краще бажаного, новини були б прекрасними, досягнення – помітними і яскравими! А я надсилаю тобі побажання гарного дня і настрою!

***

Настав ранок, пора ось і вставати, поспішаю дня хорошого швидше побажати!

***

Бажаю гарного дня. Нехай це «сьогодні» стане для тебе новою перемогою, новою історією успіху і успіху. Я хочу, щоб сьогоднішній день кожну хвилину малював на твоєму обличчі усмішку, щоб будь-який момент був натхненням і везінням для тебе.

***

Ранок – показник того, як ти проведеш весь наступний день. Так ось. Від самого раннього ранку сьогодні я бажаю, щоб ти на все натикався. Та ні! Не на кота, сплячого на порозі і не на іграшки, розкидані дітьми квартирою, і не на ліхтарні стовпи… Я бажаю тобі натикатися лише на талан, гарний настрій, позитивно налаштованих людей і на добру похвалу твого начальника. Чудового тобі ранку і гарного дня!

***

Доброго дня. Щоб тебе оточували тільки приємні люди. Щоб було багато радості, успішних справ, хороших подій і цікавих новин.

***

Тільки сонце показало свої перші промені, а поспішаю побажати тобі доброго ранку. Нехай новий день подарує нам нову і красиву зустріч.

Нехай новий день подарує тобі успіх в справах, приємне спілкування і душевний спокій.

Любов моя, поспішаю побажати тобі доброго, ясного, доброго, вдалого, плідного, веселого дня. Сподіваюся, він сповнений буде яскравих емоцій і впевнених перемог, приємних слів і успішно завершених справ. Міцно цілую, обіймаю і надсилаю ковток натхнення!

Бажаю тобі доброго і продуктивного дня, нехай відмінна погода і посмішки перехожих піднімають тобі настрій!

Моя славна милашка-очаровашка! Нехай твій робочий день буде приємним, плідним і наповнюється не тільки важливими завданнями, але і заслуженою похвалою начальства, позитивної підтримкою колег і думками про нашу зустріч, яка все наближається з кожною хвилиною!

Бажаю, щоб у тебе в цей день були такі географічні відкриття – море щастя, океан любові, вершини успіху, річки прибутку, пік популярності, озеро надії, водоспад емоцій і вулкан пристрастей. Нехай глобус життя крутиться тільки в потрібну тобі сторону!

Нехай в цей чудовий день тебе закрутить радісним вихором удача, наповнить упевненістю, бадьорістю і оптимізмом!

Від душі бажаю приємного, успішного і гарного дня. Нехай він буде плідним і насиченим. Нехай вдасться втілити всі плани і бажання. Нехай цей день принесе тільки радість, удачу і добрі емоції.

Бажаю, щоб твої думки сьогодні були тільки розумними і приємними!

Гарного тобі дня! Нехай він буде казково приємним, як перший романтичний поцілунок, ласкавим і надихаючим, як наші полум’яні обійми, хвилюючим і незабутнім, як зустріч після розлуки, і най-най прекрасним, як наша безмежна любов!

Сонця промінь, прокидайся! Дню назустріч посміхайся, Відкривай швидше оченята, згадуй нічні казки.

Гарного дня, радість моя! Почни його з посмішки, тоді все відмінно складеться. Бажаю, щоб сьогодні твоя мрія стала реальнішою, ближче на кілька кроків. Нехай зустрічі настав дня будуть приємними, робота принесе радість. Обожнюю тебе і в думках завжди з тобою!

Доброго ранку, яскравого світла, більше емоцій, посмішок, привітів, удачі побільше, побільше тепла, доброго ранку, кохана моя!

Бажаю тобі, щоб весь день в справах був порядок, і ніщо не засмучувало планів!

Настав новий день, він несе в собі щось несподіване. Так нехай це несподіване буде приємним. Він несе в собі турботи, так нехай вони вдало вирішаться. Він несе в собі спілкування, так нехай воно буде тільки позитивним. Вдалого дня тобі!

Бажаю моєму улюбленому чоловікові, щоб всі справи сьогодні йшли, як по маслу!

Бажаю, щоб тобі ласкаво посміхалася удача, щоб доля презентувала стільки шансів, скільки ти у неї попросиш. Нехай твій радісний сміх буде чарівним праскою, розгладжують не тільки всі зморшки на обличчі, а й будь-які конфлікти. Бажаю, щоб життя було казкової чашею, наповненою приємними подорожами і захоплюючими справами.

Яскравих вражень в твоєму дні, моя улюблена дівчинка! Невичерпної енергії, заразливого оптимістичного настрою, готовності до будь-яких пригод! Нехай на сто відсотків вийде все заплановане і обов’язково трапиться несподіване і приємне!

Бажаю, щоб в житті тобі просто щастило, щоб не підводило здоров’я, не бракувало надії і мрії, не вичерпувався бадьорий дух і оптимізм, і лише розквітав талант. Нехай удача додасть тобі впевненості у вчинках, в рішеннях – мудрості, радості в житті, нехай твоє везіння і щастя буде постійним!

Добридень! Цілую тебе! Ти найбільша радість у мене!

Гей, малюк, давай вставай, ранок добрий зустрічай. Поцілунок гарячий шлю, тому що, я тебе люблю!

Побажання доброго, вдалого дня українською мовою

Кохана, нехай сьогодні радісні вісті білими голубками сядуть тобі на плечі, намисто з сонячних зайчиків підкреслить твою царствена, а калейдоскоп світу м’яким і пухнастим килимом стелитиметься у твоїх ніг. І нехай легкий подих вітерця моїм поцілунком торкнеться твоєї щоки, доносячи кришталевий дзвін моєї любові.

Підбадьорлива ранкова прохолода поступово наповнюється кавовим ароматом, сніданок вже готовий, а пейзаж за вікном дарує прекрасний настрій. Тобі, любов моя, залишилося тільки прокинутися, щоб насолодитися ранковою обстановкою до того, як потрібно буде бігти на роботу.

Ти – моя єдина, моя улюблена, найкрасивіша і ніжна, моє сонечко, моя радість … Так я можу продовжувати нескінченно. Доброго ранку, кохана і гарного тобі дня!

Дорогий і улюблений мій чоловік, щастя моє і нагорода моя, хочу побажати тобі світлого і вдалого дня, відмінного настрою, цікавих сюрпризів і побільше радості. Нехай цей день буде для тебе плідним і принесе масу позитивних емоцій.

Доброти, успіху, доброти, розуміння, любові, ніжності, щастя бажаю вам в повній мірі пізнати сьогодні!

Бажаю рівною дороги і хороших ідей! Будь весь день на позитиві і не бійся!

Я відкрила з ранку вікно, і мене зустріло сонячний ранок, яке мені нагадало твою посмішку. Сонце світило так лагідно, і я згадала твої очі. А утрешній вітерець був таким ніжним, що я згадала твої губи. Я так скучила за тобою. Швидше прокидайся і приходь до мене. Доброго ранку.

Нехай всі проблеми про тебе в цей день забудуть, а ввечері я тебе вдома з вечерею чекати буду!

Найкращому чоловікові бажаю відмінного дня, повного посмішок і гарного настрою!

Доброго ранку сьогодні бажаю! Я настроенье твоє підвищую! Цілий день щоб пройшов недаремно, обійму і притисніть до тебе пристрасно!

Я люблю твою посмішку, адже вона осяває не тільки кожен мій день, але всіх тих, кому пощастить її побачити. Бажаю, щоб було багато приводів для радості і веселощів, щоб здоров’я не підводило, щоб на роботі чекав успіх, щоб збувалися твої мрії!

Нехай сьогодні все буде так, як заплановано, без перешкод, тривог і змін на гірше. Гарного дня тобі і такого ж настрою!

Бажаю тобі сьогодні зробити такі географічні відкриття як річку щастя, озеро добра, море удачі, океан достатку, пік затребуваності, вершину надії, водоспад позитиву і вулкан любові. Нехай твій особистий глобус життя крутиться виключно в потрібному тобі напрямку!

Нехай твій день пройде сьогодні «на ура!», А ввечері тебе вдома чекаю я і наша дітвора!

Місяць пропала, зірки стали не видно, і сонце поспішає порадувати нас своїм теплом. А я поспішаю порадувати тебе своїм побажанням доброго ранку і ось цим милим смайликом. Гарного дня.

Доброго ранку, Кисуля. Вдалого дня, нехай він буде сонячним і яскравим як ти, я тебе люблю, цілую, дуже сильно скучив! Завжди твій я!

Настав ще один новий день, моє щастя! Поспішай швидше назустріч сонячному світлу і найприємнішим і радісним моментам, які він обов’язково тобі приготував. Не забувай, що сьогодні, як і кожен попередній день, буде наповнений моєї ніжністю і любов’ю до тебе.

Бажаю тобі сьогодні блискуче пройти співбесіду у примхливої ​​фортуни, здати успішно іспити успіху і радості, не «завалити” залік у почуття гумору. Нехай всі ці суворі екзаменатори без коливань поставлять тобі лише відмінні оцінки. Гарного дня, коханий!

Не знаю, як ти, але я завжди прокидаюся з відмінним настроєм, тому що розумію, що починається новий день, а значить, що можна встигнути стільки всього зробити за цей час, щоб потім пишатися собою. Я дуже хочу, щоб і ти теж прокидався з таким же настроєм, щоб ти був впевнений в своїх силах. Я бажаю тобі відмінного дня. Не варто звертати увагу на негативні моменти, не варто сприймати все негативні емоції, тому що все це того не варто. Кожен день дарує нам можливість стати краще, стати успішніше. Так що просто завжди старайся думати про те, що день пройде відмінно, тоді саме так і буде. Я дуже сподіваюся, що ти будеш контролювати свої емоції, що ти не будеш панікувати, якщо щось піде не за твоїм планом. Нехай цей день пройде для тебе продуктивно і результативно. Бажаю тобі крутого і позитивного дня!

Нехай цей день наповнить твоє життя радістю, твої очі – світлом, твою душу – щастям. Усвідом в цей день, що життя прекрасне.

Улюблений, я замовила для тебе чудовий настрій на цілий день! Не забудь ввечері розрахуватися)

Нехай до тебе завжди буде великодушний жереб долі, стань його улюбленцем. Нехай біди і негаразди обходять тебе стороною, робота йде на лад, а достаток росте! Гарного дня!

Бажаю тобі доброго дня мій улюблений! А це значить, що всі твої мрії збудуться, плани – реалізуються. Бажаю тобі бути сильним і здоровим, позитивним і енергійним, щоб завжди добиватися задуманого. І нехай сьогодні твоя життєва дорога буде успішною, творчої і творчої! Удачі тобі, моя рідна, везіння та успіхів скрізь і в усьому, а також миру і гармонії з собою!

Улюбленому моєму чоловічкові я бажаю доброго ранку, солодкого пробудження і великого позитивного заряду на весь день. Нехай він пройде плідно і успішно, шлях настрій залишається чудовим, нехай удача підстерігає тебе на кожному кроці.

Мила! Прикрась світ своєю чарівною посмішкою, адже сонячне світло не так ярок, як її сяйво! Займайся справами з легким настроєм, тоді все вийде просто чудово! Чудового, плідного, радісного і самого доброго тобі дня, моя золота!

Щоб колесо Фортуни справно котилося по твоїй долі, не забувай вчасно змащувати його спиці хорошим настроєм, чи не допускай, щоб “лисів” гума віри в краще і перевіряй, чи не засмітилася чи колісна втулка сумнівами і відчаєм. Щасливих тобі поїздок і удачі у всьому!

Щоб сьогоднішній день приніс тобі тільки перемоги!

Мій ласкавий котик. Сонце щодня встає, щоб розбудити тебе своїм приємним світлом і теплом. А я кожен день встаю, щоб побачити тебе і відчути себе найщасливішою в світі.

Немає слів, щоб показати, як мені хочеться, щоб твій кожен день був добрим і погожим. Бажаю сонця в небі і спокою на душі!

День пройде, нехай супер-відмінно, і в справах аналогічно. Побажаю я удачі, позитивчика на додачу!

Бажаю тобі, щоб цей день став початком довгої низки з приємних і тривалих моментів в житті!

Нехай хороший, добрий, веселий день чекає тебе сьогодні, нехай наповнить він твої думки оптимізмом, почуття – натхненням, а справи – упевненістю і успіхом, нехай бадьорий настрій, відмінне самопочуття і сяюча посмішка допоможуть вирішити тобі всі поставлені завдання!

Найщиріші побажання безтурботного дня лови, мій бажаний, від мене!

Бажаю суперського дня і нескінченного везіння!

***
Надсилаю побажання гарного дня. Не просто хорошого і продуктивного, але і такого, що приносить щастя і задоволення від витрачених зусиль і досягнутих результатів. Сподіваюся, ти не будеш забувати думати про мене у цьому потоці подій і знайдеш час зателефонувати. Люблю тебе.

***
Нехай сьогодні тобі обов’язково пощастить у коханні і кар’єрі, а з нескінченної боротьби з собою і власними страхами переможцем вийде здоровий глузд. Доброго дня.

Читайте також