22.06.22

Вітання з Днем народження жінці

Гарні привітання з днем ​​народження жінці, українською мовою, в прозі.


З Днем народження! Нехай в твоєму домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаю бути щасливою, радіти життю, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів і, головне, любити і бути коханою. Залишайся завжди такою ж молодою, світлою, доброю, веселою і усміхненою!

***
В цей чудовий день від усього серця хочу побажати Вам здійснення всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними Вашими супутниками. Нехай голова паморочиться тільки від надлишку піднесення, енергії і щастя. Бажаю, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно же, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такою ж неповторною і чарівною. З Днем народження!

Дивіться також: Привітання з днем народження гарній жінці

З Днем народження, люба! Вітаю тебе з цією чудовою подією і бажаю тобі величезної радості і всеосяжної любові. Нехай в цей день збудуться всі твої бажання, в життя втіляться мрії, а твоя краса з кожним днем ​​цвіте все яскравіше. Твій день народження — радість для мене і всіх твоїх близьких, що люблять і цінують тебе, родичів і друзів.

***
Вітаю з Днем народження! Бажаю бути коханою, бажаною, чарівною, запаморочливою! Здоров’я, удачі, достатку, виконання найпотаємніших бажань, жіночих радощів, життєвих солодощів, прекрасних миттєвостей і нескінченного щастя!

***
У цей чудовий день від усього серця хочу побажати Вам здійснення всіх бажань. Нехай збудуться всі мрії! Нехай успіх, радість і натхнення стануть постійними супутниками. Нехай голова паморочиться тільки від надлишку захвату, енергії і щастя. Бажаю, щоб Вас завжди оточували радісні і щирі посмішки Ваших рідних. Ще, звичайно ж, хочеться побажати, щоб Ви завжди залишалися такої ж неповторною і чарівною. З Днем народження!

***
Нехай сьогодні буде день приємних сюрпризів, радісних посмішок, добрих побажань, адже сьогодні у тебе день народження. Бажаю грації в кожному русі, щастя в кожній миті, удачі в кожному починанні. Бажаю завжди залишатися зразком краси і досконалості, домагатися успіху і кожної своєї мети.

***
Вітаю з днем ​​народження! Бажаю бути коханою, бажаною, чарівною, запаморочливої! Здоров’я, удачі, достатку, виконання найпотаємніших бажань, жіночих радостей, життєвих насолод, чудових миттєвостей і нескінченного щастя!

Дивіться також:  Привітання другу з днем народження

***
Вітаю з днем ​​народження! Бажаю міцного здоров’я, радості, веселощів, достатку і міцного здоров’я тобі і всім рідним і близьким. А ще безлічі посмішок, впевненості в завтрашньому дні, успіху і величезного, неосяжного, щоденного і якісного жіночого щастя!

***
Вітаю тебе з днем ​​народження! Хочеться побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб паморочилося в голові від любові, а земля йшла з під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Справжнього тобі жіночого щастя!

***
Дорога, вітаю тебе з твоїм святом! Сьогодні твій день, і все найкращі побажання сьогодні для тебе! Бажаю залишатися такою ж красивою, жіночною, милою і прекрасною! Бажаю потопати в любові, повазі і захопленні. Міцного здоров’я, терпіння, сил! Будь по-справжньому щасливою!

Дивіться також:  Вітання з днем народження братові від сестри

***
Вітаю прекрасну жінку з днем ​​народження! Бажаю здоров’я і натхнення, любові і уваги, тепла і сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень і веселки емоцій! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння!

***
З Днем народження! Найтепліші і ніжні привітання в цей особливий день! Побажання добра, щастя і гармонії в усьому. Нехай на життєвому шляху Вас супроводжують здоров’я, удача в справах, достаток і сімейне благополуччя. Посмішок вам!

***
З Днем народження! Бажаю якомога більше позитивних емоцій. Щоб плани здійснювалися, а мрії збувалися. Жіночого і материнського щастя, бути коханою, бажаною, безцінною. Жадібних поглядів чоловіків, солодких поцілунків і втілення найпотаємніших бажань.

***
Дорога, хочу привітати Вас з цим прекрасним святом — з Вашим днем ​​народження! Хочу побажати щирих посмішок, благополуччя в родині, побільше здоров’я, радості, успіхів у всіх Ваших починаннях, спокою у душі і сяйва в очах. Нехай Вас люблять, і нехай Ви будете кохані завжди. Підтримки Вам від друзів і рідних, позитивних емоцій, приємних моментів життя і сонячних днів!

***
Вітаю з днем ​​народження! Хочу побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення і езотеричного благословення у всіх починаннях! Нехай найпотаємніші мрії неодмінно збуваються, а все бажання «чманієш» від наявних можливостей!

Дивіться також:  Привітання з Днем народження дружині своїми словами

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо вічної весни в душі, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай у вашому домі завжди панує мир, любов, теплота, радість, благополуччя і добро. Будьте завжди такою ж милою, прекрасною жінкою; таким же добрим, чесним і щирим людиною.

Бажаю залишатися такою ж милою, ніжною, променистою, веселою, добродушною, розумною, красивою. Завжди радіти і посміхатися, бути неповторною і бездоганною. Ніколи не засмучуватися і не сумувати, всупереч заздрісникам. Нехай кожен день буде наповнений яскравими подіями, а кожна мета буде досягнута.

Не існує віку у жінки, з кожним роком вона стає мудрішою, багатшими духовно, набуває особливого шарму і чарівність. Бажаю знаходити в собі нові грані і можливості здійснення своїх мрій не зупинятися на досягнутому і бути винятком з усіх правил. Унікальність твоєї душі і є твоя родзинка. щоб оточуючі люди підтримували у всіх починаннях і дарували позитивні емоції. Подорожувати світом і жити в своє задоволення насолоджуючись моментами. Прибуткової роботи і цікавих проектів. Затишних обіймів і чуттєвої, справжньою, божевільної і приносить щастя любові.

***
В цей прекрасний день хочу привітати тебе з днем ​​народження. Побажати тобі просто всього найкращого було би банально з мого боку. Я бажаю тобі залишатися завжди такою життєрадісною і яскравою, щоб в очах завжди палала та пристрасть до життя, яка прикрашатиме своїм світлом життя оточуючих тебе людей. Щоб сльози були тільки від щастя, а серце вискакувало від радості, а не від тривог. Найчастіше смійся, адже немає нічого прекраснішого, ніж чути твій сміх. Довгих тобі років, але щоб вони не були тобі в тягар, а також здоров’я міцного і, звичайно ж, удачі, адже без неї в наш складний час ніяк. Ще раз з днем ​​народження, вдало його відзначити сьогодні.

Дорога, з днем ​​народження! Нехай для тебе сонечко світить яскравіше, люди посміхаються ширше, а бажання виконуються частіше. Нехай в твоєму серці палає вогонь, який ніколи не згасне, а іскорка в очах радує тебе і твоїх близьких. Тепла тобі, світла, добра і щастя!

З Днем народження! Бажаю, щоб все задумане збулося, щоб будинок був повною чашею, щоб поруч з Вами завжди були найближчі і надійні люди, а щастя, здоров’я і любов залишилися з Вами ще на найближчі сто років. Тому залишайтеся завжди молодий і веселою!

Дивіться також:  Красивые поздравления с днем рождения девушке своими словами

Нехай у твій день народження у тебе буде чудовий настрій, нехай буде величезна кількість квітів і компліментів, усмішок і добра. Нехай поруч завжди будуть дорогі серцю люди. Здоров’я, щастя, довгих років! І кожен день рожденья нехай залишає добрий слід!

***
Дорога іменинниця, з твоїм днем! Бажаю тобі ніколи не сумувати, а тільки радіти життю і випромінювати позитив. Залишайся завжди такою гарною, доброю і красивою.

З Днем народження! Бажаю тобі здоров’я, нескінченного щастя, море любові, в кишеньках водилися папірці на нові сукні, щоб тебе оточували найближчі і дорогі люди, на твоєму обличчі були тільки посмішки, а якщо будуть сльози, то тільки від щастя.

Вітаю тебе з днем ​​народження! Щасливих тобі життєвих стежин, здоров’я і нев’янучої краси, приємних серцю спогадів і трішки чарівництва. Щоб усмішка завжди сяяла на обличчі, близькі люди балували тебе увагою і турботою, а любов приносила тільки задоволення і бурю позитивних емоцій.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю неймовірною радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, вірних друзів, чудових улюблених! А ще — вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій і невичерпного оптимізму!

Дивіться також:  Привітання з Днем Народження старших і поважних жінок

Вітаючи з днем ​​народження, хочеться сказати чимало теплих і хороших слів такої прекрасної жінки, як ти. Весни в душі, що не припиняється романтики, тепла рідних, взаєморозуміння і щирості, міріади щасливих моментів, виконання бажаного, райдужного настрою, квітучого здоров’я, безперервного позитивного потоку подій, життєрадісності, всепоглинаючої і справжнього кохання. І найголовніше, залишатися такою ж природною, чуйною і привабливою!

Дорога, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю, щоб в твоє вікно кожен день світило яскраве сонце і його промені разом з новим днем ​​приносили б тобі багато радості і любові, виконання надій, міцне здоров’я і впевненість кожного дня. І нехай мирне небо над твоєю головою ніколи не затьмарюється хмарами печалей і турбот, а твоє обличчя завжди висвітлює неповторна посмішка щастя.

З Днем народження! Бажаю успіху в роботі, спокою в будинку, благополуччя в справах. Будь завжди красивою, яскравою, щоб перехожі оберталися при зустрічі з тобою і не могли відвести очей від твоєї краси. Нехай твій будинок буде наповнений світлом і добротою. Щастя тобі, здоров’я, довголіття і звичайно ж любові.

Вітаю з днем ​​народження! Щастя, здоров’я, удачі, любові, достатку напевно вже тобі бажали. Я лише приєднаюся. А від себе ще побажаю любові — взаємної, щастя — запаморочливого, успіхів — стрімких, перемог — значущих, мрій і бажань — здійсненних, людей поруч — надійних, цілей — досяжних, а перепон — подоланні! Нехай твій чоловік тебе балує і виконує всі твої примхи. І нехай все буде так, як ти захочеш. І навіть трішки краще!

Дивіться також:  Привітання з Днем народження мамі

***
Вітаю тебе! Цікавих і веселих пригод, натхнення до всіх починань! здоров’я і любові! Цілую, обіймаю тебе міцно!

***
З Днем народження! Сяй, радій, надихайся світом і заряджай інших! Крутись в танці життя з чудовою усмішкою і щасливою долею!

***
З Днем народження! Бажаю, щоб можливості підтримували бажання!

***
З Днем народження! Нехай і далі ваша потужна енергія притягує як магніт якомога більше цікавих, розумних, приємних особистостей!

***
Бажаємо тобі справжнього жіночого щастя, затишку і тепла в твоєму домі, рідних і близьких людей поруч. Нехай твої краса і молодість з кожним роком лише набирають сили, мудрість не знає меж, а радість не покидає тебе ні на секунду. Залишайся такою ж милою, розуміє і доброї!

***
Чарівну жінку я вітаю з днем ​​народження. Нехай буде прекрасним світ навколо Вас, нехай буде світлим і радісним кожен день, нехай в житті не буде смутку і печалі, нехай в холодну погоду зігріває тепло рідних і дорогих сердець.

***
З днем ​​народження, чудова і прекрасна жінка! Нехай в житті все мрії здійснюються, нехай не покидає ніколи чудове і радісний настрій, нехай буде щасливим і по-справжньому веселим кожну мить.

Дивіться також: Привітання з днем народження дружині від чоловіка

Мудрець сказав, що світ врятує краса! В тобі ці слова знаходять підтвердження — ти красива, добра, розумна і дуже світлої душі людина! Вітаю з днем ​​народження і бажаю, щоб завжди і скрізь ти залишалася сама собою, з роками не старіла, а тільки молоділа душею і тілом! Нехай мила посмішка висвітлює твоє обличчя і завжди допомагає тобі у важких ситуаціях! Люби сама і будь щиро і безмежно любима! Твори і радій своєму творінню! Нехай успіх завжди йде поряд з тобою!

Вітаємо Вас з днем ​​народження! У цей святковий день бажаємо побільше посмішок, радості, сміху, успіху, чудового настрою, багато-багато здоров’я, уваги чоловіків, море квітів і подарунків, а ще виконання всіх бажань!

Нехай удача переслідує тебе, посміхаючись, успіх женеться по п’ятах, везіння завжди набивається в попутники. Нехай здоров’я радує, краса не в’яне, сім’я підтримує, друзі не дають нудьгувати. І все це не тільки сьогодні, в день твого народження, але щодня. Вітаю!

Мила, прекрасна, чарівна і неповторна — одним словом, чудова жінка, я вітаю тебе з днем ​​народження. Нехай в цей день весь світ буде у твоїх ніг, нехай не вистачає рук для всіх букетів і подарунків. Бажаю залишатися завжди прекрасною жінкою, надихаючи серця коханих своєю променистою усмішкою, наповнюючи своє життя численними перемогами, щасливими історіями і радісними емоціями.

Вітаю тебе, моя люба, з днем ​​народження! У цей чудовий день дозволь побажати тобі здоров’я, гарного настрою, виконання всіх твоїх бажань, як можна більше світлих смуг на всьому протязі життєвого шляху. Хочу, щоб всі життєві негаразди обходили тебе стороною, щоб посмішка ніколи не зникала з твого обличчя. Ну і, звичайно ж, море квітів!

У цей радісний день дозволь привітати тебе з днем ​​народження! Нехай твої очі завжди світяться від щастя, а серце буде наповнене любов’ю і теплотою. Бажаю, щоб твої чоловік і діти цінували і оберігали тебе, щоб в твоєму домі панували мир і спокій, а біди і нещастя ніколи не постукали в твої двері. Нехай завжди твої бажання виконуються, лише тільки ти подумаєш про них!

З Днем народження! Бажаю, щоб всі події в житті і починання в будь-якій справі були пронизані любов’ю, теплом і розумінням близьких! Бажаю завжди блищати своєю красою і бути наповненим світлом і енергією! Благополуччя, душевної рівноваги, досягнення всіх поставлених цілей і трохи везіння! І нехай всі ці побажання виконуються на тлі міцного здоров’я!

Нехай сьогодні все навколо сяє тільки щастям, радістю і веселощами, адже в цей день народився такий чудовий чоловік, як ти! Залишайся завжди настільки ж яскравою, доброю, теплою і неповторною. Бажаю завжди бути в оточенні люблячих тебе людей і відданих друзів, насолоджуватися кожною секундою свого життя і йти вперед з гордо піднятою головою. З Днем народження!

Дорога, вітаю тебе в цей чарівний день — день твого народження! Вітати таких хороших людей, як ти, — це радість. Від щирого серця прийми мої щирі вітання! Бажаю тобі світлої любові, досягнення своїх цілей, бадьорості, сил, посмішок, гарного достатку в родині, терпіння, успіху, незабутніх відчуттів, захоплюючих подорожей, ніжності і нескінченного здоров’я! Бажаю, щоб у твоєму домі панував спокій, не було бур і негод, щоб діти дарували тепло, а у тебе в очах горів вогник пристрасті!

Всі мої побажання йдуть від душі. А звучать вони так: благополуччя, радості, світла, затишку, тепла, достатку! Нехай всі твої дні будуть наповнені натхненням і спрагою до життя! Всього тобі самого прекрасного!

Хочу в цей день побажати щирості в стосунках, вірності в дружбі, натхнення в роботі, глибини в почуттях, наполегливості в досягненні мети, гармонії в душі, радості в серці. Нехай кожен день буде сповнений любові і щастям. З Днем народження рідна!

З Днем народження. Бажаю багато-багато щастя в житті, речей в гардеробі, можливостей у діяльності, ідей в голові, любові в серці, грошей в гаманці, приємних дрібниць в сумочці, чарівних посмішок в кожному дні.

Вітаю з днем ​​народження чудову і добру, дуже красиву і чуйну жінку. Нехай доля випромінює яскраве світло щастя і любові, нехай життя складається з яскравих спогадів, веселих ідей і захоплюючих історій, нехай всі поля діяльності радує успіхом, а близькі люди нехай дарують душевну теплоту і підтримку.

Від щирого серця вітаю вас з днем ​​народження! Нехай ці тендітні плечі ніколи не знають тривог, печалі і втомилися, а на обличчі нехай завжди іскриться посмішка. І нехай ангели невпинно оберігають здоров’я та удачу такої прекрасної жінки! Нехай цей знаменний день принесе більше чудес, сил для нових звершень і перемог на життєвому шляху.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю жіночого щастя і мудрості, краси, грації та свіжості. Нехай тебе завжди оточують незгасний світло, повагу, ніжність і тепло. Неубивающей любові, що іскриться життєвої енергії, досягнення цілей, і нехай завжди буде бажання мріяти, а мрії твої всі збуваються!

Вітаю тебе, дорога, з цим чудовим світлим святом — днем ​​твого народження! Нехай твоє життя завжди висвітлює та найзаповітніша зірка. Нехай люди, що зустрічаються на твоєму шляху, несуть добро, любов і гарний настрій. Будь завжди такою ж оптимісткою, красунею і просто гарною людиною.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю радості, любові і везіння. Щоб мрії виконувалися, а плани втілювалися. Бажаю удачі, гармонії, щастя і свят. Нехай кожен день дарує нові промінчики, а люди тільки надихають і не засмучують. Щоб небо стріляло яскравими фарбами, а пташки співали тобі симфонії. Тобі я бажаю всього найкращого, і нехай все це збудеться скоріше!

Вітаю з днем ​​народження! Я лише хочу побажати тобі щастя, успіху, безтурботності і найголовніше — терпіння. Бажаю, щоб одного ранку ти прокинулася з розумінням того, що поруч лише потрібні і люблячі тебе люди. Ніколи не забувай тих, хто день у день змушує тебе посміхатися. Хочу, щоб в твоєму житті було менше туги і печалі, а на душі завжди був тільки свято!

Зі святом, з днем ​​народження! Бажаю невичерпного запасу здоров’я, вічно вагітного гаманця і патологічно взаємної любові. Хочу, щоб кожен твій день супроводжувався радісними подіями і посмішкою на обличчі. Нехай будь-які негаразди і всякі «каки» обходять тебе стороною, гарячі напої під розмови з друзями гріють душу, а твої найкращі якості допомагають тобі в досягненні життєвих цілей. Загалом, відзначай, веселись, святкуй, не хворій, будь щаслива і бери від життя тільки позитив!

Чудова жінка, вітаю Вас з днем ​​народження. Бажаю відчувати завжди себе прекрасно, бажаю не засмучуватися через дрібниці, бажаю постійно думати про хороше, і нехай це гарне неодмінно трапляється з Вами кожен день.

День народження тільки раз на рік, але в цей день народилася на світ ти, подарувавши тепло і радість людям поруч з тобою. Від щирого серця бажаю більше посмішок і менше смутку, більше успіху і удачі і менше розчарувань, більше любові і менше досади. Ще нескінченної любові до близьких, до світу, до себе — ти цього варта. Нехай ніколи в твоєму житті не буде нездійсненних мрій, ні разу не прозвучало «У мене не вийшло», а кожен раз ти говорила: «Я змогла!».

З днем ​​народження тебе, дорога! Бажаю, щоб твої прекрасні очі завжди випромінювали радість серця і душі, а на обличчі повсякденно сяяла щаслива посмішка. Нехай теплота і любов близьких людей огортають і зігрівають тебе навіть в самий морозний день, а життя буде вічним святом, сповненим приємних сюрпризів!

Вітаю з днем ​​народження! Нехай твої дні наповняться посмішками і добром. І щоб від щастя ти сяяла, всім недругам на зло. Бажаю, щоб мир і радість панували в будинку і душі, і щоб збулися всі романтичні мрії. Щоб не тільки в день народження дарували радість і квіти!

Милу, ніжну винуватицю торжества, вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб кожен ранок починався з ніжного поцілунку коханої людини, ласкавого промінчика сонця на твоїй подушці, ароматної чашечки кави в ліжко. Нехай кожен твій день рясніє цікавими зустрічами, дивовижними відкриттями і хорошим настроєм. А вечір закінчується затишним теплом в улюбленому будинку з рідними людьми. Прийми мій щирий букет поздоровлень і залишайся завжди такою ж чарівною і елегантною жінкою.

Приголомшливу жінку вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо натхнення, легкості, красиву мрію і масу варіантів для її виконання. Будь красивою, здоровою, привабливою і чарівною. Любові, море позитиву і величезного жіночого щастя!

Від щирого серця вітаю з днем ​​народження! Бажаю міцного здоров’я, стрімкого кар’єрного зростання, цікавої роботи, гідної заробітної плати, щоденного натхнення, здійснення всіх заповітних бажань, величезних можливостей і простого жіночого щастя!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю приємних зустрічей, завжди відмінних новин, радісних подій, щасливих посмішок навколо, вірних подруг. А ще модних обновок, приємних поїздок, романтичних вечорів, палкого кохання і життя, насиченою яскравими враженнями!

Вітаю з днем ​​народження найпрекраснішу і чудову! Від щирого серця бажаю величезного щастя в кожну хвилину, в будь-який момент життя, щоб в домі панували сміх, веселощі, доброта, любов. І головне, завжди залишайся такою ж чарівною, коханою і неповторною.

Прийми мої щирі привітання в день народження! Бажаю справжнього жіночого щастя. Перш за все бути здоровою довгі роки, бути цілодобово улюбленої, на роботі — кар’єрного росту та поваги колективу, в суспільстві — чарівності і шарму, а вдома — затишку і тепла!

Красуню і розумницю, прекрасну жінку — вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо, щоб всі твої надії були виправдані, щоб різноманітність прекрасних і дивовижних моментів дарувало тобі мільйон нових і приємних відчуттів. Будь здорова, мила, приваблива, любима, успішна і просто, по-людськи щаслива!

Дорога, мила, красива, неповторна! Нехай цей день народження принесе тобі радість і щастя, нехай в твоїй долі відбудуться позитивні зміни. Бажаємо тобі удачі, везіння, доброти і міцного здоров’я.

Вітаю з днем ​​народження ніжну і добру, чарівну і милу жінку. Бажаю світлої удачі в житті і великих успіхів у справах, щирого щастя в душі і згасає любов в серці, добрих людей на шляху і чудового настрою.

Вітаю з днем ​​народження, люба! Нехай твоє добре серце ніколи не болить від переживань за своїх близьких, в твоїх іскристих любов’ю очах сльози з’являються тільки від радості. Бажаю, щоб твоя краса примножувалася разом з життєвою мудрістю. Будь улюблена і бажана!

Бажаю тобі завжди залишатися на висоті, бути всіма улюбленої, щоб в житті не було турбот, щоб навколо були тільки хороші люди, підтримка була постійною, а проблеми обходили стороною. Ти гідна не тільки багато чого — ти гідна кращого. З Днем народження тебе!

Нехай турбота, тепло і доброта, якими ти оточила своїх близьких і знайомих, знову і знову повертаються до тебе бумерангом. І не тільки в день народження, а кожен новий день. Бажаємо, щоб кожен рік мрії збувалася, а новий день народження ти відзначала з вірою у виконання заповітного, нехай навіть фантастичного і чарівного, бажання!

Чарівна іменинниця, вітаємо тебе з цим чарівним днем ​​твого народження! Бажаємо, щоб кожен день повнився чарами і щастям, серце тріпотіло від любові, багаж спогадів був переповнений яскравими моментами і запаморочливими емоціями! Залишайся такою ж квітучою, яскравою, радісною, щасливою, з пустотливим вогником в очах!

З днем ​​народження, прекрасна жінка. Нехай весь світ буде у твоїх ніг, нехай все історії життя будуть щасливими, хай все ідеї приводять до успіху, нехай все навколо завжди захоплюються тобою. Бажаю отримувати від життя все, що хочеш і мати в ній все, що подобається.

Жінка — дивовижне створіння. Ти тримаєш в собі все, що тільки можна: ніжність і ласку, силу і строгість, красу і грацію, дивовижне вміння любити, незважаючи ні на що, і стійкість, щоб зберігати те, що простіше зруйнувати. У твій день народження я хочу побажати тобі впевненості і терпіння, які так необхідні для звершення своїх планів і допомоги рідним і близьким, любові і розуміння, щоб всі твої заслуги оцінювалися сповна, а також здійснення мрій, які принесуть тобі щастя!

Такій жінці, як ви, приємно підбирати слова привітання. Тому що ви — світло, світите ж довго і яскраво, ви-вогонь, зігрівайте своїм теплом, ви — віра, давайте ж надію, ви — ковток води в спекотний день, втамовує ж спрагу. Будьте самою собою, цим все сказано! Вам не потрібно намагатися бути ким — то іншим і прикидатися. Ви така, якою має бути жінка, зберігайте це в собі. Посміхайтеся, тому що ваша усмішка будь-хто, навіть самий похмурий день робить ясним. Смійтеся від радості, тому що дзвіночки заздрять передзвону вашого голосу. Будьте щасливою!

Прекрасної жінки в її день народження я присвячую рядки найтепліших і добрих побажань. Нехай буде життя повне краси і чудес, нехай в серці дзвенить голос щастя, а на душі завжди буде легко і весело.

З днем ​​народження, прекрасна діва. Нехай в твоєму житті кожен день трапляється добре диво, нехай в твоїх очах завжди виблискує щастя. Бажаю, щоб твоя краса і твої мрії не знали кордонів, а твої прагнення не знали поразок!

Чудова жінка, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю отримувати від життя, все, що бажаєш, нехай за спиною яскраво горять мости добрих спогадів, нехай попереду чекає тільки радість, щастя, успіх і задоволення.

Мила моя і дорога жінка! Вітаю тебе з днем ​​народження і бажаю світлого доброго свята, гарного настрою, любові найпростішою і земної, а щастя до самого неба! Здоров’я фізичного і душевного, радості та оптимізму, прекрасних успіхів на роботі і обожнювання домашніх! Вірних подруг і хороших сусідів, відпочинку на теплих морях і простого сімейного щастя!

Від душі вітаю Вас з днем ​​народження. Бажаю щастя і здоров’я, багатств, удачі і добра. Хай сонце яскраво висвітлює ваш шлях, а в двері ніколи не постукає старість. Бадьорості, радості і відданих друзів!

З Днем народження! Складно придумати гідне привітання для такої чудової, самодостатньої жінки, як Ви, але я ризикну. Бажаю вам світитися від щастя, сяяти здоров’ям, пити нектар любові, отримувати сповна всі блага, які здатний подарувати цей світ, насолоджуватися виконанням бажань, радіти кожному дню, зачаровувати своєю красою, досягати неможливого, жити, творити, любити і перемагати! Завжди!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю бути щасливою, та так, як ніхто ніколи ще не був. Будь улюблена до запаморочення і метеликів в животі, а так само до ніжності і прихильності. Нехай будуть нескінченні бажання, здоров’я богатирським, а мрії великими. Присутні завжди мудрість і терпіння, душевна безтурботність, тепло і смиренність. Нехай будинок оберігають ангели, рідні та близькі завжди радують, люди навколо змусять посміхнутися, а життя повірити в добро і чудеса!

З Днем народження! Щиро, від усього свого світлої душі, хочу привітати тебе з черговим 18-річчям! Бажаю величезного щастя, щоб губи боліли від посмішок і поцілунків, щоб голова боліла тільки від думки «де купити п’яту віллу?», Щоб ніжки хворіли тільки від походів по бутіках, щоб діти тільки приємно дивували, щоб батьки дзвонили тільки з хорошими новинами, щоб начальство викликало до себе тільки за підвищенням, щоб здоров’я і друзі не підводили ніколи і сльози були тільки від розчулення!

Вітаю тебе з днем ​​народження, люба! Бажаю щастя і здоров’я, щоб твої очі завжди світилися радістю, а люди щохвилини бачили твою прекрасну посмішку. Задуває свічки і загадуй найпотаємніше бажання, і воно обов’язково збудеться. І все чого ти хочеш теж неодмінно здійсниться. Я бажаю їсти і не товстіти, бути стрункою як лоза. Любити і бути коханою і залишатися такою ж чарівною і чудовою, щоб твої друзі і близькі тебе цінували і ти ніколи не знала печалі і смутку. Ще раз зі святом!

Вітаю з днем ​​народження і бажаю за алфавітом: аристократична наряду, Бадьорості духу, Восторга від життя, Грандіозних подій, динамічні відносини, єнотова шубки, Перлинового намиста, Золотого чоловіка, Ідеальною свекрухи, кар’єрного зростання, Любові гарячої, Машини покруче, Насолод незабутніх, обіймів ніжних, Перемог в суперечках, Рівноваги в душі, синочка розумного, Талановиту доньку, Удачі в справах, феєричне свято, Клопоту поменше, Квітів побільше, царственої постави, Чудового настрою, Шикарних подарунків, Енергійних друзів, ювелір а особистого і Яхту в море!

Дорога вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі кохання, перемог, везіння, здоров’я, щастя, заповітних думок виконання, достатку, радості, і щоб невідступно з тобою була удача, а спіткнувшись, ти завжди б падала в обійми чоловіків. Ще кар’єрного зростання і завжди гарного настрою.

У день народження бажаю чарівною іменинниці цвісти яскравою незабудкою, продовжувати радувати оточуючих своєю теплою усмішкою, залишатися на довгі роки такий же витонченою, красивою, трохи загадковою! Нехай над тобою сонце світить яскравіше і сяє осяяне блакиттю небо, а життя стелиться струмочком, в якому дзвенить ніжне слово «щастя»!

***
З Днем народження! Нехай в твоєму домі завжди панують спокій, затишок і гармонія. Бажаю бути щасливою, радіти життю, дивуватися, насолоджуватися кожною хвилиною, мріяти, завжди мати вірних, надійних друзів і, головне, любити і бути коханою. Залишайся завжди такою ж молодою, світлою, доброю, веселою і усміхненою!

***
Найчарівнішій, красивою і розумною жінці ці привітання в день її народження! Хочемо побажати безмірного щастя, любов нехай до краю наповнює, нехай буде хата багата теплом і щоб радість в ньому не спадала. Бажаємо перемог — на постійній основі, друзів — тільки чесних і вірних, великих досягнень і виконання всіх бажань! І нехай життя завжди буде яскравою і прекрасною, без похмурих днів і сірих буднів.

Щороку в цей особливий день все стає помітно красивішим і теплішим. Вітаю тебе з цим святковим днем, днем ​​твого народження. Бажаю, безліч яскравих і чудових моментів в житті, щоб близькі тебе радували, оточували турботою, так само як завжди це робиш ти. Залишайся такою ж красивою, бажаною, успішною.

З Днем народження тебе! Не бійся ризикувати, завжди вір у краще, лови можливості за хвіст, і не згинатися під силою подувів вітру змін. Будь коханою, бажаною, мрійливої, в чем-то дивною, неповторною, і найголовніше — щасливою. Зі святом!

Хочемо привітати з днем ​​народження найчарівнішу і прекрасну жінку. У цей святковий день всі теплі слова тільки для Вас. Бажаємо сонця, квітів, посмішок, гарного настрою, уваги чоловіків, жіночого щастя і, звичайно, міцного здоров’я. Нехай всі мрії і бажання виконуються!

Вітаємо з Днем народження! Будь завжди такою ж красивою, ніжною, доброю, променистою. Любові величезною, як Земля, здоров’я неосяжного, успіху завжди і у всьому. Щоб в будинку завжди дзвенів дитячий сміх, поруч був люблячий чоловік. Нехай кожен новий день буде яскравішим і динамічнішим попереднього!

Вітаю з днем ​​народження! Лови удачу в цей День, загадуй бажання, себе огорни казкою і повір — збудуться всі мрії! Багатства, радості в душі, удачі, сили, натхнення, вогню в очах, здоров’я, світлих перемог, великого задоволення, енергії, бажання творити і бути завжди красунею, розумницею, коханої, потрібної, бажаної і неповторною!

З Днем народження, люба! Бажаю любові, душевного тепла, зустрічати на своєму шляху тільки добрих і світлих людей. Бажаю в цьому році зустріти нових відданих друзів, і хай тебе чекають тільки цікаві і райдужні події в твоєму житті!

Бажаємо тобі ніколи не мінятися, а залишатися собою. Ніколи не працювати, а займатися улюбленою справою. Чи не існувати, а по-справжньому жити. Не чекати свят, а радіти кожному дню. А твій день народження — це свято для нас, адже в цей день народилася ти!

В день твого дня народження бажаю тобі гори подарунків, здійснення заповітних бажань, позитивних емоцій і відданих друзів. Нехай на твоєму шляху зустрічаються тільки позитивні люди. Залишайся такою ж веселою і життєрадісною, даруючи нам свої посмішки і заряджаючи позитивною енергією.

Прийми мої найтепліші вітання — з днем ​​твого народження! Бажаю багато посміхатися, бути красивою і витонченою, найщирішої і справжньою. Хай щастя будинок твій наповнює, живи в достатку і процвітання, турботи і ласки. Нехай тебе радують шанувальників великою кількістю подарунків, а друзі завжди підтримують і поважають. Доброти тобі бажаю і багато нереальних і високих почуттів, здоров’я міцного і нев’янучої молодості на року.

Одним з кращих днів є твій день народження! Вітаю тебе і бажаю ніколи не засмучуватися через дрібниці, забувати погане і радіти життю. Продовжуй покращувати цей світ своєю посмішкою. Залишайся такою ж, якою ти є: прекрасній, щасливій, незабутньою і незамінною.

Дорога, хочу привітати тебе з прекрасним святом, днем ​​народження. Нехай життя якомога частіше підносить сюрпризи, і завжди приємні, а радісні миті яскраво спалахують на небосхилі років. Будь завжди такою ж безжурний, красивою, позитивної і ніколи не втрачай свіжість розуму і молодість духу.

Хотілося б побажати прекрасній жінці, щоб все навколо вас було гармонійним, щоб життя була багатогранною, доля — прихильною, любов — іскрометною, здоров’я — залізобетонним, краса — нев’янучою, успіх — запаморочливим, труднощі — переборними, а гаманець — бездонним.

У світлий День твого Народження бажаю завжди залишатися красивою і привабливою. Захоплювати своєю посмішкою рідних і випадкових перехожих. Радувати своєю присутністю друзів і близьких. Щоб кожен день приносив тільки позитивні моменти і не засмучував безглуздими подіями. Щоб любов була на все життя, чиста і безкорислива, а очі блищали яскравіше весняного сонечка!

Привіт, мила панянка! Поспішаю привітати Вас з черговим «вісімнадцятиріччя». Бажаю Вам безмежної гармонії в житті, виконання будь-якої і кожної Вашої мрії. Нехай над головою буде тільки безхмарне небо. Простого Вам жіночого щастя! І щоб горе і негода ніколи не чіпали Ваші ясні, що світяться щастям очі.

Бажаю всіх мрій збування, діамантів покупанія, шубоодеванія, від чоловіка обожнювання, на море отдиханія, від їжі не поправлянія, від діток слухняності! Від свекрухи поваги, на роботі настрою, компліментів говоріння, хороших подарунків отримання!

З днем ​​народження поспішаю привітати і хочу вам побажати: всього самого кращого, що є в нашому Світі, і ніколи не сумувати. Нехай все, про що мрієте, трапиться, і будуть прихильні небеса — казка в житті втілиться, і ви будете щасливі завжди!

З днем ​​народження вітаю Вас! Нехай реалізуються всі Ваші бажання і мрії, відчувайте своє внутрішнє цвітіння, світло і тепло, які ніжно заповнюють спочатку нас самих, а потім все навколо. Успіху і натхнення бажаю. Дивіться на світ ясними, палаючими очима і серце буде відкрито для нових радісних моментів.

Милою і красивою жінці завжди хочеться говорити компліменти! А сьогодні, в День твого народження для тебе все кращі і добрі слова! Нехай кожен твій день буде особливим і незабутнім, життя повне приємних сюрпризів і зустрічей! Нехай у серці цвіте натхнення і творчість заповнює душу! Нехай увагу чоловіків зігріває і приносить енергію, і ніколи ти не відчуєш холодних обіймів самотності! Люби і будь любима!

Бажаю тобі в цей чудовий день побільше веселих моментів, і що б друзі раділи цьому святу більше тебе. Ніколи не сумуй і щоб не сталося будь щаслива. Бажаю знайти тобі те, що ти завжди шукала в своїх мріях. І шлях сонце завжди світить тобі. З Днем народження!

Вітаю тебе з днем ​​народження, чудова жінка. Бажаю великих заслуг і досягнень, великих справ і радісних подій, прекрасних почуттів і ніжності душі. Нехай життя буде солодким, немов мед, нехай вона дарує масу приємних вражень і щасливих емоцій.

З днем ​​народження, чудова жінка. Від щирого серця бажаю блискучих перемог по життю, неймовірних відчуттів щастя і ніжних почуттів любові. Нехай кожен день неодмінно приносить радість, нехай кожна мить дає відчути себе вільною, чарівною, окриленої мріями і натхненної приємними компліментами.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю чарівною краси, шарму і чарівності, тисяч захоплених поглядів і мільйон щирих компліментів, серенад під вікном і квітів з приводу і без! А головне — нехай очі світяться яскравіше сонця від любові і простого жіночого щастя!

Нехай в кожному дні твого життя буде хоча б одна, але щира посмішка світу, яка буде нагадувати, як часом ілюзорні хмари над головою. Бажаю, щоб поруч завжди були ті, хто любить тебе, і ті, кого любиш ти. Щоб почуття були справжніми, друзі вірними, а ти — такою ж природною і щасливою! З Днем народження!

Багато приємностей хочу побажати тобі сьогодні і, привітати з днем ​​народження! Нехай невпинно ллється свято в твоєму житті, будуть яскравими всі дні і спогади. Бажаю тобі тепла і ніжності стільки, скільки може вмістити твоє добре серце. Будь щаслива і кохана, даруй завжди своєю усмішкою тепле світло.

Прийміть лише щирі вітання! Жіночого щастя, світанків спільних, виконання заповітних бажань. На життєвій дорозі ні краплі горя не бачити. Нехай ластівка удачу Вам приносить, а метелик — любов і позитив. Нехай все троянди світу будуть лежати у ваших ніг. Міцного здоров’я, багатства, гармонії в душі і незабутніх спогадів.

Я від душі бажаю вам в це світле свято, океан позитиву, і море емоцій. Нехай у вашому серці завжди цвіте весна, а в душі лілії. Нехай вам будуть не страшні морози, тому що вас завжди будуть оточувати тільки теплота рідних і близьких. Бажаю побільше солодощі у відносинах, адже це одне з найголовнішого в житті. Побільше вам дійсно щирої любові і найприємнішою ніжності.

Для найкрасивішою і яскравою, в день народження кращі слова та побажання. Залишайся завжди такою ж: розумної, милою, грайливою і життєрадісною. Нехай в житті все виходить завжди, мрії твої здійснюються, щоб будинок був — повна чаша, а серце — повне любові.

Чудова, мила і прекрасна, нехай цей день народження залишить радісний слід спогадів в твоєму житті, нехай цей рік подарує можливість бути неймовірно щасливою і в усьому процвітаючої, нехай любові в твоєму серці стане ще більше, нехай ніколи не постукає в твої двері смуток або печаль .

Бажаю везіння, багато радісних моментів, нехай тобі мріяти більше не доведеться, тому що нехай всі твої мрії відтепер стануть дійсністю. А ще я бажаю тобі море любові, посмішок і компліментів кожен день. Нехай тебе завжди будуть зустрічати і проводжати захоплені погляди. Нехай від кавалерів НЕ буде відбою. Нехай буде посмішка завжди розквітати на твоєму свіжому личку, на щоках цвітуть троянди, в очах горить вогонь, а в душі завжди буде май!

Дорога (ім’я), з днем ​​народження! В цей прекрасний день хочеться побажати тобі одного: хай усмішка завжди осяває твоє обличчя — і в хвилини радості, і в хвилини смутку. Коли жінка посміхається, у неї всі справи йдуть на лад, їй щастить не тільки в справах, але і в любові. Посмішка — це наша зброя і наш помічник. Так нехай кожен день буде маленьким святом, а у тебе завжди буде привід посміхатися!

Дорога, красива, ніжна, вітаю з днем ​​народження! Бажаю завжди наповнювати цей світ своєю красою і дарувати людям усмішку. Неодмінно будь щасливою і коханою, нехай життя дарує лише яскраві і незабутні дні свята та веселощів. Йди за своєю мрією, і вона неодмінно здійснитися, а для цього бажаю тобі сил, терпіння і достатку.

Дорога наша красуня! В день твого народження ми хочемо від щирого серця привітати тебе і побажати всього самого найкращого і чарівного, що може тільки відбутися в житті. Нехай твій життєвий шлях буде приємний і легкий, зустрічай лише тих людей, які привнесуть в твоє життя любов, мир і тепло. Просимо тебе залишатися такою ж квітучою і чарівною завжди!

З днем ​​народження, люба! Бажаю, радості, щастя, здоров’я, багато сил, великих перемог, діточок красивих і здорових, в особистому житті побільше яскравих і незабутніх днів. Багато посмішок і багато тепла, що б все тебе носили на руках і купали в букетах троянд! І не вважай свої року, тобі завжди 18!

Дорога, бажаємо тобі безтурботних, веселих, світлих, радісних і щасливих днів! Нехай тебе оточують тільки ті, поруч з якими ти відчула б себе неповторною, коханою, бажаною, затребуваною, щасливою і необхідною як повітря. А навколишні створили таку атмосферу, щоб ти відчула себе трояндою в гліцерині, т. Е. Нев’янучої, завжди яскравою, молодий і життєрадісною!

Бажаємо здійснення мрій, матеріального благополуччя, жіночого щастя, здоров’я і взаємної любові. Нехай очі світяться від радості, а усмішка не покидає ваших губ! Сюрпризів — тільки приємних. Не зупинятися на досягнутому, ніколи не втрачати почуття гумору і не падати духом!

Бажаю завжди залишатися такою ж красивою, доброю елегантною, ошатною, чарівною, бажаною як сьогодні. Щоб ти завжди радувала і приносила щастя всім тебе оточує і щоб посмішка ніколи не сходила з твоїх уст. Бажаю бути щасливою людиною.

У день народження милою і прекрасною нехай все навколо цвіте пелюстками радості. Бажаю тобі завжди залишатися приголомшливою жінкою, бажаю бути по-справжньому щасливою, міцно улюбленої, успішної і процвітаючої в усіх сферах перспективною, цікавою і різноманітною життєдіяльності.

Вітаю тебе з днем ​​народження! І в цей світлий день, бажаю тобі: щастя кожен день і радість щохвилини, щоб життя як океан не знала ні краю і ні кінця, і захопленням нового дня тебе наповнювала! Бажаю бути посмішкою для людей і ніжністю для близьких, щоби раз у раз втілювала свої мрії і розквітала, наче тисяча троянд!!

***
Турботливу і уважну, красиву і чарівну, ніжну і надихаючу жінку вітаємо з днем ​​народження! Бажаємо дзвінкого сміху, веселих компаній, приємного спілкування, затишку в домі, достатку і повного благополуччя!

Мила жінка, я вітаю Вас з днем ​​народження. Нехай буде серце завжди повно щастя, а душа — відмінного настрою. Бажаю доброї долі в житті улюблених людей, величезної удачі в будь-яких починаннях і творіннях, відмінної затишку в будь-якій точці світу і будь-який час доби.

В цей день на світ з’явилося чудове сонечко з променистою усмішкою і неймовірною красою. Будь кожним днем ​​в гарному настрої, позитивної, чарівною і коханої. Хай не порожніє гаманець, і чекають успіхи в кар’єрі! І нехай постійно тебе зігріває любов, розуміння і підтримка близьких людей. З Днем народження!

Вітаю з днем ​​народження! Нехай посмішка сяє на твоєму гарному обличчі, радістю наповниться кожна клітинка душі і щастя не змусить себе довго чекати. Будь успішною, незалежною, чарівною, гордої і незамінною. Люби у відповідь і будь щаслива.

З Днем народження вітаю! Благополуччя, щастя, процвітання і любові бажаю! Бути милою, доброю, стриманою і мудрою, красивою, вірною, відданою і потрібною, здоровою, веселою, скромною і простою, доброю подругою, дочкою, мамою, дружиною. Світлої, успішної і грішній злегка. Крім того бажаю тепла, сміху, посмішок і ящик вина, щоб сьогодні випити всім нам, за твій розум, характер і талант!

З Днем народження! В цей день я хочу побажати тобі всього самого доброго, чистого: комфорту і затишку в домі, який розуміє і любить супутника життя, маленьких світлих радостей і досягнення поставлених цілей. Нехай твоє світле і щиро сердечко висвітлює тобі шлях до щастя.

Від щирого серця вітаю з днем ​​народження! Будь щасливою, неповторною, любити і улюбленої бути. Щоб щастя стало твоєю тінню, а душа була наповнена прекрасної музики. Нехай завжди будуть безсилі перед тобою року. Ніколи не старіти, ніколи не хворіти. Будь здоровою, сильною, енергійною, веселою, модною, стильною!

Чарівною і завжди чарівну жінку хочеться побажати в день народження тільки щастя, пам’ятних моментів і королівських пристрастей! Нехай ваше життя переливається яскравими іскорками радості і веселощів, душа співає від любові, тіло світиться здоров’ям і красою, а ваш шлях опромінюють тільки найяскравіші зірки!

З Днем народження! Хотілося б побажати, щоб на твоєму обличчі завжди яскраво сяяла усмішка, а щастя кожен день ходило за тобою під ручку з удачею. Бажаю море шоколаду, печенюшок, регулярного підвищення і шикарних подружок. Нехай на очах росте зарплата, а проблеми лопаються, немов повітряні кульки.

Нехай цей день буде тільки твоїм, нехай в душі розпускаються найпрекрасніші і ніжні квіти, а на серці буде любов і гармонія. Ти заслужила бути щасливою в цьому світі, повному бур і гроз. Квітни на радість всім, хто тебе любить і знає. Люби і будь коханою!

З днем ​​народження вітаю і бажаю: завжди залишатися самою чарівною, сексуальною, привабливою і бажаною, коханою, розкішної, просто незабутньою жінкою! Нехай збудуться мрії і здійсняться бажання, нехай букети найкрасивіших квітів сьогодні заповнять Ваш будинок своїм ароматом.

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю краси, молодості, гарного настрою і самопочуття, уваги від чоловіків, любові від дітей, завжди чути компліменти на свою адресу і отримувати квіти не тільки в свята, приємних походів по магазинах, а для цього достатньої кількості грошей в гаманці.

Дорога! Ми раді привітати тебе з днем ​​народження, раді, що в цей чудовий день можемо сказати все, що думаємо про тебе. Ти — прикраса будь-якого суспільства, ти — господиня свого будинку і своєї долі, ти — королева своєї держави, під назвою «Моє життя». Бажаємо тобі сьогодні отримати море задоволення, гору подарунків, океан любові, і нехай всі твої бажання збудуться самим чарівним чином!

Сьогодні особливий день в календарі — день, коли на світ з’явилася така Жінка, як Ви. Нехай же не тільки сьогодні, а й завжди, на Вашому обличчі сяє усмішка, яка так само яскраво і тепло відбивається в особах оточуючих Вас людей, даруючи Вам безмежне щастя, щиру радість і тільки найприємніші емоції!

В твій День Народження, я бажаю тобі завжди бути найбажанішою для свого чоловіка, хорошим прикладом для своїх дітей, надійною опорою для друзів і батьків, і найкращою співробітницею для начальства. І при цьому, завжди залишатися самою чудовою, дивовижної і чарівної.

Дорога моя! Сьогодні чудовий і святковий День твого народження! Я від щирого серця вітаю тебе і бажаю, щоб ми ще багато-багато років зустрічали цей день з тобою, такою гарною, молодою, доброю, чуйною і дуже милою! Нехай на життєвому шляху тобі зустрічаються тільки дуже хороші люди, будь щиро люблять і вірно люби сама, насолоджуйся кожною хвилиною, відпущеної Господом для нас і цінуй кожну мить! Здоров’я тобі міцного, щастя — ладчайшего, любові великий, а біди — ніякої!

Бажаю щастя і удачі, здоров’я та успіхів, і звичайно ж, захоплених поглядів чоловіків! Щоб невдачі обходили стороною! Ти дуже гарна і мудра, красива і розумна, чудова дружина і мама! Нехай в цей день, і не тільки, блищать від щастя очі і світ навколо буде наповнений любов’ю і світлом!

З Днем народження! Бажаю в цей чудовий день приймати друзів і отримувати подарунки. Нехай виконуються мрії. Бажаю знайти любов, і побудувати щасливу сім’ю. Щоб рідні завжди розуміли і підтримували.

Від щирого серця вітаю з днем ​​народження! Бажаю, щоб минулі роки дозволили враховувати помилки і невдачі, яких в майбутньому можна уникнути. Нехай отриманий досвід, чудовий розум і природна краса дозволить реалізувати себе найкращим чином!

Вітаю з днем ​​народження, мила і прекрасна. Бажаю, щоб кожен новий день радував тебе приємними сюрпризами і яскравими емоціями, щоб твоя відкрита усмішка створювала свято для всієї родини, а твоя краса перетворювала весь світ. Будь щаслива, досконала і дивовижна.

Вітаю з днем ​​народження! Хочу сьогодні побажати прекрасній жінці космос любові, океан щастя, море посмішок і гору подарунків. Щоб кожен день наповнював тебе тим чарівним світлом, яким ти опромінюєш світ навколо себе. Нехай самі незвичайні і потаємні бажання збудуться!

З днем ​​народження, чудова жінка. Бажаю бути прекрасною королевою для цього світу, справжньою генеральшею в будь-якій справі, чудовою господинею в домі, найулюбленішою і коханою в сім’ї. І нехай в будь-який час року і в будь-яку погоду у тебе буде чудовий настрій!

З днем ​​народження, мила і неповторна жінка. Нехай в твоєму розпорядженні буде цілий космос щастя і удачі, нехай кожен день радує приємними презентами і кошиками ароматних квітів, нехай смак у життя буде солодким, нехай серце завжди слідує за своєю мрією.

Мила, чарівна, прекрасна жінка, в Ваш день народження від усієї душі хочу побажати жити за своїми правилами і в своє задоволення, не звертати уваги на заздрість недоброзичливців і з легкістю усувати будь-яку проблему на шляху до поставленої мети. Бажаю ясним сонцем світити в похмурий день, бажаю яскравою посмішкою опромінювати цей світ.

Чарівна, мила, прекрасна, вітаю з днем ​​народження. Нехай легкої і щасливої ​​буде твоя жіноча доля, нехай у твоєму житті все буде абсолютно і ідеально. Бажаю виглядати чудово і відчувати у всьому свободу.

Мила, прекрасна, дивовижна, вітаю з днем ​​народження. Бажаю початкових станцій удачі, кінцевих станцій щастя, попутного вітру любові і вірного супутника по життю. Нехай не губиться квиток на сеанси радості, нехай торжествує серце з кожним днем.

З кожним роком ти стаєш лише чарівніше. Кожна мить робить тебе чарівною. І я хочу побажати, щоб з кожним прожитим моментом в твоє життя приходило тільки краще, якого ти незаперечно гідна. Вітаю тебе з днем ​​народження!

Бажаю, щоб в житті не було похмурих і нудних днів, щоб жодна тінь не змогла приховати твоєї краси. Вітаю з днем ​​народження. Нехай ніколи не буде пізно для досягнення успіху, нехай на твоєму годиннику завжди буде час щастя і любові.

З Днем народження. Для самої милої, чарівної і прекрасної дами хочу побажати любові в серці, радості в душі, щастя в житті, удачі на шляху. Будь граціозна і елегантна, завжди досконала і талановита в усьому.

Нехай дощ в вашому житті не настане ніколи, нехай щастя і перемога будуть з вами назавжди. Богатирського здоров’я, успішних починань, розуміння з півслова, колосальних емоцій. Не відмовляйте собі ні в чому, подорожуйте, пробуйте на смак екзотичні страви, любите.

Чудова і мила жінка, вітаю з днем ​​народження тебе, неземна краса. Бажаю в житті бачити тільки хороше і красиве, відчувати все добре і щасливе, відчувати себе вільною і натхненної, радувати себе улюблену і в будь-яких проектах тримати курс на успіх.

Вітаю тебе з днем ​​народження, чудова жінка, нехай для щастя і радості ніколи не буде перешкод, нехай все навколо буде красивим і чарівним, нехай чудове натхнення завжди дозволяє придумувати щось незвичайне і грандіозне, нехай Вам завжди буде з успіхом і везінням по шляху.

Добра, мила жінка, вітаю від душі з днем ​​народження. Нехай Вас не турбують печалі і біди, хай не буде в житті непотрібної суєти і невірних друзів, нехай по п’ятах завжди слід удача і щастя. Бажаю Вам вічної свободи душі і істиною любові серця.

Вітаю з днем ​​народження! Нехай в цей день все буде так, як ви хочете. Сьогодні все для вас: веселощі, свято, подарунки, торт зі свічками. Завжди залишайтеся ніжною, як квітка лотоса, чудово красивою і по-жіночому розумною. Словом такою, якою Ви завжди були. Щастя і кохання!

З Днем народження! Бажаю бути дороговказом, музою, натхненницею і берегинею гарного настрою. Персональної Золотої рибки, щоб виконувала бажання, і неба, повного зірок, щоб ці бажання загадувати. Будь щаслива!

З днем ​​народження вітаю сліпучу добродійки, бажаю вам ніжності, любові, розуміння, оптимізму, духовних сил і краси на довгі літа! Побажати ще хочу здоров’я, радості, веселощів, насичених вражень, доброти, теплоти, затишку у вашому домі, достатку на вашому терені!

Вітаю з днем ​​народження! Нехай буде він у всьому чудесним, нехай дарують все тобі подарунки, свою любов і багато щастя і нехай бажають масу чудових речей: весняної радості, сімейного тепла, підтримки близьких, захоплення чоловіків, заздрості суперниць, летить ходи і, головне, — вогню в очах !

Бажаю, щоб завжди була можливість купити нове карколомне плаття, знаходився радісний привід його надіти і головне, нехай поряд живе той, хто оцінить твою красу в плаття … і без. Будь улюблена, щаслива і окрилена! Бажаю цвісти, бути здоровими і процвітати. З Днем народження!

З Днем народження, люба! Нехай цей день стане першою сходинкою на шляху до нових вчиненням і відкриттів в твоєму житті. Бажаю, щоб поруч з тобою завжди були дбайливі і та щирі друзі, удача не забувала заглядати до тебе як можна частіше, а дощ якщо і проливали над твоєю головою, то тільки грошовий.

У цей день хочеться побажати Повноти у всьому, але тільки не в тілі! Нехай будинок буде наповнений посмішками щасливих рідних і близьких. Гараж — якісними автомобілями. Гардероб — нарядами для будь-якої погоди. Гаманець-купюрами для задоволення всіх Треба і Хочу. Вази — квітами живими і запашними. Ну, а келихи шампанським ігристим!

Чудової і найчарівнішою жінці у Всесвіті хочеться в цей знаменний день побажати відмінного настрою і яскравого сонечка, всепоглинаючого щастя і фінансового благополуччя, миру в домі і радощів життя, відмінного здоров’я і безмірної любові. Залишайся доброї і милою ще сто років. З днем ​​народження, дорога наша!

Вітаю з днем ​​народження! Бажаю прожити яскраве, щасливе життя, залишатися такою ж жіночною, сексуальною, веселою! Терпіння, життєвої мудрості, удачі, тепла, міцного здоров’я, здійснення всіх бажань, більше шоколаду і що б таргани в голові завжди знали своє місце!

Не варто лякатися віку, адже з роками, справжня жінка як хороше вино стає тільки краще. В цей час ти вже не робиш дурниць, а твоя краса як і раніше свіжа. Так нехай у твоєму житті з’явиться гідна людина, яка зможе оцінити твою душу, заглянути в бездонні очі і не загубитися. Нехай доля тобі благоволить. З Днем народження.

Вітаю з днем ​​народження вічно квітучу і чудову. В житті бажаю побільше контрасту, щоб завжди і все навколо радувало, і ніколи не було поганих днів, а вас оточувало чоловічу увагу і теплота посмішок. Щоб ніколи не мучило питання «що мені надіти?», Тому що шафи заповнені безліччю красивого одягу. Нехай ваше життя завжди буде святом з безліччю різнобарвних куль, яскравих емоцій і драйву.

Шикарною жінці в день народження, найкращі привітання! Бажаємо тобі завжди бути щасливою, коханою, красивою, веселою, вправності в роботі, по життю легкої ходи, чертовщінкі в очах, пустощів і посмішок! Нехай життя твоє наповнюють компліменти, квіти, сюрпризи, тепло і сонячне світло!

Жінку можна по праву вважати восьмим чудом світу і я анітрохи не сумніваюся в цьому, а, познайомившись з Тобою тільки сильніше в цьому переконуюся. Адже все, чого ти торкаєшся, все, що говориш, можна по праву вважати шедевром. І сьогодні, в Твій день народження, хочеться щиро, як ніколи, побажати Тобі залишатися такою ж чарівною, ніжною, позитивної, красивою, доброю, милою. Нехай щоденні турботи і дрібні труднощі не змінюють Тебе і Твоє світогляд. Бережи себе і вір в чудеса!

З Днем народження! Бажаю, щоб всі чоловіки Вас любили, цінували і на руках носили! Ще бажаю Вас вічного оптимізму, молодості душі і щоб поруч з Вами завжди були вірні і люблячі люди, які допоможуть в будь-якій життєвій ситуації. А так же щастя жіночого та фінансового!

Я дуже радий, що першим вітаю тебе з днем ​​народження! У побажань моїх один-єдиний сюжет — багатство. Нехай багатим буде твоє серце, нехай забезпеченими будуть твої найближчі люди, нехай будинок буде злегка шикарним, але сповна затишним; нехай якийсь невідомий далекий родич з Чикаго відпише тобі половину спадщини; нехай здоров’я буде не бідним, а заможним; нехай твого чоловіка назвуть марнотратом 8 Березня; нехай душевне багатство завжди буде перевищувати накопичене. Розуміння тобі і процвітання!

У день народження кожен з нас підводить підсумок свого життя, аналізує свої удачі і досягнення. Я бажаю тобі всього самого найкращого, щоб в наступному році ти добилася ще більшого успіху, була найкрасивішою і щасливою!

Вітаю тебе в день, в який ти народилася! Бажаю, щоб кожну мить в житті для тебе було таким же святом і щоб ти так само світила і освячувала світ навколо, як робиш це зараз. Нехай життя ніколи не жартує злих жартів, а дарує щастя від захоплень і захоплення від щастя.

Хочу привітати з Днем Народження найкрасивішу, яскраву і сонячну, найдобрішу, незрівнянну, бажану і сексапільну жінку на світі! Бажаю щирою і відданою любові, успіхів і головокружащіх перемог, міцного здоров’я і фантастичних моментів.

Добру, щиру, чудову жінку вітаємо з народження днем. Бажаємо пурхати — як метелик, цвісти — як троянда навесні, сяяти — як сонце. Нехай радують рідні і близькі турботою, розумінням, теплом і повагою. Ви прекрасні, витончені, чарівні завжди.

Вітаємо з Днем народження! Бажаємо краси, цвітіння, любові! Вік для жінки не перешкода. Головне, це іскорки в очах, гарний настрій і відкрита усмішка. Дорога, дивись на життя з оптимізмом, і вона принесе тобі ще багато радісних моментів.

***
З днем ​​народження, наймиліша і красива! Нехай в цей день тобі дарують тільки посмішки і найрадісніші моменти! Бажаю щоб прожиті роки згадувалися з посмішкою, а майбутнє осявав щаслива зірка! Любові тобі неземної, вірність друзів та достатку в родині!

З днем ​​народження вітаю і від щирого серця бажаю: будь милою, красивою, коханої, щасливою. Побільше посміхайся, втоми не піддавайся. Багато грошей побажаю, щоб на все вистачило. Щоб щастя в особистому житті скоро привалило. Ніколи не сумуй, смуток подалі проганяй. Будь здорова, молода, енергійна і бадьора.

З Днем народження! Нехай небо буде блакитне, на душі весна, в голові легкий вітерець, на плечі сумка від Гуччі, на ногах туфлі від Лабутена, в вухах сережки з діамантами, в руках квіти, і повні штани жіночого щастя. А ще, нехай буде поруч з тобою той, хто це все піднесе тобі, до твоїх ніг!

З днем ​​народження, мила жінка. Ти — королева краси, такий і залишайся, тебе люблять і тобою дорожать, і нехай так буде завжди. Бажаю прекрасного здоров’я і настрою, бажаю щастя в серці і в кожному твоєму дні.

Шановна Леді, прийміть щирі вітання в день Вашого народження! Дозвольте побажати Вам бадьорості духу, фортеці тіла і легкості душі. Нехай ніщо не затьмарює Ваш світлий життєрадісний лик!

Дорога наша, в твій день народження дозволь побажати скуштувати всю красу справжнього жіночого щастя, відчути себе найкращою, улюбленої і неповторної, нехай множиться з роками твоя краса, достаток і чарівність.

З днем ​​народження вітаю чудову жінку. Від душі бажаю підкорювати світ неповторної красою, неймовірною добротою і світлої щирістю. Бажаю бути коханою і щасливою, успішною і веселою, мрійливої ​​і ніжною.

З днем ​​народження вітаю чарівну жінку. Хай буде все і завжди в тобі прекрасно: і тіло, і стан душі, і спрага пишноти. Бажаю наповнювати своє життя почуттями любові і радості, відчуттями щастя і насолоди!

Мила наша і чарівна жінка! Вітаємо тебе від щирого серця з твоїм днем ​​народження! Бажаємо тобі чарівна дама, міцного здоров’я, жіночого щастя і самодостатності. Нехай життя радує приємними знайомствами, несподіваними зустрічами і тільки відданими людьми.

Вітаю з днем ​​народження чудову і чудову жінку. Бажаю бути доброю чарівницею і майстринею на всі руки, у всьому спокусника і завжди хорошою людиною. Нехай кожен шлях, обраний тобою, буде добрим, нехай він приводить тебе до твоїх мрій і щастя.

Чарівна і прекрасна жінка, вітаю тебе з днем ​​народження. Бажаю сонячних посмішок, почуттів ніжності і самого справжнього щастя в житті. Нехай на сніданок чекає тебе удача, по обідів буде радість і захват, а на вечерю залишається насолода любові і успіх будь-якого починання.

З днем ​​народження, мила, чарівна і чарівна. Бажаю ні за що не упустити своє жіноче щастя, бажаю гарно і легко плисти по хвилях любові, бажаю ніколи не втрачати те, що дорого ніжному серцю і завжди добиватися того, що так важливо душі.

З Днем народження! Бажаю, що б собі в актив ти записувала не роки, а приємні спогади. Бажаю захоплюватися і бути об’єктом захоплення, залишатися неперевершеним ідеалом і добре пам’ятати про те, що немає меж досконалості.

Вітаю тебе з днем ​​народження, мила і чарівна діва. Я бажаю, щоб життя було, немов веселі гойдалки, розганяючись з боку щастя і стрімко летячи в сторону благополуччя, бажаю, щоб твоя любов була, як мед, шалено солодкої і насиченою, щоб удача була твоя, як маятник, по парним числам крупно везе , а по непарних — теж посміхається фортуна.

Мила, чарівна, прекрасна жінка, нехай життя твоє буде щасливою казкою, нехай особистість твоя залишить свій слід в історії світу, нехай краса твоя сяє яскравим світлом натхнення, нехай удача ніколи не відступає від тебе.

Мила, ніжна, ласкава і зворушлива, вітаємо тебе з новим етапом твого життя, який стане знаменною датою на сторінках твоєї особистої книги долі! Нехай будуть до тебе добрі і прихильні люди, а ти сама станеш справжньою окрасою життя своїх дорогих і близьких людей. Бажаємо бути надихає, відкритої для емоцій, чуттєвої і сильною жінкою.

Неможливо забути про День народження такої прекрасної жінки! Бажаю побільше любові і тепла, уваги і ласки, здоров’я. турботи, розуміння, всього того, що заслуговує кожна жінка в світі! Щоб біль приносили тільки щоки, від щоденної посмішки!

З Днем народження! Бажаю гарного ранкового пробудження, цікавого денного руху, приємного вечірнього проведення часу, пристрасного нічного знемоги. Здоров’я відновлення і краси збереження. І нехай твої мрії знаходять спосіб виконання.

З днем ​​народження вітаю жінку з доброю душею і неймовірною красою. Бажаю, щоб щастя в житті сяяло яскраво, щоб здоров’я з кожним роком міцнішає, щоб в будинку був достаток і спокій, щоб в серці був любові прибій.

Вітаю з днем ​​народження! Щастя жінки в руках улюблених. Я бажаю, щоб ці руки були ніжними, сильними, ласкавими, незабутніми, щедрими, терплячими, вірними, постійними і улюбленими. Нехай саме такі руки діляться з тобою теплотою і радістю своїх сердець кожну хвилину, кожну годину, кожен день, цілий рік.

Вітаю з днем ​​народження і бажаю незвичайного щастя з вузликами везіння, любові з хвилинами солодкої ванілі, квітів і подарунків бажаних, а головне непохитного здоров’я і здійснення найбільшої мрії Вашому житті! Що б все чоловіки були у Ваших ніг, а жінки заздрили вашій красі, нехай на Вашому обличчі завжди сяє усмішка радості!

Бажаю в цей самий світлий день, щоб твої можливості були вище твоїх бажань, що б життя здавалося медом, і що б тільки найкрасивіші і сильні метелики запилювали твої квіти! З Днем народження!

Дорога, сьогодні один з тих днів, які увійдуть в твою життєву історію. Нехай вона буде інтригуюча, весела і повна пригод. Бажаю тобі багато яскравих подій, щирих посмішок, міцних обіймів. Щоб було що згадати і чим пишатися. У тебе в руках найпотужніший інструмент — любов. Використовуй його завжди і твоє життя буде неймовірною! З Днем народження!

Вітаю з днем ​​народження. Бажаю всього і занадто. Нехай час застигає від заздрості перед твоєю красою, і кожен новий день щедро обдаровує перловими розсипами роси, золотом сонячних променів і пурпуром заходів, а кожна ніч дбайливо укутує срібним покривалом зоряного неба. Будь так само прекрасна і нехай щастя ніколи не покидає твій дім.

Вітаю з днем ​​народження і початком чергового року твоєї плідного життя! Бажаю такого вольовій людині, як ти, великих звершень, бо ти це заслужила! Нехай навколо тебе буде міцно замкнений хоровод з люблячих і бажаючих тобі тільки щастя людей, а інші персони нехай не вторгатися в твоє особисте простір, виконане радістю. Та не вичерпається твій потенціал! Ти прекрасна, відтепер і назавжди.

Бажаю щоб очі твої палали пристрастю, щоб навколо п’яніли всі чоловіки і щоб ти того була виною. Чи не згасати вогню в душі бажаю, щоб здоров’я було як кремінь і поруч тільки ті, з ким можна йти в розвідку і не боятися піти на зустріч новим радощів в житті!

Вітаю з Днем народження! Бажаю міцного здоров’я, радості, веселощів, достатку і міцного здоров’я тобі і всім рідним і близьким. А ще безлічі посмішок, впевненості в завтрашньому дні, успіху і величезного, неосяжного жіночого щастя!

***
Вітаю прекрасну жінку з Днем народження! Бажаю здоров’я і натхнення, любові і уваги, тепла і сонячного настрою, успіхів у всьому, яскравих вражень і веселки емоцій! Нехай у Вашому житті завжди будуть квіти і сюрпризи, посмішки і хороші події, щастя і радість, удача і везіння!

***
Вітаю тебе з Днем народження! Хочеться побажати тобі побільше яскравих емоцій і незабутніх вражень. Щоб крутилася голова від любові, а земля йшла з-під ніг від щастя. Щоб тебе завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, щоб твого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань. Побільше тобі в житті посмішок і позитиву. Живи, мрій, люби, світися, насолоджуйся, дивуйся. Справжнього тобі жіночого щастя!

***
Люба, вітаю тебе з твоїм святом! Сьогодні твій день, і всі найкращі побажання сьогодні для тебе! Бажаю залишатися такою ж красивою, жіночною, милою і прекрасною! Бажаю потопати в любові, повазі і захопленні. Міцного здоров’я, терпіння, сил! Будь по-справжньому щаслива!

***
З Днем народження! Бажаю якомога більше позитивних емоцій. Щоб плани здійснювалися, а мрії збувалися. Жіночого і материнського щастя, бути коханою, бажаною, безцінною. Жадібних поглядів чоловіків, солодких поцілунків і втілення найпотаємніших бажань.

***
Вітаю з Днем народження! Бажаю щоб твій позитивний настрій і сильна енергетика залучали в твоє життя все найкраще: вірних і відданих друзів, ніжну й жагучу любов, достаток, що плавно переходить в казкове багатство. Ну, і звичайно, будь завжди здорова і нехай близькі радують і приємно дивують не тільки в день народження!

***
З Днем народження! Бажаю тобі здоров’я, безмежного щастя, море любові, в кишеньках щоби водилися папірці на нові сукні, щоб тебе оточували самі близькі й дорогі люди, на твоєму обличчі були тільки посмішки, а якщо сльози, то тільки від щастя.

***
Не існує віку у жінки, з кожним роком вона стає мудрішою, багатшою духовно, набуває особливого шарму і чарівності. Бажаю знаходити в собі нові грані і можливості здійснення своїх мрій не зупинятися на досягнутому і бути винятком з усіх правил. Щоб оточуючі люди підтримували у всіх починаннях і дарували позитивні емоції. Подорожувати по світу і жити в своє задоволення насолоджуючись моментами. Прибуткової роботи і цікавих проектів. Затишних обіймів і чуттєвої, справжньої, божевільної і приносячої щастя любові.

***

Вітаю з Днем народження! Бажаю тобі міцного здоров’я, щоб ти завжди раділа новому дню і ніколи не шкодувала про минуле, щоб щастя і радість були твоїми вірними друзями, щоб любов завжди була взаємною і яскравою! Нехай у всіх починаннях тобі супроводжують успіх і удача, а всі близькі люди приносять тобі тільки посмішки!

***
Зі святом! Нехай краса не в’яне, сім’я міцніє, здоров’я додається. Бажаю виконання задуманих планів і досягнення цілей. Нехай життя грає яскравими фарбами і приносить щастя.

***
Вітаю тебе з таким чудовим святом — Днем народження. Щиро бажаю все найкраще для тебе і твоїх близьких. Бажаю, в першу чергу, здоров’я , без нього ніяк, щастя і удачі у всіх починаннях і справах. Бажаю, щоб все, що ти хочеш з’явилося в житті, щоб кожен прожитий день ти насолоджувалася життям.

***
З Днем народження! Найтепліші і ніжні привітання в цей особливий день! Побажання добра, щастя і гармонії у всьому. Хай Вас на життєвому шляху супроводжують здоров’я, удача в справах, достаток і сімейне благополуччя. Посмішок вам!

***
Вітаю з Днем народження! Хочу побажати всіх земних благ, якими Всевишній може нагородити жінку: здоров’я та краси, щастя і радості, взаємної любові і відданої дружби, людського тепла і внутрішньої гармонії, невичерпного терпіння і жіночої мудрості, неймовірних відчуттів душевного польоту і найпрекрасніших фантазій, творчого натхнення та езотеричного благословення у всіх починаннях! Нехай найпотаємніші мрії неодмінно збуваються, а всі бажання “очманюють” від наявних можливостей!

***
З Днем народження! Бажаю, щоб все задумане збулося, щоб будинок був повною чашею, щоб поруч з Вами завжди були найближчі і надійні люди, а щастя, здоров’я і любов залишилися з Вами ще на найближчі сто років. Тому залишайтеся завжди молодою і веселою!

***
Бажаю залишатися такою ж милою, ніжною, променистою, веселою, добродушною, розумною, красивою. Завжди радіти і посміхатися, бути неповторною і бездоганною. Ніколи не засмучуватися і не сумувати, всупереч заздрісникам. Нехай кожен день буде наповнений яскравими подіями, а кожна мета буде досягнута.

***
Вітаю з Днем народження! Бажаю неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок, вірних друзів, чудових коханих! А ще — вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій і невичерпного оптимізму!

***
Люба, хочу привітати Вас з цим прекрасним святом — з Вашим Днем народження! Хочу побажати щирих посмішок, благополуччя в сім’ї, побільше здоров’я, радості, успіхів у всіх Ваших починаннях, краси душі і сяйва в очах. Хай Вас люблять і хай ви будете кохані завжди. Підтримки вам від друзів і рідних, позитивних емоцій, приємних моментів і сонячних днів!

Читайте також