19.11.21

Вітання з днем народження братові від сестри

Найкращі привітання з днем народження брату від сестри своїми словами, у прозі


Братику, як добре, що ти у мене є! Нехай і в тебе буде все те, чого ти дійсно хочеш, до чого прагнеш, чого домагаєшся. Енергії тобі на це, сил, удачі та успіху! Бажаю кохання, впевненості у майбутньому, достатку та здоров'я. З днем ​​народження, мій улюблений брате!

***
Братко! Бажаю, щоб успіх завжди сидів у тебе на хвості, удача тримає під руку, а достаток хомутом висів на шиї. Йди по життю сміливо, переступай через ворогів і неприємності, не витрачай сили на дрібниці і добивайся лише перемог. Бажаю космічного здоров'я, прагнення до перемоги, завзятості, терпіння та нескінченного щастя. З Днем народження!

Читайте також: Привітання з Днем народження мамі

***
Коханий брате, з днем ​​народження! Бажаю тобі завжди бути щасливим, здоровим, добрим, розумним, успішним, нехай плани твої завжди виконуються, досягнення будуть великими та яскравими, вірних друзів та справжньої любові!

***
Вітаю тебе, дорогий братику, з твоїм днем ​​народження! Бажаю тобі рівного шляху в житті, без перешкод і різких поворотів. Нехай удача не покидає тебе ні на мить, і вистачає сил для досягнення великих вершин!

***
Дорогий мій братику, вітаю тебе з днем ​​народження! Хочу побажати, щоб усі твої мрії та плани здійснювалися, поряд були лише гідні люди, вірних друзів, чистого та щирого кохання, а також величезного людського щастя. Будь завжди молодий, сильний, гарний і відважний!

***
З Днем народження брате! Бажаю тобі в цьому житті виконання всіх твоїх бажань, завжди гарного настрою, менше сумувати та більше позитиву. Нехай завжди оточують тебе тільки добрі, вірні та гарні люди. Бажаю тобі гармонії в житті, всіх земних благ, душевного спокою та світлої дороги на всьому твоєму життєвому шляху. Будь щасливий!

Читайте також: Поздравления с днём рождения брату от сестры (рос.)

***
Улюблений братику, хочу тебе привітати  з днем ​​народження та побажати всіх благ, які тільки може подарувати це життя. Решти ти обов'язково доб'єшся сам! Хай щастить тобі неймовірно, успіхів у будь-якому починанні, будь здоровий і позитивний. Від щирого серця бажаю дивитися з висоти своїх досягнень на прожиті роки і пишатися здійсненими справами. І я тобою дуже пишаюся і дуже люблю!

***
Любий брате, найближчий мій друже! Із радістю на серці я сьогодні вітаю тебе із днем народження та бажаю, щоб твоє життя стало таким, як ти мрієш! Нехай все тобі легко вдається — в роботі, на особистому фронті. Нехай усе здійснюється без зайвих зусиль. Грошей, щастя та успіхів тобі без меж, мій брате! Вітаю!

Братику, з днем ​​народження! Будь молодим душею, нескінченно щасливим, неймовірно багатим і щасливим у коханні. Бажаю тобі здійснити всі свої мрії і досягти всіх цілей!

***
З Днем народження брате! Бажаю, щоб усе, чим би ти не займався, приносило тобі задоволення, бажаю, щоб усі, хто б тебе не оточував, бажали тобі тільки добра! Братику, нехай життя завжди дарує привід для сміху та веселощів, для свята та радості. Бажаю тобі здоров'я, успіху та процвітання.

***
Мій брате, рідна моя людина! Сьогодні я вітаю тебе з чудовим святом для нас – днем ​​твого народження! У світі немає таких слів, щоб висловити мої добрі побажання тобі. Нехай збуваються всі твої мрії, а рідні, улюблені люди та друзі завжди будуть поряд. Моя дорога людина, будь щасливим і здоровим. З Днем народження!

***
Братику, з днем ​​народження тебе! Бажаю завжди залишатися оптимістом, досягти своїх цілей. Нехай здоров'я буде дуже міцним, удача супроводжує тебе, а життя наповнюють лише приємні моменти та барвисті події. Будь сильний духом і вірний своїм принципам. Ще раз зі святом!

***
Братко, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі знайти справжнє щастя, досягти всього, про що так давно мрієш. Нехай здоров'я буде міцним, настрій завжди на висоті, і вистачає сил для вирішення всіх поставлених завдань!

***
Братику, бажаю тобі залишатися таким же веселим, позитивним і відкритим хлопцем! Нехай твої цілеспрямованість та працьовитість допомагають досягти всіх поставлених цілей! Бажаю тобі багато відданих друзів, взаємної любові та фінансової стабільності! Просто будь щасливий і лови кожен момент!

***
Сьогодні особливий день, день народження найкращого на світі брата! Сьогодні ти став ще мудрішим, мужнішим, дорослішим. Ти моя найближча людина і саме те міцне плече, на яке можна спертися в скрутну хвилину. Хочеться побажати тобі добра, кохання, удачі, сміливості, порозуміння з близькими тобі людьми. Хай здійсняться усі твої мрії!

***
Дорогий братику! Я дуже люблю тебе і вітаю з Днем Народження. Бажаю тобі величезного щастя, любові, романтики і виконання всіх твоїх бажань. Люблю тебе за те, що ми зуміли зберегти дитячу прихильність донині і ділимося своїми секретами, переживаннями в першу чергу. Ще хочу побажати тобі якомога більше радісних моментів, здатних зворушити тебе до глибини душі, адже ти так любиш все яскраве і незвичайне. З Днем Народження!

***
Дорогий і рідний, улюблений і нестерпний мій братик! Вітаю тебе з днем народження! Бажаю самого красивого, щасливого, радісного і насиченого життя — і в роботі, і в особистих стосунках! Нехай тебе високо цінують, поважають, люблять, люблять палко і вірно! Будь найщасливішою людиною на світі, твори і втілюй в життя свої творіння! А ще забезпеченою, вільною людиною без комплексів і сумнівів!

***
Брате, вітаю з днем ​​народження! Бажаю отримати від життя максимум приємних сюрпризів. Бути лідером та втілювати свої бажання. Любити, розвиватися, прагнути та домагатися. Хочу, щоб ти завжди був щасливим!

***
Рідний мій братику — красивий і поважний! Сердечно вітаю тебе з днем народження! Бажаю бути міцним, як дуб, здоровим і бадьорим, як спортсмен, веселим та щасливим, як пташка, ніжним, як вранішнє сонечко, люблячим, як Господь! Нехай завжди з тобою будуть віра, надія та любов! Хай береже тебе Бог від поганого, а благословляє на все добре, щире та праведне! Нехай родина твоя росте і багатіє і грошима, і мріями, і коханням! Нехай хата буде повною рідні та вірних друзів!

***
Цього чудового дня, любий братику, я хочу привітати тебе з днем ​​народження і побажати всього найкращого. Бажаю, щоб ти був опорою для своєї родини, щоби близькі завжди могли сховатися за твоїм міцним плечем. Успіх тримай за хвіст і не надумай відпускати, а щастя запряги в узду і кермуй їм так, як вважаєш за потрібне. З днем ​​народження, братику!

***
З Днем народження! Дорогий брате, бажаю тобі бути здоровим і щасливим. Нехай у тебе все виходить і чудово складається в житті. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти був щасливим. Не забувай про батьків і завжди прислухайся до їхньої думки.

***
Дорогий брат, я із радістю на серці вітаю тебе з днем народження! Хочеться побажати дуже багато усього, але скажу тільки найважливіше. Нехай буде твоє здоров’я міцнішати з кожним днем, а настрій буде на висоті! Нехай завжди будуть сили та наснага, навіть у важку життєву мить. Нехай вірні друзі завжди оточують тебе, а кохання ніколи не покидає твого серця. А все інше ти й сам собі зможеш дозволити, бо ти — найкращий! З днем народження, брате!

***
З днем народження, брате! Я бажаю тобі бути сильним, впевненим, сміливим, рішучим, бадьорим, невтомним, веселим. Бажаю з кожним днем додавати яскравих барв у своє життя. Бажаю завжди мати можливість робити все, що подобається. Бажаю вірної любові, вірної дружби та вірного курсу до успіху!

***
Милий і любий мій братику! В твій день народження шлю тобі сердечні вітання і дуже багато побажань від усієї душі! Хай тобі стелеться рівненька доріжка до вдачі, величезних успіхів, хай буде натхнення на працю, щоб вона приносила багато грошей! Хай у твоєму серці живе радість, і кожен день наповнюється щастям і сміхом! Сімейного ладу, кохання, здійснення мрій і починань! Хай тебе всі люблять, як я тебе люблю!

***
Любий брате, вітаю тебе! У твій день народження від усього серця бажаю завжди бути спроможним стати на захист своїх ідей та життєвих поглядів, впевнено рухатись до своїх мрій, постійно знаходити вірну відповідь на будь-яке питання, кожен день зустрічати з посмішкою та проводити його у промінцях щастя та любові.

***
З днем народження, братко! Бажаю тобі щасливої долі, мішок грошенят, міцного здоров’я і великих планів на майбутнє! Хай друзі допомагають, кохання надихає, Господь оберігає!

Дорогий мій брате! Від щирого серця прийми мої щирі привітання з твоїм днем ​​народження! Бажаю, щоб твої близькі та друзі завжди були поряд з тобою та підтримували тебе у всьому. Щоб ти був завжди здоровий, багатий, щасливий. Щоб у всіх починаннях тебе супроводжував успіх, кар'єра складалася як найураще, а в особистому житті все було би завжди чудово!

З днем ​​народження, братику! Хочу сказати тобі багато теплих, душевних слів. І побажати здоров'я, сил та левової хватки. Щоб ти завжди зміг досягти найкращого, взяти від життя все, що тобі потрібне. Завжди сміливо йди вперед, ніколи не пасуй і не втрачай мужності. Будь гордим та справедливим. Ти гідний лише щастя, і нехай воно завжди супроводжує тебе!

***
Дорогий мій, найкращий у світі брат! Вітаю з днем ​​народження! Бажаю міцного здоров'я з великим запасом, щоби вистачило років на 120! А ще миру і благоденства в душі, теплоти та сердечності від людей, великого земного щастя, радості на кожен день і великої, єдиної на все життя любові — взаємної, доброї, серцевої та вічної! Хорошої роботи, успішної кар'єри, щоб грошей було стільки, скільки тобі потрібне! Терпіння та натхнення, приємних подій та чудових перемог! Любові та щастя, Божих благословень!

Сьогодні чудовий день, бо маєш день народження. Хочу привітати тебе, побажати щастя, міцного здоров'я, багато енергії, позитивних емоцій, сім'ю, що любить. Будь найкрасивішим, найкращим, багатим, чудовим. Дуже люблю тебе, зі святом!

Завжди йди назустріч успіху, нехай тобі завжди дме попутний вітер. Бажаю міцності, сили та здоров'я - фізичного та душевного. Не знай печалі та зневіри, ніколи не впадай у розпач. Стався до всіх проблем легко, і вони так само легко вирішуватимуться. Від щирого серця, з днем ​​народження, братику!

Брат — це та людина, на яку завжди можна покластися, вона завжди поруч. Рідний, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю віри у свої сили, удачі у починаннях, подолання всіх перешкод на шляху до щасливого та успішного життя. Нехай твій дух буде сильним, тіло бадьорим, а настрій на позитиві!

Бажаю тобі, братику, завжди бути щасливою людиною, коханим і люблячим чоловіком та справжнім професіоналом своєї справи! Нехай всі твої плани та цілі будуть тобою досягнуті, адже ти неймовірно працьовита та цілеспрямована людина! Нехай удача завжди посміхається тобі, любий брате!

***
Любий брате, я тебе вітаю з днем ​​народження! Бажаю тобі щасливих днів і море позитивних відчуттів, життєвого благополуччя, завзятості та витримки, найдостойніших поступів. Здоров'я тобі і чистого кохання, солідного стану та душевної рівноваги!

***
Брате, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю, щоб ти домагався всього й у всьому, щоб був завжди на білій смузі. Залишайся таким же сильним, сміливим та вольовим!

З днем ​​народження, братику! Бажаю тобі сили, розуму, креативу, таланту, харизми, цілеспрямованості, завзятості та терпіння. Нехай жодна твоя мрія не залишиться мрією, а обов'язково здійсниться, нехай кожен твій старт веде до успішного фінішу! Всіх благ тобі, брате, і великої удачі.

Братко, я від душі вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю позитивних помислів, свіжих ідей, втілення своїх бажань, великого прибутку та багато-багато окриленого щастя. Нехай у твоєму житті трапляється тільки гарне з нотками радості, здоров'я тільки міцнішає, твоя сім'я процвітає у розумінні, повазі та любові один до одного.

Дорогий мій брате, мій надійний товаришу, рідна людина і вірний друг! Від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження, нехай новий рік твого життя принесе тобі благополуччя, визнання оточуючих, достаток, щастя та успіх. Бажаю тобі процвітання, везіння, хочу, щоби з усіх складних життєвих ситуацій ти завжди виходив переможцем.

З днем ​​твого народження тебе! Бажаю позитивних життєвих подій, стався до всього з терпінням і вдячністю. Нехай у твоєму житті все буде націлено на досягнення та віру у найкраще. Здоров'я та удачі у всіх починаннях.

Дорогий мій брате, бажаю знати, що таке злети і не знати, що таке падіння, бажаю вірити у свій успіх і не сумніватися у своїх силах, бажаю йти за своєю мрією і не звертати з вірного шляху до свого успіху, бажаю завжди залишатися щасливою людиною та нікому не дозволяти зруйнувати своє щастя. Всіх благ тобі, брате, і міцного здоров'я.

Дорогий мій брате, на твоє персональне свято хочу від щирого серця побажати тобі завжди залишатися справжнім чоловіком, не пасувати перед труднощами, рішуче справлятися з проблемами. Нехай у тебе буде міцне здоров'я, надійний сімейний тил, матеріальна незалежність та впевненість у майбутньому.

Дорогий мій братику! Зі святом тебе, рідний! Нехай пташка радості, успіху, щастя і усмішок залетить у твоє домівку, і з'є там гніздечко. Нехай у домі твоєму завжди буде достаток, добробут, тепло та затишок, а також гармонія з близькими та рідними. Найшвидше розвивайся, співпрацюй з успішними людьми, дбай про себе і допомагай дружньою порадою. Будь найкращим, і ніколи не забувай про справжні цінності життя.

Сьогодні в тебе день народження, і я щиро вітаю тебе! Знай, що ти найрідніша для мене людина. Я дуже люблю тебе і пишаюся, що в мене такий чудовий брат! Я бажаю тобі багато позитиву, йти життям весело, з гумором. Ставити цілі та обов'язково їх досягати. Щоб матеріальні винагороди завжди приходили вчасно й у необхідній кількості.

Братику, я бажаю, щоб у твоєму житті все складалося просто чудово! Нехай здоров'я стає тільки міцнішим, кар'єра йде в гору, а щодня приносить лише приємні сюрпризи! Бажаю, щоб любов і добро наповнювали твоє серце, а гроші твій гаманець!

Брат – це дуже рідне та сильне слово. Я знаю, що ти завжди готовий без оглядки прийти на допомогу, і це взаємно. Я бажаю тобі міцно стояти на ногах, впевнено йти життям і завжди домагатися поставленої мети. Нехай твої бажання ніколи не вичерпуються, адже поки що ми бажаємо — ми живемо.

***
Брате, вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі море щасливих та безтурботних днів. Щоб по життю з тобою завжди пліч-о-пліч йшли успіх, везіння і вірні друзі. Щоб поряд з тобою була завжди та єдина та улюблена дівчина, яка буде тобі вірною та надійною супутницею у житті. Благополуччя тобі і достатку у всьому, мій любий брате!

З днем ​​народження, мій любий брате! Такої доброї, чуйної і турботливої ​​людини, як ти, я поки що не зустрічала. Бажаю тобі мій, рідна людина, щоб життя було до тебе поблажливим і не брало високу плату за помилки. Бажаю тобі, мій любий брате, бути завжди серед справжніх і вірних друзів, а також міцного здоров'я та успіхів у справах. Будь по життю оптимістом, мрій і вір у чудеса, і тоді життя здасться тобі набагато яскравішим і веселішим. Ще хочу побажати тобі сімейного щастя та матеріальної стабільності, кар'єрного зростання та процвітання.

Брате мій, будь найщасливішим на світі, нехай тебе люблять і поважають твої друзі, будь життєрадісним і цілеспрямованим. Нехай усі твої мрії перетворяться на дійсність. З Днем народження!

Братику, вітаю тебе з днем ​​народження! Нехай у житті все буде красиво і просто, нехай у справах супроводжує успіх і успіх, нехай щодня проходить із гарною музикою, веселим настроєм, цікавими ідеями, впевненими прагненнями та перемогами.

Рідний мій братик, вітаю тебе з днем ​​народження! Ось і настав той довгоочікуваний день, коли я ще раз можу нагадати тобі, який ти чудова людина і як сильно я тебе люблю! Ти – моя гордість, я радію кожній твою перемогу, кожному твоєму досягненню! Незважаючи на те, що ти – мій молодший брат, ти завжди дбав про мене і захищав мене так, ніби це я молодша в сім’ї. Бажаю тобі завжди залишатися таким же розумним, добрим, відповідальним і турботливим! Нехай ці прекрасні якості притягнуть до тебе хороших людей і добру енергетику, погані ж події і недоброзичливців вони нехай відводять геть від твого життя. Нехай твої мрії збуваються, усмішка не покидає твого обличчя, оточуючі нехай поважають тебе, а серце зігріває тепло справжнього кохання, яку, я вірю, ти вже дуже скоро знайдеш. Також дозволь побажати тобі бадьорості духу і міцного здоров’я, нових звершень, хвилюючих відкриттів, численних перемог, нехай кожен день буде наповнений радістю і щастям!

З днем ​​народження тебе, братику. Я бажаю тобі виконання твоїх планів, нових ідей для втілення бажань, поваги та вірних друзів. Я хочу, щоб будь-яка твоя праця обов'язково була винагороджена і посмішка на твоєму обличчі виблискувала частіше.

З днем ​​народження, любий мій братику! Бажаю тобі приємного подиву від кожного дня, неодмінної користі від кожної справи, великого успіху на будь-якому шляху. Нехай усе в твоєму житті буде чудово і чудово, нехай тобі завжди вдається зробити те, що задумав.

Дорогий братику, з днем ​​народження! Нехай роки твої наповнюються гучними перемогами та величезними успіхами, нехай оточують тебе тільки люблячі та поважні люди, нехай серце твоє не знає обмежень у доброті та щастя, нехай душа вічно співає та підноситься вгору до вершин насолоди та натхнення.

Брате, з днем ​​народження! Бажаю завжди залишати за собою право жити на втіху. Будь щасливий, любимо, сповнений сил, насичений впевненістю, здоровий, веселий, добрий. Дозволь собі мріяти, творити, посміхатися. Нехай життя буде багате чудесами, радісними подіями та прекрасними людьми.

Вітаю тебе з днем ​​народження, мій дорогий і чудовий братику! Бажаю завжди залишатися головним героєм у своєму житті, цілеспрямованим та впевненим у своїх діях, бажаю, щоб у житті не було неприємностей, щоб у твоєму домі завжди витало повітря щастя та лунав дзвінкий сміх рідних людей.

Від щирого серця, братику, я вітаю тебе сьогодні! Бажаю тобі щастя безкрайнього, як океан, світанків із посмішкою, заходів приємних. Настрою завжди бойового, щоб ти зміг реалізувати всі свої плани, навіть найзухваліші. Щоб життя твоє завжди вирувало і кипіло здоров'ям, запалом, пригодами та сюрпризами!

***
Дорогий братику! З Днем народження!!! Бажаю тобі здоров'я, адже саме воно дозволяє здійснити усі мрії! Бажаю тобі більше мрій, адже саме це допомагає жити повним життям! Бажаю тобі радості, адже саме вона допомагає впоратися з нещастями! Бажаю більше перемог над бідами, адже вони дозволяють гартуватися характером!
Загалом, щастя тобі, любий мій! 🥰

***
Моя близька і рідна людина, любий брате, від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі сильного духу, міцного здоров'я, успішної кар'єри, сім'ї, вірних друзів, улюблених занять. Нехай у кожному дні буде щось прекрасне, незабутнє і щасливе.

***
Братику, коханий! Вітаю тебе з днюхою! Ось ще один рік твого життя минув. Сподіваюся, він був приємним та класним! Нехай і решта років буде такою ж! А я хочу побажати тобі величезного щастя, але тільки такого, щоби ти міг його винести! Адже надто багато щастя теж не в кайф! Але нехай його в тебе буде рівно стільки, щоб і не вистачало, і не заважало!
Від сестрички на День Народження, рідний!

***
Любляча сестра щиро вітає свого брата з Днем Народження. Вона бажає йому щастя та удач на життєвому шляху. Ще вона бажає своєму братові більше посміхатися і сміятися, адже він так класно вміє це робити! Адже саме він для неї є найкращим прикладом і маленьким сонечком!
З днюхою, братику! :*

***
Коханий братику! Вітаю тебе з днем ​​народження! Ти такий мила, так що залишайся таким завжди! Не дивись на те, що вже минуло, а дивись на те, що буде далі! Нехай у тебе там буде тільки гарне, тільки радісне, тільки щасливе! Знай, що ти можеш всього досягти, просто роби це!
З Днюхою, милий братику!

***
Милий, коханий, маленький братику! З днюхою тебе! Ось ти й виріс! Бажаю тобі бути мудрим і сильним, щоб всього досягати і робити менше помилок! Лови мрії, роби так, щоб вони здійснювалися, адже це головне в житті! А в іншому тобі допоможуть друзі та родичі! А я завжди буду поряд і завжди підтримаю тебе. Вітаю! :*

***
Братику!
З Днем народження вітаю!!! Хочу побажати тобі більше сміятися, щоб лякалися лиха до тебе підійти! Також хочу тобі побажати таких друзів, щоб ти завжди міг на них покластися! Ще бажаю тобі таких мрій, щоб вони манили за собою та виконувались! Ти такий класний! Будь таким завжди!

***
Вітаю коханого братика з Днем Народження! Хочу побажати залишатися таким же веселим, мудрим та добрим! Для мене братик є зірочкою на небі, яка кличе за собою та показує куди йти! ;) Мені дуже хочеться, щоб він був щасливим, щоб у нього все виходило, щоб навколо були тільки справжні друзі та люблячі родичі!
З днюхою, коханий!

***
Улюблений братик! Зі святом тебе! Нехай це свято буде лише веселим, тільки радісним, адже не варто обернутися назад та сумувати за все, що пройшло! Як багато ще попереду чекає на тебе! Думай про це, чекай нових зустрічей, нових перемог, нових сюрпризів (тільки приємних!). З Днем народження тебе! :* 

Дорогий і рідний мій братику! Поздоровляю від усього серця з днем народження! Бажаю тобі успіхів у всіх справах, за які ти берешся! Хай Господь благословляє твої кроки в бізнесі, хай дає мир і спокій у родині! здоров’я тобі і бадьорості духу і тіла, молодості і звитяги! Нехай здійсняться всі твої мрії, нехай буде мир і щастя у твоїй родині, все благополучно на роботі, а в душі нехай буде вічна весна з коханням, бажаннями і радістю!

Брате, я тебе вітаю з днем народження! Бажаю впевненно йти по життю, зберігаючи світлі спогади та сподіваючись на все добре. Нехай тобі у всьому щастить, нехай бадьорість сил та добрий настрій тебе ніколи не залишають.

Любий брате, вітаю тебе з днем народження. Бажаю тобі щасливої долі та яскравого життя, відважних вчинків та добрих новин, оптимістичного настрою та світлих надій, праці без втоми та радості без меж, щирого кохання та міцної дружби.

Рідний мій і коханий братику! Сердечно вітаю тебе з днем народження! Бажаю дуже міцного здоров’я на все довге життя, яскравого щоденного успіху в творчості, натхнення і великого задоволення від життя! Красивого відпочинку і гарних та вірних друзів! Хай всі, кого ти любиш, будуть завжди поряд — здорові і щасливі! Хай буде в тебе багато грошей, а серце залишиться таким самим добрим і щирим!

Дорогий брате! Вітаю тебе з днем народження, моя найдорожча людина на планеті! Нехай у твій особистий новий рік всі плани та мрії здійснюються з легкістю, а кожен день дарує тобі радість та приємні несподіванки. Будь щасливим, любий братику!

***
Братику, вітаю тебе з днем народження! Бажаю володіти великою силою, щасливою долею, чудовим життям. Слухай своє серце, мандруй за своєю мрією, не втрачай своєї любові та міцно тримай удачу за хвіст!

Братику, вітаю! Зичу неймовірних пригод, велетенських кроків до щасливого майбутнього, щирих друзів, затишну домівку та круту автівку. Хай все в житті буде весело та яскраво, драйвово та результативно!

Із днем народження, братику! Бажаю кохання шаленого, здоров’я квітучого, щастя неминучого, вроди сліпучої. Хай обрана тобою стежинка стрімко веде до успіху. Хай вірні друзі будуть і в біді, і в радості поруч!

Вітаю мій любий брате з днем народження. Хочу побажати, щоб ти завжди прагнув до вдосконалення своїх здібностей та талантів, яскраво посміхався, закохував та був прикладом того, що справжні чоловіки існують.

Братик, я від щирого серця вітаю тебе з днем ​​народження! Ти – чудовий брат, справжній друг і просто чудова людина. Ти, мабуть, найближча для мене людина. Нехай все, про що ти мрієш, збудеться! Нехай уперта фортуна буде твоїм супутником у житті. Бажаю тобі богатирського здоров’я, матеріального благополуччя і сімейного щастя. Нехай твої руки будуть міцними, серце – гарячим, а очі – радісними!

Улюблений братик! Вітаю тебе з днем ​​народження! Бажаю тобі бути щасливим, коханим, щоб в твоїх починаннях чекав тебе завжди успіх, щоб гроші водилися, не переводилися, здоров’я міцного і яскравих перемог.

Сьогодні важливий день для нашої родини, тому що саме сьогодні мій молодший брат став ще на один рік старше. Хоча це йому все одно не допоможе стати старше мене, тому що я назавжди залишуся старше тебе. Мені хочеться привітати тебе, братику, з твоїм святом. Варто зауважити, що у нас з тобою завжди були дуже близькі стосунки, тому що ми з тобою успішно прикривали один одного, захищали і відстоювали. Батьки завжди були спокійні за нас, коли ми були одні. Але зараз ми вже самі справжні друзі, яких навряд чи вдасться розділити. Я дуже хочу побажати тобі гарного настрою і всього самого крутого, що тобі потрібно. Я впевнений, що ти досягнеш всього того, про що зараз мрієш, тому що в тебе багато сил. В тобі закладено стільки потенціалу, що навіть говорити не варто. Але сьогодні думати про справи навіть не варто, тому що сьогоднішній день присвячений веселощам.

Я думаю, що в світі немає другого такого ж брата, як ти. Батьки теж можуть підтвердити, що такого другого сина теж в світі немає. Я вітаю тебе з тим, що ти став ще на один рік старше. Твоя улюблена сестричка дуже хоче привітати тебе і сказати, що для мен дуже важливо твоє щастя. Саме тому твоя майбутня дружина повинна пройти кілька іспитів у майбутньої зовиці, щоб я змогла переконатися в тому, що так само сильно любить тебе, як і я. Мені хочеться побажати тобі гарного настрою, море емоцій і яскравих почуттів. Нехай ніщо не заважає тобі домагатися поставлених завдань, навіть якщо вони будуть неймовірно божевільними. Я вітаю тебе, братику мій! Я хочу, щоб твоя улюблена футбольна команда постійноперемагала, щоб всі твої ставки вигравали. Знай, що навіть я потайки вболіваю за неї, хоча у мене є і свої любимчики. З твоїм днем, братик! Твоя систер тебе дуже сильно любить!

З Днем народження брат! Бажаю побільше прекрасних днів, справжніх і вірних друзів, міцного здоров’я, успіху в справах. Залишайся справжнім чоловіком, сміливим, сильним. Нехай поруч будуть тільки найкращі, гідні тебе люди. Бажаю не зупинятися на досягнутому. Побільше радісних подій і щасливих моментів.

Кажуть, друзів не вибирають, а братів і сестер – так точно. Але я дякую долі за те, що вона зробила вибір за мене: ти – мій вірний друг і улюблений брат. Нехай життя підносить нам сюрпризи, і часом потрібна опора, а іноді хочеться поплакатися в жилетку. Я завжди можу розраховувати на твоє сильне плече, а ти – на мою жилетку.

Милий мій братик, з днем ​​народження! Бажаю тобі мужності, нових відкриттів, удачі на дорогах, безхмарного щастя, хорошого достатку, справжніх друзів, міцного кохання, захоплюючих подорожей, побільше радісних подій, оптимізму. Нехай кожен новий день буде цікавим і захоплюючим!

Коли я згадую наші пустощі, сварки і бійки, паювання і суперництво, я завжди посміхаюся. Хочу побажати і тобі, щоб посмішка ніколи не залишала твоє серце. Щоб ти сприймав будь-які плітки, інтриги і суперництво в життя так, як ми сприймаємо зараз наші дитячі дурниці. І тоді буде простіше з ними впоратися, і ти обов’язково доб’єшся всього, про що мріяв у житті.

Збільшеного тобі часу в добі, розширеного припливу фінансів, чемодан везіння і кошик здоров’я. Теплого домівки, гарячого вечері, чарівної любові. Нехай все виходить, вдається, складається саме так, як ти хочеш. З Днем народження брате!

Сьогодні свято, ніби у мене самої! І кожне привітання на твою адресу, моя кровинка, я сприймаю, як в свій. Тому і бажаю тобі так, як собі: побільше хороших друзів поруч, щоб відчувати їх підтримку. Грошей не бажаю – вони самі прийдуть, якщо будеш займатися улюбленою роботою. Здоров’я море і всього лише краплю турбот, любові і щастя, яких ти гідний.

Кажуть, що брат і сестра відчувають один одного навіть на віддалі. Я знаю твої мрії, я щаслива, коли тобі добре, посміхаюся, коли ти смієшся, тому завжди бажаю тобі бути оптимістом, жити на позитиві і не сумувати через дрібниці. Нехай тобі щастить у фінансах і любові, вмій поєднувати відпочинок і роботу, сім’ю і друзів, гарний настрій і похмурий день! Нехай привітання і побажання в твій День народження неодмінно здійсняться, нехай з кожним новим днем ​​жити стає цікавіше і легше, нехай близькі люди будуть тобі віддані, а той, хто не гідний називатися одним, ніколи не зустрінеться на твоєму шляху! Живи в задоволення, живи з посмішкою на обличчі, живи так, щоб запам’ятати кожну мить свого життя!

Дорогий брате, я дуже радий привітати тебе з днем ​​народження. Нехай всі твої плани досягнуть вершин. Нехай здоров’я завжди буде міцним, а удача справжньою. Бажаю тобі довгих і щасливих років життя, мирного неба над головою, і всіх земних благ. Нехай життя твоє тече повною рікою, нехай щастить тобі у всьому завжди. З усмішкою зустрічай кожен день, і він обов’язково буде вдалим. Будь завжди сміливим, сильним, красивим, вмій долати всі перешкоди одним кроком. Бережи тебе Господь.

Улюблений, єдиний і рідний мій брат! Вітаю тебе з твоїм днем ​​- святковим днем ​​народження! Бажаю, щоб корабель твоєї мрії, ніколи не сів на мілину безвиході і не розбився об рифи реальності. Океан удачі допомагав вирішувати будь-які проблеми і дарувати радість і щастя перемоги! Ти – мій брат, у нас одна кров і я завжди поділяю твоє щастя і біль! Хочу, щоб ти знав – я завжди буду поруч і в будь-який момент підтримаю тебе! Перспективного плавання тобі!

Любий брат! Прийми, будь ласка, мої скромні поздоровлення з днем ​​ твого народження! Бажаю тобі протягом усього життя перемагати і тримати удачу в руках. Бажаю цілий полк друзів і грошей купу. Чи не шкодуй про минуле, отримуй задоволення в сьогоденні і з упевненістю дивись в майбутнє.

Дорогий мій братик! Від душі вітаю тебе з днем ​​народження! У цей знаменний день я бажаю тобі багато радості, посмішок і подарунків, нехай тебе оточують тільки найближчі тобі люди, яким пощастило бути твоїми друзями і родичами. Я вірю, що сьогодні, коли ти став на рік старше, ти також на один крок наблизився до всіх тих прекрасних подій, які чекають на тебе в майбутньому! Бажаю тобі завжди залишатися таким же веселим, життєрадісним і цікавою людиною, тому що саме за ці якості ми всі тебе і любимо! Залізного здоров’я тобі, удачі у всіх справах, якими ти займаєшся, більше грошей, нових цікавих відкриттів і, звичайно ж, справжнє кохання! Нехай біди обходять тебе стороною, а сонце завжди осяває твій життєвий шлях. Але що б не трапилося, ніколи не забувай, що ти завжди і у всьому можеш покластися на свою старшу сестру! З Днем народження!

Братик мій улюблений, вітаю тебе з Днем Народження. Я хочу побажати тобі безлічі приводів для заливисто сміху, щирих посмішок, і щоб веселощів було без жодного приводу, відпочинок і кайф від життя. Чи не давай смутку, туги, нудьги і вже тим більше печалі ніяких шансів. Я бажаю тобі в усьому і завжди досягати успіху, йти до своїх намічених цілей неухильно, але при цьому, ніколи не зраджувати собі і своїм принципам. Нехай завжди з тобою поруч будуть красиві, сексуальні і веселі подруги і вірні, віддані й мудрі друзі. Я бажаю тобі міцного здоров’я, щоб твоє тіло не знало зносу, щоб ти ніколи не втрачав своєї енергії, бадьорості духу, наснаги і сил. Завжди вір у себе і не звертай уваги на дрібні життєві перешкоди і перепони, они даний тобі на того, щоб ти набрався досвіду і виріс над собою. Розвивайся, будь справедливим, чесним, щедрим і відкритою людиною, таким же як ти і зараз. Я люблю тебе!

З днем ​​народження, братику. Бажаю тобі сили, розуму, креативу, таланту, харизми, цілеспрямованості, наполегливості і терпіння. Нехай жодна твоя мрія не залишиться мрією, а обов’язково здійсниться, хай жоден твій старт не виключає успішного фінішу! Всіх благ тобі, братик, і великої удачі.

Братик, доброе утро! Ось і настав цей ранок. Яке все-таки воно красиве. Білі сніжинки, в мудрому танці лягають на чорну землю, великі даху, і на порожні крамнички. Дивлячись на таку чудову новорічну погоду, мені хочеться стрибати від щастя. Як же тобі все-таки пощастило, що ти народився саме в цей день. У тебе два свята йдуть підряд, день народження і новий рік. Так що я від щирого серця й від усієї душі вітаю тебе з твоїми іменинами. Нехай у тебе завжди все буде добре. Тому що тоді і я буду в повному порядку. Спасибі тобі братик, що ти є поруч зі мною, і якщо потрібно, завжди мене захистиш і допоможеш. І наостанок я хочу побажати тобі всього того, чого ти хочеш. Нехай в житті у тебе все завжди буде добре. А я дуже сильно вдячна тобі за все! Удачі тобі в житті!

Привітаю з днем ​​народження одного з головних чоловіків в моєму житті. Мій братик, я тебе люблю і ти наша гордість. Ти гідний найкращого, тому бажаю ніколи не сумувати, бути здоровим і енергійним. Нехай в твоєму оточенні буде любляча сім’я і хороші друзі. Щоб кожен день був святковим і сповнений подарунків. Нехай все буде на вищому рівні. Вітаю!

Мій найулюбленіший старший брат! сьогодні, тобі виповнилося рівно (вік брата) року (років)! Нехай тебе не лякає ця дата, адже з роками ти стаєш тільки гарніше, розумнішими і мудрішими! Бажаю тобі успіхів, стабільності і удачі у трудовій діяльності! Нехай всі неприємності, які можуть зустрітися на твоєму життєвому шляху, тебе не лякають, а тільки роблять сильніше, адже долаючи негаразди, ти стаєш розумнішим, рішучіше і хоробріший. Умій вибирати друзів і цінувати дружбу, адже справжні друзі – це те, що нам дано понад! Бережи свою сім’ю, люби неймовірну дружину і ваших красивих, розумних і добрих діток, адже головне – це сім’я, адже маючи надійну підтримку за спиною, кожна людина здатна на багато що!

Бажаю тобі, братик, завжди бути щасливою людиною, коханим і люблячим чоловіком і справжнім професіоналом своєї справи! Нехай всі твої плани і цілі будуть тобою досяжні, адже ти неймовірно працьовитий і цілеспрямована людина! Нехай удача завжди посміхається тобі, дорогий брате!

З Днем Народження вітаю тебе, брат! Бажаю тобі: – успіхів у вживанні граніту науки – і зубів про нього не зламати; – посмішки Фортуни, зверненої до всіх твоїх починань, будь то саме повсякденнедомашнє справу або проект майбутньої міжнародної мега-корпорації; – грандіозних перемог і великих досягнень в області спорту – «потрібно більше золота!»; – знайти прекрасно підходить тобі роботу з хорошим начальством – і, звичайно, з таким заробітком, щоб на все, що захочеться, вистачало з лишком; – зустріти ту саму, єдину і кохану, чарівну і привабливу, працьовиту і ласкаву – словом, найкращу з усіх можливих – дівчину на Землі і прожити з нею все довгу, повну світла, тепла і щастя життя!

З днем ​​народження, брате. Бажаю тобі з оптимізмом і грандіозними планами зустріти цей рік життя, бажаю проходити повз бід і зупинятися біля витоків натхнення. Будь здоровий і щасливий, а інше – справа житейська і нехай в таких справах улюблені і близькі люди завжди будуть поруч.

Від щирого серця вітаю найкращого братика з днем ​​народження! Бажаю досягти всіх намічених вершин! Залишатися таким же світлим і душевним, здоровим, добрим і сильним, вірним друзям, відданим і улюбленим. Веселого і повного тобі життя. І супутньої удачі завжди і всюди!

 

 

Читайте також