27.06.17

Антін Мухарський: Російська - мова обслуговуючого персоналу

Нещодавно дружина шукала нам нову хатню робітницю на сайті, де пропонується обслуговуючий персонал.

У побажаннях до претендентів на роботу значилося — бажане знання української мови. Із чотирьохсот пропозицій цій категорії відповідали тільки три! Та й у закладах загалхарчу така само ситуація — переважна більшість офіціантів москвороті жаби з наявними ознаками провінціально дебілізму на обличчі. А феномен гурту "Гриби", яким захоплюється переважна більшість рускоязичнаго насєлєнія України — наочний факт тотальної деградації цього сегменту наших співгромадян.

Так що вітаю. Українська мова, як мова інтелектуалів, якою твориться переважна більшість модерного і прогресивного контенту перемагає. Російська в побуті дедалі перетворюється на ознаку недоумкуватості й інтелектуальної імпотенції. Нею розмовляє маргіналізована частина суспільства, що застрягла у совку ментально і метафізично. І цей культурний феномен не може не надихати))))

Слава Україні!

Антін Мухарський 

Читайте також:  Антін Мухарський: 20 РОКІВ!!! Студія «95 квартал» руйнувала нашу Державність. Виставляла українців в образах чи то тупувaтих «рaгулів-салоїдів» чи…

Читайте також