31.08.22

Україна: хроніка подій 31 серпня

Внаслідок удару окупантів по фермі у Запорізькій області загинуло щонайменше тисяча корів, двоє людей поранено.

Війська рф вдарили по центру Краматорська: пошкоджено 12 п'ятиповерхівок та зруйновано алею

Працівники СБУ заявили про ліквідацію масштабної корупційної схеми в Державній службі з надзвичайних ситуацій - схема пов'язана з вимаганням хабарів від підприємців за погодження дозвільної документації. Вже проведено понад 50 обшуків.

Колаборанту Стрємоусову довелося зізнатися, що він втік з Херсона в рф

Через санкції РЖД втратили 10 тисяч вагонів. Вивозити вугілля до Китаю стає нема на чому: 20% парку вантажоперевезень піде у простой через відсутність підшипників. Їх робили іноземні компанії, які пішли із Росії.

Країни Балтії, Польщі та Фінляндії обмежать в'їзд росіян, якщо цього не зробить ЄС

Війська РФ вдарили по Київському району Харкова, влучили в одне з підприємств, - Терехов

Питання з перенесенням пам’ятника Катерині ІІ для одеситів вирішене, що би не казав Труханов — Зоя Казанжи

З початку повномасштабної війни в Україні постраждали 205 культових сооружень. Як повідомляє Державна служба з питань етнополітики і свободи співвітчизників України п'ять із них мусульманські, п'ять — юдейські, інші 195 — християнські.

Міністр іноземних справ України Дмитро Кулеба обсудив з головою МІД Німеччини Анналену Бербок під час зустрічі в Празі вісім пакет санкцій проти Росії, включаючи візові обмеження та подальші поставки київської зброї.

Офіційний представник Кремля Дмитро Пєсков прокоментував можливі візові обмеження ЄС таким чином: «Нічого хорошого немає, їх люди теж будуть стикатися з неудобствами, коли будуть в'їжджати в Росію».

У Забайкальському краї (росія) вирішили створити для відправки на війну добровольчий інженерно-саперний батальйон. Підрозділ, формування якого підтримує регіональна влада, назвали «Даурский».

В Бердянську (розташований на півдні Запорізької області) біля входу в штаб колаборантів «Ми разом з Росією» вчора піздно ввечері прогрімів вибух.

Читайте також