02.10.22

Вітання з днем вчителя

День вчителя в Україні відзначається в першу неділю жовтня. Але неофіційно його відзначають в першу п'ятницю, щоб учні могли привітати своїх вихователей.

Дорогі вчителі, дякую вам за те, що ведете нас вірним шляхом до країни знань, мудрості та добра! Нехай ваша робота завжди буде вам на радість, а всі учні вас цінують та поважають! Бажаємо Вам міцного здоров'я, блискучих успіхів та безліч радісних подій!

Вітаю із Днем вчителя! Бажаю здоров'я та сил, терпіння та мудрості, мужності та впевненості, цілеспрямованості та відсутності втоми. Нехай кожен ваш урок буде цікавий, нехай кожен Ваш день буде щасливим, нехай кожна ваша мрія буде здійсненною!

Вітаю із Днем вчителя. Від щирого серця хочу побажати незвичайного щастя та благополуччя в житті, поваги та великих успіхів на роботі, великих досягнень та ентузіазму в діяльності, прекрасного настрою та блискучих перспектив.

Читайте також: Поздравления с Днем воспитателя и всех дошкольных работников

Вітаємо наших улюблених вчителів! Чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякую вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем вчителя!

***

Вітаємо наших найкращих та найдобріших вчителів з професійним святом! Хай вам ніколи не вривається терпець, а учні не змушують зайвий раз дратуватись! Хай у році буде чимало сонячних днів, які надихатимуть та приноситимуть радість! Бажаємо вам здоров'я, наснаги, запалу до роботи та невичерпної любові, яку ви щодня даруєте дітям!

***

Вітаю з Всесвітнім днем вчителя! Нехай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для Вашого серця, нехай кожен урок, даний Вами, дарує дітям не тільки знання і вміння міркувати, але і віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Залишайтеся мудрим і добрим, тямовитим і обізнаним, цікавим і чудовим учителем, на життєвій дорозі якого горять вогні удачі, щастя і любові.

***

Найтепліші та найщиріші поздоровлення з Днем вчителя. Бажаємо натхнення, терпіння, щирих посмішок учнів, подяки від батьків. Нехай натхненно починається кожен новий день. Будьте здорові, дорогий вчитель, наставник, мудрий порадник. Спасибі за знання, досвід і душевне тепло.

***

Вітаємо з Днем вчителя! Від щирого серця дякуємо Вам за цю почесну і шановну працю. Дякую за наші знання, за наші майбутні успіхи та досягнення. Ваші слова назавжди збережуться в наших думках, а Ваша доброта – в наших серцях.

Дорогі вчителі!

Цього святкового дня дозвольте висловити вам нашу вдячність і глибоку повагу. Ваша праця – титанічна, а ваш внесок у розвиток освіти – безцінний. Від імені дітей та батьків бажаємо вам лише радості, здоров'я, сил та терпіння. Нехай усі ваші задуми реалізуються якнайкраще!

***

Шановні вчителі!

Будь-які слова, які пролунають у цей святковий момент, не в змозі передати всю глибину нашої поваги до вашої щоденної праці. Це ви несете на своїх плечах весь тягар педагогічної роботи, це ви турбуєтеся про учнів, як про своїх дітей, і це ви як другі батьки для них. Нехай вам Бог дає здоров'я, радості та багато сил для здійснення всіх робочих планів, а у ваших сім'ях панує згода та любов!

***

Дорогі вчителі!

Дозвольте висловити вам щиру подяку за вашу важку щоденну працю в школі! Поклоняємось вам за вашу витримку, терпіння, доброту та мудрість! Завдяки вам наші діти змінюються та дорослішають на очах, адже це ви сієте в їхніх душах справжні Добро та Тепло. Від щирого серця бажаємо вам здоров'я, достатку, сили та наснаги до улюбленої роботи!

***

Вчительці

Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте у свою справу, що часом забираєте цінну увагу у близьких. Бажаємо провести це свято в колі сім'ї. Любові вам, терпіння, щастя і добробуту!

***

Вчителю

Дорогий вчитель, вітаю з професійним святом! Бажаю міцного здоров'я, вдячних учнів і успіхів у всьому. Нехай робота дарує Вам тільки позитивні емоції та гарний настрій. Дякую за Вашу працю.

***

Вчитель – горде звання, яке по життю несуть лише найдостойніші люди! Тож нехай учительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними, старанними такими, якими можна пишатися. А в сім'ї нехай запанують щастя та затишок. Здоров'я, любові, достатку та всіх життєвих благ!

***

Першій вчительці

Дорога перша вчителько! Від душі вітаю Вас з професійним святом! Нехай Ваші учні, які обов'язково виростуть достойними людьми, запам'ятають Вас як кращу вчительку. Здоров'я, щастя і всього найкращого Вам!

***

Класному керівнику

Дорогий наш класний керівник! Сьогодні настало Ваше свято – День учителя. Дякуємо Вам за Вашу благородну працю, яку ви виконуєте сумлінно і з любов'ю вже багато років поспіль. Ви вмієте заразити своїх учнів спрагою знань, як ніхто інший. Бажаємо Вам радувати своєю роботою якомога більше поколінь, будьте щасливі та здорові!

Читайте також