14.10.22

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України

14 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників України.

Отже не забудьте привітати захисників України з цим визначним днем!

У такий знаменний день вітаємо всіх чоловіків, хлопців, а також жінок, всіх, хто стоїть на захисті кордонів нашої Батьківщини. Ви сильні, стійкі, сміливі і хоробрі. Нехай служба буде спокійною, мирною, а життя - яскравим, довгим, а в домі панує тепло, затишок і любов. Шана і слава захисникам Вітчизни, слава Україні! 

Вітаємо всіх чоловіків і жінок – захистників та захисниць України. Поки є герої, що захищають мирне майбутне наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо. Молимося за вас!

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!

***

Вітаємо всіх захисників України, які щодня роблять неймовірне та боряться за нашу з вами перемогу! Хай віра українців оберігає вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті! Дякуємо, підтримуємо та міцно обіймаємо!

***

Вітаємо Вас із Днем захисника України! Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

***

З нагоди свята вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника України! Шлемо сердечні вітання ветеранам, учасникам війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів та зичимо міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди Вам та Вашим родинам.

***

Шановні захисники України! Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Також сердечно вітаю Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

***

Вітаємо всіх військовослужбовців. Ви – наші захисники та захисниці, опора держави. Спокій у наших домівках, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!

***

Ти – справжній чоловік і ми пишаємося, що в українській армії є такі люди як ти. Щастя, здоров'я, тиші і миру тобі, дорогий наш захиснику! Спасибі тобі за те, що ти є у нас.

***

Вклоняюся перед твоєю мужністю. Я впевнена, що завдяки таким Героям, як Ти, нас точно чекає Перемога. З Днем захисника України!

***

Вітаю з 14 жовтня – Днем захисника Вітчизни! Це – свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу. Від усієї душі бажаю Вам доброго здоров’я на довгі роки, успіхів у праці, щастя, благополуччя!

***

Дозвольте привітати Вас зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра – Днем Захисника України. Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Це – свято України. Нехай Ваш дім буде наповнений світлом і любов'ю, а робота приносить лише задоволення!

***

Вітаю з великим святом — Днем захисників та захисниць України! Дякую за твою відвагу, безстрашність та патріотизм!

Цього дня хочу від щирого серця побажати тобі віри, миру, стійкості та мужності. Нехай тебе ніколи не залишає успіх і добро!

***

Вітаю тебе зі святом! Бажаю, щоб ти і всі твої рідні завжди були в безпеці.

Нехай День захисників та захисниць буде наповнений лише приємними моментами!

Міцного здоров’я, добробуту та кохання! Мирного неба та виконання всіх бажань!

***

Нехай Бог завжди захищає тебе від усіх бід! У цей важливий день хочу побажати тобі здоров’я, удачі в службі та кар’єрного зростання!

Нехай удома на тебе завжди чекають рідні та дорогі серцю люди. Мирного неба над головою та щастя тобі!

***

Зі святом! Ти — найкращий приклад відважної та сміливої ​​людини! Дякую тобі за відданість Україні, за те, що з кожним днем ​​ти наближаєш довгоочікувану перемогу.

Саме завдяки твоїй праці я можу спокійно ходити рідною землею і робити звичні справи. Величезне спасибі! Дуже міцно обіймаю! Зі святом! 

***

З Днем захисників та захисниць України! Завжди пам’ятай про те, що ми чекаємо на тебе щодня! Наш найхоробріший і неймовірно відповідальний герой, будь завжди під Божим захистом!

Знай про те, що ми всі сумуємо за тобою та любимо тебе. Віри, здійснення усіх бажань та мрій! Зі святом!

***

У цей світлий день усі захисники та захисниці нашої України святкують неймовірне свято. Дякую вам, герої! Бажаю вам здоров’я, мудрості, успіхів!

Щоб зброю доводилося брати до рук якомога рідше. Ми всі чекаємо на вас вдома живими та здоровими! Миру, любові та щастя вам!

***

Зі святом! Твоя робота — це справжній подвиг! Дякую за твоє хоробре серце, мужність і незламність! Більше тобі сил, добрих емоцій та здорових рідних! Залишайся завжди на зв’язку! Слава Україні!

Читайте також