21.10.22

Корпорація “Україна без зброї”

Ударний дрон "Горлиця" від АНТК "Антонов". Дальність польоту до 1000 км, бойове навантаження - до 75 кг.

Тема українського "асфальту" поступово стає світовою - тобто всесвітньою проблемою. 
 
Тому що у всьому світі, який підтримує Україну, наростає все більше і більше нерозуміння і роздратованості тим, що Україна, яка до нападу Росії, продавала отому всьому світу найсучасніші і найсмертельніші види зброї, зненацька виявилася не в стані забезпечити себе - ну скажемо чесно - абсолютно нічим...
 
Особисто для мене поясненням цього є те, що у 2019 року до влади в Україні прийшов президент з колоритною і взагалі то ленінсько-більшовицькою концепцією досягнення "миру на всіх фронтах" :
"Надо просто перестать стрелять". 
 
Тобто до влади в Україні прийшов не якийсь там клоун, чи господи прости - наркоман.
А ідейний і дуже серйозний представник державно політичного вчення, якому вже щонайменше 100 років, а якщо рахувати з появи "Маніфесту комуністичного інтернаціоналу" то й більше 150 років ...
Серйозність цього вчення ілюструється тим, що лише за два з половиною роки нового правління, один із найбільших експортерів зброї, тобто Україна, повністю припинив будь яке виробництво зброї - з експортом включно.
 
Україна, яка була одною із 8-країн світу, котрі здатна розробляти, проектувати, виробляти ну і й експортувати системи ППО - впала на коліна і вимагає аби їй "закрили небо".
 
Україна, яка станом на початок 2019 року, розробила найкрутіші у світі ракети середньої і дальшої дальності - зараз навколішки просить, аби їй дали хоча б якусь ракеточку - ну хоч на 200-350 кілометрів дальності. 
 
Гірше того - від імені України зараз просять буквально все - від снарядів до патронів, трусів та шкарпеток із зимовою формою включно...
 
Виникає питання "а що ж зараз робить український "Укроборонпром""?
- А це сьогодні найсекретніше питанням на Землі....
Оскільки потреби армії та оборони вже давно стали однією з головних статей бюджету кожної української сім'ї, то віртуальність та неадекватність "Укроборонпрому" б'є по наших кишенях не менш жорстоко і навіть трагічно, аніж удари російських ракет та іранських дронів.
 
Не буду перелічувати десятки, якщо не сотні видів озброєнь, які в Україні з 2019 року просто "тупо" перестали замовляти - в рамках ленінської доктрини - "надо просто перестать стрелять".
 
Головний секрет "Укроборонпрому" полягає в тому, що він не робить нічого...
 
І це заслуга в першу чергу його очільника Гусєва та пачок членів надзірних рад цього "Укроборонпрому"в особі Найємів, Лєщенків, Нєфьодових та інших "вухо-намозолених" персонажів.
 
І тих, хто призначив на ці посади весь цей звіринець...
 
Тому що "Надо просто перестать стрелять"....
 
Ударний дрон Сокіл-300 від КБ "Луч" - 1000 км дальність, потолок 12000 м, корисний вантаж 300 кг

На фото те що Україна була готова виготовляти з 2019 року, але це "не замовили", "заблокували", "виготовили, але згноїли"...

1. Ударний дрон "Горлиця" від АНТК "Антонов"
Дальність польоту до 1000 км, бойове навантаження - 75 кг. 

2. Ударний дрон Сокіл-300 від КБ "Луч" - також до 1000 км дальності", також не замовлений - тому що "надо просто перестать стрелять".

І це далеко не все - є ще десятки, якщо не сотні всього, що можна можна було б навести...

* * *
Зараз почався шум що Україна мовляв "раптом" знайшла чим можна відповісти Росії та Ірану на оці всі дрони і ракети. 

Але судячи з персонажів, які це озвучують, це ті ж самі самі які з 2019 виконували «Державну оборонну програму України "Надо просто перестать стрелять"».
Тобто знову збираються "очолити і похоронити". 

Це "Герой роззброєння України" Тарас Чмут з лозунгом "Жодної зброї виробленої в Україні", це той же "укроборонпромний" Гусак та всі інші. 

Тобто чергова хвиля "натхненного воєнного базару" - і знову жодних результатів.
Це не тільки згадані персони - це ціла система - це корпорація "Україна без зброї". 

Вона при владі, вона при грошах - і вона вирішує. 

І виконує те, чого хочуть на Росії.

Володимир Мартинюк

Читайте також