22.12.22

З Днем енергетика 2022: вітання та листівки для українських енергетиків

День енергетика: кращі вітання з професійним святом

У День енергетиків вітають професіоналів, завдяки яким у наші будинки надходить електрика

В найкоротший день року, 22 грудня, відзначається День енергетика - професійне свято працівників енергетичної галузі України. Дата свята вибрана не випадково, адже саме в найкоротший світловий день робота енергетиків найбільш помітна.

Вітаю з професійним святом - з Днем енергетика! Бажаю ідеальної безперебійної роботи у твоїх енергосистемах! І в житті нехай все працює так само безперебійно, яскраво і потужно - здоров'я, достаток, дружба, любов!

***

Вітаю з Днем енергетика і хочу побажати, щоб в житті не було приводу для напруги, щоб жодна твоя мрія не зустрічала опору, щоб своєю славною працею і важливою роботою ти заслуговував загальну повагу, щоб жити тобі вдавалося завжди в достатку і комфорті!

***

Дорогі енергетики, день і ніч не покладаючи рук ви забезпечуєте населення нашої країни такими звичними і незамінними речами в нашому житті: гарячою водою в крані, теплом в батареях, струмом в розетках. Так нехай у ваше професійне свято, 22 грудня, по трубопроводах теплових мереж у ваші домівки добереться затишок і щастя, по лініях електропередач вас знайде світле майбутнє, а надійна робота енергоджерел стане запорукою вашого матеріального достатку в сьогоденні.

***

Усіх працівників галузі вітатємо з днем енергетика. Це ваше професійне свято і нехай воно принесе вам багато радості та щастя. Адже ваша робота дуже важлива не лише для звичайних людей, а й для нашої держави. Ви впроваджуєте нові технології, роблячи нам комфорт, даруючи нам тепло, світло та затишок.

***

Ось і настало свято для енергетиків, ми дочекалися його! Хай завжди буде в нашому будинку електрика, а люди цієї галузі нехай сяють, як наші лампочки. Будьте завжди здорові та щасливі, нехай ваші дітки радують вас! А ви радуйте нас наявністю електрики, адже тільки ваші, особливі, знання, допомагають нам жити комфортно! 

***

День енергетика можна вважати народним святом, адже результатами вашої праці користуються всі люди. І хоча за вікнами господарює зима, вона не завадить висловити ту теплоту, з якою ми до вас ставимося! Нехай відступлять в темряву засмучення і туга. Бажаємо вогню в серцях, любові в очах і невгамовної енергії в тілі!

***

Бажаю професіоналу, щоб в День енергетика його подумки подякували за роботу тисячі людей. Енергетик - головна батарейка країни! Нехай же її акумулятор завжди буде по максимуму сповнений творчою енергією і життєвою силою. Бажаю приборкати океан електрики, і щоб в цій справі обходилося без штормів.

***

Вітаю з Днем енергетика і від усього серця бажаю спокійної і безперешкодної роботи, легких шляхів вирішення будь-яких питань і проблем, теплоти рідних сердець і яскравого світла в душі, доброго щастя і благополуччя.

***

Вітаю з Днем енергетика. Бажаю бути джерелом світла, тепла і любові для близьких людей, бажаю успішної роботи без аварій і серйозних проблем, бажаю чудового життя з постійним потоком енергії!

***

Вітаємо з професійним святом! Бажаємо легких трудових тижнів, безперебійного енергопостачання, налагодженої роботи всіх механізмів, повноти ресурсів, багато сил, енергії, міцного здоров'я та особистого щастя!

***

Щиро вітаю із професійним святом – Днем енергетика! Твоя професія незамінна, потрібна всім. Ні секунди сучасний світ не обійдеться без електрики. Нехай твої трудові будні будуть спокійними та безаварійними. Бажаю вогню тільки в коханні, а іскор – тільки в очах любімих людей! 

Вітання з Днем енергетика колишніх років російською мовою

Читайте також