06.12.22

З Днем Збройних Сил України: тексти привітань військовим

День Збройних сил України – одне з найважливіших свят цього року, адже ЗСУ зараз є нашою опорою. День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня.

Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

Шановні воїни, захисники України! Вітаємо Вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України. Бажаємо здоров’я та успіхів на ниві служіння українському народу. Зі святом Вас!

***

В День Збройних сил України від усієї душі хочу побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

***

Дорогі захисники, наші любі хлопці й дівчата! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Бажаю козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили.

***

Шановні військовослужбовці, ветерани та захисники України!
Вітаємо вас з Днем Збройних Сил України!
Сьогодні свято справжньої мужності, героїзму та відваги, свято кожного, хто зі зброєю в руках боронить нашу незалежність.
Ми пишаємося вами і дякуємо за вашу самовідданість та професіоналізм! Ви довели світові, що українці – сильна нація, яка здатна захищати свою країну.
Бажаємо вам миру, здоров’я та нових перемог в ім’я нашої держави!
У цей день ми також вшановуємо пам’ять полеглих захисників України та низько схиляємо голови перед їхнім подвигом!

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть же привітання з кращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

Шановні воїни, службовці Батьківщині, вітаю вас з професійним святом. Бажаю мирного неба над головою, здоров'я і успіхів. Захисники і захисниці, ви найкращі. Дякую вам за захист України!

***

Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Українські військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими, і принести з собою перемогу!

***

У День Збройних сил України від щирого серця хочу побажати міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

***
Шановні військовослужбовці, захисники України!
Щиро вітаю вас з професійним святом ─ Днем Збройних Сил України! Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня в Україні відзначають День Збройних Сил України. Це свято об'єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий в будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.
За плечами військових Збройних Сил України славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів, які здобували перемогу над загарбниками. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх патріотів. Українська армія стала національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.
У цей день також згадаймо військовослужбовців, які віддали життя заради світлого майбутнього нашої держави! Це кращі сини й доньки України, подвиг яких вічно залишиться у пам’яті нашого народу! Вони – наші герої і водночас наш біль.
Дякую за доблесну службу всім військовослужбовцям, учасникам АТО, ветеранам, воїнам запасу, батькам та матерям солдатів. Щиро бажаю нашим захисникам віри у перемогу, міцного здоров’я, військової вдачі, а їхнім сім’ям – героїв, які завжди повертаються додому! 

***

Дорогі захисники, наші любі хлопці й дівчата! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Бажаю козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили!

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких – у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів!

***

Вітаю з Днем Збройних Сил України і побажати від душі хочу браво і впевнено стояти на сторожі безпеки і мирного спокою держави, захищати свій народ від гніву і втручання ворогів, ніколи не переставати виховувати в собі силу волі і мужності, виявляти в будь-якій справі відвагу і свій героїзм.

***

Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Нехай Господь береже кожного українського воїна. Україна пишається своїм військом. Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

***

Жодні слова не здатні в повній мірі передати те значення, яке мають ЗСУ для Української Держави. Та ту вдячність, яку кожен українець відчуває сьогодні до своїх захисників.
Щосекунди, перебуваючи в надзвичайно важких умовах, бійці ЗСУ платять величезну ціну за те, щоб кожен із нас мав можливість прокидатися зранку та жити далі.
Зі святом Вас, ми вдячні та пишаємося Вами.
Віримо у Вас. Слава ЗСУ! Слава Україні!

***
Дорогі наші захисники та захисниці, славні українські воїни, вітаємо з Днем Збройних сил України!
Ви — скеля, об яку розбиваються підступні плани ворога. Ви — титани, що тримають над нами спокійне небо і дають можливість продовжувати жити у вільній країні. Ви — наша національна гордість, бо нема більшого, чим би так захоплювалися та пишалися сьогодні українці.
Дякуємо, наші непохитні і непереможні герої, за вірність та відданість Україні та її народу. Завдяки вам ми можемо працювати, ростити дітей, жити в теплих квартирах та радіти кожному дню.
Вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя за Україну та незалежне майбутнє.
Бажаємо всім воїнам, хто боронить державу в небі, на землі та на морі незламної віри, успішного виконання бойових завдань та скорого повернення з перемогою до своїх родин.
Слава ЗСУ!

Читайте також