14.05.20

Коаліція проти Зеленського: "Соросята" на чолі з Супрун зустрічалися в ресторані під Києвом

Соросята

Журналісти PavlovskyNews зафіксували зустріч "соросят" в заміському ресторані соратника Сороса. Ніхто навіть не ховається, обідають, обговорюють, як управляти країною, що робити з медициною, кому продавати енергетику. Поки маріонетковий уряд керує країною на камери, реальні рішення приймаються в тіні ось такими малими совнаркомами.

Про це у своєму Facebook написав Денис Жарких.
"Супрун у них, мабуть, прем'єр-міністр, Коболєв заступник, а Малюська то тут, то там міністр. А поки Зеленський думає, що він президент України, насправді президент Сорос. Він через своїх людей контролює 20% ВВП нашої країни, якщо не більше - Нафтогаз, Укрзалізницю, Укроборонпром, Фонд держмайна, Укрпошту. Ось хто головний акціонер України, ось хто керує країною насправді", - зазначив він.
Жарких поцікавився, як відреагує на це Володимир Зеленський. Зробить вигляд, що нічого не відбувається, - значить погодиться з тим, що Україна при ньому стала вотчиною Сороса. Піде проти - значить доведеться вичистити партію і державні органи від "соросят". Повністю. Це непросто, вони вже вкоренилися.
"Часом здається, що ми вже приземлилися на саме дно, але ні, завжди знайдеться привід пробити його. Країна живе під зовнішнім управлінням. І управлінцям цим абсолютно все одно, що люди в Україні не живуть, а виживають. Вони розділяють і володарюють", - додав він.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що незвичайна зустріч відбулася напередодні, 11 травня, в ресторанному комплексі SHELEST. Там зібралися глава Нафтогазу Андрій Коболєв, міністр юстиції Денис Малюська, заступник голови Нацбанку Олег Чурій, заступник голови ОП Юлія Ковалів, а також колишній менеджер Нафтогазу Андрій Фаворов.

Читайте також