13.05.20

Коболєв, Малюська, Фаворов і Супрун проводили "зустріч" в ресторані "представника" Джорджа Сороса, - ЗМІ

Чиновники обговорювали закон про банки, співпрацю з МВФ, приватизацію "Укргазвидобування", медреформу, закон про заборону іноземцям працювати в наглядових радах держкомпаній і інші теми

Глава "Нафтогазу" Андрій Коболєв, міністр юстиції Денис Малюська, заступник голови НБУ Олег Чурій, заступник голови ОП Юлія Ковалів та інші збиралися на зустріч у ресторані, що належить гендиректору Concorde Capital Ігорю Мазепі, який представляє інтереси Джорджа Сороса в Україні. Про це повідомляє PavlovskyNews.

Наголошується, що зустріч відбулася 11 травня. Всього на ній були присутні 12 осіб, а керували "нарадою" колишня в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун і економіст Андерс Ослунд.

При цьому приймав гостей у ресторані інвестбанкір Сергій Фурса з Dragon Capital Томаша Фіали.

За інформацією видання, чиновники обговорювали закон про банки, співпрацю з МВФ, приватизацію "Укргазвидобування", медреформу, закон про заборону іноземцям працювати в наглядових радах держкомпаній і інші теми.

Найбільше обурення діями влади висловлювала Уляна Супрун.

Політиків, присутніх на зустрічі, в Україні називають групою впливу американського мільярдера Джорджа Сороса.

До цього, в ефірі одного з телеканалів, спікер Ради Дмитро Разумков вже заявляв, що у "Слузі народу" є так звані соросята - саме їх називають у ЗМІ опозицією в правлячій команді.

Читайте також