16.09.20

Вітання з нагоди Дня рятівника України

17 вересня - День рятівника України

Привітання із нагоди Дня рятівника України

Шановні рятувальники, працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних формувань та пожежної охорони! Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем рятівника!

Надзвичайні ситуації, що повсякчас трапляються у світі, мають страшні наслідки для суспільства. Тому дуже важливо, що є дійсно відважні люди, які в складну хвилину можуть професійно прийти на допомогу.


Ми високо цінуємо Вашу мужність, самовідданість, постійну готовність до найсуворіших випробувань, здатність до самопожертви задля порятунку життя та охорони здоров’я громадян.

У Ваше професійне свято хочемо сказати, що ми довіряємо Вам і можемо покластися на Вас в будь-яку важку хвилину свого життя, щоб не трапилося! Тож нехай і надалі на теренах мужньої професії Вас не залишає лицарський дух людяності і впевненості у своїх силах. Хай завжди оберігає Вас образ Пресвятої Богородиці Неопалимої купини, яка є покровителем пожежників та рятувальників та надає допомогу усім, хто потрапив у біду.

Щастя та добра Вам і Вашим сім’ям.

***

Шановні рятівники! Щиро вітаю вас з професійним святом! Ви - одні з небагатьох, хто завжди на посту. Ви оберігаєте нас від біди і в будь-який момент готові прийти на допомогу. Про вашу важку і небезпечну працю можна сказати словами з відомого фільму: «Є така професія - людей захищати». Нехай у вашому напруженому житті буде більше моментів спокою і відпочинку, а всі ми, чиє життя залежить від вашої майстерності і вправності, будемо обачнішими і акуратнішими. З Днем рятівника вас, дорогі друзі!

Дивиться також: Привітання з Днем медика

***

Вітаю наших рятівників-рятувальників з професійним святом! Дякую вам за вашу відважну і складну роботу, за те, що кожен день ви напоготові і в повній готовності простягнути руку допомоги. Дякую вам за вашу мужність! Хочу побажати спокійних робочих буднів і щоб з кожного виклику ви поверталися переможцем. Бажаю не тільки врятувати всіх, хто потребує вашої допомоги, а й себе зберегти! Здоров'я вам і особистого щастя!

*** 

Вітаємо всіх співробітників ДСНС з професійним святом! Від щирого серця бажаємо вам спокою в ваших непростих робочі будні, везіння, любові і надійних товаришів, готових завжди прийти на допомогу!

Дивиться також: Привітання з днем рибалки

***

Вітаю з мабуть самим мужнім святом - з Днем рятівника. Які б катастрофи і катаклізми не траплялося Ви завжди готові прийти на допомогу, протягнути руку допомоги тим хто потрапив в біду. Хочу побажати спокійних робочих буднів і щоб з кожного виклику Ви поверталися переможцем.

***
Вітаю з Днем рятівника! Сама професія звучить, святково - рятувальник! Майже рятівник! Бажаю в роботі стовідсоткового спасательства! Бажаю не тільки врятувати всіх, терплять катастрофу, але і себе зберегти! Тому що ти нам потрібен, наш дорогий рятувальник! Здоров'я тобі і особистого щастя!

***
Вітаю зі святом мужності - Днем рятівника. Спасибі вам за сумлінне ставлення до своєї роботи, за готовність терпіти дискомфорт і нестатки заради допомоги людям. Дякую за стійкість, сміливість, професіоналізм, добре серце і світлу душу. Будьте здорові, енергійні, нехай не покидає вас удача і гарний настрій. Достатку і процвітання вам і вашим родинам.

Дивиться також: Поздравления с профессиональным праздником универсальные — в прозе

***

Шановні колеги. Вітаю Вас з професійні святом Днем рятівника. Бажаю міцних сил, сміливості і спритності, чуйності і обережності, благополуччя і удачі, бадьорості та оптимізму, сімейного щастя і любові, хорошого достатку і доброти душі. Нехай в будь-якій ситуації надійним буде плече товариша, міцним здоров'я і загартованими нерви. Благополуччя вам, злагодженості в роботі, сухих рукавів.

***
Тільки мужність і відвага здатні змусити ризикувати своїм життям заради благополуччя іншої людини. Крізь втому, біль і важкість рятувальники до останньої секунди виконують свої обов'язки. Нехай у вашому житті буде більше спокійного часу. Повертайтеся завжди додому, де вас завжди чекають, люблять і оберігають. Щастя вам, бережи вас Бог від негараздів!

Дивиться також: Вітання з Днем автомобіліста

***

Вітаю вас із професійним святом – Днем рятівника.
 
Своїм фахом ви обрали надзвичайно шляхетну справу – оберігати людське життя та матеріальні надбання Держави від нищівної вогняної стихії та інших надзвичайних ситуацій. Вдячність Українського народу – це найвища оцінка нашої благородної праці.
У день професійного свята хочу подякувати ветеранам, які віддали багато років свого життя пожежно-рятувальній справі, хто створював і розбудовував рятувальну службу.
Особовий склад Державної служби України з надзвичайних ситуацій і сьогодні, продовжуючи героїчні традиції ветеранів, гідно виконує поставлені завдання.
Щиро дякую всім за плідну працю, високий професіоналізм, героїзм та мужність.
Бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя, миру, наснаги та нових успіхів на благо народу України.
 
Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони [назва району] району з професійним святом - Днем рятівника! Відзначення вашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску людей цих мужніх професій - людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Дозвольте, цього святкового дня побажати усім вам міцного здоров'я, всіляких гараздів та побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших домівках, а Господь Бог оберігає вас від усіх негараздів. Мужні люди в мирний час, ви завжди на варті. У святковий час для вас нашу прийміть вдячність.

Зі святом Вас!
 

***

Привітання із нагоди рятівника України

Шановні рятівники, працівники та ветерани пожежної охорони!

Від імені [назва організації] здоровимо вас з нагоди Дня працівників цивільного захисту. Це свято об’єднує людей мужніх професій – пожежників, працівників аварійно-рятувальних формувань і служб, які несуть відповідальність за вирішення питань загальнодержавної ваги - забезпечення надійного захисту національного багатства, життя людей від вогню та стихії.

Утверджуючи добро і милосердя, ви - справжні герої наших днів - з честю виконуєте покладені на вас завдання. Спасибі Вам за вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом. Переконані, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі.

Бажаємо вам щастя, здоров’я, добра і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах!

Дивиться також: День кадровика - вітання

***    
Поздоровлення з нагоди дня рятівника України

Вітаю усіх рятувальників та працівників цивільного захисту з професійним святом!

Бажаю всіляких гараздів, здоров'я міцного та побільше життєвих благ. Нехай у наш нелегкий час Вас завжди супроводжує прагнення допомогти тим, хто найбільше потребує вашої допомоги.

Зі святом Вас!

***

Хочу привітати Вас із професійним святом - Днем працівників цивільного захисту. Люди вашої професії славляться своєю людяністю, добротою, турботою про людей. Добре, що тепер є єдине професійне свято всіх рятувальників. Тож, цього святкового дня вітаю Вас і всіх працівників цивільного захисту зі святом, бажаю міцного здоров'я, щастя, і нехай Господь Бог оберігає Вас від усіх негараздів, багато Вам років життя.

***

Що для інших - подія, чудесний порятунок і подвиг, для тебе - просто робота. І знаєш, в цій скромності є своя чарівність! Вітаю з Днем рятівника! Залишайся завжди, будь ласка, таким же чудовим хлопцем, у якого міцні руки, серце лева і сяючі щирою посмішкою очі!

***

Вітаю з мабуть самим мужнім святом - з Днем рятівника. Які б катастрофи і катаклізми не траплялося Ви завжди готові прийти на допомогу, протягнути руку допомоги потрапили в біду. Хочу побажати спокійних робочих буднів і щоб з кожного виклику Ви поверталися переможцем.

Читайте також