11.06.20

Привітання з днем рибалки

з днем рибалки

З Днем Рибалки кожного з любителів закинути вудку. Нехай не тільки в цей день, а і в будь-який, літній або зимовий, вас чекає удача і добрий кльов. Бажаємо великої риби і хороших попутників, надійної наживки і, певна річ, нехай рибалка приносить насолоду.

Дорогі рибалки! Зі святом вас! В цей урочистий день, який відзначається на вашу честь, хочемо привітати вас і побажати вам не тільки хорошого улову, але і здоров'я, щастя і всіх гараздів у вашій родині!

З Днем Рибалки кожного з любителів закинути вудку. Нехай не тільки в цей день, а і в будь-який, літній або зимовий, вас чекає удача і добрий кльов. Бажаємо великої риби і хороших попутників, надійної наживки і, звичайно, нехай риболовля приносить чисту насолоду.

з днем рибалки

Вітаю з Днем рибалки! Нехай улов завжди буде багатим і гарним, нехай в життя приходять радість і успіх, хай буде міцним здоров’я і добрим світ навколо. Бажаю нарешті зловити золоту рибку, яка виконає всі найзаповітніші бажання.

***
Бажаю частіше ходити на рибалку, ловити якнайбільше риби для смачної юшки, і зловити самого великого сома в річці. З днем рибалки!
 
***
Вітаю з Всесвітнім днем рибальства і від душі бажаю великого улову на законних правах, відмінного клювання і з берега і з човна, наживки на удачу та успіх. Нехай на гачок кожен день трапляється золота рибка, яка виконає всі побажання серця і душі.

***
З Днем рибалки вас вітаю,
Улову рибного бажаю!
Ще й чарівну спімати рибину,
Сім бажань загадати за хвилину!
Щасливим будь, веселим, не тужи,
Любов до рибки назавжди збережи!

 
***
Вмієш ловити рибу краще всіх, адже ти — рибалка від бога! В це веселе свято я бажаю тобі величезних уловів, веселого проведення часу і красивих водойм. З Днем рибалки тебе, мій друже! Твої акули ще попереду!

***
Сьогодні День Рибальства, так що вітаємо всіх рибалок і співчуваючих з цим моментом і бажаємо гарного клювання в будь-яку погоду, коли ви вийдете на риболовлю. Нехай кожна нова рибина буде більше попередньої. І нехай близькі розуміють вас і завжди підтримують.

***
Всіх рибалок і рибачок вітаємо з Всесвітнім днем рибальства. Нехай кожен хоч раз у своєму житті, але все-таки зловить свою золоту рибку, яка в свою чергу виконає усі ваші найзаповітніші бажання. Побільше рибних місць вам, відмінного клювання і нереального улову.

з днем рибалки

***
Як кажуть, риблка рибалку… Всіх любителів і професіоналів рибного лову вітаємо сьогодні з Днем рибалки. Рибалки — народ веселий, захоплений і терплячий. Бажаємо гарного клювання, величезного улову та чудової компанії на риболовлі.

***
З Днем Рибалки кожного з любителів закинути вудку або сітку. Нехай не тільки у цей день, а і в будь-якій, літній або зимовий, вас чекає удача і хороший кльов. Бажаємо великої риби і добрих попутників, надійної наживки і, звичайно, нехай рибалка приносить чисту насолоду.

***
Сьогоднішній день, воістину можна вважати професійним, бо ти більшу частину свого часу віддаєш, такому, можна сказати умиротвореному проведенню часу як рибалка. У свято рибалки, я хочу побажати тобі спокою, терпимості, посидючості, і, звичайно ж, великих уловів, адже вони є основою твого захоплення.
  

***
Вітаємо усіх рибалок зі святом, з Днем Рибалки. Нехай у вас завжди буде хороше клювання, в будь-який час року. І нехай кожен зможе з гордістю розповідати іншим про те, наскільки велику рибу йому вдалося зловити, а близькі вам люди завжди розуміють і підтримують ваше захоплення.

***
Вітаємо з прекрасним святом людину, захоплену риболовлею, хочемо побажати успішної ловлі, відмінного відпочинку і спілкування на природі, удачі, компанії однодумців і масу приємних вражень.

***
Вітаю з Днем рибалки і хочу побажати і з берега і з човна ловити велику рибку, і в справах, і в своїх інтересах мати неодмінний успіх, і в сонячну, і в похмуру погоду залишатися щасливою людиною.

*** 
Дорогі рибалки! Зі святом вас! В цей урочистий день, який відзначається в вашу честь, хочемо привітати вас і побажати вам не тільки хорошого улову, але і здоров'я, щастя і всіх гараздів у вашій родині!

Дивіться також: Привітання з Днем народження мамі

***
Вітаю з Днем Рибалки! Бажаю, щоб ваші снасті завжди приносили щедрий улов успіху, щастя, міцного здоров'я і добрих звісток!

***
Сьогодні День рибалки! Вітаємо усіх професіоналів та аматорів вудки та гачка, які обожнюють риболовлю – і гарний улов, і просто сам процес! Справжній рибалка - рибалка завжди, а не тільки в свято. І не тільки на водоймі, а й у серці. І щастя зловити рибу своєї мрії коли-небудь посміхнеться кожному.

***
Бажаємо, щоб на рибалці вас оточували тільки улюблені друзі і добрі люди! Нехай кожна риболовля буде для вас справжнім святом: з веселощами, жартами, приколами, з хорошим настроєм, а головне - з гарним уловом і благополучним поверненням!

*** 
Вітаю, рибалку!
Будь щасливий і здоровий!
І бажаю всією душею
Зустрічі з рибкою золотою!!!

*** 
Бажаю відмінного кльову,
Відерце великого улову,
Надійною нехай буде вудка,
Душа хай не знає смутку!


***
ВІТАННЯ НА ДЕНЬ РИБАЛКИ

Бажаємо відмінного кльову,
Відерце великого улову,
Надійною нехай буде вудка,
Душа хай не знає смутку!

Багато хто з нас, особливо особи чоловічої статі, люблять посидіти де-небудь за вудкою в спокійній обстановці, сподіваючись при цьому на хороший улов. Для деяких рибалку не можливо замінити ні походом в театр, кіно чи прогулянкою в парку. Любителі риболовлі завжди знають свою справу, або, принаймні, знаходять в ньому величезний відпочинок для душі і пристойний заряд бадьорості для тіла.
Це свято не має обмежень по статі або віку і часто об’єднує цілі сім’ї, подаючи привід для гарного і приємного проведення часу на природі, в колі друзів або однодумців. В цей день вітають тих, для кого заняття риболовлею є спортом чи хобі, особливим станом душі чи способом злиття з природою. Рибалки - це особливе, своєрідне братство, яке складається з людей різних занять і віків, це не тільки азарт, але і можливість зануритися у роздуми, і просто гордість, яку може подарувати рибалці його вдалий улов.
Ми приєднуємося до всіх привітань які пролунають в цей день рибалкам, а також хочемо окремо привітати всіх....

з днем рибалки

Вітаю з Днем рибалки всіх любителів і професіоналів. Нехай удача і везіння клює на вашу вудку безвідмовно. Нехай достаток, і прибуток самі йдуть у ваші мережі. Бажаю кожному одного разу, зловити свою рибку чарівницю, і вона неодмінно виконає найзаповітніші бажання. Бажаю завжди багатого улову і гарного настрою від знатного клювання.

***

Вітаю з Днем рибалки і від щирого серця бажаю ловити на свій гачок не тільки велику і смачну рибку, але і велику удачу, величезний успіх. Нехай кожна рибалка буде святом для душі, нехай кожен день дарує відмінний настрій, бадьоре самопочуття і натхнення впевненого і досвідченого рибалки.

***

Вітаю з Днем рибалки і хочу побажати і з берега, і з човна ловити велику рибку, і в справах, і в своїх інтересах мати неодмінний успіх, і в сонячну, і в похмуру погоду залишатися щасливою людиною.

 

Читайте також