12.01.24

Привітання з народженням онучки — бабусі, дідусеві своїми словами, українською мовою

Підбірка самих душевних і красивих привітань з народженням онучки


Вітаю з народженням онучки! Бажаю, щоб це значуща подія додало вам сил і молодості. Нехай ваша маленька кнопочка буде здорова, красива, розумна, талановита, успішна і завжди приносила у ваші серця радість!

Вітаю з народженням прекрасної онучки і хочу побажати, щоб дівчинка росла справжньою красунею і милою розумницею. Нехай онучка часто приходить у гості, радує своїми успіхами і посмішками, міцно обіймає і цілує, весело грає і дарує відчуття неймовірного щастя для душі!

Вітаю з народженням нового сердечка у вашій родині. Бажаю вашій внучці самих ясних днів і добрих ангелів-хранителів. Нехай вона буде щасливим продовженням вас, хай радісним буде її життєвий шлях. Нехай вона виросте красунею і буде радувати цей світ своєю ніжністю і добротою. Бажаю, щоб казковими були всі миті її життя, а її посмішка наповнила ваші серця теплом.

Читайте також:  Вітання з днем народження братові від сестри

Ось і прийшов Ваш час – почути ніжний голосок внучки. Це благодатне мить – я вітаю Вас з ним! Нехай дитина наповнює ваше серце теплом і любов’ю. Нехай її маленькі ручки зігрівають сильніше сонячних променів. Нехай її невинний сміх змусить забути всі неприємності! Ростіть онуку з любов’ю і дорослим здоровим глуздом, а її безтурботність подарує Вам хвилини справжнього щастя!

Звичайно, ви переживали більше молодих, дзвонили, «підгодовували», підбадьорювали. Нарешті ви зітхнули полегшено і з радістю. Дівчинка — онука — лялечка — цукерочка, вона ваша!

Вітаю з народженням онучки. Нехай для малятка кожен день готує щось цікаве і дивовижне, нехай Ваша крихітка буде здорова і щаслива, нехай внучка дарує незабутні моменти радості для душі і найчистішу утіху для серця.

Дивіться також: Привітання з Днем Народження старших і поважних жінок

Відверто кажучи, я дуже Вам заздрю. Поки я живу у мріях про внучку, Вас вже нагородили небеса! Від усього серця вітаю Вас з цим щастям! Ця солодка, ніжна дівчинка – дуже потребує Вашої любові і турботі, але коли-небудь, на схилі років, саме вона допоможе і підтримає. Стане Вашою силою й опорою, подарує всю свою ніжність і ласку! Я щиро Вам цього бажаю!

Вітаємо вас з народженням самої дорогоцінної перлини для дідуся і бабусі. Якщо у вашому серці раптом є заморожені ділянки, один внучкин погляд все розтопить, і настане весна. З внучатою навесні!

З народженням онучки! Життя наповниться приємними клопотами, ти зможеш дарувати дівчинці свою неповторну доброту, тепло, а трохи пізніше ти передаси їй свій безцінний життєвий досвід. Радуйся спілкуванню з малятком і сама ставай при цьому сильніше і молодше! Будь неймовірно милою, дуже лагідною, веселою і самою улюбленою бабусею!

Привіт новоспеченим бабусі і дідуся! Не сумуєте з приводу нового звання – це почесно, це гордо, це чудово! Вітаємо!

Сьогодні мама стала бабусею а тато — дідусем самої прекрасної дівчинки на світі! Це ваша внучка, сонечко кохане! Вітаємо з цим незабутнім днем! Здоров’я новонародженій і радісних клопотів бабусі і дідусю!

Онучка ваша, ну просто чудо. Таку чарівну дівчинку ще треба пошукати. Яка вона мила, чарівна. Ми від усього серця вітаємо вас!

Сьогодні на світ з’явився маленький клубочок щастя — твоя онучка! Нехай ця принцеса росте здоровенькою, щасливою і красивою, наче квіточка! Подаруй їй свою безмежну любов, адже ця крихта повинна купатися в ласці і турботі з перших днів життя!

Ось і з’явилося у твоєму житті маленьке янголятко! Бажаю тобі успішно стати її ангелом-хранителем, захистом і підтримкою. Вона обов’язково відповість тобі тим же. Бажаю вам обом любові і удачі.

Тільки найближчі люди знають, як у свій час ви мріяли про доньку. Але Бог вам подарував синів. І зробив це неспроста. Він знав, що саме ви зможете виховати самого кращого батька для маленької принцеси, що сьогодні народилася! Вітаємо вас з народженням маленької, товстенької і рожевощокої дівчинки, яка готова прийняти всю вашу нерозтрачену ніжність і любов! Дідусь і бабуся, готуйтеся виконувати всі її забаганки і побажання, готуйтеся балувати і догоджати, обіймати і цілувати! З поповненням вас!

Вітаю вас, щасливі бабуся і дідусь! Сьогодні ви стали багатшими ще на одну внучку. Сьогодні народилася частинка вашого серця, яка наповнить його до країв любов’ю і ніжністю. Бажаю, здоров’я всій вашій дружній родині. Нехай щастям повняться ваші домівки, адже саме в атмосферу любові і щастя, ангели приносять такі подарунки, як ваша маленька онучка.

Від чистого серця і всієї душі хочу Вас привітати з народженням онучки. Нехай Ваше золото росте гарною і слухняною дівчинкою, хай її життя сповнене буде щастя і радості, нехай її шлях буде світлим і добрим. Бажаю онучці здоров’я, бешкетних витівок і жартів, безсумнівних успіхів і великої любові до Вас.

Народження внучки — величезне щастя. Ми хочемо привітати Вас з цим прекрасним подією і новим статусом. Хочемо побажати Вам і маленькій принцесі міцного здоров’я, успіху у всіх починаннях і безхмарного майбутнього. Нехай малятко росте славним дитиною і радує Вас щодня своїм дзвінким сміхом.

Вітаю з народженням чарівної і чудової онучки. Бажаю, щоб кохана дівчинка сяяла яскравою зірочкою на Вашому небосхилі, щоб світлим щастям і доброю любов’ю овіяне було її життя, щоб онучка зростала міцненькою і здоровою дитиною, а незабаром стала неймовірно красивою і милою дівчиною.

Нарешті у Вашому житті з’явився промінчик сонця, створення боже, маленький клубочок щастя — перша онучка! Бажаємо дитині рости розумненькою і здоровенькою вам на радість і втіху. Нехай вона буде також мудра і красива як бабуся, а від дідуся візьме твердість характеру і аналітичний розум. Ці якості допоможуть вашій онучці вирости щасливою і багатою!

У Вас народилася внучка. Я Вас щиро вітаю. Вона, як лялька, дуже ніжна, дуже красива й усміхнена. Я бажаю, щоб Ваша внучка була здоровою і щасливою. А Вам я бажаю насолоджуватися новим статусом бабусі і дідуся. Не зупинятися на досягнутому, і замовляти у дітей ще онуків. Вітаю Вас!

Вітаю вас з народженням крихітки! Нехай росте внучка великою красунею і розумницею. Буде здоровою і щастоивою.

Вітаю з появою в родині нової людинки — вашої онучки! Нехай малятко росте здоровою, слухняною і ласкавою! Щоб ви — бабуся і дідусь — не втомлювалися няньчитися, терпляче переживали всі труднощі виховання і були повні сил виростити дівчатко красунею і розумницею на радість усім!

Дорогі дідусь і бабуся! Вітаю вас з народженням красуні онучки! Вітаю вас мої дорогі, з таким чудовим подарунком долі. Бажаю вашій онучці міцного здоров’я, а вам наші хороші надзвичайного натхнення, сил і безмежного щастя. Щоб та ніжність, турбота і любов, яку ви випромінюєте огортала всіх ваших рідних і близьких. Нехай з цього моменту ваше життя наповниться безліччю приємних миттєвостей і подій, яскравими фарбами і позитивними емоціями, і нехай дитячий, дзвінкий голос і сміх назавжди поселяться у вашому чудовому будинку. Бажаю вам побільше посмішок, щастя, добра і миру!

Диво в рожевому конверті отримали з пологового будинку! Щиро вітаю Вас з народженням чудової внучки. Нехай вона принесе у Ваше життя безліч щасливих миттєвостей. Нехай її безтурботність і наївність допоможе Вам забути про вік і хвороби, дозволить зануритися в просте, веселе життя, наповнене дитячим сміхом та її маленькими перемогами! Бажаю їй Вселенського щастя, блакитного неба та міцного здоров’я, а ви наповните її життя турботою і любов’ю!

З онукою вас! Ця «штучка» ще дасть вам можливість посміятися і поплакати. Відсіпайтеся, попереду вас чекають безсонні ночі, а також прогулянки, пісочниці та інші принади. І море радості.

Дорогі бабуся і дідусь, вітаємо вас з народженням онучки. Нехай відчуття ейфорії від першого дотику до маленького дива ніколи вас не покине. Бажаємо вам сил і терпіння, душевності та щирості. Нехай онучка зробить ваше життя красивіше і цікавіше. Щастя, здоров’я, любові і змін в кращу сторону!

Довгоочікувана онука з’явилася на світ! Шолом бабусі і діда величезний привіт! Нехай малятко росте вам на радість і щастя! Нехай її ніколи не бентежить негоду!

Вітаємо з зворушливим і неймовірно довгоочікуваною подією, з народженням онучки! Бажаємо величезного щастя і море радості від з’явилася на світ дівчинки. Будьте добрі, уважні і дбайливі, даруйте любов, і вона сторицею повернеться посмішкою малятка.

Ось і прийшов Ваш час — почути ніжний голосок внучки. Це благодатне мить — я вітаю Вас з ним! Нехай дитина наповнює ваше серце теплом і любов’ю. Нехай її маленькі ручки зігрівають сильніше сонячних променів. Нехай її невинний сміх змусить забути всі неприємності! Ростіть онуку з любов’ю і дорослим здоровим глуздом, а її безтурботність подарує Вам хвилини справжнього щастя!

Вітаємо вас з народженням маминого сонечка, батькової дочки, бабусі онуки і дідової відради. Хай щастя і любов будуть загальними, без ревнощів та спорів.

Онучка — це нагорода небес, адже ця маленька принцеса має чарівну силу: від її посмішки всі проблеми зникають, її обійми приносять щастя. Так насолоджуйтесь вашої сімейної радістю, хай вона буде нескінченною. Нехай ваша взаємна любов з онукою зростає з роками.

Я вітаю з народженням онучки і хочу побажати вашій дівчинці яскравою веселки в житті і світлого сонечка, тільки добрих чудес і постійних успіхів. Нехай внучка зігріває Вашу душу, хай мила красуня росте веселим і допитливою дитиною.

Бабуся – це мама в квадраті! Вітаємо тебе з переходом на новий щабель еволюції! Бажаємо дитині вирости і вдало вийти заміж, щоб якось зробити тебе мамою вже в третього ступеня.

Народження внучки — чудовий привід для радості і веселощів. Вітаю! Нехай малятко буде здоровою і найулюбленішою, красивою і найщасливішою. Бажаю, щоб дівчинка росла в добробуті та достатку та щоб стала справжньою гордістю дідусі і бабусі.

Вітаю з народженням онучки і від душі бажаю, щоб життя вашої улюбленої крихти була сповнена чудес і веселощів. Нехай онучка-красуня завжди буде оточена любов’ю і турботою бабусі і дідусі, нехай з радістю вона біжить до вас в гості, хай радує завжди ваші серця.

Вітаю з появою онучки! З цього дня у вашому домі назавжди поселиться радість, веселість і сміх. Не секрет, що будуть і безсонні ночі, і сльози, і втому – але все це ніщо в порівнянні з тим щастям, яке подарує вам малятко!

Вітаємо з чарівним, радісною подією — народженням довгоочікуваної онучки! Бажаємо бабулі і дедуле багато щасливих миттєвостей, бадьорості і здоров’я. Нехай малятко ангели оберігають від всіх напастий і бід, хай її дитинство буде воістину золотим.

Від щирого серця вітаю з народженням чудовою онучки. Нехай Ваша дівчинка стане справжньою нагородою за всі Ваші добрі діяння і високі прагнення, нехай внучка росте щасливою дівчинкою на радість батькам і відраду Вашому серцю.

Сьогодні хочемо від душі привітати вас з народженням онучки! Нехай життя її буде чудовою і яскравою! Хай щастя і удача наповнять весь її довгий життєвий шлях!

Від усієї душі вітаю з народженням онучки. Бажаю, щоб Ваша дитина росла життєрадісною і веселою, чудовою і щасливою дівчинкою, щоб вона завжди поспішала до Вас у гості на смачний компот з пиріжками.

Вітаю з прекрасною подією — з отриманням статусу бабусі, з народженням чудовою онучки. Бажаю, щоб крихта зростала самою щасливою і коханою, наймилішою і здоровою. Нехай її життєвий шлях буде світлим і щасливим. Щиро бажаю стати бабусі і онучки хорошими подругами з довірою в душі і любов’ю в серці.

Читайте також