16.08.19

Чи впливає діабет на секс

Будь-яке захворювання може негативно вплинути на сексуальне життя: від гнітючого усвідомлення себе хворим і, як наслідок, падіння лібідо, до реальних змін в тілі, які не дозволяють отримувати задоволення. Якщо з помітними за запахом і зовнішнім виглядом хворобами все зрозуміло, то з "прихованим" болячками сліди не очевидні, розповіла секс-коуч Надія Чорна.
Наприклад, високий рівень цукру в крові може зруйнувати нервову систему і кровоносні судини, включаючи ті, які необхідні для гарної сексуальної функції у чоловіків і жінок.
Діабет, на думку ВООЗ, до 2020 року посяде 7 місце в поширеності у всьому світі. Зараз їх понад 422 мільйони людей.
Жінки, до речі, на думку деяких дослідників страждають більше. Але в цілому хвороба впливає на всіх.  Слабке лібідо або втрата інтересу до сексу Під час сексуальної стимуляції, мозок надсилає геніталіям повідомлення, але доходять вони повільно. На зв'язку "мозок – вагіна", при діабеті є затори. Якщо сигнал ні дійде вчасно, то дівчина швидше за все, нічого приємного не відчує. Якщо це буде регулярно, то може закріпитися неприязнь до сексу.
Добре збуджена жінка виділяє секрет, що сигналізує про її готовність до проникнення. Підвищений цукор може знизити кількість виділеного секрету, в результаті вам обом може бути не комфортно.
Діабет може зруйнувати сексуальне життя
Гарна нервова прохідність і кровотік – головні передавачі відчуттів, які необхідні для збудження й оргазму. Якщо зв'язки порушені, то і чоловік свого "хепі-енду" може не дочекатися. Все це може сильно вплинути на психіку, призводити до депресії, апатії, неврозів. Бережіть своє здоров'я, і секс 100% буде кращим!

Читайте також