29.07.21

Найважливіші новини 29 липня 2021

Суд відправив під домашній арешт і відсторонив від посад керівників АРМА -
тимчасового виконувача обов’язків голови АРМА Віталія Сигидина та заступника голови АРМА Володимира Павленка. Їх підозрюють у викраденні 400 тис. доларів «воровського общака».

ФОПи не можуть купити землю сільськогосподарського призначення, – Мін'юст

Шмигаль доручив Міненерго врегулювати питання у сфері енергопостачання до початку опалювального сезону. Виходить вони цим не займалися до цього??

В Україні знесуть 30 тис хрущовок.  Це маячня!

Глава Міненерго Галущенко може залишити посаду восени, - ЗМІ 

Сім депутатів фракції "Голос" вийшли з партії

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення за результатами перевірок кабельного телеканалу "Тясмин" зі Сміли Черкаської області і супутникових телеканалів "ATR T" і "ПРАВДА ТУТ" оголосила їм попередження.

МВС хоче самостійно контролювати дотримання габаритно-вагових норм автоперевізниками

Українська соняшникова олія за кордоном дешевше

У Європі ціна газу встановила рекорд, перевищивши 500 доларів за тисячу кубометрів

В Україні можуть ввести QR-коди вакцинації

На Харківщині немає жодного офіційно підтвердженого випадку «Дельти», - ОДА. Звісно немає - адже в Україні немає ні тестів ні реактивів для Дельти. Скажіть спасибі дебілоїду Ляшку і його підручному Кузіну.

У Великій Британії зростає кількість тих, що заразилися коронавірусом. У 95-ти відсотках випадків йдеться про дельта-варіант. При цьому понад дві третини населення Великобританії вже вакциновані.

Дослідження групи дослідників з Інституту Френсіса Крика (Francis Crick Institute), опубліковане в The Lancet в червні 2021, показує, що люди, повністю вакциновані вакциною Pfizer-BioNTech, мають у п'ять разів нижчий рівень нейтралізуючих антитіл проти дельта-варіанту.

Результати досліджень показали, що дельта-варіант більш резистентний проти вакцин, і навіть повна вакцинація надійно не захищає від зараження ним. 

До сих пір немає жодних підтверджень що за захлеснула Індію навесні хвилю заражень і смертей від SARS-CoV-2, відповідальний саме варіант "дельта".

Цитата дня
«Якби ми були ядерною державою, повірте, всі б з нами розмовляли інакше, домовлялися б інакше, про інше тощо. Навіть якби ми не могли б її обслуговувати, ми могли б тоді скоротити, але однозначно залишити ядерний потенціал. І могли б шантажувати весь світ і нам давали б гроші на обслуговування»
Давид Арахамія, 29 липня 2021 року

Анекдот

Старий єврей замовляє в ОВІРі закордонний паспорт. Його запитують:
- Абрам Мойсейович, у Вашому поважному віці Ви вирішили зайнятися туризмом?
- Ні, я хочу зовсім виїхати.
- Чому? Що вас не влаштовує? Ви зіткнулися з антисемітизмом? Ми розберемося!
- Ні, мене ніхто не ображав.
- Але тоді чому ж Ви їдете? Така заслужена шанована людина, ветеран ...
- Мене не влаштовує ваше ставлення до гомосексуалізму!
- А які проблеми, ніби з цим все спокійно?
- А ви подивіться на тенденцію: при Сталіні за це розстрілювали, за Хрущова і Брежнєва - саджали і примусово лікували, зараз це увійшло в норму. Так ось, я таки хочу поїхати з цієї країни, поки це не стало обов'язковим!

Читайте також