31.07.21

Огляд новин за 31 липня 2021

Французькі правоохоронні органи затримали 19 осіб в ході демонстрацій проти обов’язкової вакцинації і санітарних пропусків, які пройшли по всій країні в суботу.

"За п'ять років завдяки ProZorro зекономлено 190 млрд грн - Шмигаль". Насправді ProZorro нікому і нічого не економить! Нехай тоді Шмигаль скаже де поділися ці "зекономлені" 190 млрд грн!

Російський багатоцільовий винищувач Су-35 впав в Охотське море. В Хабаровському краї при виконанні планових навчально-тренувальних польотів сталася відмова двигуна на літаку Су-35С. Пілот винищувача встиг катапультуватися. Це перша втрата багатоцільового винищувача Су-35 російською військовою авіацією.

Статья Путина об Украине напоминает заявления Молотова о Польше в 1939 году – Илларионов

Вакциноафера

Тисячі людей у Франції вийшли на протести через нові протикоронавірусні заходи Мітингарі протестують проти запровадження у Франції обов'язкової вакцинації від коронавірусу для медиків і пожежників, а також проти обов'язкових "паспортів здоров'я" для доступу в громадські місця.

У Британії за тиждень кількість нових випадків коронавірусу зменшилася на третину. Дуже схоже на маніпуляції зі статистикою або тестуванням. 

Науковий співробітник Китайського центру з контролю і профілактиці захворювань Фен Цзіцзянь заявив, що вакцини від уханьського штаму коронавируса менше захищають від штаму "Дельта".

«Дельта»-варіант коронавіруса має симптоми, що відрізняються від інших варіантів SARS-CoV-2. Якщо раніше характерними ознаками захворювання були кашель, лихоманка, задишка і втрата запаху або смаку, то тепер більш поширеними стали нежить, першіння в горлі і головний біль. Про це пише The Telegraph.

Переносниками штаму коронавируса «дельта» можуть бути вакциновані люди - дослідження

В Китае заподозрили утечку коронавируса из лаборатории Форт-Детрик в США

Медики назвали 5 способів, що дозволяють не допустити утворення каменів в нирках

 

Читайте також