21.12.19

Голокост через використання технології брехні

Брехня вбиває: «Напийся, не бійся, це чиста вода!» Насправді, це була отрута!

Перша жінка Єва повірила духу брехні і на неї та на її  потомство прийшла смерть (Бут. 3). Диявол є батьком брехні (Ів. 8,44). Він бере на себе подобу ангела світла (2 Кор. 11,14-15). Технологію брехні, за якою стоїть дух ангела світла, сьогодні використовують для автогеноциду людства. Ця технологія має чотири основні ступені:
1) Толерування злочину
2) Позитивні терміни злочину
3) Популяризація злочину
4) Легалізація злочину

1) Толерування злочину

Для ілюстрації розглянемо такі злочини, як наприклад канібалізм і ритуальні людські жертвопринесення сатані. Обидва в суспільстві поки що є неприйнятними. Обговорювати цю тему небажано ані в засобах масової інформації, ані в пристойному товаристві. Поки що це немислиме, абсурдне і заборонене явище.

Перший крок цієї технології – перевести тему канібалізму і людських жертвопринесень з області злочину в область толерантності:
«У нас є свобода слова, то чому не можемо поговорити саме про канібалізм і людські жертвоприношення?» Все можна вивчати і вчені можуть все досліджувати. Для них не існує заборонених тем. Також якщо існує така можливість, то скличуть етнологічний і релігієзнавчий симпозіум на тему «Ритуали з принесенням людських жертв в дохристиянській Мексиці» і «Канібалізм в Африці».
Релігієзнавці, психологи, етнологи, філософи та соціологи вестимуть дискусії про цей феномен.

Поряд з псевдонауковими дебатами обов’язково з’явиться якесь товариство радикальних канібалів або тих, які приносять людські жертви сатані. І неважно, що вони будуть активні лише в інтернеті, бо таких людожерів і сатаністів, звичайно ж, зауважать і будуть їх цитувати у всіх передових ЗМІ. Кожен, хто буде називати злочин злочином, буде ними заклеймований як фундаменталіст і примітив, який виступає проти науки!

2) Позитивні терміни злочину

Позитивні терміни для приховування злочину і збочення є абсолютно необхідними, щоб досягнути масового обману суспільства і просування легалізації злочинів проти людяності.

Мета вигадування нових термінів – відвернути увагу від суті проблеми, відірвати форму слова від його змісту і таким чином позбутися ідеологічних противників. Канібалізм отримає науковий термін – «антропофілія». Поряд з грою в терміни відбувається створення опорного прецеденту – історичного, міфологічного, актуального або просто вигаданого, а головне – легітимованого. Він буде знайдений або вигаданий як «доказ» того, що антропофілія по суті може бути узаконена:
«Згадайте легенду про самовіддану матір, яка напоїла дітей, що помирали від спраги, своєю власною кров'ю».
«А історії про античних богів, які поїдали всіх підряд? В римлян це взагалі було нормально!»
«Іноді треба з’їсти людину, бо існують нездоланні обставини». (наприклад, матері в Єрусалимі з голоду їли своїх дітей)
«Не приховуйте інформацію, нехай всі знають, хто є хто – антропофіл чи антропофоб».
«А чи взагалі в антропофілії є щось шкідливе? Шкідливість не доведена».

Таким чином у суспільній свідомості штучно створиться «поле бою» і з обох боків несподівано з’являться радикальні прихильники і радикальні противники канібалізму і ритуального жертвоприношення.

Нормальні люди, які не хочуть бути байдужими до легалізації цих злочинів, будуть затавровані як нетолерантні, фундаменталісти і антропофоби.

3) Популяризація злочину

Реальність така, що в кожному суспільстві завжди були вбивці і збоченці, і тому існувала міліція і в'язниці! Це доказ того, що завжди існувало добро і зло, але привілеювати зло, а добро засуджувати на ув'язнення – це втрата розуму і сатанізм.

Дуже важливо, щоб популяризація канібалізму і сатанізму підтримувалася цікавою інформацією про відповідні історичні та міфологічні особистості, а якщо можливо, і  про сучасні  медіа-знаменитості.
Антропофілія масово проникає в актуальні новини і ток-шоу. Образи людоїдства пропагуються в нових фільмах, в текстах пісень та відео-кліпах.

Один з трюків популяризації має назву «Подивіться навколо!»

«А один усім відомий польський сценарист - усе життя був антропофілом, його навіть переслідували»
«А скільки їх до психушки сіло! Скільки мільйонів вислали, позбавили громадянства! .. До речі, як вам новий кліп Леді Гага «Eat me, baby»?
«Хіба ви не знаєте, що відомий політик є не тільки гей, але й сатаніст?»

На даному етапі опрацьовану тему вводять до топ-новин і вона починає автономно самовідтворюватися в мас-медіа, шоу-бізнесі та політиці.
Наступний ефективний спосіб – вести активні і порожні розмови про суть проблеми на рівні інформаційних операторів (журналістів, ведучих телепередач, громадських активістів...). Однак вони виключать з дискусії справжніх фахівців.

Щоб виправдати прихильників легалізації, використовують метод гуманізації злочинців з допомогою формування їх позитивного іміджу, який не має нічого спільного з характеристиками злочинця.
«Це творчі люди. Він з'їв свою дружину. Ну і що?»
«Вони дійсно люблять своїх жертв. Їсти означає любити!»
«В антропофілів високий рівень IQ, і в іншому вони дотримуються високої моралі».
«Хто ми такі, щоб їх судити?»
«Може, це з любові»
«Хто ви такі, щоб стояти на перешкоді любові?»
Хитрунство такого типу є предметом популярних ток-шоу.

4) Легалізація злочину

Лобіські групи у владі консолідуються і виходять з тіні. Публікуються соціологічні опитування, які показують начебто  високий відсоток прихильників легалізації канібалізму і людських жертвоприношень демонам. Політики починають пробувати публічно висловлюватися на тему законодавчого закріплення цього злочину. В суспільну свідомість вводять нову догму, що «архаїчна заборона поїдання людей вже заборонена». Толерантність як заборона заборони злочину – це фірмове блюдо лібералізму. Пересторога суспільства від вбивчих збочень вважається дискримінацією релігійних і етнічних меншин. Політики в якійсь малій державі з допомогою маніпуляції і корупції узаконять канібалізм і сатанізм. Ця легалізація стає прецедентом для інших країн. Приймуться злочинні закони і таким чином зруйнуються норми людського існування. Цим суспільство остаточно зламане і погоджується з власною поразкою! Згодом ці злочинні теми в якості навчальних програм просуваються в школи і  дитсадки. Це означає, що наступне покоління виросте взагалі без шансів на виживання.

З допомогою цієї технології узаконюється гомосексуалізм, педофілія, зоофілія, інцест. З цим безпосередньо пов’язана і ювенальна юстиція, яка краде дітей у батьків. Дітей морально і психічно нищать, а у багатьох випадках фактично продають на органи. Узаконюється також і евтаназія для дітей.

Відповідно до цієї технології вже запрограмовано і чіпування  людей сатанинським числом 666 (пор. Одкр. 13,16-18). Далі – редукція людства до так званого «золотого мільярда» (програма масонів «Римського клубу»). Отож йдеться про голокост більшості планети. Якщо людство не покається – не відвернеться від духа брехні і смерті та не прийме любові до правди – то всі ці найважчі злочини з допомогою описаних тут технологій будуть просуватися у всіх державах!

Цей процес сатанізації людства найлегше реалізується в т.зв. демократичному, тобто толерантному суспільстві. На наших очах архітектори НСП (Нового Світового Порядку), масони і світові банкіри поступово усувають рамки, що відмежовують суспільство від самознищення!!! Це роблять за допомогою чотирьохступеневої технології брехні. Йдеться про:
1) толерантність,
2) позитивні терміни,
3) популяризацію і
4) легалізацію злочину!

Як захищатися? Ефективним детектором технологій і духа брехні є питання:
1) Хто за цим стоїть і що він хоче?
2) Що є правдою, а що напівправдою з духом брехні?

Висновок:
Хто є головним архітектором сатанізації людства і його голокосту? Це сатана і демони, які втілилися в його мас-медіа і  злочинців. Таким чином, нинішня боротьба – це боротьба психологічна і духовна. Моральні і Божі закони, дані Творцем, були зруйновані, а на їх місце запровадились антизакони! Справедливі закони шанують Бога і людину, а антизакони, навпаки, –  шанують сатану, не поважають і ненавидять Бога та людину.
+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

Читайте також