21.12.19

Привітання з Різдвом і Новим роком

Кращі привітання з Новим Роком 2020 у прозі, українською мовою (своїми словами)


Шановні друзі! Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо ці традиційно світлі свята зустріти у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері. Нехай у ваших домівках панують добробут і злагода. Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємось на її продовження у наступному році. Успіхів, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій!

***
З Новим Роком та Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб дух Нового року приніс Вам відчуття казки, а Різдво подарувало віру в чудеса! Зичимо Вам і Вашим рідним миру, щастя і добра!

***
З Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай цей рік принесе нам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла. Нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаю всім у новому році бути здоровими, красивими, коханими і успішними!

*** 
Бажаю в новому році казкового настрою, щирих посмішок, вірних друзів навколо, Нехай у вас збуваються всі мрії, а рідні і близькі дарують тільки радість. А також бажаю миру, добра, здоров’я і щастя, адже це найголовніше. З новим роком!

*** 
З наступаючим Новим роком! Бажаю, щоб щастя і удача стали вашими вірними супутниками, здоров’я було міцним, а радісні події переслідували весь рік. Позитивних вам емоцій і успіхів у всіх починаннях.

*** 
Я хочу побажати вам незгасаючої любові, стрімкої кар’єри, дивовижних пригод і тільки позитивних емоцій. Нехай в новому році Щур принесе вам усім багато радості, посмішок і добра!

*** 
З Новим роком! Нехай цей рік принесе нам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла. Нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаю всім у новому році бути здоровими, красивими, коханими і успішними!

Дивіться також:  Привітання з днем народження гарній жінці


Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у наступаючому році з нами сталося те чудо, про яке ми всі мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов’язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаю, щоб всі ми були живі й здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще хочу побажати побільше радісних моментів, які перейдуть в приємні спогади, і зустрічей з вірними друзями та коханими.

***
Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб наступний рік приніс нам стільки радості, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам усмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов’язково збудеться все, що хотіли почати, — почнеться, а що хотіли закінчити — закінчиться. Нехай у наступному році ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам нові двері!

***
Щиро вітаю Вас із Новим роком!
Бажаю Вам в наступному році знаходитися виключно серед позитивних і доброзичливих людей, переживати тільки приємні емоції, радіти кожному прожитому дню, дарувати радість та посмішки оточуючим.
І нехай цей Новий рік стане для Вас веселим, чарівним і особливим!

***
З Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами. Бажаю новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у твій дім.

***
Ось і добігає кінець року. Кожен рік приносить багато хорошого, а про погане ми не будемо згадувати. Нехай наступний рік буде для Вас вдалим, хай все складеться як треба. У новому році бажаю виконання задуманих планів, чудового вирішення складних ситуацій. Бажаю океан любові, здоров’я всім, легкості в житті і відсутності проблем. Ми всі віримо в чудеса, а вони нас оточують. Просто треба трохи придивитися і зрозуміти, що сталося чудо. Вдалого початку і успішного продовження Вам у новому році!

Дивіться також:  Привітання з Днем Народження старших і поважних жінок


З Новим Роком! Новий рік нехай принесе тільки добрі події, яскраві моменти в житті, щастя, здійснення всіх надій і поставлених цілей.

***
Нехай Новий Рік стане для нас успішним і багатим гарними подіями і знайомствами, бажаннями і можливостями. Бажаю, щоб ми могли розділити радісні моменти з близькими людьми. Бажаю здоров’я, миру, успіхів і благополуччя. Нехай Новий рік принесе радість, щастя і зміни в кращу сторону!

***
Вітаю з Новим роком. Бажаю нових успіхів та досягнень, нових ідей і бажань, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів щастя і просторів натхнення в майбутньому році.

*** 
Бажаю, щоб Новий рік приніс не тільки щастя, але і впевненість у завтрашньому дні, щоб кожне ранок починався з відчуття радості і задоволення! Нехай вас переповнює жага до нових звершень, енергія та щира радість від життя, яка сама по собі є безцінним даром!

***
Хай світле новорічне свято увійде у Ваше життя, принісши з собою достаток, тепло родинного вогнища, здоров’я та приємні сюрпризи, радісні зустрічі і посмішки. Бажаємо щодня знаходити привід для щастя, завжди відчувати себе закоханими в життя.

***
Вітаємо з Новим Роком! Бажаємо, щоб іскристий настрій супроводжував вас цілий рік, щоб прекрасні люди і добрі друзі були поруч. Нехай збудуться найбажаніші мрії, відбудуться несподівані і радісні події, а життя наповниться любов’ю, добротою, світлом!

***
Вітаю з Новим Роком! Бажаю, щоб наступний рік приніс всім нам як можна більше світлих і позитивних моментів! Нових звершень і небувалих висот! Нехай кожен день буде наповнений насолодою, посмішками близьких і прекрасним самопочуттям! Хочеться також побажати, щоб кожна мить була радісною і неповторною!


Бажаю в новому році казкового настрою, мільйон посмішок, щоб навколо були тільки вірні друзі, щоб збулися всі мрії. Нехай рідні люди дарують тільки радість, а невдачі обходять стороною. А також бажаю миру, добра, здоров’я і щастя, адже це найголовніше. З Новим Роком!

***
Новий рік - це свято-кордон, коли ми підбиваємо підсумки минулого року і ставимо цілі на наступний. Нехай в наступному році Новий рік буде ще щасливішим, ніж в цьому, а мрії стануть реальністю, нехай любов оточить ніжним покривалом, а удача посміхнеться теплою материнською усмішкою!

***
Хочу особисто кожному в Новому році побажати ідеальної гармонії. Гармонії у всьому. Нехай ніщо вас не напружує, нехай все, що ви зробите в те що зроблять вам буде добрим, нехай всі люди, з якими ви спілкуєтеся, викликатимуть у вас лише позитив. Нехай все найпрекрасніше, що з вами сталося, - було чорною смугою вашого життя, а в новому році буде нова смуга - біла. І ще - радості! І віри! І, звичайно, удачі, а якщо її не буде, то надії! З новим роком!

***
З Новим роком! Бажаємо у всьому знаходити користь, позитив і радість. Нехай вороги допоможуть відчути смак життя, а друзі допоможуть подолати всі перешкоди. Нехай неприємності дадуть безцінний досвід, а натхнення допоможе зробити життя кращим. У Новий рік ми бажаємо оновлення і чистоти - у всьому і завжди.

***
Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь наступний рік панують душевний спокій, затишок і іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає. З Новим роком!


***
Новий рік - свято сімейне. Кожній родині я б побажав накрити святковий новорічний стіл, за яким і привітати один одного. І ще - радості! І віри! І, звичайно, удачі, а якщо її не буде, то надії! Не вносити самим сум в своє життя! Щоб в кожній сім'ї різні покоління розуміли один одного.

***
Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомлення власного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а сьогодення буде радісним і успішним.

***
Нехай у Новому році життя грає всіма фарбами - як конфетті, збуваються мрії, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей, вражень і хороших подій. Нехай Новий Рік дарує тільки найкраще!
 
***
Прийдешній Новий рік — прекрасна можливість почати життя “з чистого аркуша”, попередньо обдумавши плани на майбутнє, зваживши всі “за” і “проти”.
Добре що ми вижили! І ми маємо після чорного 2020го, зробити 2021й білим і світлим!
Я бажаю вам не втратити таку можливість для перемін в своєму житті і вступити в новий рік з новими життєвими силами, новими творчими ідеями і задумами!
Нехай добробут та мир панує у наших родинах, здоров'я і наснаги нам, оптимізму, натхнення і креативу!!

***
Поспішаю привітати всіх з Новим Роком! Нехай на чарівних санях святий Миколай принесе вам щастя, здоров’я, успіх і звичайно побільше чудес. Щоб всі найзаповітніші і найнеймовірніші бажання збувалися. Тепла і світла, любові і радості, посмішок і гарного настрою вам в прийдешньому Новому Році!

***
Хочу привітати вас з Новим Роком! Хай рік подарує вам і вашим близьким міцне здоров’я та гарний настрій. Дуже хочеться, щоб у старому році залишилися всі негаразди, а новий рік прийшов із новими можливостями. Нехай в душі завжди цвітуть квіти, а очі — якщо і плачуть, то тільки від щастя!

***
Хай вогні запалюються не тільки на ялинці, але й у душі, нехай щастя буде не тільки в казці, а й у твоєму житті. Бажаю чарівної ночі і виповнення мрій, світлої надії і курсу за вітром щастя. З Новим Роком!

***
Бажаємо невичерпної життєвої енергії на майбутні 365 днів, неймовірної удачі на всі 12 місяців і відмінного настрою на прийдешні 52 тижні. Нехай з першого січня почнеться нове, цікаве, насичене, яскраве життя. Здоров’я Вам і близьким. З Новим Роком!

***
Вітаю з Новим роком, зі святом не тільки новорічного дива і неробства, але і з святом обжерливості і похмілля. Бажаю уникнути неприємних ситуацій у новому році, бажаю, щоб завжди грошей вистачало на розкішне життя, веселі розваги і смачну їжу.

***
Нехай 2020 рік таким же яскравим, як спалахи новорічних феєрверків, таким же гарним, як прикрашена новорічна ялинка, таким же веселим, як сам Новий Рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди гріє любов!

***
Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб 2020-й подарував багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов'язково збудеться!

***
З прийдешнім Новим роком! Нехай життя іскриться, як повний келих смачного шампанського. Нехай здоров'я міцним, як п'ятизірковий коньяк. Бажаю тобі у 2020 році, щоби "зелених" в гаманці було більше, ніж голок на новорічній ялинці. На душі хай буде тепло і затишно, як у мороз біля каміна. Благополуччя і радості майбутньому році!

***
Радісно б'ють куранти і стукають серця в очікуванні чудес, веселе свято виблискує новорічними вогниками, салютами та бризками шампанського. Нехай атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік, нехай щастя переповнює думки і почуття, а здоров'я дасть можливість здійснити всі мрії. Зі святом, з Новим роком!

***
Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку. Нехай в ній весь 2020 рік панують душевний спокій, затишок та іскриста радість. Навколо нехай будуть лише щирі посмішки, а всі проблеми і негаразди залишаться в році, що минає. З Новим роком!

***
Відмінного здоров'я вам в Новому році! Нехай ноги будуть сильнішими, щоб пройти нові кілометри, руки – міцнішими, щоб утримати нові призи, голова – відчайдушнішою, щоб укритися лавровим вінцем. І тільки серце нехай залишається тим самим – гарячим!

***
З наступаючим Новим роком! Як тільки він переступить поріг нашого будинку, все буде абсолютно по-новому. Бажаю вам нового щастя, нових грошей, нової удачі і нових вдалих проектів! Нехай залишаються старими тільки рідні, кохані і друзі!

***
Нехай в Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні! Неприємності тануть самі собою, як сніг на долоньках! Нехай все загадане під дзвін дзвонів здійсниться, а Святий Миколай виконує бажання всі 365 днів! З наступаючим!

***
Найсміливіші мрії нехай збудуться саме під цей дзвін дзвонів, а запальна ейфорія свята залишиться з тобою надовго! Нехай в Новому році в твоєму житті з'явиться все, чого не вистачає для щастя – люди навколо стануть більш дружелюбними, світ – яскравішим, справи – легшими, дружба – міцнішою, любов – сильнішою. Нехай серце співає, творить і любить!

***
Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2020-й дарує тільки найкраще!

***
Вітаю з Новим роком! Бажаю, що все життя було, як новорічна ніч. Нехай любов п'янить, як ігристе шампанське, навколо вибухають хлопавки щастя, простір осяюють феєрверки успіху, а доля регулярно залишає здійснені бажання під ялинкою твоїх мрій!

***
Нехай у вашому житті завжди буде місце любові і новим звершенням! Нехай думки будуть легкими і чистими, як перший сніг, а неприємності, якщо і будуть, то такі короткі, як зміна Старого року – Новим!

***
У новорічну ніч, коли знову кличуть до столу дзвони, з келихом іскристого шампанського, але з ясним розумом і чіткими планами, загадайте свої бажання. Нехай вони всі обов'язково здійсняться! Нехай Новий рік буде ласкавим і щедрим, пробачить всі ваші промахи в році, що минає, подарує здоров'я, мудрість і натхнення все виправити, досягти, зробити!

***
З Новим роком! Нехай у тебе буде стільки грошей, скільки випаде пухнастого білого снігу цієї зими, стільки вірних друзів, скільки зірок на сяючому небосхилі, стільки нових вражень, скільки прикрас на всіх святкових ялинках світу!

***
З Новим Роком! Хай в цьому році нас чекає багато щастя, удачі, посмішок, світла і тепла. Хай він буде наповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаю всім нам у Новому Році бути здоровими, красивими, коханими та успішними!

***
Нехай в цьому році вас чекає тільки здоров’я, радість і удача! Нехай цей рік буде роком здійснення мрій і втілення в життя всіх заповітних бажань! Нехай у кожного з нас у цьому році буде якомога більше щасливих днів!

***
Вітаю з Новим роком! Бажаю нових досягнень і успіхів, бажань та нових ідей, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів щастя та просторів натхнення!

***
Нехай наступний 2021 рік стане для всіх роком миру і стабільності, непохитного здоров’я, згуртованості та мудрості, роком втілення найсміливіших життєвих задумів!
З прийдешнім Новим роком, друзі!

***
З Новим Роком! Бажаю виконання задуманих планів, легкого вирішення складних ситуацій, океану любові, здоров’я, легкості в житті і відсутності проблем!

***
З Новим Роком! Хай світле новорічне свято увійде у Ваше життя і принесе з собою здоров’я, достаток і приємні сюрпризи. Бажаю вам щодня знаходити привід для посмішки і завжди відчувати себе закоханим у життя!

***
Вітаю з Новим Роком і від душі хочу побажати не падати духом і обличчям в олів’є, відчувати сп’яніння від шампанського і щастя, завідувати великими фінансами і жити з веселими піснями і ніжними романсами.

***
Вітаю з Новим роком, нехай Дід Мороз подарує чарівну паличку, яка сама буде виконувати твої бажання, наприклад, супермодний одяг, нереально круту тачку, дизайнерський багатоповерховий котедж, престиж і пошану в суспільстві, безрозмірні рахунки в банку і нескінченне щастя душі.

***
Новий рік стукає у двері, а це значить, що пора стусаном під зад відправити всі проблеми, запастися оберемками продуктів і з широчезною, довольною посмішкою набиратися позитиву. Посміхайтеся ж і веселіться, женіть в шию всі погані думки.

***
Нехай Дід Мороз не забуде виконати всі побажання, президент опівночі пообіцяє щось оригінальне, а сусіди наберуть самих барвистих петард для святкового салюту. Віддайте року, що минає мішок з усіма боргами, неприємностями і негараздами, зворотню адресу не вказуйте. З Новим роком!

***
Вітаю з Новим роком. Нехай замість лежанки обличчям в олів’є або з мандаринами під ялинкою цей рік принесе кошерне життя, з чудовими пригодами, великими великими грішми і неприборканою любов’ю.
 
***
З Новим роком, друзі, який ось, ось постукає у кожні двері! Нехай він буде радісним і щасливим для кожного з Вас! Нехай у Новому 2021 році прийде мир на нашу землю! Нехай атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік! Нехай щастя переповнює думки і почуття, а здоров'я перемагає любі виклики сьогодення.

***
Новий Рік ось-ось настане, накривай скоріше поляну! Прожени з дому нудьгу, починай співати і танцювати. Викинь старі образи, налаштуйся відразу на везіння, вдягнися в карнавальний костюм і біжи з шампанським зустрічати довгоочікуваний Новий Рік.

***
Нехай у новому році життя грає всіма фарбами, як конфеті, збуваються мрії, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей, вражень і хороших подій. Нехай Новий рік дарує тільки найкраще!

*** 
Вітаю з Новим роком! Бажаю щастя, добра, миру, тепла, здоров’я, терпіння, турботи, легкості, любові, віри, надії, бажань, мрій, подій, успіху, настрою, близьких поруч, чудес, благословення, достатку, стабільності, пригод, краси, сили, мудрості. Хай кожен рік, а не тільки поточний, буде самим ідеальним, кращим попереднього!

***
Поспішаю привітати всіх з Новим Роком! Нехай на чарівних санях Дід Мороз принесе вам щастя, здоров’я, успіх, успіх і звичайно побільше чудес. Щоб всі найзаповітніші і найнеймовірніші бажання збувалися. Тепла і світла, любові і радості, посмішок і гарного настрою вам в наступаючому Новому Році!

***
Всіх з Новим Роком! Цей новий рік неодмінно стане кращим! Нехай у ньому станеться те, про що ви так давно мріяли, чого не могли досягти. Нехай щастя, радість і любов ллються рікою. Бажаю, щоб навіть самий буденний для вас день, став яскравим і незабутнім!

***
З Новим роком! Бажаю в цю чарівну ніч щоб тільки щастя входило у ваш дім, а з ним здоров’я, любов і удача. Нехай щастить у всьому і завжди, а мрії починають збуватися з першими ударами дзвонів. У всіх розпочатих справах нехай неодмінно чекає успіх, а магія новорічної ночі не залишить вас весь рік!

***
У Новому Році, перш за все, хочу побажати любові. Як би ми не намагалися зрозуміти цей світ з допомогою раціональних законів, це виявляється неможливим. Єдине, що рухає сьогодні світом — це любов. Заради любові відбуваються самі неймовірні подвиги, люди відправляються в самі небезпечні подорожі й роблять найбільші відкриття. Тому нехай ваше життя буде сповнене цим прекрасним почуттям весь наступний рік. Любіть, все що ви робите і робіть все, що любите, і ви дуже скоро помітите, як оточуючі віддячать вам тим же.

***
 Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб красуні були з ювелірними брязкальцями, богатирі з чотириколісними іграшками, улюблений будинок був — двоповерховою хатинкою, а на столі делікатесні ватрушки! Зі святом!

***
Вітаю з Новим роком і від душі бажаю якщо хріновини, то тільки до холодцю, якщо падіння, то тільки в обійми коханої людини, якщо страху, то тільки у ворогів, якщо сміття, то тільки у вигляді пляшок від дорогого алкоголю і контейнерів від смачної ікри.

*** 
Вітаю з Новим роком і бажаю від душі горошку щастя в олів’є і бульбашок радості в шампанському, феєрверків краси в небі і теплих побажань від близьких людей, безсумнівної удачі і приємних подарунків під ялинкою.

*** 
Вітаю з Новим роком. Нехай завжди вдається дивитися тверезо на життя, але в той же час бути в сп’янілим від щастя. Бажаю, щоб шампусик змив минулі образи і печалі, щоб у новому році було стільки удачі і веселощів, скільки горошин в самому великому тазі олів’є.

*** 
Вітаю з Новим Роком і побажати хочу не бути дурним іполітом, не страждати радикулітом, не кидати на вітер грошей і слів, хай поменше зустрічається в житті ослів. Бажаю в новому році веселих пригод і різнобічних захоплень.

*** 
Вітаю з Новим роком, з новою радістю і щастям. Бажаю солодко-мандаринового смаку щастя, веселого і чарівного настрою, як строката новорічна мішура, яскравої зірки на верхівці ошатною ялинки, під якою знайдеш мішок прухи і короб здоров’я, міцніше медовухи.

*** 
Вітаю з Новим роком і побажати хочу не напитися раніше часу і не впасти обличчям в салат, дочекатися тверезого Діда Мороза і випросити самий великий і цінний подарунок, запустити всі феєрверки і використати всі хлопавки до одної, запалити бенгальський вогник в серці і з гостинністю зустріти цей рік.

*** 
Вітаю з Новим роком, з новим щастям, з новим натхненням і веселощами. Бажаю, щоб мороз був тільки за вікном, а не на серці, щоб до твоїх мрій та бажань відчинилися душі дверцята, а там стояв добрий Дід Мороз, щоб він тобі купу солодощів і всіляких радощів приніс.

*** 
З Новим роком. Бажаю товстого гаманця і стрункої фігури в Новому році. Бажаю багатства, як у Буратіно, сміливості, як у Артемона, романтичності і мрійливості, як у П’єро, веселого характеру, як у Арлекіна і мудрості як у Тортилли. Нехай цей рік подарує тобі золотий ключик від заповітної мрії.

*** 
Нехай в новому році буде щастя неміряно. Нехай не буде ні однієї хвилини даремно втрачено. Нехай любов доводить до солодкого запаморочення, нехай не буде почуття втоми і виснаження. Вітаю з Новим Роком! Нехай він позбавить від всіх «оленів» на шляху і подарує вічний стан радості.

***
Нехай наступаючий Новий Рік принесе з собою благополуччя, багато радості і побільше світлих смуг в житті. Бажаю, щоб цей рік балував успіхами і перемогами. Хай рік, який минає з собою забере всі негоди. Нехай рік прийдешній сп’янить щастям і везінням у всьому. З Новим Роком!

***
З Новим Роком! Нехай найголовніше в житті — сім’я — завжди буде поруч. Бажаю, щоб Ваше домашнє вогнище ніколи не згасало, а серед улюблених Вами людей панувало взаєморозуміння. Вірте в те, що всі торішні проблеми назавжди залишаться в старому році, а в Новий Рік Ви підете з новими силами!

***
Прийміть мої найщиріші вітання з Новим Роком! Бажаю, щоб у новому році у вас здійснилися найзаповітніші і потаємні бажання, щоб були щасливі і здорові ви і ваші близькі, щоб пані удача не обходила вас стороною, а всі розпочаті справи закінчувалися тріумфально!

*** 
Ну от і промчав ще один рік. У кожного він пройшов по-різному, багато чого довелося пережити. Не будемо засмучуватися, адже на зміну йому прийшов новий рік. І в цьому році я щиро бажаю всім, щоб все погане залишилося позаду. Всі мрії нехай збуваються. Нехай в цьому році кожен з нас буде щасливим: самотні зустрінуть свої другі половинки; ті, хто хворіють, — якнайшвидше одужають; ті, хто люблять, — отримають у свою сторону ще більше взаємної любові. З Новим Роком! З новим щастям!

*** 
Нехай у Новому Році життя грає всіма фарбами, як конфеті, збуваються мрії, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей, вражень і хороших подій. Нехай Новий Рік дарує тільки найкраще!

*** 
Поспішаю привітати всіх з Новим Роком! Нехай на чарівних санях Дід Мороз принесе вам щастя, здоров’я, успіх і звичайно побільше чудес. Щоб всі найзаповітніші і найнеймовірніші бажання збувалися. Тепла і світла, любові і радості, посмішок і гарного настрою вам в наступаючому Новому Році!

*** 
З Новим роком! Нехай цей рік принесе нам багато щастя, удачі, посмішок, тепла і світла. Нехай він буде сповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями. Бажаю всім у новому році бути здоровими, красивими, коханими і успішними!

*** 
Хочу привітати вас з Новим Роком! Хай рік подарує вам і вашим близьким міцне здоров’я та гарний настрій. Дуже хочеться, щоб у старому році залишилися всі негаразди, а новий рік прийшов із новими можливостями. Нехай в душі завжди цвітуть квіти, а очі — якщо і плачуть, то тільки від щастя!

*** 
Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у наступаючому році з нами сталося те чудо, про яке ми всі мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов’язково найнеобхідніше і найважливіше. Бажаю, щоб всі ми були живі й здорові, щоб займалися тим, що приносить нам задоволення. Бажаю досягати нових вершин і самореалізовуватися. А ще хочу побажати побільше радісних моментів, які перейдуть в приємні спогади, і зустрічей з вірними друзями та коханими.

*** 
Хай вогні запалюються не тільки на ялинці, але й у душі, нехай щастя буде не тільки в казці, а й у твоєму житті. Бажаю чарівної ночі і виповнення мрій, світлої надії і курсу за вітром щастя. З Новим Роком!

*** 
Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб наступний рік приніс нам стільки радості, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам усмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов’язково збудеться все, що хотіли почати, — почнеться, а що хотіли закінчити — закінчиться. Нехай у наступному році ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до оточуючих нас людей, а світ відкриє нам нові двері!

*** 
Бажаємо невичерпної життєвої енергії на майбутні 365 днів, неймовірної удачі на всі 12 місяців і відмінного настрою на прийдешні 52 тижні. Нехай з першого січня почнеться нове, цікаве, насичене, яскраве життя. Здоров’я Вам і близьким. З Новим Роком!

***
Щиро вітаю Вас із Новим роком! Бажаю Вам в наступному році бути в оточенні виключно позитивних і доброзичливих людей, переживати тільки приємні емоції, радіти кожному прожитому дню, дарувати радість та посмішки оточуючим. І нехай цей Новий рік стане для Вас особливим.


*** 
Вітаю з Новим роком, зі святом не тільки новорічного дива і неробства, але і з святом обжерливості і похмілля. Бажаю уникнути неприємних ситуацій у новому році, бажаю, щоб завжди грошей вистачало на розкішне життя, веселі розваги і смачну їжу.

*** 
З Новим роком, з новими починаннями й новими успіхами. Бажаю новорічної радості і непередбачуваного дива, чарівної історії і яскравих, веселих моментів. Нехай Новий рік подарує світлу надію і великі сили, виконає всі добрі бажання і принесе щастя у твій дім.

*** 
Ось і добігає кінець року. Кожен рік приносить багато хорошого, а про погане ми не будемо згадувати. Нехай наступний рік буде для Вас вдалим, хай все складеться як треба. У новому році бажаю виконання задуманих планів, чудового вирішення складних ситуацій. Бажаю океан любові, здоров’я всім, легкості в житті і відсутності проблем. Ми всі віримо в чудеса, а вони нас оточують. Просто треба трохи придивитися і зрозуміти, що сталося чудо. Вдалого початку і успішного продовження Вам у новому році!

*** 
З Новим Роком! Новий рік нехай принесе тільки добрі події, яскраві моменти в житті, щастя, здійснення всіх надій і поставлених цілей.

*** 
Нехай Новий Рік стане для нас успішним і багатим гарними подіями і знайомствами, бажаннями і можливостями. Бажаю, щоб ми могли розділити радісні моменти з близькими людьми. Бажаю здоров’я, миру, успіхів і благополуччя. Нехай Новий рік принесе радість, щастя і зміни в кращу сторону!

*** 
Вітаю з Новим роком. Бажаю нових успіхів та досягнень, нових ідей і бажань, нових можливостей і прагнень, нових горизонтів щастя і просторів натхнення в майбутньому році.

*** 
Бажаю, щоб Новий рік приніс не тільки щастя, але і впевненість у завтрашньому дні, щоб кожне ранок починався з відчуття радості і задоволення! Нехай вас переповнює жага до нових звершень, енергія та щира радість від життя, яка сама по собі є безцінним даром!

*** 
Хай світле новорічне свято увійде у Ваше життя, принісши з собою достаток, тепло родинного вогнища, здоров’я та приємні сюрпризи, радісні зустрічі і посмішки. Бажаємо щодня знаходити привід для щастя, завжди відчувати себе закоханими в життя.

*** 
Вітаємо з Новим Роком! Бажаємо, щоб іскристий настрій супроводжував вас цілий рік, щоб прекрасні люди і добрі друзі були поруч. Нехай збудуться найбажаніші мрії, відбудуться несподівані і радісні події, а життя наповниться любов’ю, добротою, світлом!

*** 
Вітаю з Новим Роком! Бажаю, щоб наступний рік приніс всім нам як можна більше світлих і позитивних моментів! Нових звершень і небувалих висот! Нехай кожен день буде наповнений насолодою, посмішками близьких і прекрасним самопочуттям! Хочеться також побажати, щоб кожна мить була радісною і неповторною!

*** 
Бажаю в новому році казкового настрою, мільйон посмішок, щоб навколо були тільки вірні друзі, щоб збулися всі мрії. Нехай рідні люди дарують тільки радість, а невдачі обходять стороною. А також бажаю миру, добра, здоров’я і щастя, адже це найголовніше. З Новим Роком!

*** 
Вітаю з Новим Роком! Нехай у цьому році з нами станеться чудо, про яке ми всі мріємо. Хоч у кожної людини воно і своє, але обов’язково найважливіше і найнеобхідніше.Бажаю займатися тим, що приносить задоволення і користь, досягнення нових вершин і самореалізації. А ще побільше радісних моментів, які перейдуть в приємні спогади, і зустрічей з відданими друзями та дорогими людьми.

*** 
Вітаю з Новим Роком! Бажаю у цьому році багато тепла, радості і позитивних емоцій. Хай щастям і добротою наповнений буде дім кожного з нас. Всім прекрасного настрою на найближчі 365 днів. З новим щастям!

*** 
Бажаю в Новому році всім міцної печінки і внутрішнього навігатора, щоб точно знати як ви прийшли туди, де прокинулися. 

***
Скоро Новий 2020 рік вступить в свої права. Нехай же він завалить вас оберемком світлих надій, щирих посмішок та оригінальних подарунків. А ще – замете хуртовиною грошових купюр, закрутить у вирі романтичних почуттів, заморозить проблеми і зігріє пристрасними поцілунками. Нехай прийдешній рік буде щасливим!

***
Бажаю тобі в Новому році стати хронічним щасливчиком, грошовим магнітом і фонтаном енергії. Нехай всі справи вирішуються без жодних перешкод, а всі проблеми зникають на твоєму шляху. З новим щастям!

***
Вітаю з Новим роком! Міцного, як йорданські морози, здоров'я, високої, як київська ялинка, зарплати, та іскристого, як святкове шампанське, настрою. Нехай любов, багатство і удача назавжди оселяться у твоєму домі, а проблеми і печалі ніколи не зможуть знайти до нього дорогу.

***

Бажаю в Новому році казкового настрою, мільйон посмішок, щоб навколо були тільки вірні друзі, щоб збулися всі мрії. Нехай рідні люди дарують радість, а невдачі обходять стороною. А також бажаю миру, добра, здоров'я і щастя, адже це найголовніше. З Новим Роком!

***
Нехай чарівниця Зима зіткає для тебе гладку білосніжну дорогу в 2019-й, а символ Нового року – Земляна Свинка – розфарбує його різнокольоровими подіями, яскравими зустрічами, блискучими досягненнями, дзвінкою радістю, шаленими веселощами і фантастичним багатством. Веселих свят!

***
Новий рік – це час здійснення бажань, надій і яскравих вражень! Бажаємо, щоб ці чарівні відчуття не покидали вас весь прийдешній рік! Нехай разом з його новим символом – Жовтою Земляною Свинею – під бій курантів у ваш будинок постукають радість, затишок і казкова любов!

***
У Новому році бажаю тобі феєричного успіху у всіх сферах життя. Щоб щастя було твоїм постійним другом, а любов – вірною подругою. Нехай здоров'я міцнішає з кожним днем, а негаразди зникають, як сніжинки на долоньках.

***
У сніжинок, якими красивими б вони не були, є така властивість – танути на долоні за лічені секунди. Так, краса, створена природою, дуже легко руйнується і назавжди зникає. А нам би хотілося побажати, щоб щастя, яке ви знайдете в Новому році, ніколи не розтануло, а стало вашим постійним супутником і вірним другом на довгі роки!
 

***
Поздоровлення для друга
Друже, з Новим роком! Спішу повідомити, що для того, аби підтримувати себе у формі, МОЗ рекомендує мати в аптечці пачку любові, упаковку пристрасті, флакончик радості і тюбик почуття гумору. Нехай Дід Мороз подарує тобі річний запас цих препаратів, а ти не забувай вчасно їх приймати.

***
Дорогий друже! Нехай Новий Рік увійде в твоє життя бризками шампанського, розіллє повноводні річки любові, наповнить блискучі озера щастя, сколихне безкрає море успіху і занурить в неосяжний океан здоров'я. 2019-й навіть не підозрює, як йому пощастило ... адже він буде в твоїй компанії!

***
Теплі слова для подруги
Дорога подруго, нехай чарівне свято Новий рік закрутить тебе в нескінченному хороводі успішних днів, щирих посмішок, закоханих поглядів, радісних емоцій, нехай подарує тобі нові мрії і сили, щоб її втілити, нехай збереже красу і здоров'я, примножить таланти і подарує справжнє жіноче щастя!


Прикольні новорічні вітання


***
Бажаю в Новому році промокнути під доларовим дощем, побути в купі листопадової удачі і відчути лавину щастя! Нехай в будь-яку пору року тебе супроводжує успіх, здоров'я і благополуччя. Отримуй задоволення від кожної хвилини в 2019-му!

***
З Новим роком! Бажаю товстого гаманця і стрункої фігури. Будь багатим, як Буратіно, сміливим, як Артемон, романтичний і мрійливий, як П’єро, веселий, як Арлекіно і мудрий, як Тортила. Нехай цей рік подарує тобі золотий ключик від заповітної мрії!

***
У Новому році бажаю скуштувати дивовижне шампанське радості, відчути смак неймовірних страв задоволення і успіху, насолодитися смачною любов'ю і не впасти обличчям ні в салат буднів, ні в замети обов'язків від повного сп'яніння щастям!

***

Вітаю тебе з веселим святом – Новим роком. Бажаю, щоб в цю ніч всі дрібні і великі неприємності проходили повз: пробка від шампанського – повз світилиник, кіт – повз ялинку, а лице – мимо салату "Олів'є"!

***
Бажаю, щоб в прийдешньому році, підробленою була тільки ватяна борода у Дідуся Мороза. А все інше – любов, дружба, взаєморозуміння і, звичайно ж, подарунки під ялинкою були справжніми. З Новим щастям!

***
Вітаю з Новим роком! Нехай завжди вдається дивитися тверезо на життя, але в той же час бути сп'янілим від щастя. Бажаю, щоб шампанське змило минулі образи і печалі, а в Новому році щоб було стільки удачі і веселощів, скільки горошин в найбільшій мисці Олів'є!

***
Проводжаючи рік Собаки, давайте скажемо йому спасибі за вірність і дружбу, за ласку і службу. На зміну їй приходить Свинка, якій теж не чужі ці позитивні якості. Так нехай же новий символ року 2019 допоможе нам розкопати, як "трюфелі", наші приховані таланти, наповнить гаманці дзвінкими монетами, а душу – яскравими емоціями!

***
Бажаю в Новому році всім міцної печінки і внутрішнього навігатора, щоб точно знати, як ви прийшли туди, де прокинулися ;)



Християнські привітання з Різдвом Христовим


Вітаю з Різдвом Христовим! У цей світлий празник бажаю миру і добра, любові та щастя, благополуччя, успіху і міцного здоров’я. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас і Ваших близьких від усіх негараздів, а в душі запанують віра, спокій і благодать. Зі світлим святом Різдва!

***
З Різдвом Христовим! Нехай це чарівне свято наповнить ваше життя світлом, теплом, радістю і благополучіям. Бажаю вам миру, добра, любові, сімейного затишку. Нехай ангел-охоронець оберігає вас від усіх бід і негараздів!

***
Вітаю вас зі світлим і радісним святом Різдва Христового. Нехай у вашій душі назавжди оселяться щастя, мир і доброта. Нехай ваш дім буде сповнений любові, а близькі і рідні завжди будуть поруч. Бажаю, щоб кожен день був багатий на Боже благословення, і ваше серце ні в чому не потребувало.

***
Від усієї душі вітаю з цим світлим святом! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходять стороною! Бажаю добра і процвітання!

Поздравляем с Рождеством и Новым годом! Желаем счастья, крепкого здоровья, оптимизма в работе, всегда хорошего настроения! Пусть все проблемы останутся в старом году, а новый год принесет только радость и успех в Вашу жизнь!

***
Новорічні свята стукають у наші віконця! І навіть найсуворіші серця наповнюються очікуванням казки. У ці чарівні передноворічні хвилини хочеться побажати дорослого оптимізму і дитячої віри в те, що все з дзвоном дзвонів складеться по-новому і найвдалішим чином!

***
Від щирого серця вітаємо вас з наступаючим Новим роком і Різдвом! Нехай здоровими ростуть ваші діти і радують своїм здоров'ям батьки. Нехай робота ладиться і приносить благополуччя в дім і задоволення в серце. А в душі нехай править любов - до близьких, до життя, до світу.

Привітання з Новим роком колегам


Любі друзі! Шановні колеги! Прийміть наші вітання з наступаючим Новим роком і Різдвом! Дозвольте побажати Вам оптимізму, гарного настрою, щастя, творчих успіхів і нових звершень! Сподіваємося, що наступний рік подарує впевненість, спокій, удачу і успіх у всіх починаннях.

***
Шановні колеги! Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичу вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

***
Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового і Новим роком! Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно станеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

***
З Різдвом і Новим роком, шановні колеги! Цілий рік ми працювали пліч-о-пліч і при всіх проблемах не падали духом, працювали і чесно виконували завдання! Нехай в новому році нам більше щастить, зарплати ростуть і ніхто не хворіє!

***
Ось і полетів в минуле останній лист з календаря. Нехай разом з ним залишиться в минулому все погане, що було в році, що минає. У Новий рік ми візьмемо з собою тільки хороше, а неприємності і невдачі забудемо. Час для нових справ і нових завдань! Прагніть до нових цілей і нових висот! Нехай новорічна ніч стане чарівною не тільки для дітей, а й для нас. Нехай казковий Дід Мороз виконує всі бажання і мрії!

***
Шановні друзі, вітаю вас з Різдвом Христовим і Новим роком. Хочу побажати терпіння, сил, удачі, натхнення, ентузіазму, надії, благополуччя, успіху і наполегливості. Нехай кожен день буде добрим, нехай це світле свято подарує всім любов, тепло і щастя.

***
Мої дорогі і шановні колеги, вітаю вас із Новим роком. Бажаю, щоб у новому році все почалося по-новому: щоб були нові успіхи в діяльності, нові високі результати в роботі, нові сподівання і нові перемоги, нові яскраві емоції та нові щасливі події. Всім добра і блага!

***
Шановні і дорогі колеги, вітаю вас із Новим роком! Нехай у новому році вас наповнять нові сили і нові ідеї, нові задуми і нова удача! Бажаю вам міцного здоров'я, вагомих здобутків і просувань у кар'єрі, високих цілей і безперечних успіхів, глибокої поваги і щасливого життя!

***
З Новим Роком, колега! Бажаю тобі соколом стрімко злетіти службовою драбиною та утриматися на самому верху, немов еквілібрист! Нехай твоя робота приносить тобі славу і величезні гроші, а оточуючим людям — користь.

***
Шановні колеги! Вітаю вас з Новим роком [білого Щура]. Нехай цей новий рік буде для вас плідним і успішним. Бажаю кожному нових кроків вгору кар'єрними сходами. Легких трудових буднів і жарких приємних відпусток. Нехай усі невдачі та негаразди залишаться за порогом старого року, а в новому будуть тільки злети і досягнення!

***
З Новим роком, колеги. Бажаю великих нагород і заслуг, перемог, перспективних ідей і справ, сміливих рішень і дій, вдалих стартів і успішних днів. Нехай цей рік для всіх вас буде плідним у роботі і щасливим у житті.

***
Нехай Новий рік почнеться яскраво і стане початком справді цікавого року, повного можливостей! Бажаю, щоб [Щур] підбадьорив, розвеселив і потішив вас! Нехай 2020-й мине без поспіху і переживань!

***
Нехай рік 2020-й стане значущим, добрим, успішним і таким, що запам'ятовується. Нехай Щур-талісман принесе вам удачу, перемоги, радість і любов. Бажаю весело зустріти і так само активно провести цей Новий і неодмінно щасливий рік. Зі святом!

***
Вітаю всіх співробітників нашого колективу з наступаючим Новим роком! Бажаю, щоб він став плідним і успішним для кожного з нас. Нехай налетить бурею позитивних емоцій, накриє ураганом творчих ідей, закрутить хороводом сюрпризів і засипле снігом грошових купюр!

***
В офісі витає ялиновий запах, в серці – очікування дива і довгоочікуваних вихідних. Шановні колеги, вітаю з наступаючими новорічними та різдвяними святами! Нехай у ваших родинах панують любов, взаєморозуміння, благополуччя! Бажаю грандіозних планів, нових звершень і міцного здоров’я, щоб втілити все задумане в життя!

***
Дорогі колеги! На порозі новий, 2020 рік. За східним календарем він пройде під знаком рік білого Щура. Нехай він буде благодушним, успішним, багатим і «не  щурятничає»! Бажаю плескатися в достатку, як свинка в калюжі, і повискувати від задоволення!

***
Наш колектив сповнений чудових співробітників! Бажаю кожному з вас в наступаючому Новому році здоров’я, благополуччя і процвітання! А стабільність нехай порушується тільки професійним ростом і збільшенням доходів!

***
З прийдешнім, дорогий колего! Спасибі тобі за підтримку, за вірні поради і взаєморозуміння. Нехай Новий рік виконає всі твої мрії. Будь впевнений у своїх силах, ні в чому не сумнівайся. Повір – і на нашій вулиці буде свято!

***
Колего! Бажаю тобі здійсненних усіх планів в Новому році, легких завдань, гідної зарплати і приємного дозвілля. Нехай начальство завжди буде в гарному настрої, а мікроклімат в колективі – дружній і злагоджений!

***

Тобі, колего, друже і соратнику, бажаю в Новому році душевної рівноваги, творчого вогника, більше щасливих сімейних свят і успішних робочих буднів, фінансового благополуччя та максимального задоволення від роботи!

***

Нехай Новий рік подарує тобі багато нового: кар'єрне просування, фінансовий успіх, нові ідеї і проекти. Нехай він залишить в твоєму житті старе і гарне: близьких, рідних, друзів, речі і захоплення, які тобі дорогі. Нехай кожен день дарує тобі радість, щастя і гарний настрій!

***
Вітаю вас з наступаючим 2019 роком! Нехай він принесе здійснення заповітних бажань, подарує нові надії, відкриє перспективні горизонти і стане плідним роком для нових досягнень в кар'єрі та особистому житті!

***
У Новий 2019 рік давайте візьмемо з собою тільки хороше, а всі невдачі і промахи залишимо в році, що минає. Нехай наша з вами робота ознаменується неймовірним успіхом. Щоб в Новому році наші голови відвідували тільки світлі і багатообіцяючі думки, а кожного з нас щоб чекали удача і щастя! Бадьорого вам настрою і перспективних починань! З Новим роком, друзі!

***
З Новим роком, трудоголіки! Ми з вами заслужили зустріти свято в позитивному настрої. Нехай наша зарплата надалі тільки зростає, і як наслідок, бажання працювати лише посилюється. Веселих вам свят, проведіть якнайбільше часу зі своїми близькими людьми!

***
Шановні колеги! Бажаю, щоб в Новому 2019 року в нашому колективі не знайшлося місця суму і розчаруванням. Нехай кожного переслідує кар'єрний ріст і висока зарплата! Щоб начальство завжди поважало, і регулярні премії виписувало, щоб відпустка була яскравою і тривалою. Нехай всі проблеми зникнуть, як бульбашки в вашому келиху, і забудуться назавжди в році, що минає!

***
Дорогі і шановні колеги, вітаю вас з Новим роком! Бажаю кожному великих успіхів і добра. Нехай робота приносить тільки задоволення. Продовжуйте, як і раніше, досягати високих результатів. У вас все вдасться!

***
Нехай феєричні успіхи увірвуться в життя, як веселі сніжинки! І нехай вони бадьоро і грайливо закрутять вас в безтурботному танці несподіваних проривів, запаморочливих звершень, колосального везіння і крутих досягнень! З Новим роком, колеги!

***
Дорогі колеги! Нехай в Новому році наші плани виконуються, як за помахом чарівної палички, нехай збільшення заробітної плати підкорить фінансовий Еверест, а наш дружний колектив буде неодноразово відзначений керівництвом в преміальному фонді.

Привітання колегам від начальства


Дорогі друзі, колеги, напарники. Всі ми цього року працювали на благо нашої спільної справи. Кожен з нас є частиною дружної команди, завдяки злагодженій роботі якої ми досягли нових вершин у 2019-му році. Ми всі разом зустрічаємо новий 2020 рік і, як прийнято у переддень Нового Року, сповнені надій та оптимізму, ми всі віримо, що наше діло праве і нам є чого прагнути. Я вірю, що кожен з нас мріє про нові досягнення, як особисті, так і наші спільні. І ми обов'язково досягнемо. Спасибі вам за те, що ви використовуєте своє вміння і професіоналізм на благо нашої спільної справи. Я пишаюся нашим колективом! З Новим Роком!

***
Вельмишановні і дорогі колеги! Від імені (назва організації) щиро, тепло, палко, сердечно, від душі вітаю Вас із наступаючим Новим роком і Різдвом! Хай Новий рік приносить Вам нові досягнення, нові враження, нові успіхи, творчі дерзання і злети. Бажаю Вам, Вашим колективам і родинам бути здоровими і щасливими, багатими і веселими, життєрадісними і усміхненими. З новими надіями, з новими звершеннями, з новим благополуччям. З Новим роком, з новим щастям!

Привітання колегам різних професій


Привітання колегам програмістам
Нехай Новий рік буде сповнений позитивної інформації, нехай електронна пошта стає багатшою від листів щастя, нехай всі сервери будуть доступні, програми – вдалі, коди – розгадані, підібрані ключі. Нехай пошукова система буде налаштована на особисте щастя, нехай в мережі Вашої чарівності заплутається омріяна любов, а всі негаразди заблокує антивірусна програма! Тисячу терабайтів Вам натхнення! З Новим роком!

Привітання колегам водіям
З Новим роком тебе, вождь доріг! Нехай у новому році карти будуть зрозумілими, стежки – гладкими, бак - повний бензину, карбюратор з іскрою, а кермо – слухняне. Щоб пасажири були приємними, щоб очі сяяли радістю, яскравіше фар в туманну ніч, і щоб стартер любові працював без перебоїв. Ах, так, друже, і Камасутру тобі замість нудних правил дорожнього руху в бардачок!

Привітання колегам бухгалтерам
Бажаємо Вам в році, що вже стоїть на порозі, платити помірні податки, вчасно і з першого разу здавати звіти, отримувати маленькі рахунки і велику зарплату. Нехай баланс завжди сходиться, а ревізори обходять стороною. Нехай за вашу любов, турботу і доброту приходять дивіденди у вигляді подарунків, посмішок і приємних моментів. З Новим роком!

Привітання колегам будівельникам
У Новому році бажаємо пряникових будиночків, повітряних замків та інших казкових споруд! Щоб не доводилося робити капітальний ремонт сімейного корабля, щоб теща була інвестором, а тесть – підрядником. Щоб розчин любові не густішав на морозі безглуздих сварок, а цеглинки удачі м'яко складалися в приголомшливу конструкцію!

Привітання колегам поліцейським
Бажаємо в наступному році рівних доріг, порядку в суспільстві, прав без порушень, лицарства казкового, фортуни усміхненої, свят без небезпек, любові щирої і дружнього плеча залізного! З Новим роком!

Начальнику:


Шановний наш суворий і улюблений начальник, дякуємо вам за те, що ви є. За те, що керуєте суворо, але справедливо, за те, що з розумінням ставитеся до проблем кожного з нас, що здатні по достоїнству оцінити нашу працю і бути вдячним. У Новий майбутній рік бажаємо вам здоров’я, сил, натхнення, любові до життя, нехай в очах горить вогонь, а серце зігрівається теплом. Гармонії, радості і щастя вашій родині! Ми з вами в будь-яку хвилину і завжди допоможемо і підтримаємо. З повагою, ваші беззмінні працівники та помічники.

***
Прийдешній Новий рік, як і будь-який інший рік, — прекрасна можливість почати життя “з чистого аркуша”, попередньо обдумавши плани на майбутнє, зваживши всі “за” і “проти”. Я бажаю вам не упустити таку можливість і вступити в новий рік з новими життєвими силами, новими творчими ідеями і задумами, які допоможуть Вам досягти професійних висот! Як доброму і відповідальному начальнику, бажаю вам легкої трудової діяльності, поваги і розуміння з боку підлеглих! Нехай добробут та мир панує у Вашій родині!

***
Шановний, самий добрий і розуміючий начальник! Ми всі, нашим великим і дружним колективом, вітаємо Вас з наступаючим Новим роком! Нехай цей новий, захоплюючий і насичений рік буде для Вас славним, легким, багатообіцяючим, стабільним і прибутковим. Бажаємо Вам в роботі досягти величезних вершин, в сім’ї — миру і спокою, в особистому житті — чарівництва і чудових миттєвостей. Нехай збудуться всі Ваші найсміливіші плани і здійсняться грандіозні проекти! З Новим, прекрасним і цікавим, новим роком!

***
Хочемо привітати керівника з наступаючим Новим Роком! Рік, що минає, був складним, але він показав нам успіхи командної роботи, яку Ви організували. Нехай у Новому році здійсняться плани, які були побудовані в нинішньому. Нехай підкоряться нові висоти в якісних показниках, а підлеглі будуть радувати своїми успіхами, нехай будуть поступливими партнери, лояльними ціни і реальними завдання! Для досягнення нового рівня Ви заклали хороший фундамент в цьому році. Миру в домі, душевного тепла, Вам і Вашим близьким!

***
Шановний директор! Нехай наступний 2020 рік наповнить Ваше життя приємними відкриттями, несподіваними сюрпризами! Нехай Вас оточують добрі, розумні і щасливі люди, натхненні та ініціативні підлеглі, старанні виконавці, які якісно виконуватимуть всі завдання і наповнять Ваше життя приємними емоціями! З Новим роком!

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим партнерам і клієнтам


Шановне партнери! З нагоди світлого свята Нового Року та Різдва Христового прийміть найщиріші вітання! Зичимо щастя, радості, любові, гарного настрою, процвітання та плідної співпраці з нами.

***
Сердечно вітаємо Вас з наступаючими святами - Новим роком та Різдвом! Нехай наступний рік стане роком нових звершень та плідної роботи. Нехай Вам допоможуть в цьому однодумці, партнери, друзі. Успіхів у всіх починаннях! Від щирого серця бажаємо міцного здоров'я і оптимізму!

***
Дорогі наші партнери, Новий рік вже наступає на п'яти! Давайте зробимо так, щоб Щур допоміг успішно реалізувати всі наші нові творчі плани, допоміг досягти амбітних цілей, підніс нам нові звершення і цікаві професійні завдання. Нехай відносини в нашому і без того дружному колективі будуються тільки на взаємоповазі і бажанні розвиватися, рука об руку йти з професійного шляху. Ну і, звичайно ж, нехай нас не обійдуть стороною матеріальні блага. З новим роком і Різдвом!

***
Сердечно вітаємо зі світлими і радісними святами Нового року та Різдва Христового! Ці свята – особливі! Щоразу Новий рік – це точка відліку, від якої ми починаємо нашу нову, краще життя! Всі ми творимо нові надії і сподівання на щасливе майбутнє! Щиро бажаємо, щоб Новий рік обдарував вас щастям і радістю, додав життєвої наснаги, духовного оновлення, мудрості, витримки та оптимізму.

***
Дорогі партнери, друзі! Вітаємо вас з Новим 2020 роком! Бажаємо вам не знати криз і невдач. Нехай цей Новий рік подарує Вам удачу, вирішить складні завдання і принесе успіх вашого підприємства! Сподіваємося, що наші ділові відносини в новому році тільки зміцняться, принісши казково високий прибуток обом сторонам.
Від щирого серця вітаємо Вас з наступаючими святами Нового Року та Світлого Різдва Христового! Прийміть найщиріші побажання яскравих професійних успіхів, нових перемог і досягнень, міцного здоров’я, радості і щастя, миру і благополуччя! Висловлюємо щиру надію на продовження доброго взаємовигідного співробітництва!

***
Від щирого серця вітаємо Вас з наступаючими святами Нового Року та Світлого Різдва Христового! Ми обов’язково піднімемо свої келихи за корпоративне процвітання Вашої компанії і особисті успіхи кожного співробітника Вашого колективу. Щасливих посмішок, надійних партнерських зв’язків і максимум можливостей для самореалізації! Нехай у учасників Вашої команди з’являться шанси для кар’єрного розвитку і прояву себе як високих професіоналів, що вносять безцінну лепту в спільну справу.

***
Шановні клієнти! Щиро вітаємо вас з Новим роком! Бажаємо в наступному році фінансового зростання, відповідальних партнерів і успішних укладань договорів! Дякую за довіру і плідну співпрацю!

***
Дорогі друзі! Свято Нового Року та Різдва Христового дарує ніжне тепло любові і надії. Зігрійте своїм теплом друзів, поділимося надією із тим, хто зневірився. Бажаю добра, щирості і милосердя навколо Вас, любові і щастя Вашій родині! Справедливості і свободи, рідній Україні! А ще – сили і віри, що добро переможе! З Новим Роком та Різдвом Христовим!

***
Поздоровляю з Новим Роком! Бажаю 12 місяців здоров'я, 53 тижня щастя, 365 днів блага, 8760 годин удачі, 525600 хвилин успіху і 31536000 секунд кохання!

Короткі побажання партнерам по роботі англійською


Let the new 2019 year be your best year and the most successful at all. Let it be without any place for offenses and frustrations and in all cases accompanied only success!
(Нехай Новий 2019 рік буде для тебе найкращим та найвдалішим в усьому. Нехай в ньому не буде місць для образ і розчарувань, а у всіх справах вас супроводжує тільки успіх!)

***
Happy New Year! I wish you success in your career, positive emotions and a fortune!
(З Новим роком! Бажаю успіхів в кар'єрі, позитивних емоцій та щасливої долі!)

***
With a great pleasure I congratulate you on a New Year! Let the destiny be favorable to you in the New Year, problems far from you and the life be fun and happy!
(З великим задоволенням вітаю тебе з Новим роком! Нехай доля буде прихильною до тебе в Новому році. Нехай проблеми обходять стороною, а життя буде веселим і щасливим!)

Читайте також