04.07.20

ФСБшне сміття добиває залишки української нації

АХАХАХАХАХА

Коли Саакашвілі зрозумів, що про Клітіну говорять більше, як про нього, гукнув на поміч вірного 🐕 Муждабаєва. Пес набрехав у себе на фейсбуці, а сучмедіа рознесли по всіх селах.

Кажіть Баканову, що можна повторити сценарій "Бабченко 2" - точняк перекриє інформполе на тиждень. Але дайте акторам-виконавцям справжню зброю, хай поцілять в сраку. Позвіть ще одного 🐕 Семенченка і той розкаже, як при таких епізодах грати роль. Вони ж там всі з корита Курченка.

Хоча ні. Саакашвілі сьогодні смотрящий від МВФ за розпилом траншу. Тому треба дійсно обережніше.

Читайте також: Клітина в бікіні пообіцяла боротися з політичним проститутом Криклієм

Насправді, я пам'ятаю цього емігранта Муждабаєва, який ходив у ті "походи" колоРАДИ по Києву і лизав підошви титульному грузину. Я тоді якраз звільнився зі скандалом з телеканалу ATR, через те, що вони отруювали пропагандою мізки кримських татар.

Ви не уявляєте, який превеликий подив у мене був, коли я дізнався між першим і другим туром у 2019-му, що цей росіянин-емігрант є в списку спікерів тоді Адміністрації президента Порошенка. А сьогодні особливо захоплено спостерігаю, як він вицільовує з регулярністю один тиждень одних, а інший - інших.

Добра така є українська приказка: що ласкаве теля дві мами ссе. От ці ФСБшні швондєри бачу геть розласкавлені укрсучвладою. Навіть Ганапольський на фоні цього пса виглядає густішим лайном.

Цих всіх рашаемігрантів принесло до України після Революції гідності не просто так. Це ФСБшне сміття, яке добиває залишки української нації. Воно вдягає наші вишиванки і робить свої брудні речі. Хто цього сміття наплодив скільки за попередні 5-ть років здогадайтеся самі.

І ми всі винні в цьому. Всі. Бо ми не зважали, а вони приспавши нашу увагу, повилазили нам на голови і сьогодні там витацьовують.

І ви кажете, що я упереджений буваю?

О ні, я дуже коректно висловлююсь. Бо справжнім українцям місця нема в рідному домі через оце шмаття. Ми дискриміновані в своїй державі. Росія себе почуває в Україні, як риба у воді. Завдяки оцій шушері.

Роман Реведжук

Читайте також:  «Баба поддутая, но рабочая». Арахамия и Корниенко обсудили коллегу Аллахвердиеву

Читайте також