11.04.20

Вище керівництво України забрало собі 5 тисяч експрес-тестів із китайського вантажу


Спочатку Зеленський нам розповідав що ось-ось з Китаю літаком привезуть мільйон тестів для експрес-діагностики. Коли військовий літак 23 березня прилетів в Україну, виявилося що доставили всього 250 тис. тестів.

Пам'ятаєте цим літаком чомусь літав корумпований соросьонок нардеп Мотовиловець? Тоді саме його звинувачували, що він пустив «наліво» 750 тис. тестів.

Тепер кажуть, що експрес-тестів в китайському вантажі нібито було лише 144 тисячі, але скільки і кому їх роздали - досі не вдається з'ясувати журналістам.

Читайте також:  Екснардеп Береза заявляє, що Зеленський маніпулює думкою народу, надаючи неправдиву інформацію про коронавірус

Стало відомо, що Державному управлінню справами й Верховній Раді виділили 5 тисяч експрес-тестів на коронавірус.

Про це повідомляє  повідомляє "Слідство.Інфо" з посиланням на дані від своїх джерел. У документах вказано, як розподілявся вантаж із Китаю.

Згідно з документом, 23 березня до України з КНР прибуло понад 144 тисячі експрес-тестів. Більшість із них розподілили областями — в середньому по 5 тис. 800 на один регіон. Стільки ж медичних виробів отримали ДУС і Верховна Рада. За даними журналістів, експрес-тести повинні були відправити на склад державного підприємства "Укрвакцина" на Київщині.

Директор "Укрвакцини" Станіслав Трут зазначив, що експрес-тести вони не отримували.

На запити журналістів ДУС і Апарат Верховної Ради не надали інформації про отримання китайських тестів.

Читайте також:  Злые вопросы к безмозглой Зе-власти

Читайте також