28.12.21

З Новим роком, колеги! Душевні вітання та листівки

2022 - рік Чорного Тигра

До Нового року залишається кілька днів, тому варто замислитися, як із цим святом привітати колег на роботі. Доволі зручно надіслати святкову картинку з побажаннями.

Привітання з Новим роком колегам

Любі друзі! Шановні колеги! Прийміть наші вітання з наступаючим Новим роком і Різдвом! Дозвольте побажати Вам оптимізму, гарного настрою, щастя, творчих успіхів і нових звершень! Сподіваємося, що наступний рік подарує впевненість, спокій, удачу і успіх у всіх починаннях.

***
Шановні колеги! Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичу вам міцного здоров'я, успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаю гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

***
Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового і Новим роком! Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно станеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

Дивіться також: Привітання з Різдвом і Новим роком

***
З Різдвом і Новим роком, шановні колеги! Цілий рік ми працювали пліч-о-пліч і при всіх проблемах не падали духом, працювали і чесно виконували завдання! Нехай в новому році нам більше щастить, зарплати ростуть і ніхто не хворіє!

***

Ось і полетів в минуле останній лист з календаря. Нехай разом з ним залишиться в минулому все погане, що було в році, що минає. У Новий рік ми візьмемо з собою тільки хороше, а неприємності і невдачі забудемо. Час для нових справ і нових завдань! Прагніть до нових цілей і нових висот! Нехай новорічна ніч стане чарівною не тільки для дітей, а й для нас. Нехай казковий Дід Мороз виконує всі бажання і мрії!



***
Шановні друзі, вітаю вас з Різдвом Христовим і Новим роком. Хочу побажати терпіння, сил, удачі, натхнення, ентузіазму, надії, благополуччя, успіху і наполегливості. Нехай кожен день буде добрим, нехай це світле свято подарує всім любов, тепло і щастя.

***
Мої дорогі і шановні колеги, вітаю вас із Новим роком. Бажаю, щоб у новому році все почалося по-новому: щоб були нові успіхи в діяльності, нові високі результати в роботі, нові сподівання і нові перемоги, нові яскраві емоції та нові щасливі події. Всім добра і блага!

***
Шановні і дорогі колеги, вітаю вас із Новим роком! Нехай у новому році вас наповнять нові сили і нові ідеї, нові задуми і нова удача! Бажаю вам міцного здоров'я, вагомих здобутків і просувань у кар'єрі, високих цілей і безперечних успіхів, глибокої поваги і щасливого життя!

***
З Новим Роком, колега! Бажаю тобі соколом стрімко злетіти службовою драбиною та утриматися на самому верху, немов еквілібрист! Нехай твоя робота приносить тобі славу і величезні гроші, а оточуючим людям — користь.

***
Шановні колеги! Вітаю вас з Новим роком [чорного Тигра]. Нехай цей новий рік буде для вас плідним і успішним. Бажаю кожному нових кроків вгору кар'єрними сходами. Легких трудових буднів і жарких приємних відпусток. Нехай усі невдачі та негаразди залишаться за порогом старого року, а в новому будуть тільки злети і досягнення!

***
З Новим роком, колеги. Бажаю великих нагород і заслуг, перемог, перспективних ідей і справ, сміливих рішень і дій, вдалих стартів і успішних днів. Нехай цей рік для всіх вас буде плідним у роботі і щасливим у житті.

***
Нехай Новий рік почнеться яскраво і стане початком справді цікавого року, повного можливостей! Бажаю, щоб [чорний Тигр] підбадьорив, розвеселив і потішив вас! Нехай 2020-й мине без поспіху і переживань! 



***
Нехай рік 2020-й стане значущим, добрим, успішним і таким, що запам'ятовується. Нехай Тигр-талісман принесе вам удачу, перемоги, радість і любов. Бажаю весело зустріти і так само активно провести цей Новий і неодмінно щасливий рік. Зі святом!

***
Вітаю всіх співробітників нашого колективу з наступаючим Новим роком! Бажаю, щоб він став плідним і успішним для кожного з нас. Нехай налетить бурею позитивних емоцій, накриє ураганом творчих ідей, закрутить хороводом сюрпризів і засипле снігом грошових купюр!

***
В офісі витає ялиновий запах, в серці – очікування дива і довгоочікуваних вихідних. Шановні колеги, вітаю з наступаючими новорічними та різдвяними святами! Нехай у ваших родинах панують любов, взаєморозуміння, благополуччя! Бажаю грандіозних планів, нових звершень і міцного здоров’я, щоб втілити все задумане в життя!

***
Наш колектив сповнений чудових співробітників! Бажаю кожному з вас в наступаючому Новому році здоров’я, благополуччя і процвітання! А стабільність нехай порушується тільки професійним ростом і збільшенням доходів!

***
З прийдешнім, дорогий колего! Спасибі тобі за підтримку, за вірні поради і взаєморозуміння. Нехай Новий рік виконає всі твої мрії. Будь впевнений у своїх силах, ні в чому не сумнівайся. Повір – і на нашій вулиці буде свято!



***
Колего! Бажаю тобі здійсненних усіх планів в Новому році, легких завдань, гідної зарплати і приємного дозвілля. Нехай начальство завжди буде в гарному настрої, а мікроклімат в колективі – дружній і злагоджений!

***
Тобі, колего, друже і соратнику, бажаю в Новому році душевної рівноваги, творчого вогника, більше щасливих сімейних свят і успішних робочих буднів, фінансового благополуччя та максимального задоволення від роботи!

***
Нехай Новий рік подарує тобі багато нового: кар'єрне просування, фінансовий успіх, нові ідеї і проекти. Нехай він залишить в твоєму житті старе і гарне: близьких, рідних, друзів, речі і захоплення, які тобі дорогі. Нехай кожен день дарує тобі радість, щастя і гарний настрій!



***
Вітаю вас з наступаючим 2019 роком! Нехай він принесе здійснення заповітних бажань, подарує нові надії, відкриє перспективні горизонти і стане плідним роком для нових досягнень в кар'єрі та особистому житті!

***
У Новий 2019 рік давайте візьмемо з собою тільки хороше, а всі невдачі і промахи залишимо в році, що минає. Нехай наша з вами робота ознаменується неймовірним успіхом. Щоб в Новому році наші голови відвідували тільки світлі і багатообіцяючі думки, а кожного з нас щоб чекали удача і щастя! Бадьорого вам настрою і перспективних починань! З Новим роком, друзі!



***
З Новим роком, трудоголіки! Ми з вами заслужили зустріти свято в позитивному настрої. Нехай наша зарплата надалі тільки зростає, і як наслідок, бажання працювати лише посилюється. Веселих вам свят, проведіть якнайбільше часу зі своїми близькими людьми!

***
Шановні колеги! Бажаю, щоб в Новому 2019 року в нашому колективі не знайшлося місця суму і розчаруванням. Нехай кожного переслідує кар'єрний ріст і висока зарплата! Щоб начальство завжди поважало, і регулярні премії виписувало, щоб відпустка була яскравою і тривалою. Нехай всі проблеми зникнуть, як бульбашки в вашому келиху, і забудуться назавжди в році, що минає!

***
Дорогі і шановні колеги, вітаю вас з Новим роком! Бажаю кожному великих успіхів і добра. Нехай робота приносить тільки задоволення. Продовжуйте, як і раніше, досягати високих результатів. У вас все вдасться!

***
Нехай феєричні успіхи увірвуться в життя, як веселі сніжинки! І нехай вони бадьоро і грайливо закрутять вас в безтурботному танці несподіваних проривів, запаморочливих звершень, колосального везіння і крутих досягнень! З Новим роком, колеги!

***
Дорогі колеги! Нехай в Новому році наші плани виконуються, як за помахом чарівної палички, нехай збільшення заробітної плати підкорить фінансовий Еверест, а наш дружний колектив буде неодноразово відзначений керівництвом в преміальному фонді.

***
Шановні колеги! З нагоди світлого свята Нового Року та Різдва Христового прийміть найщиріші вітання! Бажаю щастя, радості, любові, гарного настрою, процвітання та плідної співпраці з нами.

***
Сердечно вітаємо Вас з наступаючими святами - Новим роком та Різдвом! Нехай наступний рік стане роком нових звершень та плідної роботи. Нехай Вам допоможуть в цьому колеги, однодумці, партнери, друзі. Успіхів у всіх починаннях! Від щирого серця бажаємо міцного здоров'я і оптимізму!

***
Дорогі наші колеги, Новий рік вже наступає на п'яти! Давайте зробимо так, щоб Тигр допоміг успішно реалізувати всі наші нові творчі плани, допоміг досягти амбітних цілей, підніс нам нові звершення і цікаві професійні завдання. Нехай відносини в нашому і без того дружному колективі будуються тільки на взаємоповазі і бажанні розвиватися, рука об руку йти з професійного шляху. Ну і, звичайно ж, нехай нас не обійдуть стороною матеріальні блага. З новим роком і Різдвом!

***
Від щирого серця вітаємо Вас з наступаючими святами Нового Року та Світлого Різдва Христового! Ми обов’язково піднімемо свої келихи за корпоративне процвітання нашої компанії і особисті успіхи кожного співробітника нашого колективу. Щасливих посмішок, надійних партнерських зв’язків і максимум можливостей для самореалізації! Нехай у учасників нашої команди з’являться шанси для кар’єрного розвитку і прояву себе як високих професіоналів, що вносять безцінну внесок в спільну справу.

***
Шановні клієнти! Щиро вітаємо вас з Новим роком! Бажаємо в наступному році фінансового зростання, відповідальних партнерів і успішних укладань договорів! Дякую за довіру і плідну співпрацю!

***
З Новим роком! Нехай це чудове свято внесе в життя яскраві зміни, які зроблять його багатшим і більш насиченим. Нехай не лякають круті життєві віражі – вони всі будуть вести до успіху!

***
Вітаємо з Новим 2022 роком, бажаємо радісного, хвилюючого і чудового настрою. Щоб душа була наповнена щастям, а емоції били через край!

***
Дорогі колеги! Ще один рік залишиться позаду, він був сповнений різними подіями – приємними і не дуже. Ми боролися з труднощами, стикалися з негараздами, але відчуваючи підтримку один одного завжди виходили переможцями. Ми не на словах, а на ділі підтримували одного, допомагали справами і порадами. Наш згуртований, дружний колектив давно став єдиним цілим. Нехай же і новий рік продовжить всі наші добрі починання, стане успішним, щасливим, красивим. З Новим роком!

***
Шановні колеги, сердечно вітаємо вас з наступаючим Новим роком! Бажаю, щоб ви почували себе впевнено, спокійно і стабільно! Нехай будуть здорові ваші близькі та рідні люди. Щастя, позитиву, добра і успіху!

Привітання колегам різних професій

Привітання колегам програмістам
Нехай Новий рік буде сповнений позитивної інформації, нехай електронна пошта стає багатшою від листів щастя, нехай всі сервери будуть доступні, програми – вдалі, коди – розгадані, підібрані ключі. Нехай пошукова система буде налаштована на особисте щастя, нехай в мережі Вашої чарівності заплутається омріяна любов, а всі негаразди заблокує антивірусна програма! Тисячу терабайтів Вам натхнення! З Новим роком!

Привітання колегам водіям
З Новим роком тебе, вождь доріг! Нехай у новому році карти будуть зрозумілими, стежки – гладкими, бак - повний бензину, карбюратор з іскрою, а кермо – слухняне. Щоб пасажири були приємними, щоб очі сяяли радістю, яскравіше фар в туманну ніч, і щоб стартер любові працював без перебоїв. Ах, так, друже, і Камасутру тобі замість нудних правил дорожнього руху в бардачок!

Привітання колегам бухгалтерам
Бажаємо Вам в році, що вже стоїть на порозі, платити помірні податки, вчасно і з першого разу здавати звіти, отримувати маленькі рахунки і велику зарплату. Нехай баланс завжди сходиться, а ревізори обходять стороною. Нехай за вашу любов, турботу і доброту приходять дивіденди у вигляді подарунків, посмішок і приємних моментів. З Новим роком!

Привітання колегам будівельникам
У Новому році бажаємо пряникових будиночків, повітряних замків та інших казкових споруд! Щоб не доводилося робити капітальний ремонт сімейного корабля, щоб теща була інвестором, а тесть – підрядником. Щоб розчин любові не густішав на морозі безглуздих сварок, а цеглинки удачі м'яко складалися в приголомшливу конструкцію!

Привітання колегам поліцейським
Бажаємо в наступному році рівних доріг, порядку в суспільстві, прав без порушень, лицарства казкового, фортуни усміхненої, свят без небезпек, любові щирої і дружнього плеча залізного! З Новим роком! 

Начальнику:

Шановний наш суворий і улюблений начальник, дякуємо вам за те, що ви є. За те, що керуєте суворо, але справедливо, за те, що з розумінням ставитеся до проблем кожного з нас, що здатні по достоїнству оцінити нашу працю і бути вдячним. У Новий майбутній рік бажаємо вам здоров’я, сил, натхнення, любові до життя, нехай в очах горить вогонь, а серце зігрівається теплом. Гармонії, радості і щастя вашій родині! Ми з вами в будь-яку хвилину і завжди допоможемо і підтримаємо. З повагою, ваші беззмінні працівники та помічники.

***
Прийдешній Новий рік, як і будь-який інший рік, — прекрасна можливість почати життя “з чистого аркуша”, попередньо обдумавши плани на майбутнє, зваживши всі “за” і “проти”. Я бажаю вам не упустити таку можливість і вступити в новий рік з новими життєвими силами, новими творчими ідеями і задумами, які допоможуть Вам досягти професійних висот! Як доброму і відповідальному начальнику, бажаю вам легкої трудової діяльності, поваги і розуміння з боку підлеглих! Нехай добробут та мир панує у Вашій родині!

***
Шановний, самий добрий і розуміючий начальник! Ми всі, нашим великим і дружним колективом, вітаємо Вас з наступаючим Новим роком! Нехай цей новий, захоплюючий і насичений рік буде для Вас славним, легким, багатообіцяючим, стабільним і прибутковим. Бажаємо Вам в роботі досягти величезних вершин, в сім’ї — миру і спокою, в особистому житті — чарівництва і чудових миттєвостей. Нехай збудуться всі Ваші найсміливіші плани і здійсняться грандіозні проекти! З Новим, прекрасним і цікавим, новим роком!

***
Хочемо привітати керівника з наступаючим Новим Роком! Рік, що минає, був складним, але він показав нам успіхи командної роботи, яку Ви організували. Нехай у Новому році здійсняться плани, які були побудовані в нинішньому. Нехай підкоряться нові висоти в якісних показниках, а підлеглі будуть радувати своїми успіхами, нехай будуть поступливими партнери, лояльними ціни і реальними завдання! Для досягнення нового рівня Ви заклали хороший фундамент в цьому році. Миру в домі, душевного тепла, Вам і Вашим близьким!

***
Шановний директор! Нехай наступний 2020 рік наповнить Ваше життя приємними відкриттями, несподіваними сюрпризами! Нехай Вас оточують добрі, розумні і щасливі люди, натхненні та ініціативні підлеглі, старанні виконавці, які якісно виконуватимуть всі завдання і наповнять Ваше життя приємними емоціями! З Новим роком!

Привітання колегам від начальства

Дорогі друзі, колеги, напарники. Всі ми цього року працювали на благо нашої спільної справи. Кожен з нас є частиною дружної команди, завдяки злагодженій роботі якої ми досягли нових вершин у 2019-му році. Ми всі разом зустрічаємо новий 2020 рік і, як прийнято у переддень Нового Року, сповнені надій та оптимізму, ми всі віримо, що наше діло праве і нам є чого прагнути. Я вірю, що кожен з нас мріє про нові досягнення, як особисті, так і наші спільні. І ми обов'язково досягнемо. Спасибі вам за те, що ви використовуєте своє вміння і професіоналізм на благо нашої спільної справи. Я пишаюся нашим колективом! З Новим Роком!

***
Вельмишановні і дорогі колеги! Від імені (назва організації) щиро, тепло, палко, сердечно, від душі вітаю Вас із наступаючим Новим роком і Різдвом! Хай Новий рік приносить Вам нові досягнення, нові враження, нові успіхи, творчі дерзання і злети. Бажаю Вам, Вашим колективам і родинам бути здоровими і щасливими, багатими і веселими, життєрадісними і усміхненими. З новими надіями, з новими звершеннями, з новим благополуччям. З Новим роком, з новим щастям! 

Читайте також