30.12.21

Вінницьких акторок, які відмовились вакцинуватися, начальство тиском і погрозами змушує передумати

"Уявляю, як тяжко працювати в продажному колективi, коли тебе гноблять лише за те, що ти маєш свою думку i не пiддався стадному почуттю..." 

Байдюк
80-річний директор вінницького театру ляльок Байдюк, який боїться втратити своє крісло:
"Щоб я не приймав це рішення, я вирішив створити комісію"

З коментарів на ютуб: 

Заради крісла готові знищити себе і всіх навколо. Страх і тупість зашкалюють!"

Зверніть увагу: на 4:55 цей 80-річний совок каже що він створив комісію "ЩОБ Я НЕ ПРИЙМАВ ЦЕ РІШЕННЯ" а сам начебто в стороні як начальник і не приймає незаконних рішень які можна оскаржити! Тобто він створив незаконнну комісію - "надзвичайну трійку" для цькування одних своїх підлеглих іншими! І ця надзвичайна трійка виконує його команди! але "не порушує закон" бо вона сама поза законом! Це цілком в стилі совка! Добре хоч ці люди не називають цих дівчат "Взбесившиеся псы капитализма" і не вимагають «Расстрелять их всех, как бешеных псов!»

Слушаю это начальство и "восхищаюсь" - "я не я и хата не моя"... Чтобы не я принимал это решение, найду трёх лохов, которые за меня возьмут ответственность и сделают всю грязную работу...


Дивись також: 80-річний директор вінницького театру стравлює акторів і примушує вакцинованих цькувати невакцинованих

В сталинские времена вот так же доносы строчили соседи и сослуживцы.

Они привыкли делать всё, что скажут ради денег и должностей. Там давно нет ни стыда ни совести.

Цей випадок ганебною плямою лягає на всіх вінничан. На жаль в цьому місті немає вільних людей - лише раби та совки як в цьому відео, в кабінеті у 80-річного директора, і сам той директор. Це такі самі люди писали доноси, розстрілювали, висилали, в Сибір, розкуркулювали, морили голодом, саджали в тюрми за переконання і катували там. Подивіться в їх обличчя і запам'ятайте. Якщо ситуація складеться по іншому, вони будуть робити теж саме. Місто в якому немає моральності, яке населене рабами, зрадниками та вертухаями, яке дало Україні на найвищі посади таких покидьків і брехунів як Порошенко, Гройсман, Рева, Кістіон... Ніхто з вінничан не допомагає і не підтримує цих дівчат... Страшний урок..."

Я тоже из Винницы, тоже отстранена, но прямо, без "показательных" выступлений. Как лишний балласт. Это видео вызвало бурю внутри, знаю этот театр, работаю в школе, где порой проходят их спектакли для детей. Но... чтобы там заправляли "базарные хабалки" и существа носящие звания от культуры! Фу! Но видимо у нас процветает несочетаемое - в лице этих прекрасных Актрис и этого сброда со званиями. Пусть у девушек все получится, но как после этого там работать? В этом храме?.. или хаме?

Тримайтеся дiвчата, я уявляю, як тяжко працювати в продажному колективi, коли тебе гноблять лише за те, що ти маєш свою думку i не пiддався стадному почуттю.

Нам всем нужно всемерно поддерживать тех людей, кто остался верен себе и продолжают отстаивать свои конституционные права!!! Своё достоинство нужно подтверждать в реальной жизни, а не просто словами!

А у нас такой менталитет, выбрать жертвы и всем кублом грызть её, а не помочь, руку помощи протянуть той же администрации своим же работникам.

Беспредел власти продолжается, насильная вакцинация людей продолжается, тем самим нарушаются права людей, этот случай пример этого беспредела, защитим свои Констиционие права Все Вместе.

З усього театру є дві людини вільні. Дякую Вам, нас по світу є багато.

Які розумні і мужні жінки, але чого таких так мало?! І вакциновані травлять нескорених, це просто жах. Тримайтеся дівчата!

Невакцинированный артист - не артист!.. а мы удивляемся сталинским временам, - да тут все похлеще, и гораздо в более изощренной форме!.. 

Обращаюсь к здравомыслящим украинцам: запоминайте таких пособников беспредела, как вот эта особа в кабинете. Чинящие беззаконие должны нести уголовную ответственность и всех подобных ей необходимо привлекать с нашей помощью, хоть и по истечению времени.

Дивись також: Порошенко пропонує примусово вакцинувати українських дітей

Читайте також