17.12.21

80-річний директор вінницького театру стравлює акторів і примушує вакцинованих цькувати невакцинованих

Директор вінницького театру ляльок натравлює вакцинованих колег на невакциновану акторку Людмилу Ганську.

Запам'ятайте прізвища цих ковідобісів! Якщо їм некажуть - вони будуть розстрілювати українців!

Директору цього театру ляльок 80 років!! Людина ще 20 років тому мала піти на пенсію і звільнити дорогу молодим! Навіть 30 років тому - бо ще тоді отримувала військову пенсію!

Михайло Байдюк народився у 1942 р.! В 1966 р. закінчив вище військове училище. Проходячи службу в Радянській армії, довгі роки працював начальником відділу культури ракетної армії. По закінченні служби, у 1993 р. М.Д. Байдюк був призначений директором Вінницького обласного театру ляльок.

Людмила Ганська. Народилася на Харківщині, приїхала працювати у Вінницький театр ляльок за покликанням.

І цей совок, цей маразматик, цей динозавр відстороняє молоду акторку яка не має тепер засобів для існування! 

Цікаво й інше. Після того як почалися цькування молодої акторки, а престарілий совок-директор підписав незаконний наказ про її звільнення, десь одразу поховалися вінницькі грантожери, які нібито "відстоюють права людини" і гордо називають себе "правозахисниками". То виникає питання: на кого працюють ці псевдоволонтери та "правозахисники" і чиї гранти вони відробляють?

І ще цікаво - коли в суді буде доведено що Байдюк порушив закон, точніше КЗПП - чи звільнить його з посади начальник управління культури і мистецтв Вінницької ОДА Ольга Дернова-Ханенсон, адже порушення закону є підставою для розірвання контракту? Чи це саме вона давала "добро" своєму підлеглому на незаконні дії? 

Читайте також: Начальство залякує залізничників небезпекою читання соцмереж

Читайте також