04.10.21

Порошенко пропонує примусово вакцинувати українських дітей

Таку пропозицію було подано Уряду ще два місяці тому. 


Фракція Європейська Солідарність Вінниччина в облраді подала Уряду пропозицію примусово вакцинувати українських дітей віком від 12 років. Пропозиція отримала попереднє схвалення.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомила одна з депутаток порошенківської фракції.  

"Те відчуття, коли 2 (два!) місяці тому разом із фракцією Європейська Солідарність Вінниччина в облраді подаєш ряд пропозицій Уряду щодо підготовки до пандемії ... і бачиш, що одна з твоїх пропозицій - вакцинувати дітей від 12 років, - тільки-но рекомендована для реалізації МОЗ" - пише депутатка.

До якої "пандемії" готуються у Порошенка, депутатка не пояснила. Також не пояснюється навіщо взагалі вакцинувати дітей, які майже не хворіють на ковід і ця хвороба не становить для них жодної небезпеки. Крім того порошенківцям досі нібито не відомо, що вакцина проти уханьського штаму є неефективною проти "дельти".

Читайте також: Израиль попал в круг «бесконечных прививок» от COVID-19

Пояснення може бути лише в одному - Порошенко як завжди дуже хоче сподобатися зовнішньому управлінню і намагається сприяти всім їх забаганкам щодо України, зокрема примусовій вакцинації українців неефективними вакцинами.

Читайте також: Если принуждают к вакцинации в Украине - алгоритм действий

Читайте також