18.05.19

Вахтанг Кіпіані: “Років 25 тому мєлкій жулік Гордон, який ще не знав, що він “журналіст” і “політик”, розкручував Кашпіровського..”


Років 25 тому мєлкій жулік Гордон, який ще не знав, що він “журналіст” і “політик”, розкручував Кашпіровського і заробляв на ньому.

Потім він розкручував бєзумную тіпа бабку Марію-Стефанію, яка лікувала всі болєзні лохтората заговорами і матюками. Потім він заробляв на рекламі пірамідок, які вирішували всі проблеми дурнів, котрі їх купували. Потім він відкрив світу “контактера з космосом Петра” і заробляв на дебілах, які вірять у НЛО.

Потім на сторінках його газети табунами з‘являлись живі й напівмертві зірки совєтського кіна та естради, всі ці Кобзони, Розенбауми, Боярські, Вінокури та Льви Лещенки – словом, вся та мерзота, яка і була нерозривним зв’язком з Совком. І Дмітрій Ільїч робив концерти і телепередачі з ними і місцевими ватниками. І люмпен, який вважав себе совєтською інтеліґенцією, за все це платив Гордону. І так він став відомим бізнесменом і журналістом.

І ось тепер я бачу людей, які орієнтуються на його думку або просто поширюють його відео. Ви нормальні?

Вахтанг Кіпіані

Читайте також